SUNtip Omdömen

7 640

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

In mijn zoektocht naar een specifiek hotel in Egypte kwam ik uit bij Suntip, waar ik nog nooit van gehoord had. Uitstekend geholpen en altijd bereikbaar. Reispapieren ruim op tijd binnen. Bij thuiskom... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Wij vinden het bijzonder jammer dat een gerenommeerd bedrijf als Suntip in zee gaat met zo'n slechte accommodatie als Stalis Hotel en Stalida Kreta. Hier is iedere ster één te veel. *Kamers... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heerlijke vakantie op Gran Canaria gehad. Alles klopte . Prima geregeld. Volgende reis weer met Suntip.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dit jaar voor het eerst geboekt via Suntip. Reis was voor 5 personen naar het mooie Gran Canaria. In de voorbereiding gecommuniceerd via whatsapp en de telefoon. Geen vraag was te gek of teveel. Alti... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Resebyrå
  2. Söksida för resor

Skrivet av företaget

Op SUNtip.nl vind je alleen reizen die wij zelf ook zouden boeken. De website heeft met meer dan 10000 accommodaties voor ieder wat wils. En is in zowel 2023 als 2024 uitgeroepen tot Beste Reiswebsite van het Jaar. Waar je ook heen vliegt: voor, tijdens én na je vakantie staan onze reisspecialisten voor je klaar. En dat voor die prijs? Ik zou 't doen!

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 83 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(7 640)

27 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Makkelijk te boeken

Makkelijk te boeken! Telefonisch contact gehad al mijn vragen werden keurig en duidelijk beantwoord! En een mooi prijsje, nergens anders zo goedkoop kunnen vinden!

10 mars 2025

Goedemiddag,
Bedankt voor de review. Fijn te horen dat u goed bent geholpen!

Top service!

Heel overzichtelijk allemaal en super goede service! , Ik had een aanbetaling gedaan maar zelf niet mijn juiste email adres ingevuld kreeg dus geen bevestiging ,Ik kreeg meteen stress want dit is de eerste keer dat ik via een voor mij (onbekende) site een vakantie hebt geboekt en tevens meteen moest aanbetalen.. Ik meteen een email gestuurd super snel reactie gekregen van Sanne, super goed geholpen ze heeft mijn emailadres correct gewijzigd en alles naar mij toe gemaild. Top service! Snelle reactie! Aardige medewerkers! Ik ga zeker gerust op vakantie! Groetjes Eliza Haan

12 mars 2025

Beste Eilza,
Bedankt voor de mooie review. We zijn blij dat we u goed hebben kunnen helpen. Nog even wachten en dan is het tijd voor jullie reis naar Turkije.

Duidelijke website

Goede en duidelijke website voor boeken van een vakantie. Had alleen geen bevestiging gehad klantenservice gebeld en ze hebben het direct opgelost. En nu wachten tot het zover is om naar Egypte te gaan.

24 februari 2025

Beste Renata,
Bedankt voor de review. Nog even wachten en dan is het tijd voor jullie gave reis!

Vakantie boeken

Prima boeking. Duidelijk en snel. Meteen bevestigingen gekregen en fijne reis overzichfen.

23 februari 2025

Hoi Sally,
Bedankt voor de mooie review.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Voor het eerst bij SUNtip geboekt 🌞

Voor het eerst bij SUNtip geboekt.
En tot nu toe alles soepel verlopen.
Een overzichtelijke website (dat was bij de concurrent wel slecht) waar wij al jaren mee reizen.
We gaan naar Side Mare resort en spa.
We kijken er erg naar uit.

21 februari 2025

Svar från SUNtip

Beste Frans, bedankt voor de mooie review!
Hier zijn we erg blij mee.
Het duurt nog even, maar hopelijk kijken jullie nu al uit naar de vakantie in Turkije!
Zonnige groet, team SUNtip

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.