Vi spiste i går på krogen og det smagte på ingen måde godt! Pramdragergryden er så slem krydret med paprika at den er bitter og smager grimt! Kødet var tilfældigt størrelse! Pølser var grå og uspiseli... Se mer
Det här tycker kunderna
Vi havde bestilt bord til 5 og fik et dejligt bord på terassen under store parasoller med skøn udsigt. Stjerneskud smagte skønt og vi blev mætte. Vi fik af tjeneren anbefalet en dejlig Kroatisk hvidv... Se mer
Vi er lige kommet hjem fra et besøg på Svostrup Kro, forstår ikke de negative anmeldelser her. Vi fik serverer en super go' wienerschnitzel og kroens dessert med kaffe en virkelig god oplevelse. De... Se mer
Konfirmationen for mine tvillingepiger gik over alt forventning. Vi ankom en halv time for tidligt og blev taget rigtig godt imod. Der var kun lavet et gavebord, men det fik de hurtigt ændret t... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 83 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Månedens menu
Månedens menu, svarede ikke til beskrivelsen på menu kortet. Kødet : sejt kunne næsten ikke skæres igennem, blev toppet med lever terrine ? som smagte som en skefuld leverpostej med små ristede løg drysset over. Grønsagerne ikke frisk tilberedte, indtørrede små seje tern. Pebersauce , meget stærk, overdøvede alle andre smage. Kartofler ikke nye som beskrevet. Forret : 2 hummerhaler ovenpå grønne ikke sprøde asparges. Dessert: velsmagende, anretningen på 2 plader bagt filodej var visuelt en uprofessionel oplevelse. Hele menuen var ikke pengene værd. Kejserens nye klæder !
Konfirmationen for mine tvillingepiger…
Konfirmationen for mine tvillingepiger gik over alt forventning. Vi ankom en halv time for tidligt og blev taget rigtig godt imod. Der var kun lavet et gavebord, men det fik de hurtigt ændret til to.
Ejeren kom efterfølgende og ønskede begge konfirmander tillykke!
Maden var en standart Konfirmationsmenu, men hold da op det var lækkert. ALT maden var tilberedt til perfektion!!! Og smagte vidunderligt!
Hyggelige lokaler og idylliske omgivelser!
Ved afrejse kom der endnu en overraskelse, regningen nok noget billigere end jeg forventede!
Dette var første, men bestemt ikke sidste gang jeg holder fest på jeres smukke kro og med jeres fantastiske personale!
10 stjerner til jer!
Mvh Jan
Fik skældud da vi ankom til 96 års fødselsdag
Anmeldelse af Svostrup Kro – desværre en skuffende oplevelse
Vi har i mange år haft en særlig tilknytning til Svostrup Kro. I mine drengeår deltog vi hver år til Sankt Hans-aftener i krohaven, og gennem hele livet har vi valgt at holde vores familiefester på kroen altid med super gode oplevelser.
Derfor var det naturligt, at min onkel inviterede os til at fejre hans 96-års fødselsdag på kroen. Vi havde glædet os meget til en hyggelig aften i de velkendte rammer.
Vi havde bestilt bord til kl. 17.30, men ankom omkring kl. 17. Vi var ude og køre en tur og min gamle onkel skulle på toilettet, jeg sagde til han at der sker ikke noget ved vi kommer lidt før men jeg tog fejl.
Desværre blev vi mødt af en ældre tjener, som på en meget ubehøvlet og ubehagelig måde skældte os ud for at komme en halv time før. Dette satte en trist stemning for aftenen, allerede inden vi overhovedet var kommet på plads.
Heldigvis tog en yngre tjener senere over og undskyldte oplevelsen. Han var meget forstående gav os også ret, min mor klaget over det til han og han gav os 3 gratis sodavand – en gestus vi naturligvis satte pris på, men som ikke kunne rette op på den skuffelse, vi følte.
