Ticket2 Omdömen

1 671
TrustScore 4 av 5

4,2

Läste lite blandade recensioner innan jag tillslut valde att chansa för att få se en andra match när vi var över (Man U - Fulham). Var inställd på sen återkoppling, men blev positivt överraskad. Ma... Se mer

Allt fungerade jättebra. Vi köpte två biljetter till Arsenal-Chrystal Palac 26/10 2025. Hela tiden återkoppling från försäljningen med tips och precision hur vi skulle logga in , skapa konton, la... Se mer

Vill bara säga att denna tjänst överträffade allt. Otroligt bra service och full service hela vägen från bokning till köp, vilket visade sig vara en fullträff. 1:a raden nära spelargången och man va... Se mer

Stort tack för en fantastisk upplevelse! Jag och min 12-årige son var på matchen mellan Fulham F.C. och AFC Bournemouth den 9 maj, och vilken upplevelse det blev för honom, och mig :) Jag är v... Se mer

1. Biljettförsäljning

Informationen kommer från olika externa källor

Ticket2.com är Nordens största marknadsplats för biljetter. Sedan 2006 har Ticket2.com förmedlat evenemangsbiljetter till över 85.000 nöjda kunder.

Bra

(1 671)

72 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Funkade bra!

Kändes lite märkligt att man inte fick biljetter vid bokning men dom kom på Whatsup två dagar innan match som utlovats så funkade bra. Fick också lite info dagen innan inför med bra att tänka på så inget klaga på egentligen.

20 maj 2023

Funkar smidigt

20 maj 2023

Hej Tim,

Kul att höra :)

Vamt välkommen åter!

Hälsningar, Ticket2

United vs Wolverhampton 13 maj 2023…

Vi var 4 personer som såg matchen mellan United och Wolves den 13 maj.

Matchbiljetterna kom som utlovat på morgonen dagen innan match. Vi fick även sitta ihop vilket var ett önskemål vi hade till Ticket2 och det löste kanonbra platser till oss för en rimlig summa! En bra återförsäljare för fotbollsbiljetter och det är hög sannolikhet att vi vänder oss till Ticket2 vid nästa fotbollsresa!!

13 maj 2023

Hej David!

Det glädjer oss verkligen att ni blev nöjda med upplevelsen!

Tusen tack för de fina orden, och välkommen åter :)

Allt har fungerat utmärkt

Allt har fungerat utmärkt, tydlig information

13 maj 2023

Svar från Ticket2

Roligt att höra Susanne :) Du är varmt välkommen åter!

Ha en fin sommar!

Bra men...

Bra men platserna var inte på samma rad, dock nära. Att få biljetterna dagen innan på WhatsApp, supermärkligt men funkade. Bra med info dock lite otrevlig kontakt eftersom jag gjorde misstaget att fråga på morgonen efter kl08:00 dagen innan var biljetterna var! Kontakten tyckte att det var för tidigt!!!

6 maj 2023

Hej Adrian,

Tack för din feedback! Precis vad vi behöver höra för att kunna utvecklas :) Våra säljare föredrar att skicka biljetterna via WhatsApp, vilket funkar toppen för de mesta. Genom denna direktkontakt kan vi hjälpa er snabbt om frågor/funderingar skulle uppstå under matchdag.

Du är varmt välkommen åter, och tveka inte på att mejla oss om ni har fler tankar!

Superbra uppstyrt allting

Superbra uppstyrt allting, väldigt bra förklarat hur allt går till osv. En oförglömlig dag på Old trafford som resulterade med vinst för united!

30 april 2023

Hej Lina,

Inte mycket som slår en vinst och sann fotbollsglädje på Old Trafford :) Tack för en fin recension.

Välkommen åter! /Ticket2

Superbra

Superbra! Kanon med extra info och snabb återkoppling vid frågor. Kanonbra platser.

30 april 2023

Hej Carina!

Roligt att höra att du blev nöjd med sittplatserna :) Du är vart välkommen åter!

Hälsningar, Ticket2

Allt har fungerat perfekt även om det…

Allt har fungerat perfekt även om det var tyst tills en vecka innan. Bra information om hur allt skulle fungera och bra biljetter. Sen att matchen var ett målkalas och slutade 2-2 Westham-Arsenal blev en bonus.

Hej Per,

Vad roligt att ni är nöjda med upplevelsen! Alltid extra kul med målkalas ;)

Vi är tillgängliga på chatten 7 dagar i veckan om frågor skulle uppstå i framtiden!

Varmt välkommen åter! Hälsningar, Ticket2

Arsenal vs Southampton

Funkade perfekt, blev kontaktad via Whatsapp 4 dagar innan match med information, biljetterna skickades ett dygn innan matchstart som utlovat med ytterligare information. Dyra biljetter men allt funkade perfekt bortsett från resultatet i matchen.

21 april 2023

Hej Pär,

Så härligt att allt funkade bra! Otroligt hög efterfrågan på biljetterna denna säsong, vilket drar upp priserna något. Men vi hoppas på en snällare säsong 23/24 ;)

Hälsningar, Ticket2

Vi fick all information om leverans av…

Vi fick all information om leverans av biljetter och praktiska detaljer om att besöka arenan i god tid innan matchen. Biljetterna levererades som utlovat 2 dagar innan match och platserna motsvarade vad vi hade förväntat oss. Sammantaget toppbetyg.

Såg MUN-EVE 8 april.

Såg MUN-EVE 8 april.
Allt funkade smidigt med kommunikation i WhatsApp och biljetterna levererades via WA.
Vi var 4 personer och hade platserna bredvid varandra.
Toppen!

8 april 2023

Såg West Ham - Arsenal

Var och såg West Ham - Arsenal på London Stadium.
Fick leverans av biljetter via e-post dagen innan match, vi fick platser tillsammans och som utlovat på långsida.
Rekommenderar 👍