Köpte en cykel on-line på TCM Cykel, en Orbea så hyfsat bra grejer. Leveransen var klanderfri… Sadeln visade sig ha ett fabrikationsfel där mjukdelen lossnade från strukturen efter 9 månader… de... Se mer
Riktigt grym kundsupport och after-sales-service, som ser till att reda ut problem kunden haft med defekta produkter. Köpte själv ett cykellås i övre prisklass som efter ett par månader började strula... Se mer
Jag beställde cykeln eftersom det stod 1–3 arbetsdagars leveranstid på hemsidan. När jag ringde dagen efter fick jag samma information igen. Efter att jag redan hade betalat fick jag plötsligt beske... Se mer
Fick mycket hjälp att hitta rätt delar till min gamla Scott scale 30 ,säkert 15 år gammal.Märkte direkt av den breda kompetens och erfarenhet som Andreas besitter,fick alternativa lösningar med på del... Se mer
Allt inom cykel!
Industrivägen 6, 135 40, Tyresö, Sverige
- 010-160 33 33
- support@tcmcykel.se
- www.tcmcykel.se
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Jag fick en fantastiskt bra service i…
Jag fick en fantastiskt bra service i butiken, personalen hjälpte mig med de problem jag upplevde och kom fram till en kanonbra lösning, tack!
Felaktigt lagersaldo utan upplysning om detta
Jag beställde en broms som fanns i lager. Samma dag fick jag information om att varan har skickats, och fick en spårningslänk. Efter en vecka såg jag att varan ännu inte kommit till speditören. Jag kontaktade då TCM som inte hade hört av sig. Det visar sig att det var fel i lagersaldot och att de inte hade informerat mig om detta. Till slut fick jag min broms.
Väldigt långt vänta tid vid kassan för…
Väldigt långt vänta tid vid kassan för att någon ska komma att hjälpa oss, men slut med att vi köpte inget och gick där ifrån.
Toppenservice
Bra nätbutik och butik som verkligen gör sitt bästa!
Toppenbutik med toppen service!
Toppenbutik med toppen service!
Kommer tillbaka snart
Snabb leverans o svar på frågor!
En beställning från ett annat företag fungerade inte, så jag kontaktade TCM och frågade om leveranstid, och fick ett mycket trevligt svar efter 40 minuter! Mina varor skickades samma dag och jag hade dem tre dagar senare. Vill rekommendera TCM varmt, så ska ett onlineföretag skötas!
Spam
Köper du här får du spam på SMS. Säkert bra butik men man skickar aldrig reklam och erbjudanden på SMS.
Ta bort den förinställda kryssrutan vid utcheckning som godkänner detta vid köpet för guds skull.
Köpte en Specialized Riprock till min…
Köpte en Specialized Riprock till min son.
Snabb leverans, bra erbjudande och delvis monterad när den kom. Inget att klaga på!
Bra utbud, kundservice
+ Enkel och bra hemsida
+ Bra utbud
+ Bra priser!
+ En kundservice i världsklass.
Har köpt både cykel och tillbehör hos TCM.
Alltid väl emballerat vid ankomst, enkla instruktioner, aldrig några konstigheter.
Otroligt nöjd!
Väldigt lång leveranstid 1,5v å…
Väldigt lång leveranstid 1,5v å grejerna har fortfarande inte kommit
Supersnabb leverans
Supersnabb leverans båda gångerna jag beställt delar till cykeln.
Otroligt seriöst företag! Rekommenderas!!
Har handlat här flera gånger och aldrig varit missnöjd.
Mycket att välja på, bra priser, snabb leverans. Har reklamerat vara och blev väldigt väl omhändertagen och trevligt bemött. Otroligt seriöst företag! Rekommenderas!!
Ganska bra sida
Ganska bra sida, hade en grej i lager som ingen annan hade.
Enda dåliga är ju att de använder Svea Ekonomi. Vore trevligt om de bytte till Klarna och kom in i 2021.
Brukar ha rabbater på riktigt dyra…
Brukar ha rabbater på riktigt dyra saker i slutet av året som är ofta 50-70% billigare än bike-dsicount.de Köpte SRAM XX1 vevarmar hos de och är fortfarande supernöjd med köpet. Snabb service, snabb leveranser.