I have dealt with a lot of agencies in Rotterdam. This one is hands down the worst. False promises about jobs, interviews and starting dates. They appear to have no respect for applicants and are happ... Se mer
Det här tycker kunderna
Slecht heb er een sollicitatie gedaan en werdt niet aangenomen inverband dat ik geen pool Ben of uit Polen kom Na bewijs van diploma’s niet aangenomen erg racistische uitzend werkgever geen aanrader... Se mer
Na dat ik aan het werk ben gegaan bij post nl is er nooit met gebeld of gevraagd begrijp je alles? bevalt het werk ?het zijn ze aardig of juist niet niet 1 telefoontje van intresse ook kan ik in de lo... Se mer
Företaget har svarat
Ik heb voor kort gewerkt als productiemedewerker bij Barendrecht dit vanwege Paul.
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Kijk voor banen, loopbanen en opleidingen in transport, logistiek, grond- weg- en waterbouw, bouw, techniek en kantoorfuncties in ons vacatureaanbod!
Kontaktuppgifter
Hardwareweg 20, 1033 MX, Amsterdam, Nederländerna
- 088-0011020
- info@teamflex.nl
- www.teamflex.nl
Heel goed uitzendbureau en bedrijf
Goed team wat tezamen een strakke…
Goed team wat tezamen een strakke begeleiding verzorgd tot het behalen van de benodigde certificaten en rijbewijzen.
Goed Tevreden met deze uitzend…
Goed Tevreden met deze uitzend organisatie werk nu drie jaar voor Teamflex met plezier lossen je probleem op als er iets tegen zit.
En ik ben 65 plusser alles goed geregeld hoop nog een paar jaar door te gaan
Medewerkers zijn altijd beleefd
Medewerkers zijn altijd beleefd. UItbetaling van loon is correct.
Ik ben zeer tevreden met mijn ban bij…
Ik ben zeer tevreden met mijn ban bij Teamflex daarom zou ik dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
Mijn ervaring is goed!
Een goed uitzendbureau!
uitstekend
Ik heb een hele goede ervaring met Teamflax. Ik had een kennismakingsgesprek met Raymond Haak en kon na twee dagen al aan de slag.Dhr. Haak is proffesioneel had begrip voor mijn situatie en wist mij gelijk van alle informatie te voorzien wat benodigd was. Ik raad u Teamflex zeer zeker aan.
Na drie jaar ellende door ontslag na…
Na drie jaar ellende door ontslag na reorganisatie en diverse baantjes via uitzendburo's dacht ik, "Hee ik heb ook nog een groot rijbewijs"
Na informatie bij het cbr bleek dat ik een keuring bij een door het cbr aangesloten bedrijfsarts en het behalen van code95 weer als chauffeur aan de slag kon.
Via Google (who else) kwam ik bij Teamflex terecht.
Wauw wat werd er door hun snel geschakeld,op donderdag een bezoek aan kantoor en 10 dagen later, na de door hun verzorgde webbased code95 training zat ik in utrecht in het opleidingscentrum van teamflex voor het behalen van de code95.
Nog geen week later kon ik starten als chauffeur bij 1 van hun relaties.
14 maanden daar met plezier gewerkt en ik wilde een nieuwe uitdaging.
Geen probleem, ik mocht mijn ADR gevaarlijke stoffen certificaat gaan halen en ik ben nu werkzaam als brandstoffen chauffeur.
Gezien mijn ervaring met Teamflex kan ik niet anders zeggen dan dat zij hun best doen om jou je plek te laten vinden.
Goed salaris en OP TIJD betaald, dat wil ik ook ff kwijt.
Dank je wel Teamflex voor het op de rit zetten van mijn verdere carrière
op de weg.
Rob Vontsteen 55 jaar
Erg behulpzaam en zeer professioneel!
Ik ben goed begeleid na een nieuwe baan…
Ik ben goed begeleid na een nieuwe baan het ging allemaal heel snel en perfect geregeld . Ze hebben me bij een bedrijf geplaatst wat echt bij mij past
Het is een goede werkgever die meedenkt…
Het is een goede werkgever die meedenkt met de mensen
Fijn uitzendbureau
Fijn uitzendbureau, veel werk, vlotte uitbetaling.
Klasse
Je word als mens behandeld en niet als nummer. Als er iets is word het direct opgelost.
Zeer goed bevallen
Zeer goed bevallen, aardige mensen, ze hebben zelfs de uren die ik zelf zou moeten regelen, voor mij in orde gemaakt!
Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze…
Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Gewoon wat je van een uitzendbureau verwacht. Toppie!👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽
Gewoon perfect bedrijf
Gewoon perfect bedrijf , staan voor je klaar en denken met je mee.
Top bedrijf.
Top bedrijf.
Ben binnen no time voorgesteld aan het bedrijf waar ik nu werk als logistiek medewerker, alles eromheen werd al snel geregeld. Dank aan Corné voor de tip om bij Teamflex terecht te komen.
Bij vragen kan ik altijd terecht en word goed en snel geholpen, goede service.
Uitbetaling verloopt netjes per week en is correct.
Ben tevreden over Teamflex Eindhoven
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.