Det er ganske forvirrende, at man bliver "bedt" om at oprette en bredbåndsforbindelse, når man jo allerede har den - VIA TREFOR. Dette sker i forbindelse med , at vi nu SKAL lave aftale med... Se mer
Företaget har svarat
TREFOR/Ewii var på adressen i forbindelse med et sprunget vandrør indvendig i huset. I den anledning konstaterede montøren at stophanen til forbrugsvand ud i vejen til vores hus ikke lukkede helt. H... Se mer
Företaget har svarat
Virksomheden har på det seneste haft lidt modgang, men den overordnede karakter stemmer ikke overens med min oplevelse gennem de seneste 8 år som kunde hos TreFor. TreFor er meget lidt fleksible... Se mer
Företaget har svarat
Der var lang ventetid, men fik en rigtig fin hjælp af 2 søde kvinder hvoraf den sidste ringede tilbage, da hun havde undersøgt hvordan problemet skulle løses.
TREFOR Vand og TREFOR Varme er en del af EWII Koncernen. Hos EWII arbejder vi med udviklingen af fremtidens klimavenlige energiteknologier, og samtidig er vi Trekantområdets lokale energiselskab. Vi sørger for, at 28.000 husstande hver dag får miljørigtig og fremtidssikret fjernvarme fra TREFOR Varme, mens TREFOR Vand dagligt leverer ISO 22000-certificeret drikkevand til ca. 48.700 husstande. Vores fjernvarme udnytter overskuds- og affaldsvarme fra lokalområdet, ligesom vi gør en stor indsats for at sikre, at fremtidige generationer har rent vand af høj kvalitet.
Kokbjerg 30, 6000, Kolding, Danmark
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Jeg valgte i midten af året at skifte til TreFor da jeg blev lovet at jeg kunne få månedsopkrævning ud fra det forbrug som jeg nu engang havde. da jeg havde en fjernaflæsningsmåler på min bopæl. Jeg bad om at få det hele på skrift. da jeg fik dette pr. mail sagde jeg JA TAK til tilbuddet.
Jeg blev lovet af jeg blev flyttet over til Trefor fra d. 1/9-2016 og ville å min første regning fra dem d. 1/10-2016 men nu skriver vi d. 26. november 2016 og jeg har stadigvæk ikke fået min første regning selvom at jeg gentagende gange har rykket for en pr. telefon hvor jeg i øvrigt også får en meget dårlig betjening.
Til sidst sender jeg en mail til Trefor om sagen og så får jeg oplyst at de slet ikke kan tilbyde mig forbrugsafregnet el som jeg ellers blev lovet. så jeg ville nu få forbrugsafregnet el hver 3 måned og de to andre måneder ville jeg få en aconto opkrævning. men det er jo ikke den aftale der blev indgået og som jeg har skriftlig.
Trefor har lovet mig mere end de kunne holde for at få mig som kunde. Det er simpelthen løgn og latin det de er kommet med eller også så lover de guld og grønne skove.
Jeg kan derfor under ingen omstændigheder anbefale Trefor da de lover mere end de kan holde. De kan tilsyneladende ikke se skoven for bare træer.
Hold jer væk fra Trefor og Ewii. Jeg er ved at skifte fra dem allerede da jeg ikke kan og/eller vil støtte et firma der er fuld af løgn.

Svar från TREFOR Vand & TREFOR Varme
Jeg har idag ringet for at få et boost på mit internet her i weekend, da der kommer nogen venner forbi med deres computer, og så ville jeg godt have noget mere fart på.
Da jeg så får af vide det ikke er noget de kan gøre mere, selvom i før hen kunne være behjælpe med dette.
Så i forbindelse med siger hun også jeg ikke er på adressen, selvom jeg har ringer 4 gange for at få det lavet om, og det var faktisk også mig som ringet da vi skulle have lavet en flytning.
Overvejer meget at skifte internet.
For jeres router er meget dårlige. Det wifi i har i dem er ikke noget nogen kan bruge til noget, kan være under 10 meter væk fra jeres router, og der er stadig ingen net, og hvis man ringer til jer, for at få hjælp til det, siger i bare det ikke er noget i kan, da i ingen garanti giver for trådløs.
Synes det er gået hen og blevet rigtig dårlig ved jer.

