Svostrup Kro Omdömen

TrustScore 3 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vi var 30 som havde bestilt i forvejen De fleste synes maden ikke svarer til prisen Stjerneskudene smagte ikke af andet end den panering der var brugt og manglede i den grad smag af krydderier o... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde bestilt bord til 5 og fik et dejligt bord på terassen under store parasoller med skøn udsigt. Stjerneskud smagte skønt og vi blev mætte. Vi fik af tjeneren anbefalet en dejlig Kroatisk hvidv... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vi spiste i går på krogen og det smagte på ingen måde godt! Pramdragergryden er så slem krydret med paprika at den er bitter og smager grimt! Kødet var tilfældigt størrelse! Pølser var grå og uspiseli... Se mer

Företagsinformation

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 71 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

14 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Min søster og jeg besøgte jeres kro.
Hold da fast noget skønt mad, hyggelige omgivelser og skøn betjening af et meget venligt personale.
Vi vil bestemt anbefale jer. Vi kommer igen.
Mvh Gitte og Inger

14 juli 2024

Nostalgi for alle pengene

Fantastisk modtagelse, fint værelse med to separate alkover, nostalgi for alle pengene, rigtig god 3 retters middag med sæsonens råvarer, saucen dog noget kedelig, morgenbuffet serveret ved bordet fantastisk, personalet fortjener 10 ud af fem stjerner for de gjorde det ypperligste for at vi følte os favnet og velkomne!

12 juli 2024

Dejlig oplevelse.

Var på Svostrup kro en mandag, alligevel var der godt fyldt op. Blev hurtigt anvist et bord af en venlig og smilende tjener. Valgte en tre retters menu, som blev serveret uden særlig ventetid på terrassen udendørs.
Virkelig god og velsmagende mad, og rigtig rare og opmærksomme tjenere. Vi kommer gerne igen.

24 juni 2024

Stjerneskud? Snydt!

Stjerneskud?
Jeg har altid hørt at et stjerneskud bestod af en stegt og en kogt rødspættefilet!
Stor var min skuffelse da vi fik serveret 2 friturestegte fisk! De var umulige at skære over så gennemstegte og delvis svedne var de!
Vi fik en "bytter" som var spiselig.
Til 195 kr. Kan man nok ønske sig en bedre oplevelse!
Få rettet menu navnet til Stjernekaster!
Desværre sidste besøg hos jer!
Mvh.
Alf Mikkelsen

15 juni 2024

Weekend ophold

Vi har været på kroophold, , med overnating, kaffe og sødt ved ankomst, 3 retters aften menu og morgemad den næste morgen. Maden og anretning var perfekt, og personalet var meget nærværende og venlige. Kan klart anbefales.

10 maj 2024

Stjerneskuddet

Vi havde glædet os til en fin kulinarisk oplevelse.
Ven bestilling spurgte jeg tjeneren, om de tilhørende fiskefilette var smørstegte, og det bedyrede hum de var.
Det viste sig svært at bestemme arten af de sortsvedne tilbehør, men kan godt ha været fisk engang, inden de blev maltrakteret.
Der var også asparges! Men de ringste man kan købe i et glas eller en dåse. Stadig sjaskvåde efter det ophold
En sølle lille stump røget sammenrullet ørred eller laks. Meget meget salt.
Brødet var godt

5 maj 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Mismatch mellem mad og lokaler/omgivelser

Vi bestilte Stjerneskud, der i kroens menukort beskrives at bestå af bl.a. "håndpanerede rødspættefileter" og "færøsk laks" rejer og asparges.
Den iøvrigt søde og engagerede tjener oplyste at fisken kom fra Hirtshals ;-)

