Trendhim Omdömen

2 460
TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Incredible support. I asked for help through email and in matter of minutes, the support team contacted me and helped me with everything I needed (which product variation to choose, specific informa... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

The goods are incredibly beautiful and of high quality, plus I received it within 3 days! I contacted the store about a defective piece, they responded within half an hour and immediately sent a new o... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Vlastní produkt výborný. Doprava katastrofální. Zmatené SMS zprávy o doručení ve večerních hodinách, kdy doručení přes nezvyklý čas stejně neproběhlo. Nakonec se kurýr bez toho že by se mne pokusil ko... Se mer

Företagsinformation

6. Butik med säkerhets- och arbetskläder
  7. Solglasögonbutik
  8. Klockbutik

Skrivet av företaget

Trendhim nabízí širokou škálu doplňků a šperků pro muže. Od náramků, náhrdelníků a prstenů, až po holicí potřeby, peněženky, tašky a motýlky. Vždy nabízíme možnost doručení zdarma, bez ohledu na hodnotu vaší objednávky. Poskytování nejlepších zákaznických služeb je naší prioritou číslo 1.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(2 460)

201 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Super náramek

Super náramek, pokud mi dáte slevu na další nákup, určitě koupím další.

30 april 2026

Dobrý den, Romane,

Vaše úžasná zpětná vazba nám dodává energii! 🚀 Děkujeme, že jste ji sdílel se všemi. Doufáme, že vás brzy znovu uvidíme v obchodě pro další úžasné kousky! 🛍️

Přeji vám krásný den 🌞

Perfektni prozákaznický přístup

Perfektni prozákaznický přístup! Objednala jsem pánský náhrdelník a modrými kamínky - po 2 měsících nošení začaly kamínky vypadávat - napsala jsem e-mail do obchodu, vyžádali si fotografie, na základě kterých mi hned poslali nový kus. Za mě skvělý přístup a určitě objednám zase. Díky!

30 april 2026
Omdöme utan inbjudan

Ahoj Nikolo! 🤩

Děkujeme za tvá laskavá slova a za těchto zářivých 5 hvězdiček🌟!

10/10

Krásný náramek. Rychlé doručení ❤️jako dárek moc potěšil

22 april 2026

Ahoj Vilo! 😊

Moc děkujeme za tvou důvěru a za to, že sis vybrala Trendhim.

Jsme ti nesmírně vděční za tvé hodnocení s pěti hvězdičkami. Trendhim je dnes tím, čím je díky zákazníkům jako jsi ty.💛

Posílám ti hodně lásky🥰.

Alina, Trendhim

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Náramek je nádherný ale spíš na…

Náramek je nádherný ale spíš na drobnější ruku

24 april 2026

Ahoj Jano! 🤩

Tvoje recenze nám dává skvělou náladu! 🎉

Děkujeme, že jsi skvělou součástí Trendhimu! 🙌

Už se těšíme na tvou další návštěvu.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rychlé vyřízení.Zboží dárková set na…

Rychlé vyřízení.Zboží dárková set na whisky moc pěkné.Sklenice na můj vkus menší. Krásné zabalené.

23 april 2026

Ahoj Andreo! 🤩

Děkujeme za tvá milá slova a za těchto pět zářivých hvězdiček🌟!

Leslie, Trendhim

Good service

Good service, focus for customer, good communication, fast.

24 april 2026

Hi David 😊

We appreciate the time you took to let everyone know about your shopping experience 🥰.

THANK YOU for your support!

Until your next visit : 💙💙💙.

Marcela, Trendhim

Dobrý den, Martine,

Vaše úžasná zpětná vazba nás pohání! 🚀 Děkujeme, že jste ji sdílel se všemi. Doufáme, že se k nám do obchodu brzy vrátíte pro další úžasné kousky! 🛍️

Přejeme vám krásný den 🌞

Celia, Trendhim

Sortiment

Sortiment, kvalita, info o produktech, včasné doručení, pěkně baleno

22 april 2026

Ahoj Zdeňku! 😊

Děkujeme za tvou objednávku a za tvé pětihvězdičkové hodnocení 💙

Tvoje podpora nám dává energii, abychom každý den přinášeli to nejlepší.