Svar från TREFOR Vand & TREFOR Varme
Jeg har generelt været tilfreds som kunde hos TREFOR, med både el, gas, vand og internet
Der har da været knuder på profibers tv løsning og både fiberbox og tv boxer blev ofte skiftet...
Til gengæld, var det et ærgeligt farvel.
Alle aftaler, blev opsagt, da jeg flyttede uden for el-nets forsyningsområde og jeg blev for talt at alt var godt. Dog var en flytning ikke nok, for at afmelde internet, der blev forlangt, yderligere opkrævninger som med protest blev betalt.
Senere kom en flytteopgørelse jeg ikke så, i min ebox, derfor en rykker fra KIS, jeg betalte straks hovedstolen, imens jeg spurgte ind til hvad regningen dækkede over. Uden jeg fik andet end en kvittering for at ha skrevet til dem.
Idag, har jeg så modtaget et truende inkasso varsel, med flere ge yere jeg end ikke kan se hvad dækker over og et krav om, selvom jeg har betalt hovedstolen skylder jeg pludselig over 600 kr vel og mærke kun i gebyrer
De har så i mellemtiden sendt en mail, som af en eller anden grund er røget i spam-filteret.
Det undre mig, at man kun sender brev ud hver anden gang til tidligere kunder. Selvom jeg pænt afleverede min nye adresse da jeg flyttede.
Jeg indrømmer gerne, det er ikke beløbets størrelse, men jeg føler mig ramt på min stolthed, og bliver ærgerligt over at KIS ødelægger mindet om et ellers godt minde om stabil forsyning, og hurtigt internet
Alt sammen, selvom jeg 1 måned før jeg skulle flytte, ringede til kundeservice at sikre mig at kom til at gå rigtigt til... og her blev ikke nævnt noget om at internettet skulle opsiges særskilt
TILFØJELSE:
En opringning, til kundeservice, og ikke KIS som angivet i brevet, gav minder om den gode velkendte kundeservice
Stjerner rettet fra 3 til 4

Svar från TREFOR Vand & TREFOR Varme
Pisse dårlig internet ruter. Er man mere end 3m væk, må man ikke forvente at der er god dækning.
Så helst have en finger på ruteren, så du lige kan slukke og tænde
Igen når du mister net.
Vi har 50/50, men har målt de sidste par mdr og ligger i snit på max 15

