Wat een ellende met dit bedrijf
Wat een ellende met dit bedrijf! Vandaag bezorging van een pakket, dachten wij, en speciaal daarvoor vrijgenomen. Eind van de morgen een bericht dat het pakket niet geleverd kon worden omdat het huis niet bereikt kon worden door een markt of wegafzetting!? In onze straat was a) geen markt en b) geen wegafzetting. De chauffeur stond namelijk gewoon in de verkeerde straat... Naambordjes lezen is wellicht geen vereiste meer bij het chaufeursschap bij Tielbeke. De straten en straatnamen zijn hier namelijk 8 jaar geleden al omgegooid en staan in iedere up to date navigatie, maar duidelijk niet bij Tielbeke.
Daarbij bleek ook dat de reden van de chauffeur was, dat hij niet met zijn 3-asser in de smalle straten van onze wijk kon rijden (straten zijn 2,5 auto breed) en daarom kon de levering niet doorgaan. Het vreemde is dat de chauffeur wel de wijk was ingereden op die smalle straten..... wanneer hij ipv mogelijk 100 meter dom kijken, 100 meter was doorgereden dan had hij naast ons huis gestaan!
Even ter verduidelijking ook voor Tielbeke zelf (deel graag de review met hun), in deze wijk in aanbouw komt meer dan regelmatig groot materieel (bijv. 5 assers ivm woningbouw) door de straten, daarbij is een 3-asser dus niets.
Bij bellen met dit bedrijf krijg ik diverse uitvluchten te horen om het probleem vooral niet adequaat op te lossen, namelijk gewoon het pakket vandaag leveren door een chauffeur die wel kan rijden in deze straten die 2,5 auto's breed zijn.... T deed natuurlijk zijn uiterste best (management praat van 'ik hoor wat u zegt', enz.) en kwam, na overleg met de onder directeur, met het briljante aanbod om de volgende dag terug te komen maar dan met een kleine wagen (het is een geruststelling dat 2 van deze neem ik aan hoogopgeleide mensen tot deze oplossing komen waar je uiteraard ook nog dankbaar voor moet zijn...). Of het normaal is dat je dan maar weer vrij neemt van je werk.
Natuurlijk was het allemaal vervelend en lastig maar vandaag kon echt niet meer, qua planning was het daar veel te druk voor!
Bedankt voor deze service maar ik wens met een dusdanig onbetrouwbaar bedrijf geen zaken meer te doen.
Tijs-logistiek neemt geen enkele verantwoording als tussenpersoon en schuift alles af op Tielbeke. Ze staan eveneens niet open voor een dialoog over het probleem.
25 juni 2025
Omdöme utan inbjudan