Succesvol Leren Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Geslaagd. Dank voor jouw methode. Het gaf haar rust en duidelijkheid. Haar neurologisch probleem maakte dat ze sowieso 4x zoveel moest investeren maar jouw methode gaf haar houvast en zelfstandighei... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik kan Succesvol leren als ouder zeker aanbevelen. Voor onze dochter was het echt een redmiddel in het tweede jaar. En daarna is ze dit blijven toepassen en heeft het haar enorm geholpen bij het plann... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Onze dochter is na haar eerste toetsweek gestart met Succesvol Leren. De overgang van de basisschool naar de middelbare school was natuurlijk groot, en alles was nieuw. Ze moest echt leren hóé ze... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het is een fijn leerprogramma voor kinderen die moeite hebben met de lesstof Veel soorten spelletjes, waardoor we veel afwisseling is en ze zich niet gaan vervelen.

Företagsinformation

1. Karriär- och studievägledning

Skrivet av företaget

Binnen Succesvol Leren begeleidt leerexpert Larissa Kapnissakis scholieren in effectief leren. Zij leren tools, leertechnieken, strategieën en trucjes zodat zij exact weten HOE ze slim kunnen leren. Vaak hebben leerlingen geen idee hoe ze het leren aanpakken waardoor ze onnodig onvoldoendes halen en regelmatig gefrustreerd, gedemotiveerd en teleurgesteld raken. Eerst wordt de persoonlijke situatie geanalyseerd en op basis daarvan wordt door middel van een plan op maat het leerproces geoptimaliseerd zodat de leerling groeit in cijfers én in vrijheid.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

36 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Update die we Larissa gaven na een jaar

Onze dochter, heeft weinig basisschool onderwijs gehad. Daardoor had ze het meeste moeite met "hoe te moeten" leren, vooral omdat ze de basiskennis niet had en geen leermethoden kende.

Vooral in de eerst klas van het VO was het zoeken. We schreven ons in bij jou en ze is het hele proces aangegaan.

Vanaf Oktober 2023 is ze met de cursus begonnen.

Nu eind 2e klas is ze van mavo naar havo gegaan met deze cijfers:

Voorbeelden hieronder.

Wiskunde van 3,7 mavo naar 8,8 havo.

Engels van 2,7 mavo naar 7,3 havo.

Dit jaar nask 2,8 moest ze even haar draai vinden, maar met behulp van video's kijken is ze naar een 7,6 havo gegaan!

Ze heeft zoals je kunt zien, mega sprongen gemaakt! 😃

Ons meisje is gelukkig dat is het belangrijkste!!

Dankjewel!

1 juli 2024

Svar från Succesvol Leren

JEEEEJJJJJJ! Proud Proud Proud!!

Fantastisch en leerzaam programma

Fantastisch en leerzaam programma, succesvol begrijpend lezen, van Larissa.

Echt een aanrader.
Onze kind heeft echt er wat aan gehad.

Succes geboekt in korte tijd. Dat zegt genoeg.

Larissa is zelf bovendien prettig in de omgang, neemt de tijd en helpt graag.

Dankjewel Larissa.

Kortom; raad het iedereen aan.

12 juli 2024

Svar från Succesvol Leren

Heel graag gedaan en dank voor jullie mooie woorden!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meer zelfvertrouwen en hogere cijfers

Hier een blije moeder en een heel blij kind. Aimee heeft haar toetsen in Havo 4 afgerond en haar kernvakken zijn ongelooflijk omhoog gegaan.
Ter illustratie van toetsweek 3 en toetsweek 4:
Biologie van een 4,7 naar een 7,1
Aardrijkskunde van een 4,7 naar een 8,7
Scheikunde van een 3,7 naar een 6.5.
Wiskunde van een 7 naar een 8,2
Ze gaat dus goed haar eindexamenjaar in. En ze heeft vertrouwen in hoe ze moet leren.
Wij zijn heel erg blij met de training Succesvol leren, het heeft leuke en leerzame video’s die voor tieners herkenbaar zijn en goed te volgen. Ik heb er als ouder ook zelfs iets van geleerd (hoe je brein is geprogrammeerd ;-)
Warme groet, Marleen en Aimee

7 juli 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Succesvol leren is succesvol leren

Hoi Larissa.

Aan het begin van dit schooljaar stond mijn dochter na de eerste toetsweek gemiddeld een 4,5 voor haar vakken.
Via Facebook op jouw webinar uitgekomen en ons daarvoor ingeschreven. De webinar gaf ons al veel inzichten en na enig overleg thuis, besloten om verder met jou in zee te gaan. Toch wel beetje sceptisch aangezien het een “product van Facebook” was en de kosten die het met zich meebracht.
Het was evengoed heel hard werken voor mijn dochter. Maar nu zijn we aan het eind van het jaar aangekomen en staat ze gemiddeld een 6,0-6,5 voor haar vakken.