Svar från TREFOR Vand & TREFOR Varme
Til vores overraskelse blev vores fastnet-telefon pludselig en dag afbrudt, og da vi henvendte os til kundeservice hos Trefor, fik vi blot den besked, at det havde vi selv gjort, men vi kunne ikke få et tlf. på vedkommende, som havde gjort det. Vi har nu 4 gange bedt om at blive ringet op af chefen for kundeservice - men efter en uges ventetid, og 4 kontakter til kundeservice, som lover, at vi vil blive ringet op, er vi ved at være godt trætte af Trefor. Kan det virkelig være rigtigt, at alle bare kan ringe til kundeservice og så få lukket en telefon uden videre. Det er da virkelig uhyggeligt. Skal det ikke gøres skriftligt ?
Hej Ewii/trefor
Under normale omstændigheder brokker jeg mig ikke, fejl kan forekomme og uheld opstår.
Er dog temmelig utilfreds med min oplevelse hos jer.
Tilbage i starten af Oktobor(et sted mellem 1/10-3/10) sender jeg jer en mail, med et udfyldt skema som fortæller mine personlige info samt hvilken TV-pakke og fiber forbindelse jeg ville have, jeg skulle nemlig flytte ind på den nye adresse D. 15/10, altså for 17 dage siden.
Efter ikke at have hørt tilbage i 10 dage bestemmer jeg mig for at kontakte jer for at tjekke op, her viser det sig, at i endnu ikke er nået til min e-mail endnu, hvorpå jeg bestiller en fiber forbindelse over telefonen, til min skuffelse, fordi jeg har ventet så længe med at ringe/i ikke har fået tjekket mail, bliver ordren bekræftet til D 24/10.
Ikke optimalt overhovedet, men jeg må jo leve med det, jeg venter spændt på det bliver D. 24/10, men hov det blev den 24. men intet internet.
Jeg ringer til jeres kundeservice med det samme jeg kommer hjem D. 24/10, hvor jeg for afvide at der er sket en "fejl" og min forbindelse først ville bliver sat i kraft D. 31/10.
Absolut(!!!) ikke optimalt, nu er der altså gået over 20 dage siden jeg sendte en mail afsted med ordren og 10 dage siden jeg fik ordren bekræftet i telefonen.
Over de næste par dage 25-26/10 bliver jeg ringet op af en flink telesupporter som forklarer mig at der er problemer med den gamle lejers og mit abonnoment, samt at der vil gå et par dage før de kan få styr på det...
Til min glæde bliver jeg d. 27/10 ringet op af samme flinke medarbejder, som kan fortælle mig at min fiber forbindlse nu er aktiv! Jubiii!
Til min skuffelse var der intet internet at finde da jeg kom hjem.
Jeg ringer til jer igen d. 28/10, hvor jeg for af vide at mit internet helt bestemt virker og at jeg lige på prøve at genstarte når jeg kommer hjem (på trods af forklaring om at jeg altså havde genstartet FLERE gange, uden virkning). kommer hjem d. 28/10 INGEN forbindelse, fedt altså endnu en weekend uden internet.
Jeg ringer igen til jer d. 31/10, forklarer min situation og at min fiber forbindelse stadig ikke virker, at jeg har genstartet fiberboxen, osv.
Her for jeg igen af vide at mit internet helt bestemt må virke.
Håber i kan forstå min skuffelse da jeg igår kommer hjem og der ENDNU engang ikke er noget internet.
Så er vi fremme ved dags dato, jeg har lige snakket med en af jeres telefonsupportere, som nu fortæller mig, at han FØRST NU, kan se at jeg åbenbart har en defekt fiberboks, PÅ TRODS af, jeg gentagne gange har fået af vide fra andre af hans medarbejdere at det helt bestemt må virke.
Det er min historie, ved ærlig talt ikke hvad jeg forventer, overvejer halvt at bestille en trådløs router fra 3, for med den, at jeg da sikker på det bliver leveret SAMT at det virker.
Uanset hvad føler mig i hvert fald skubbet rundt i manegen, helt sikkert ikke iorden.

Waoo: 300/300= 349kr vs Ewii: 250/250= 499kr
Hyper:1000/1000= 299kr vs Ewii: 500/500= 999kr
Ewii. Det lyder som et firma, der er med på beatet. Gå straks tilbage til jeres gamle navn:Trefor. Det passer bedre til jeres priser!
Jeg har været tilfreds kunde i mange år, men har på det seneste syntes at jeg bliver snydt. Hvis I engang laver en 1000/1000 forbindelse, hvad ville den så koste? 1999kr????
Ewii:1000/1000= 1999kr .
EWIII smadre market og ødelægger de andres forretning.
PS. Det ser ud til at jeg trækker op i gennemsnittet:-)

Svar från TREFOR Vand & TREFOR Varme
Denne gang Waoo og 10 år senere, alt er i dvale bare betal 50/50 279kr. De andre selskab var den gang tilbage udviklet, nu tilbuder de 100/100 for ca samme pris og Vi har det samme. har i planer om at skrue lidt op for hastigheden engang ellers er det ikke atraktivt at bliver her? Desvare er nydt at finde bedste tilbyd, Mvh Gammle kunde Jasmin Puzic

Svar från TREFOR Vand & TREFOR Varme
Jeg fejlmeldte først i september min internetforbindelse og fastnettelefon, ingen af delene fungerede. Efter flere opkald til teknisk support fik jeg besked om at min router formentlig var gået i stykker og at Trefor vil sende en ny. Efter flere rykkere modtog jeg 14 dage senere en ny router, men kunne konstatere at dette ikke løste problemet. Jeg har efterfølgende i 3 uger ringet adskillige gange til teknisk support - svaret er hver gang at det kan man sørme ikke forstå og nu skal man nok sørge for at problemet bliver løst. Jeg har nu måttet undvære internet og fastnet i 5 uger - Trefor fortsætter naturligvis ufortrødent med at fakturere mig ca. kr. 350 pr. md. for en ydelse jeg ikke har set skyggen af! Jeg mindes ikke nogen sinde at have oplevet så ringe en service og fuldstændig mangel på overblik - man kan ringe lige så mange gange man vil - der er ikke nogen der kan give svar på noget og der sker intet!