Vi havde glædet os til at nyde en dejlig middag med lam, som annonceret i menukortet. Men efter bestillingen kom tjeneren tilbage og oplyste, at lam desværre ikke var tilgængeligt, og hvis vi stadig ønskede det, ville det tage ekstra lang tid, da det skulle tilberedes fra bunden. Vi valgte derfor andre retter. Kort tid efter – måske otte minutter – blev maden serveret, men desværre var tarteletterne ikke varme, De blev sendt ud i køkkenet for at blive varmet, men kom tilbage med bløde skaller, hvilket ikke ligefrem forbedrede oplevelsen.
Alt i alt blev en aften, som vi havde set frem til, ødelagt af dårlig modtagelse, manglende service og skuffende madoplevelser. Det gør os kede af det at sige, at vi nok ikke vender tilbage til Svostrup Kro igen – en kro, som ellers har betydet så meget for vores familie.
Jeg er selv uddannet kok og har været restauratør i mange år, sådan behandler man bare ikke kunderne, når man tager ud skal man føle sig velkommen og afslappet og tages godt imod. Han kunne jo bare have sagt vi var nødt til at vente men at komme ind præciskl.17:30 🤣
Boret var dækket og vi forvente ikke hurtig mad lavet på 8 min men frisk lavet mad 🤔
Synes også det er lidt trist at se cocktailpølser der har været en tur i friture
Konklusion
ØV!!!
Meget fin service og lækkert smørrebrød
Meget fin og imødekommende service fra vi kom til vi gik. Vi var et selskab på 25 personer, og restauranten gav os en rigtig fin oplevelse. Vi fik rigtig dejligt smørrebrød med lækkert brød. Vi kommer igen🤗
Kvalitets mad, venlig personale og hyggelig kro
Aftensmad for 2. Blev modtaget af en smilende og venlig tjener og fik med det samme vores bord, som vi på forhånd var blevet info om, var overfor baren. Lavede bordbestilling kl 18 og kunne komme 1 time senere, det var det sidste ledige bord. Det var på ingen måde til gene, at sidde nær baren kun hyggeligt at høre personalets gode tone mellem sig og vi var ikke generet af gæster, som kom for at betale for deres mad. På trods af fuld besat på kroen, virkede de ikke stressede og kom ret hurtigt for at modtage vores bestilling. Valgte 2 retters menu, som var krokette af krabbekød og bøf Wellington, som blev præsenteret af en kyndig tjener med meget viden om mad, som tog sig tid til at forklare om retterne og svare på vores spørgsmål. Må bare sige maden var utrolig velsmagende og lækker og personalet meget opmærksom og smilende. Derfor fuld fortjent 5 stjerner!!
En fantastisk weekend
En fantastisk weekend
Endnu engang en super god weekend, fantastiske omgivelser og dejlig kromad. Vi kommer bestemt igen
De bedste hilsner fra Kristine og lars
Den mad vi fik serveret levede ikke op…
Den mad vi fik serveret levede ikke op til forventningen.
Har fået bedre mad på café.
Deres menukort var meget kedeligt.
Dog meget hyggelige omgivelser
Skønt ophold og god mad
Vi havde en skøn oplevelse med 1 overnatning på Svostrup kro. Alt på kroen er gennemført i rustik stil, hvilket gav en helt speciel atmosfære for opholdet.
Anden min kæreste fik til aftensmad var helt i top og anbefalelsesværdig og vi var i det hele taget meget tilfredse med
aftensmad, morgenmad, overnatning m. spa-bad på værelset og personalet.
Som et ekstra plus tilbyder kroen hhv. tidlig indtjekning fra kl 13 og sen udtjekning kl 13 for et gebyr på 100kr pr ydelse. Vi benyttede os af det sidste og fik dermed tid til en herlig vandretur i det naturskønne område.
Her kommer vi gerne igen!
Alt var dårligt ved vores besøg
Tre til kaffe og kage. Første dårlige indtryk: der blev fjernet service fra det bord vi blev tildelt men ikke tørret af. Dernæst fik jeg og min mor fine kaffekopper mens min mand fik en mikroskopisk kop der ikke passede til øvrige porcelæn. Dernæst var min mand uheldig igen og fik endeskiven af den kringle vi bestilte, halvt så stort et stykke som vi andres. I øvrigt et virkelig kedeligt stykke kringle til 70 kroner stykket. Stearinlyset på bordet blev kkke tændt. Fåmælt betjening. Dog fik min mand et andet stykke kringle da vi bad om det. Ikke pengene værd.
