Een vloer gekocht bij topvloeren Waalwijk. Hij ligt nu ruim een jaar en het is om te huilen zo lelijk het is , verschillende planken van een doffe kleur en blinkende, het ziet er niet uit .
Det här tycker kunderna
Onze vloer gekocht bij Topvloeren Binckhorst / Den Haag. Probeer maar eens een vloer te kopen in de lock down periode. Uitstekend geholpen, enkele proef stalen meegenomen en zo tot een keuze kunnen... Se mer
Vloer gekocht in Barendrecht bij John. Aardige behulpzame man. Goede afspraken kunnen maken die netjes nagekomen zijn. Vloer en plinten keurig gelegd. Mocht het ooit nog eens zover komen dat wij een... Se mer
Ik ben prima geholpen in de winkel in Den Haag met voldoende hulp tijdens het uitzoeken zonder verdere ongevraagde bemoeienis zoals elders ervaren. Goede prijs inclusief leggen. Voordeliger dan bij d... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
top service in de winkel en bij het leggen
Allereerst top service in de winkel. Voor de tweede keer een vloer gekocht bij Topvloeren en uitermate goed geholpen door Reinier. Veel geduld en gaf ook goede opties. Vloer is uitermate netjes gelegd door Jeffrey en Ron. Aardige vaklui die behulpzaam waren en mijn vloer er goed in hebben gelegd.
Vloer is top gelegd en super service
Vloer is top gelegd en super service ! Uiteindelijk sneller gelegd als planning.
PVC-vloer gekocht bij Topvloeren in…
PVC-vloer gekocht bij Topvloeren in Veenendaal.
Prettig en zeer deskundig geadviseerd bij de aankoop, waardevolle tips gekregen, uitstekende ervaring!
Ook het leggen van de vloer werd via Topvloeren verzorgd door twee hardwerkende mannen met wie we zeer plezierig hebben samengewerkt die dag.
Mooie pvc vloer in 1 dag gelegd
Mooie pvc vloer in 1 dag gelegd. prima service
Hout en laminaat, zeeeeer tevreden …
Laninaatvloer voor in schuur en houten vloer voor woonkamer. Goed advies, fijn meedenken van Danny en veel contact.
Top gelegd door Sylvia. Dus zeer tevreden en zal topvloerrn Amersfoort zeker aanraden
Hele benedenverdieping met pvc vloer van Topvloeren
De hele benedenverdieping laten leggen met een pvc vloer van Topvloeren. Service en advies in de winkel was goed en de vloer is vakkundig en snel gelegd door nette en vakkundige mensen. Kortom.... helemaal tevreden!
Teleurstelling Overtreft Prestatie
Een reeks van klachten en ik zal ze apart reviewen.
Kort samengevat:
Geleverde vloer is niet wat we besteld hebben bij Danny
TOP vloeren geeft niet thuis en Danny selectief geheugenverlies
Vloerenlegger is een ZZP die het totaal niet interesseert en de kwaliteit is mager
Inmiddels een jaar verder en lang getwijfeld maar door de houding van TOP vloeren nu een grens bereikt. Niet thuis, niet bereikbaar, afwimpelen, niet terugbellen.
Regelrechte ramp.
Ik ben zeer tevreden vakkundig en mooi…
Ik ben zeer tevreden vakkundig en mooi gelecht
Topvloer!!
Ik ben erg blij met mijn nieuwe vloer. De vloer is vakkundig geplaatst!
Goede prijs kwaliteitverhouding
Bovenverdieping laminaatvloer van Topvloeren laten leggen.
Vloer is mooi gelegd en wij zijn er heel blij mee.
Prijs-kwaliteit verhouding is goed.
Onze vloer ligt er tip top bij
Onze vloer ligt er tip top bij, gelegd door vakmensen die weten wat ze doen, wij kunnen het iedereen aanraden.
R. Hobe
Uitstekende service
Uitstekende service en zeer goede vakbekwame mensen. Ook de parketeurs waren uiterst bekwame mensen en alles was bespreekbaar qua vragen of wensen.
Mooie vloer, prima service
We hebben een mooie laminaatvloer gekocht bij Topvloeren. De service in de winkel was prima (meedenken over ondervloeren, proefstukjes mee, extra setje hoge plinten (in overleg) terug kunnen brengen en de legservice was netjes en vakkundig. De vloer ligt er prachtig in. De plinten maken het af.
Vloer is netjes gelegd en plinten strak gezet.
Vloer is netjes afgewerkt en plinten staan mooi in lijn.
Goede service en vriendelijk personeel…
Goede service en vriendelijk personeel ik en m’n vriendin gingen met een goed gevoel een glimlach de deur uit!
Pluim voor de verkoper John van filiaal Barendrecht
Boven laminaat en trap latenbekleden
Boven laminaat en trap latenbekleden, na een verkeerde levering snel opgelost, paar dagen later laminaat gelegd. trap ook bekleed, soms wel wat grove voegen met kit, maar verder heel tevreden.
Goede ervaring
Mooie laminaat kunnen bestellen voor een goede prijs. Ook het leggen van de laminaat is op een professionele wijze verlopen met een goed eindresultaat!
De naam zegt het al Topvloeren
De naam zegt het al Topvloeren, wij zijn zeer netjes geholpen met een garantie probleem hebben nu inmiddels een nieuwe vloer gekregen en we zijn hier erg tevreden over, Pluimpje voor Tim in het filiaal Waalwijk.
Mooi gelegd!
Mooi gelegd, netjes geholpen en erg flexibel. Bij vertrek was het wel een zooi; zaagsel, planken, losse stukken overal verspreid. Had het helemaal afgemaakt als dat ook netjes was achtergelaten.
Mooi laminaat
Mooi laminaat, netjes gelegd.
Goede communicatie, snelle service!
Garantie ook top.
Kortom super!
Duimpje omhoog voor Jeffrey en Ron.
#veenendaal
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.