Svar från TREFOR Vand & TREFOR Varme
Vi bestilte for snart 3 uger siden, tv og internet til vores nye bolig, som skulle være opsat da vi flyttede ind i fredags. Sidste mandag havde vi ikke modtaget de ting vi skulle (kortlæser og kort) derfor ringer jeg til trefor for at forhøre mig omkring dette.
Medarbejderen jeg snakker med, kan oplyse mig om, at der er sket en fejl ved vores ordre - hvilken fejl ved han ikke, men han vil tage kontakt til den afdeling der sidder med dette og bede dem ringe til mig - onsdag har jeg stadig ikke hørt noget og ringer derfor igen, denne medarbejder siger det samme - at den anden afdeling vil kontakte mig torsdag formiddag. Torsdag eftermiddag ringer jeg endnu engang og får igen samme svar!! En time efter ringer jeg igen igen, denne medarbejder vil 'også lige tage kontakt til den anden afdeling' og så vil hun ringe tilbage - jeg gør opmærksom på, at jeg er blevet lovet dette op til flere gange! En time efter ringer medarbejderen fra 'den anden afdeling' ENDELIG tilbage! Hun fortæller at hun har arbejdet på højtryk hele ugen for at finde en løsning.. Nåårh, men hvorfor ringede hun ikke bare og sagde det om mandagen!? Hun kunne dog ikke oplyse mig om, om det ville komme til at virke om fredagen som aftalt, men jeg ville høre fra hende om fredagen.. Fredag ringer hun og siger, at vi desværre ikke kan få tv og internet, men det vil senest komme op at køre på fredag d. 7!!! Mandag ringer jeg til jer igen, for jeg vil gerne ha en forklaring på, HVORFOR det ikke kan komme op at køre - i har tidligere leveret tv og internet til denne adresse og der hænger en boks klar i skabet!! Medarbejderen jeg snakker med, 'skal lige snakke med den anden afdeling og vil ringe tilbage' årh gud, så starter det forfra!! Ganske rigtigt - medarbejderen vælger at SENDE EN MAIL tilbage og svarer os slet ikke på det min henvendelse drejede sig om!! Jeg ringer derfor IGEN! Og beder om at komme til at snakke med ham der Simon - hende jeg snakker med denne gang, sender en besked til Simon om at han skal ringe til mig - nu er det onsdag og jeg har stadig intet hørt fra Simon, surprice eller noget...! Såå jeg ringede da lige igen i formiddags!! Den medarbejder jeg i dag får fat på, fortæller mig, at vores internet skulle være oppe at køre fra i dag (juhuu!) Hvis vi har brug for hjælp til at få det op at køre, skal vi lige kontakte teknisk support siger han - hvilket min mand gør. Han kommer igennem til jeres medarbejder Kenneth, siger vi gerne vil ha hjælp til at få vores internet igang, Kenneth får vores adresse og vupti, så var jeres it system pludselig nede - nej hvor pudsigt et sammentræf! Men Kenneth vil selvfølgelig ringe tilbage når det er oppe at køre igen - og det er det selvfølgelig stadig ikke, her 4 timer efter......! Hold nu k***t hvor synes jeg bare det er en elendig service i kører med, der er virkelig mangel på kompetente medarbejdere der virkelig lyder til at være trætte af deres arbejde!
Jeg har virkelig aldrig oplevet noget lignende..

