Läste lite blandade recensioner innan jag tillslut valde att chansa för att få se en andra match när vi var över (Man U - Fulham). Var inställd på sen återkoppling, men blev positivt överraskad. Ma... Se mer
Allt fungerade jättebra. Vi köpte två biljetter till Arsenal-Chrystal Palac 26/10 2025. Hela tiden återkoppling från försäljningen med tips och precision hur vi skulle logga in , skapa konton, la... Se mer
Vill bara säga att denna tjänst överträffade allt. Otroligt bra service och full service hela vägen från bokning till köp, vilket visade sig vara en fullträff. 1:a raden nära spelargången och man va... Se mer
Stort tack för en fantastisk upplevelse! Jag och min 12-årige son var på matchen mellan Fulham F.C. och AFC Bournemouth den 9 maj, och vilken upplevelse det blev för honom, och mig :) Jag är v... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
Ticket2.com är Nordens största marknadsplats för biljetter. Sedan 2006 har Ticket2.com förmedlat evenemangsbiljetter till över 85.000 nöjda kunder.
Gamla Brogatan 11, 11120, Stockholm, Sverige
- +4686600100
- info@ticket2.com
- www.ticket2.com
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 78 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Allt fungerade perfekt!
Såg ManU-Everton på Old Trafford.
Allt fungerade som det skulle. Biljetterna kom dagen innan via WhatsApp och var på samma sektion som utlovats (kanonplatser!). Vi var bara två stycken och hade platser bredvid varandra. Inga problem alls. Kommer vända mig till ticket2 igen nästa gång jag behöver fotbollsbiljetter.
Mycket nöjd
Fungerade perfekt med biljetterna även om det var lite nervöst dagen innan matchen
Bra kommunikation via Whats App
Oroade mig i onödan
Kändes lite oroligt till en början. Betalade dyra pengar och fick invänta biljetterna tills kvällen före matchen. Oroade mig i onödan. Allt flöt på och insläppet fungerade bra. Superbra platser och en fantastisk match!
Det var inga som helst problem att få…
Det var inga som helst problem att få biljetterna. Allt flöt på smidigt vid spärrarna och platserna höll det som var utlovat👍
Fick biljetterna två dagar innan match
Fick biljetterna två dagar innan match, samt bra information om när man ska vara på plats vid arenan, vad man inte ska ha med sig osv. Enda negativa jag har är att vi köpte 4 biljetter som jag förmodade skulle vara bredvid varandra, men det var uppdelat 2 och 2. Vet inte om det var jag som läste fel på hemsidan. Annars mycket bra!!
Easy and good communication
Easy and good communication. Electronic tickets before match day. Perfect
Allt funkade jättebra
Allt funkade jättebra. Tydlig information, biljetterna kom till Whatsup 1 dag innan match. Bra kommunikation och snabbt svar på frågor.
Kommer använda ticket2 nästa gång jag skall på något liknande event.
Fick biljetterna som utlovat
Fick biljetterna som utlovat, hade direktkontakt med personen som skickade biljetterna till oss. Allt gick felfritt, hade jag frågor kunde jag skicka till personen direkt.
Vi såg United-Everton
Vi såg United-Everton, allt fungerade väldigt bra, kan varmt rekommendera
Ticket2 👍🏼
Blev kontaktad 3 dagar innan och fick…
Blev kontaktad 3 dagar innan och fick bra med information, när vi väl skulle gå in så funkade bara 2 av 5 biljetter vi vart beordrade att gå till biljett info, när vi var där kunde dem konstatera direkt att dem var fake, jag ringde säljaren och han svarade direkt och han jobbade aktiv för att lösa det. Efter 20 min så skickade han nya biljetter och dom funkade, men stressen var enorm men i slutändan så fungerade allt smidigt

Svar från Ticket2
Allt funkade perfekt
Allt funkade perfekt. Fick biljetterna på WhatsApp dagen innan. Väl dyrt, men det vet man ju om när man väljer att köpa här.
Jättebra service faktiskt
Jättebra service faktiskt! Killen som skulle skicka biljetterna till mig på Whatsapp hade kontakt med mig hela matchdagen om det skulle bli något strul.
Väldigt nöjda och kan rekommendera!
Jag såg United-Brentford och allt gick jättebra! företaget kontaktade mig en vecka innan matchdag och berättade att jag skulle få biljetterna dagen innan avspark. Dagen innan fick jag biljetterna som utlovades och allt fungerade som det skulle. Väldigt nöjd!
Allt fungerade jättebra
Allt fungerade jättebra, enkelt att kontakta och få hjälp om man hade några funderingar också!
Det var bra att få biljetterna till…
Det var bra att få biljetterna till mobilen och att man fick en kontakt med den som skulle skicka över biljetterna. Kändes tryggt att ha någon man kunde kontakta om det skulle vara något som krånglade.
Bra service och bra kontakt inför resan…
Bra service och bra kontakt inför resan gällande biljetterna till matchen. Informationen för matchdagen kom i god tid och var nödvändig!
Mkt bra service
Smidig och bra service från dag 1. Var lite orolig då det pratats en del om ”biljett-scam” osv men kan inte annat än att rekommendera ticket2 för deras service och löpande information.
Såg Arsenal-Leeds
Såg Arsenal-Leeds. Allt funkade väldigt smidigt och vi hade en fantastisk upplevelse. Biljetterna kom som utlovat och bra tips inför matchen.
Kommer säkert köpa härifrån igen.
Såg matchen mellan Arsenal-Crystal…
Såg matchen mellan Arsenal-Crystal Palace
Allt funkade perfekt, bra info innan matchen, enkelt att komma i kontakt och bra platser.
Super nöjd.