Jsme moc rádi, že jsi součástí rodiny Trendhim a nemůžeme se dočkat, až tě brzy znovu uvidíme!

Sandra, Trendhim

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jsem velmi spokojena s dárkem

Jsem velmi spokojena s dárkem, kvalitou provedení i gravírováním.
Též rychlost dodání.

Ahoj Jano! 🤩

Děkujeme ti za tvá milá slova a za těchto pět zářivých hvězdiček🌟!

Leslie, Trendhim

Spokojenost že zbožím

Spokojenost že zbožím

Dobrý den Václave,

Vaše úžasná zpětná vazba nás pohání! 🚀 Děkujeme, že jste ji sdílel s ostatními. Doufáme, že vás brzy znovu uvidíme v obchodě a že objevíte další skvělé kousky! 🛍️

Přejeme vám krásný den 🌞

Привет, Mykola! 😊

Спасибо за ваш заказ и за ваш 5-звёздочный отзыв 💙

Ваша поддержка даёт нам силы продолжать каждый день предлагать вам лучшее.

Мы очень рады, что вы - часть семьи Trendhim, и с нетерпением ждём скорой встречи с вами!

Martin, Trendhim

Kožený náramek a náhrdelník

Kožený náramek a náhrdelník. Kvalitní zboží odpovídající obrázku. Rychlé doručení.

16 april 2026

Ahoj Alice !💛

Mockrát děkujeme, že jste si vybrala Trendhim a že jste nám udělila pět hvězdiček ! ✨

Těšíme se, až se bude rozrůstat vaše sbírka Trendhim, 🛍️

Sandra, Trendhim

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Order and delivery was excellent…

Order and delivery was excellent however the lock does not fix together I almost lost it during the weekend. The previous one lasted almost 2 years...

Hi Jan ! 🤗!

Your feedback means the world to us 🌏 💙.

We are grateful that you took the time to write this great review for us, and all the customers reading you.

It gives us the energy to keep doing our best for you every day!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

The quality of the product

The quality of the product, as well as fast delivery. Very happy with the product :)

Hey Natalie! 😊

Thanks a lot for your trust and for choosing Trendhim.

We are forever grateful for your 5-star review. Trendhim is what it is today thanks to customers like you.💛

Sending love your way🥰.

Alina, Trendhim

Rychlé vyřízení

Rychlé vyřízení, perfektní a kvalitní zpracování 🙏🏻♥️

Ahoj Terezo ! 🤗!

Tvoje zpětná vazba pro nás znamená celý svět 🌏 💙.

Jsme vděční, že sis našla čas napsat pro nás a pro všechny zákazníky tuto skvělou recenzi.

Dodává nám to energii dělat pro tebe každý den to nejlepší!

Martin, Trendhim

Všechno v pořádku

Všechno v pořádku. Objednávám přes tenhle obchod podruhé a vždycky spokojená.

15 april 2026

Ahoj Kateřino 😊

Tvoje recenze pro nás znamená svět! Nemůžeme se dočkat tvé další návštěvy 💙

Přeji hezký den!

Spolehlivost

Spokojenost

14 april 2026

Ahoj Pavle, 🤗

Wow... tvoje pětihvězdičkové hodnocení nám udělalo den!💫 Jsme moc rádi, že se ti u nás líbilo.

Tvoje podpora nás inspiruje pokračovat v poskytování kvality a péče, kterou si zasloužíš. Doufáme, že tě brzy zase uvidíme!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Change my mind trendhim is awsome

So my first one was not very great because the product that i bought broke after a few days but now i want to giv them 5 stars and i am because they were so kind when i contacted them about it and helped me a lot with it. Recomend😁

15 april 2026
Omdöme utan inbjudan

Hello Lukáš !💛

Thank you so much for choosing Trendhim and for your five stars ! ✨

Looking forward to growing your Trendhim collection, 🛍️

Great service and items

They helped me when I wrote wrong e-mail address and ordered items are in great quality <3.

8 april 2026

Hi Jaroslav, ,🤩

Your 5-star review truly brightened our day🌟! It is customers like you who make the Trendhim community so special.

We look forward to your next visit and wish you a lovely day!

Celia, Trendhim

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.