Svar från TREFOR Vand & TREFOR Varme
Havde for en uge siden Tre-for til at tilslutte fjernvarme ved vores nybyggede nabohus, i den forbindelse oplyste Tre-for medarbejderen, at han slukkede for fjernvarmen til vores hus i en times tid. Nu har vi en 110 liters varmvandsbeholder, så først kl. 19.30 finder vi ud af, at vi ikke har noget varmt vand. Tre-fors vagttelefon bliver ringet op (viderestillet fra anden afdeling, da man ikke kan finde vagttelefonnummer på jeres hjemmeside). Efter flere opkald frem og tilbage mellem medarbejder og mig bliver jeg oplyst om, at vi kan få det lavet næste morgen, da servicemanden havde andre opgaver. Jeg oplyste ham om, at det kunne vi ikke leve med, da vi har tre små børn og en hundehvalp, som ind imellem tisser på gulvet, derudover selvfølgelig de sædvanlige bade. Jeg ville endda vente til servicemanden var færdig med hans opgaver så han kunne komme. Men svaret var bare, at han jo også havde en arbejdsdag i morgen og derfor ikke ville komme senere. Syntes det er under al kritik, at vedkommende som lukker for fjernvarmen ikke tjekker op på om alt virker ved de berørte installationer. Dernæst er det uacceptabelt, at lade en småbørnsfamilie stå uden varmt vand. Fandt selv en VVS mand der kunne lukke luft ud af anlægget. Tak for ingen service.

Svar från TREFOR Vand & TREFOR Varme
i 2016 bør 50/50 mbit fibernet være noget billigere end 279.
jeg håber at hiper kan få adgang til fibernettet herovre da man så får maks. hastighed for 299 pr. md.
altibox har endda bedre pakker end tre-for fiber.
100/100 til 299, 300/300 til 399 m.m. det er da til at føle på.
har i planer om at skrue lidt op for hastigheden engang ? jeg ville da gerne give lidt mere men jeg vil dælme også gerne have noget for det, har ikke råd til at give 500 kr pr. md for internet.
ang. el så fungerer det fint. :)

Svar från TREFOR Vand & TREFOR Varme
Jeg har aldrig før oplevet, at et firma kan finde på at opføre sig på den måde som I har gjort, da I valgte at slukke for tv signalet for 500 lejligheder hos Østerbo i Vejle.
Bare fordi at I ikke havde klarhed over, hvilken antenne pakke de enkelte lejligheder skulle have.
HVAD MED AT RETTE HENVENDELSE TIL JERES KUNDER SÅ???
Jeg flyttede ind i min lejlighed pr. 1/3-16. Og valgte på det tidspunkt, hvilken antenne pakke jeg skulle have.
At I så har valgt at skifte leverandør og har mistet noget data under den flytning, eller hvad det er der er sket, kan da ikke være mit ellers jeres kunders problem.
Jeg har i hvert fald ikke på noget som helst tidspunkt hørt fra jer af om, at I manglede nogle informationer fra mig, eller at jeg skulle til at vælge ny pakke fordi I skiftede leverandør.
Det er simpelthen ikke i orden!!!
Og nu hvor I flere gange har lovet mig, at I nok skal få åbnet for tv-signalet igen, er der stadig ikke sket noget. Det er simpelthen for dårligt! Magen til dårlig service og måde at drive virksomhed på skal man godt nok lede længe efter.

Svar från TREFOR Vand & TREFOR Varme
Forhørte på en pris i juni 2016 har ikke fået svar 20 sep 2016 det eneste svar jeg har fået er beklager den lange svartid
Og har tidligere aftalt en fast pris vedvarende den har de bare eændret uden at varsle det.
Upålidelig

Svar från TREFOR Vand & TREFOR Varme
Ud af fem tlf samtaler var der kun en der kunne løse mit problem en lille smule. det er så en flytning der har taget 8 mdr.
I det store hele så er dårlig trænet medarbejder da de ikke ved hvad de snakker om og hvordan de skal løse problemet.
tror deres slogan er "fake it, till you make it".

Svar från TREFOR Vand & TREFOR Varme
Efter flere ugers venten skriver EWII trefors nye navn retur et komplet ubrugeligt svar, har ingen trådløs forbindelse og kun en enkelt PC via kabel. Tilgin routeren kunne jeg jo bare skifte for egen regning mv. de havde prøvet at resette derfra hvor de sad... Satte så en anden router på som jeg havde liggende, fik den konfigureret,, men nu kan jeg ikke få adgang til den igen, og det trådløse er spærret adgang,, tror trefor har været inde og resette et eller andet uden at orientere os først.
Waoo havde opstarts problemer men de blev da løst. Savner Waoo.