Van een 4,5 naar een 6,0 gemiddeld is heel erg knap. Want dat betekend dat haar cijfers gemiddeld hoger dan een 6,0 liggen.
Een goed voorbeeld was een van haar eerste wiskunde toetsen waarvoor ze een 3,4 haalde. En na de herkansing waarbij ze jou techniek gebruikte een 8,1!!

Jouw programma heeft heel erg geholpen om beter inzicht te krijgen in de vakken en vooral de planning en aanpak hierin.

Met andere woorden, willen we jou heel erg bedanken!
Nu gaat ze fijn over naar 4 HAVO!
Iedere leerling zou deze manier van leren aangeboden moeten krijgen op school!

Groetjes van Marianne en namens Anna heel erg bedankt!

6 juli 2024

Larissa

met kerst stond ik 6 tekorten. Door het volgen van de methodes ben ik met 0 tekorten overgegaan!!

3 juli 2024

Fantastische programma!

Hoi Larissa,

Wilde je even een mail sturen om te vertellen hoe blij we zijn met jouw programma!! Het is echt ook voor ons als ouders een eye opener met de verschillende strategieën. Leon zet zich ook zo goed in nu en volgt echt het schema en de strategieën. Zijn cijfers gaan nu ook rustig aan steeds beter en hij heeft al een aantal onvoldoendes naar voldoendes weten om te zetten! Nog 2 vakken te gaan🙏
We hadden een aantal weken geleden ook een gesprek met zijn mentor en die zag ook verbetering. Wij dachten eerder misschien is de havo wel te moeilijk en hadden dat uitgesproken tegenover haar. Ze zei in dat gesprek dat hij zeker de brains wel heeft voor havo en dat school geen mavo advies geeft en hij gewoon zo door moet gaan. Dus nu nog de laatste toetsweek over een paar weken. Hopelijk blijft het zo goed gaan dit laatste stukje en kan hij gewoon over naar 3 havo.
Heel erg bedankt voor dit fantastische programma wat je hebt opgezet!! Leon gelooft ook weer in zichzelf en dat is mooi om te zien!!

28 juni 2024

Svar från Succesvol Leren

Jeeej!! Heerlijk altijd dit soort berichten! Het zit zo vaak NIET in de intelligentie, maar in de aanpak. Goed gedaan, Leon! Hier ga je jarenlang plezier van hebben :).

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Programma wat inzicht geeft en je verder helpt!

Toetsweek is Top gegaan. Voor geschiedenis zelfs een 8.8. Dus naar havo 3 zonder tekorten en een 6.2 gemiddeld voor de A-vakken. Het programma heeft onwijs veel inzichten gegeven en we gaan er volgend jaar op deze manier mee verder💪🏼.

24 juni 2024

Svar från Succesvol Leren

Jaa.....zo lekker hè? In januari (ik keek net even terug in zijn persoonlijke analayse) stond hij nog een 5 voor geschiedenis. Nu een 8,8....! Super gedaan! Met deze technieken heb jij de komende jaren lekker grip op wat leidt tot succes! Geniet van je welverdiende vakantie! Dank voor de mooie woorden!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Na het bijwonen van de webinar was mijn…

Na het bijwonen van de webinar was mijn zoon enthousiast om aan de slag te gaan met succesvol leren. Na wat vragen naar haar gestart, maar al snel duidelijk dat mijn zoon hier niet veel aan had. Lange niks zeggende filmpjes. Of zoals beschreven hier, wat je op school al hebt gehoord. Onduidelijke volgorde, mijn zoon was totaal niet te motiveren door deze les methode, geen persoonlijk contact. Mijn zoon heeft nu typecursus ( typetuin) die hebben een programma waar ze kunnen zien wat t kind werkelijk doet. Met vragen kun je bij verantwoordelijke terecht, en die doet ook werkelijk iets met je vraag m benaderden stimuleert het kind, dat is wat ze vaak nodig hebben als ze achter blijven, net dat steuntje in de rug. Larissa adviseert je om als ouder erbij te gaan zitten, nou alsof je dat nog niet eerder geprobeerd hebt, dat is geen optie. Zij geeft die cursus daar betaal je voor, ik vond t totaal niet mijn geld waard. Sorry ik zou dit niemand adviseren, dan kun je toch beter investeren in naschoolse bijles.