Hyggelig aften på Svostrup Kro
Hyggelig aften på Svostrup Kro, dejlig mad og god betjening
Vi fik måneds menu for oktober
Vi fik måneds menu for oktober. Hovedret og dessert.
Det smagte rigtig godt og var perfekt tilberedt.
I menukortet stod at Hovedret var garneret med grønt fra markerne ved Sminge. Der blev vi skuffede for der var intet grønt på terlerknen. Kun lidt svampe og en lille klat græskar mos.
Kunne godt have tænkt os lidt porre eller rodfrugter til den pris.
Ellers var det en god oplevelse at besøge kroen.
Skøn oplevelse
Lækker mad. God stemning. God behandling. Hyggelige omgivelser.
Tjeneren var rigtig effektiv, professionel og behagelig. Følte mig godt tilpas og afslappet. Maden var virkelig lækker, og vi gik bestemt ikke sultne hjem.
Er vild med indretning og udsmykning.
Jeg giver Svostrup Kro 5 stjerner.
Jeg giver Svostrup Kro 5 stjerner.
Jeg holdt min 50-års fødselsdag på kroen i starten af september.
Alt var lige som det skulle være i de smukke omgivelser, hyggeligt værelse, hovedretter til gæster var bestilt på forhånd og var vel tilberedt, kransekage og fyldte chokolader var bare godt, stemningen i top og vejret var fantastisk til at nyde vores velkomstdrink, Cava, i den hyggelige gård eller nyde udsigten over Gudenå.
Tak for denne gang og glæder os til næste besøg.
Hvis maden var som omgivelserne, var alt godt
Jeg skulle nok have tjekket anmeldelserne inden vi bestemte os for et besøg på kroen med de smukke omgivelser. Wienerschnitzler blev bestilt, og mangen til sej oplevelser skal man lede længe efter. derudover var tilbehøret totalt smagsløst. Ingen salt og peber på bordet. Vi talte om hvad vi skulle sige hvis tjeneren spurgte ind til maden. Det gjorde han ikke, for måske er de vant til at kunderne ikke er tilfredse.
Kom kun for omgivelserne, men hold jer fra resturanten.
Manden var skuffende, og når man bestiller den største øl på menukortet som koster 65 kr. SÅ FÅR MAN EN 40CL ØL. Der stod intet om størrelsen i menukortet.
Vildt lækre omgivelser, men det er også det eneste der er værd at komme efter...
Ophold med venner
venlig og humørfyldt betjening, lækker mad og smukke omgivelser. Tak for det.
Vi fik frokost.
Vi fik frokost.
Dejlig beliggenhed.
Meget venligt og imødekommende personale.
Men maden skuffede lidt. Vi fik hhv Pariserbøf og Stjerneskud.
Intet at råbe hurra for. Begge retter var i bedste fald middelmådige. Fisken var på grænsen til tør.
Dejlige omgivelser og atmosfære
Fejrede min fars 80 års fødselsdag på Svostrup Kro. Man må sige at det er et rigtigt hyggeligt sted, med flotte omgivelser både inde og ude. Maden var til topkarakter, lige fra forret til dessert. Tjenerne kom ind til gæsterne præsenterede maden i rigtig flot stil. Kan varmt anbefale Svostrup Kro. Man må sige at man får en på opleveren, idet man træder ind i stuerne på kroen, med alle de gamle ting på væggene. En rigtig flot og velbevaret kro, som ligger skønt ned til Gudenåen.
Der er ikke stjerne nok at tildele Svostrup Krp
Vi har netop haft et Gudenå-ophold på Svostrup Kro. Det kan kun anbefales. Der er så pænt og rent, og vedligeholdt, ved og omkring kroen.
Dejlige værelser. Og maden og betjeningen er bare i orden, der er topkarakter til både køkken og personale.
Det er et sted vi gerne besøger igen.
Min søster og jeg besøgte jeres kro.
Hold da fast noget skønt mad, hyggelige omgivelser og skøn betjening af et meget venligt personale.
Vi vil bestemt anbefale jer. Vi kommer igen.
Mvh Gitte og Inger
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.