Svar från TREFOR Vand & TREFOR Varme
Sammenlægningen af Trefors Waoo og TDCs YouSee er det rene Wild West og borgerne er blevet de lov- og retsløse.
Aldrig har jeg oplevet mage til kaos og fejl, og det er helt umuligt at komme i kontakt med kundeservice hos nogle af firmaerne, med mindre man har tid til at vente ved telefonen i timesvis. Får man endeligt svar på mailen (jeg sendte en mail til YouSee den 17/5, og jeg fik svar den 10/9 - trods flere rykkere) kan de ikke gøre noget.
YouSees medarbejdere siger det er Trefor fejl, og Trefors medarbejdere siger det er YouSees fejl.
Denne sammenlægning er alt det man advarer imod. Jeg fortår ikke, de ikke har lavet en fælles kundeservice i en overgangsperiode. Så kunne mange problemer været løst hurtigt og til kundernes fulde tilfredshed. Nu har de til gengæld fået tusindvis af utilfredse kunder, dumt.gjort.
Opdatering.
Kære Trefor
Som jeg skriver i første indlæg, så siger I, det er YouSees fejl og YouSee siger, det er Jeres fejl. Jeg har altså været i kontakt med Trefors kundeservice hele tiden.
Samme dag som du skriver dit indlæg her, sender Trefors kundeservice en mail til mig, hvor I skriver, jeg skal henvende mig til YouSee. 2 dage senere sender YouSee mig en mail, hvor de skriver, jeg skal henvende mig til Jer, fjollet ik?

