Varit kund i många år och är väldigt nöjd. Både generellt med kundsupporten att de är kunniga och timmötesgående, men lika mycket den tekniska. Förra året gick vår fiberkabel av och Sydantenn skick... Se mer
Fantastiska medarbetare som engagerar sig och bemöter en på ett tydligt och fint sätt. Har bara gott att säga om detta företag, men framförallt deras fina bemötande. Har varit i kontakt med dem ett... Se mer
Hej, ville bara berömma en anställd som heter Lena. Jag hade haft problem med tv:n i tre dagar och varit i kontakt med sydantenn flera ggr utan att det blev löst. Tredje gången jag ringde så fick j... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Enkelt och smidigt att starta upp en bredbandsanslutning

Svar från Sydantenn o. Tele AB
Snabbt svar och trevlig personal. Dom är duktiga på att möta kunden på dennes (o)tekniska nivå.

Svar från Sydantenn o. Tele AB
Jag har fått fantastisk snabb och bra hjälp när jag har kontaktat kundtjänst. Mycket fin service 🥰

Svar från Sydantenn o. Tele AB
Jag vill bara säga att jag fick så fint bemötande när jag ringde supporten. Hade lite problem med teven, men den unge mannen jag pratade med Åman. han var så tålmodig och lugn. Han hjälpte mig steg för steg, utan stress, och det gjorde mig så trygg. Det är inte alltid lätt med tekniken nuförtiden, men han gjorde det enkelt för mig. Stort tack för den hjälpen så ska riktig service vara!

Svar från Sydantenn o. Tele AB
Mycket bra service och snabb återkoppling på ärendet jag ringde om.

Kontakt som ny användare
Jag är verkligen helnöjd med den feed back jag fått!
Talade senast med Simon, 2 ggr, helt utmärkt!
Tidigare talat med 2 olika även det helt utmärkt!
👌

Svar från Sydantenn o. Tele AB
Om jag inte valt att uppgradera fibernätet innebär väl inte att jag måste straffas med att få avstängd internet nu i två dagar!
Massor med avbrott och mycket svårt att komma fram till er vid kontaktbehov! Beklagligt!

Svar från Sydantenn o. Tele AB
Hade man kunnat ge 0 stjärnor så hade jag gjort det. Haft sydantenn i över 1 år och har äntligen fått det uppsagt. Det har varit strul efter strul efter strul. De har sagt att de ska åtgärda det varenda gång, men tillslut fick vi nog och sa upp det. En uppsägning på 2 månader. Men fick ändå en sista faktura efter vi sagt upp det. Dagen vi skulle få tele2 istället och sydantenn skulle försvinna har de inte ens stängt av nätverket och vi behövde vänta ytterligare 24 timmar utan något nät hemma bara för att sydantenn inte har stängt av nätet hemma hos oss. Sämsta skiten någonsin, rekommenderar ingen att någonsin skaffa denna skiten.

Svar från Sydantenn o. Tele AB
Jag fick en påminnelse 3:e gången trots att de tog pengarna den 2 januari. Ja tror att de inte är kompetenta att hantera våra pengar.
Sydantenn skickade mig till inkasso? Har inte varit kund de senaste två-tre åren. Nu skickar de mig till inkasso? Varför. Försöker ringa och skicka mail. Företaget går inte att kontakta. Är detta ett seriöst företag eller ren bluff?

Svar från Sydantenn o. Tele AB
Fick en faktura för betalning via autogiro den siste december 2024 - observera, AUTOGIRO. Pengarna drogs från mitt konto den 2a Januari.
Grattis vi (Sydantenn) drog pengarna för sent så nu får du en betalningspåminnelse med straffavgift - skickat till mig den 6e Januari.
Vad håller de på med? Nu får jag spendera x timmar på att ringa Sydantenn och fixa detta.
Nästa steg är att se om man kan bli av med beroendet mot detta otroligt dåliga företag

Svar från Sydantenn o. Tele AB
Nu var det dags igen. "Nätverket ej tillgängligt". Händer ibland flera gånger om dagen. Dessutom fallerar de extra kanalerna jag betalar för.Ibland ingen bild,ibland endast text, till och med ljud från en kanal tillsammans med bild från en annan...Kan du välja en annan leverantör så gör det.

Svar från Sydantenn o. Tele AB
De Skickade faktura med förfallodatum och betalning via autogiro den 31 December 2024. Av förklarliga skäl drogs inte pengarna förrän 2 Januari 2025.
Idag, den 6 Januari 2025 fick jag påminnelse med avgift
De har med andra ord gjort det omöjligt för mig som kund att betala i tid via autogiro och de drar iväg påminnelse utan att kontrollera att pengarna kommit in
Hur hade det varit om Sydantenn faktiskt börjat jobba efter nyår innan de började det nya året med att förstöra kundrelationer?

Svar från Sydantenn o. Tele AB
Perfekt service per telefon när vårt internet inte fungerade! Lugnt och proffsigt blev vi guidade till att få det tillbaka. Mycket trevligt bemötande!

Svar från Sydantenn o. Tele AB
Hade det gått hade dom ej fått någon stjärna alls. Under all kritik mailar sina kunder att dom pga nytt faktura system dragit för mycket pengar. När man vill att dessa ska återbetalas händer inget alls. Varit i kontakt med deras kundtjänst både vi telefon o mail. Nu har det gått 3 veckor fortfarande inga pengar återbetalda. Där emot är dom väldigt snabba att skicka fakturan till inkasso även om man som kund ej fått denna via mail. Är det så man behandlar sina kunder?
Efter att äntligen nått support helt svart TV. Totalt 14 dgr utan TV-program. Avslutade abonnemanget månad 6.
2 månader efter får vi inkassokrav på en redan betald faktura samt en ren bluffaktura.
Varning för detta oseriösa företag
Snälla sluta stäng av bilden på 4:an 7:an och Tv12 varje dag som Det Okända sänds klockan 16:00, för vissa hushåll i Svalöv stängs dessa kanaler så fort klockan slår 16:00 dom dagarna " Det Okända " sänds... Det konstiga är att så fort Det Okända är slut, så kommer bilden tillbaka igen som den ska...
Liiiiiite skumt va ???
Gissar att nån fåne blev livrädd för det programmet och därför hackar sändningen vid denna tid för att stoppa programmet från att sändas...
Kameldrivare !!
Sydantenn har glömt skicka fakturor flertalet gånger, har behövt ringa och påminna. Får fakturorna på mejl så är helt säker på att det inte kommit bort med posten eller liknande. Nu senast fick jag bara ett brev från inkasso utan att ha fått fakturan. Jag har sagt upp mitt abonnemang och vill varna er andra från detta företag.
Usel support trots Mail och försökt ringa
Varning för dessa klåpare, företaget är ett dåligt skämt! Jag ett internet som senaste månaderna fungerat i allt sämre grad och nu bara under enstaka stunder, max en halvtimme åt gången. Deras kundtjänst säger att de kan se på mätare att det troligen är ett tekniskt fel och ber om att få skicka ut en tekniker. Det låter bra men de säger att för att en tekniker ska komma måste jag godkänna att de får fakturera valfritt belopp om de bedömer att jag är orsaken till att det inte fungerar, vilket de troligen inte kommer att göra, men de är inte helt säkra. Jag frågar vilken summa jag måste godkänna men de vill ha obegränsat belopp att fakturera efter eget tycke... Går naturligtvis inte att acceptera och då kan de inte skicka en tekniker för att lösa ett problem som de själva bedömer att de är orsaken till... Kafka hade inte kunnat skriva det bättre själv... Varning för dessa klåpare!