Vi fik servereret fisk der, håndpaneret eller ej, absolut ikke var paneret samme dag som den blev skamstegt i en grad så 1/3 af hver filet var mere knasende end godt er, et sammenrullet stykke laks, der udrullet havde samme størrelse som en mellemstor finger, rejerne, som der var rigeligt af, var meget sjaskede og ikke særligt delikate - asparges var erstattet af en tyk skive agurk - den ingrediens der afveg mindst fra beskrivelsen, var den lækre smørristede skive brød det blev serveret på.
At fisken angiveligt skulle komme fra Hirtshals kan jeg heller ikke betvivle, men vi kommer meget i det område, og hverken i Hirtshals, Lønstrup, Hjørring eller Tversted har vi fået fisk der tilnærmelsesvis ligner den de serverer på Svostrup Kro - lidt paradoksalt eftersom ejeren for nogle år siden drev en velrenommeret fiskebutik i Silkeborg.
Denne tvivlsomme kulinariske "oplevelse" koster 195,- kr. ca. 30,- kr mere end på restauranter og cafeer i det område hvor fisken angiveligt er landet, og hvor de forstår at tilberede fisk med respekt for såvel fisk som kunder.
Prikken over i'et på vores besøg på denne smukke kro, var at vi mødte kroens ejer (Dragan) i porten på vej ud, han værdigede os ikke et blik, en besynderlig måde at sige tak for besøget på - men det klarer vi os uden ;-) og konstaterer blot at Svostrup Kro, sympatisk serveringspersonale til trods, efter vores opfattelse, madmæssigt ikke er anbefalelsesværdig.

18 april 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

En god oplevelse, men afslutning var ikke så godt.

En god oplevelse, men den sluttede træls.
Vi havde en person der var blevet syg med feber på samme dag og vi meddelte ved ankomst at vi havde en der var blevet syg.
Da regningen kom skulle vi også betale for ham. 350 kr. Det har jeg aldrig været ude for ved buffet.
Det var en dyr regning 860 for en person.

2 april 2024
Logotyp för Svostrup Kro

Svar från Svostrup Kro

ANNULLERING OG ÆNDRINGER AF BORDRESERVATIONER

Aflysning eller ændringer i forhold til ankomsttidspunkt, eller ændring af antal gæster skal ske senest kl 10.00 på ankomstdagen. Dette skal ske ved at kontakte restauranten direkte på telefon +45 86877004.

Aflysning senere end dette, medfører et gebyr svarende til den samlede pris på reservationen.
Udebliver gæsten fra en reservation sidestiller Svostrup Kro A/S dette med en annullering efter annulleringsfristens udløb og reservationen afregnes fuldt ud.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Påskefrokost arrangement idag mandag…

Påskefrokost arrangement idag mandag hvor vi fik bord inde in”stalden” men hyggeligt pyntet op og god atmosfære. Maden var ekseptionel god og velsmagende med ALT hvad der hære til en luksuspåskefrokost. Smilende glad serveringspersonale og en stryrmand Dragan der nussede omkring sine gæster og sørgede for en 5 stjernet oplevelse. Kan varmt anbefales. TAK for en god oplevelse der absolut var pengene værd. Og nej det er ikke nogen aprilsnar.

1 april 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi trængte til lidt frirum og valgte…

Vi trængte til lidt frirum og valgte Svostrup Kro, som vi absolut ikke har fortrudt. Lige fra ankomst - aftensmad og morgenmad - en fantastisk service og imødekommende personale. Aftensmaden var kanon - og jeg kan garantere for at vi ikke gik sultne i seng.
Vi havde fået værelset "Hr. og Fru Froms værelse" med originale møbler fra deres hjem - wau.
Desværre var vi ikke så sultne til morgenmaden - men en dejlig portionsanreting - hvor der ikke manglede noget.
Kan varmt anbefale Svostrup Kro

23 mars 2024

En historisk perle ved Gudenåen

Vi har holdt konfirmation og holdt en fantastisk dag i havestuen og vi kommer tit og får en bid mad.
Især den historiske pramdragergryde er legendarisk, men også stjerneskud og æggekage smager lækker.

Selve stedet er en oplevelse i sig selv. Det er som et arbejdende museum og som at træde 100 år tilbage i tiden.

I kælderen kan man smage vine i helr unik atmosfære. Det er også muligt at overnatte i hyggelige værelser, hvilket jeg dog aldrig har prøvet, hvorfor jeg ikke kan udtale mig om det.

Sommeren 2023 havde vi besøg fra Canada og de elskede som os både historien, naturen og den dejlige mad!

Desuden ligger stedet ubeskrivelig smukt ned til Gudenåen.

En skjult perle - altid et besøg værd!