Svar från TREFOR Vand & TREFOR Varme
Jeg må desværre tilslutte mig koret af utilfredse kunder. Bor i vamdrup og for ca 1 måned siden begyndte vores bredbånd at være ekstremt ustabilt. Vi har stadig waoo tilgin routeren som vi fik leveret sammen med bredbånd. Har talt med teknisk support som siger at jeg skal have en ny router efter nogle nylige opdateringer... jamen hvis trefor laver nogle opdateringer som gør at kunders udstyr pludselig ikke virker så må trefor da sørge for at udsende brugbare effekter FØR de opdaterer. Men næ nej det er skam MIT problem? Nuvel jeg spurgte den unge mand hvilken garanti jeg så havde for at en ny kvalitets router ville virke upåklageligt og svaret var ikke overraskende at det havde jeg ikke?... aha... god og saglig service- ØV siger jeg bare. Nå...nyt spørgsmål til gutten hvad så når trefor opdaterer igen og min nye router så holder op med at virke ( her antaget at den nye som jeg skal ud og købe rent faktisk virker ) hvad gør trefor så? Svar: jamen så må du købe en ny... OK jeg er jo et tålmodigt menneske så jeg er fuld af forhåbning og spørger gutten: hvillen routet anbefaler trefor at jeg køber? Svaret er desværre nedslående for trefor anbefaler ikke nogen router for så ville de jo pludselig være ansvarlige for at man rent faktisk har en stabil forbindelse helt ud til det apparat der faktisk skal leveret den endelige forbindelse. Og trefor ønsker kun at være ansvarlige for at levere signal til selve fiberboksen.... men jeg kunne da købe en yousee box ( tror jeg han kaldte den) men det var ifølge ham et relativt dårligt produkt som ikke kunne anbefale....
Jeg synes simpelthen ikke at trefor kan være bekendt at behandle sine kunder som de gør. Der jeg desværre nu forventer er at trefor skriver deres standard tekst: 'vi vil gerne hjælpe ring til teknisk support eller kundeservice ' men hvem hulen gider sidde og glo i en kø i en halv time for at få et svar der ikke er superkonkret nok nærmere tæt ubrugeligt...
Steen Rasmussen
Kære TREFOR forening
Jeg overtager en lejlighed i Kolding d. 15/6 i en boligafdeling, der har en aftale med Jer til levering af fiberbredbånd. I postkassen ligger der derfor et produktkatalog med tilhørende bestillingsseddel, der skal sendes retur til Jer, hvis det er noget man ønsker at gøre brug af. D. 1/7 bliver bestillingssedlen sendt retur, og d. 5/8 får jeg en bekræftelsesmail om, at min bestilling er modtaget, og jeg kan forvente levering af bredbånd d. 11/8. Grundet ferie er jeg ikke hjemme på leveringsdagen, men kommer tilbage til lejligheden d. 26/8. Da der på nuværende tidspunkt ikke er blevet aktiveret noget bredbånd, og der ikke er kommet nogen information angående udeblevelse af samme i hverken postkassen eller mail, ringer jeg ind for at få noget at vide. Jeg taler med en servicemedarbejder, der fortæller mig, at jeg slet ikke står oprettet i systemet, og min bestilling derfor heller ikke er gået igennem. Til gengæld sørger han for at operette mig, og fortæller at jeg kan forvente bredbånd levering d. 2/9, og giver mig et tlf. nummer på Jeres service support, der skal aktivere det den pågældende dag. Da det endelig bliver d. 2/9, kommer jeg hjem til stadig ingen bredbånd. Jeg ringer derfor til det support nummer, jeg fik d. 26/8, hvor de spørger om, jeg vil fejlmeddele mit bredbånd. Jeg forklarer dem, at jeg slet aldrig har modtaget noget bredbånd, fordi min bestilling aldrig var gået igennem. Jeg får så at vide, at de sagtens kan se min oprindelige bestilling, der skulle være blevet leveret d. 11/8, men at der må været sket en fejl, siden det stadig ikke er aktivt. Bredbåndet skal derfor fejlmeddeles ved nogle andre teknikere, der desværre ikke arbejder i weekender, og jeg må derfor vente nogle dage endnu. Jeg får at vide, at jeg vil få en SMS senest tirsdag 6/9, hvor teknikerne har været ude på adressen, og derefter skulle bredbåndet fungere. I dag er det så d. 6/9, og som forventet, er der stadig ikke kommet noget internet. Jeg ringede derfor til service support igen, og de forklarer at jeg burde forvente at få det i morgen...
Nu har jeg nået et punkt, hvor jeg har været tålmodig nok. I markedsfører jer på at være "stabile og professionelle leverandører med fokus på kundeservice", og det har jeg på ingen måde oplevet i de to måneder, jeg har prøvet at få leveret bredbånd. Hele leveringssituationen er useriøs, og stinker langt væk af inkompetente medarbejdere og teknikere, der på ingen måde har styr på, hvordan man yder en god service. Hvor længe synes I selv, I kan være bekendte, at lade en kunde vente på et produkt, som I selv mener er Jeres kernekompetence?
Hvis det var muligt, så skulle I have 0 stjerner og en nedlukning. Jeg ønsker på ingen måde, at andre skal igennem samme elendige og langktrukne procedure, hvis det kunne have været undgået.

Svar från TREFOR Vand & TREFOR Varme
Igennem længere tid har jeg bøvlet med urimelig ustabil fiberforbindelse fra Trefor.
Forbindelsen er ofte nede og fiberboksen skal konstant genstartes, nogle gange med held andre gange uden positivt resultat.
Hvorfor leverer Trefor et pangelværk af en fiberboks fra Icotera? Den indbyggede trådløse router er skandaløst ringe!!
Da jeg besluttede lige at runde Trustpilot for se om andre havde samme oplevelse som jeg, blev jeg mildest talt chokeret over, hvor utilfredse Trefors kunder er med den service og de produkter Trefor leverer.
Jeg finder det højst bekymrende at en virksomhed jeg ellers anså som ganske hæderlig, efterlader et indtryk og et makværk som dette.
Der må da gøres noget på ledelsesmæssigt niveau. Bedømmelserne herinde må da være en skamplet på virksomhedens renommé.
Jeg overvejer kraftigt at opsige mit abonnement og vende tilbage til ADSL, da der desværre kun kan leveres fiber via Trefor, der hvor jeg bor. Jeg håber, der snart kommer andre selskaber på banen, der kan være med til at skærpe konkurrencen på fiber. Det lader det vist til, at Trefor har brug for!!

Svar från TREFOR Vand & TREFOR Varme
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.