Tunstall Omdömen

TrustScore 2.5 av 5

2,4

en pleine canicule service télé assistance géré par cette société en panne et personne ne répond , ni ne rappelle alors que c est un option proposée par leur répondeur téléphoniques et ca fait une s... Se mer

Literally a lifesaver. I worry about mum 24/7 but this means I can be there when she needs me as well as when she doesn’t! She’s fallen without her phone in reach but always wears her button. Staff ar... Se mer

De Pannehoeve in Helmond is overgestapt naar Altide met apparatuur van Tunstall. Tunstall heeft de apparatuur niet op tijd aan mijn ouders geleverd waardoor ze nu de zorg niet kunnen bereiken. Inte... Se mer

Aucun problème concernant l'offre de téléassistance. A la résiliation, suite au départ précipité de mon mari en Ehpad USLD le 30/04/2024, le 1er mai étant un jour férié pour tous, j'ai prévenu Tunst... Se mer

Dålig

TrustScore 2.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Alla omdömen

12 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

My personal experience

One star is my personal experience. If, I was able to give this alarm a 0 then l would. I have the latest Tunstall personal alarm. I accidentally activated it. I could barely understand what was being said. I actually had to shout loudly for the device to hear me. The original one with no fall dector was much better than this one. On Monday morning, I intend to purchase another fall product personal alarm which has a rating of 98%.

1 september 2023

Na melding storing al 3 weken NIETS…

Na melding storing al 3 weken NIETS gebeurd. dus al 3 weken zonder werkend alarm en benodigde hulp. bij eerste melding : juf van tunstall OF IK GEEN FAMILIE OF VRIENDEN HAD DIE DE STORING KONDEN VERHELPEN ? Ben alleenstaand , a-technisch, kinderen op afstand wonend (60 km), 73 jaar weinig gezond en mobiel, waarom anders een alarm nodig? Schandalige service aan de doelgroep bovendien nog steeds geen antwoord op mijn vraag naar klachten melding/toezichthouder voor de branche. zeiden gisteren te zullen bellen net als vandaag en tot nu na uren is ook nog steeds niets gebeurd of opgelost.Algemene voorwaarden vallen op door uitsluiten rechten abonnementen en niet of nauwelijks benoemen rechten van abonnementen.

19 juli 2023

STEER CLEAR!!!

Please do not ever use this company for emergency care for your loved ones, my dad pressed his personal alarm three times at 4:45 in the morning and they did nothing apart from leave a voicemail on my mobile phone which I did not get until I woke up. I called them back and demanded they do something. My dad died in the back of the ambulance at 7:15 am. They have refused to give me the voice recording of the call where the call handler admitted that they had done nothing, and it is one big cover-up!!! my dad was alone, in incredible pain, in the dark for hours, I will never rest until he gets justice!

14 april 2023