29 juli 2023

Lækker og velsmagende Take Away

Jeg hentede kroens sæsonmenu som take away forleden dag. Forret og hovedret. Der var rigeligt af det, kødet var perfekt, tilbehøret spændende og virkelig velsmagende. Kokken gav sig god tid til at forklare hvordan vi skulle varme og anrette det, og havde endda lavet en seddel til os, så det ikke kunne gå galt.
Alt i alt en virkelig velsmagende oplevelse.

19 januari 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meget lækker og utroligt velsmagende…

Meget lækker og utroligt velsmagende nytårsmenu. Super god vejledning med tider der bare var afprøvet og passede. Flot at I har brugt tid på at lave udførlige videoer, som vi bare kunne følge. En super god oplevelse. Ingen tvivl om at vi blev mætte. Flotte portioner. Ville blot ønske at den slags retter var på jeres menukort til daglig 🤩

31 december 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vi holdt min far 85 år fødselsdag og…

Vi holdt min far 85 år fødselsdag og maden skuffede stort - vi kunne lige så godt have spist på et cafeteria. Vi fik wienerschnitzel og en Helena Bella dessert - og begge dele var under al kritik - da jeg efterfølgende klagede fik jeg en besked. Tak for din tilbagemelding - den bliver sendt til køkkenet.
Mine forældre, bedsteforældre har brugt Svostrup kro igennem mange år - og aldrig mere!!!!!

18 november 2023

Dårlig oplevelse

Vi fik juleplatter og biksemad…
En elendig biksemad med kedeligt tørt indhold..!
Juleplatterne var ikke meget bedre, tørt brød , fed kold steg samt underlig tomatsild..
Det var en rigtig skuffende oplevelse, dog var betjening og øl var perfekt.
Dette besøg var ikke pengene værd

3 december 2023
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Vi var 4 mennesker til frokost min kone…

Vi var 4 mennesker til frokost min kone fik stjerneskud som var Ok og min svigersøn 2 stykker smørrebrød også helt Ok . Men så var det slut med god mad min datter og jeg fik biksemad som ofte vi har fået men hold op en skuffelse den var kold bøde kartofler og ja tror vi de har købt købe skinke tern det har tidligere været godt med lækkert mørt kød og kartofler spejlæggene var da Ok men vi levnede begge to en stor del af den kolde mad øv ikke mere biksemad på Svostrup kro hvilket når gør at vores besøg der fremover bliver stærkt begrænset øv

29 oktober 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fejrede min mands 70 års fødselsdag og…

Fejrede min mands 70 års fødselsdag og vort barnebarns 13 års fødselsdag med børn og børnebørn. Vi fik "vores eget" lille aflukke til vores lille familie, og det fungerede fint. Yngste manden på 2 år, der var på kro for første gang havde en fest.
De søde serveringspiger leverede et flot arbejde, og maden var tip top. Alt i alt en perfekt afslutning på en rund dag.

22 oktober 2023

Ligger naturskønt

Ligger naturskønt, og værelset, vi overnattede i var rent, sengene gode, men hovedpuderne forfærdelige!
Modtagelsen var venlig.
A la carte om aftenen var ok, - på skala fra 1 til 10, hvor 10 er fremragende - omkring 6½.
Tjenerne var søde og smilende, og vi fik maden serveret indenfor rimelig tid.
MEN! Jeg kommer altså aldrig igen et sted, hvor man ikke vil servere postevand!! De serverer kun flaskevand. Det er første spisested, hvor jeg har oplevet ikke at måttet få postevand sammen med min flaske rødvin! Og jeg tilbød endda at betale for postevand.
Det er ikke god stil! Hvor meget plastik forbruger Svostrup Kro bare på en dag?! Og når alle undersøgelser viser, at postevand er renere end flaskevand! Jeg var virkelig vred og skuffet!
Morgenmaden blev serveret mellem kl. 8 og 9. Èn time til at spise morgenmad i. Det har jeg aldrig oplevet andre steder, og vi overnatter ofte "ude".
Selve morgenmaden var ok, og der blev fyldt op og efter, hvis vi ønskede det.
Men ingen postevand, dårlige hovedpuder og 1 time til morgenmad. Dét kan ikke give mere end 2 stjerner. Og absolut ikke på gensyn herfra!

13 oktober 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.