31 januari 2024

Beste Christian,

Wat jammer om jouw reactie over 'Succesvol Begrijpend Lezen' te horen. Ik herken het beeld dat je schetst helemaal niet. Lange en niks zeggende filmpjes die je al op school hebt gehoord...? De technieken worden ontwikkeld in ons team met neurowetenschappers, psychologen en CITO-experts. Deze technieken zijn niet bekend op scholen, want wij ontwikkelen ze zelf. Wekelijks krijgen wij 4-5 berichten van leerlingen en ouders over nieuwe inzichten en stijgende cijfers.

Wat betreft de volgorde: alle onderdelen van begrijpend lezen worden uitvoerig doorgenomen, voorgedaan en daarna ga je zelf oefenen om de stappenplannen en technieken toe te passen. Tevens zit er per week een herhaalmoment in (heel belangrijk bij het leren) om het geleerde weer op te halen uit het geheugen. Daarnaast zit mij support erbij. Heb je vragen dan kun je deze gelijk onderaan de les stellen, zodat ik kan helpen als er iets lastig is.

Mijn advies is inderdaad om als ouder erbij te zijn. Niet om te coachen of te helpen, maar zodat je hier zelf ook van leert en wij elkaar niet tegenspreken in advies. Ten gunste van de leerling.

Uiteraard help ik jullie en bericht ik jullie ook nog even persoonlijk, want ik wil dat iedereen blij is met het programma. Dan gaan we op zoek naar wat er nog niet lukt, waar jullie tegenaan lopen en hoe we dat aanpakken. Immers blijft mij support ook de komende jaren van kracht.

Geslaaaaaagd!

Geslaaaaaagd!
Tnx voor de tips! Pas 4 maanden je programma gedaan, daardoor efficiënt geleerd met jouw adviezen alleen voor het laatste schoolexamen en het centraal examen en veel minder gedaan dan ooit en veel hogere cijfers! Woohooooo.
Super!
Lekker doorgaan Larissa!
Op naar mijn vervolgstudie ;-)
Groetjes Li

13 juni 2024

Svar från Succesvol Leren

Zoooooooo heerlijk voor jou! Ga lekker genieten van je vrijheid! En je kunt de technieken en tools ook nog komende jaren (binnen jou studie) gebruiken :). Liefs, Larissa

Trots!

Goedemorgen Larissa,

Allereerst wil ik even aangeven dat Mila ontzettend hard aan de gang is gegaan met het succesvol leren programma. Vier maanden geleden is ze gestart. Op dat moment stond ze 3 5en en 2 4en. Vijf onvoldoendes dus. Sindsdien heeft ze geen onvoldoende meer gehaald en op dit moment staat ze nog 3 5en. We zijn ontzettend trots op haar.
Ook de tips voor leesvaardigheden helpen haar. Van een 4 naar een 6.
En ook Toets-mij geeft haar veel steun en vertrouwen voor een toets!
Super fijn ook dat vragen snel worden beantwoord en dat ze dan extra tips krijgt om gelijk in te zetten.
Ontzettend bedankt voor alle hulp.

Maud en Mila

9 juni 2024

Te gek he?!

Heel blij voor jullie! Je hebt een stevige basis ontwikkeld waar je de komende jaren de vruchten van gaat plukken!

Wiskunde

Ik heb een paar weken geleden mijn eerste toets gehad na het beginnen van het succesvol leren programma. Ik had een toets voor wiskunde waar ik de mix en match techniek voor heb gebruikt. Dit jaar heb ik nog niet een voldoende gehaald voor wiskunde, maar door de nieuwe techniek eindelijk wel! ik had namelijk een 8,9 wat ook mijn hoogste cijfer van dit jaar is. De techniek heeft heel erg geholpen en ik ben er heel erg blij mee.

12 maj 2024

Svar från Succesvol Leren

Van nog geen onvoldoende het hele jaar naar een 8,9! Wat een heerlijke groei! Ga zo door Tijmen! Je hebt nu de tools voor handen liggen :).

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

geen persoonlijk contact

Wat voor ons niet helder was, is dat de hele cursus gebaseerd is op standaard gemaakte filmpjes.
De persoonlijke benadering bestaat uit een schriftelijk advies welke module als eerste te volgen, maar er is geen enkel persoonlijk contact. Ook niet online of via chat.
Wij hebben enkele tips kunnen gebruiken uit de filmpjes, maar om nou te zeggen dat dat het enorme bedrag waard was. Uiteindelijk gaat het om discipline en je houden aan een goede planning. Daar heb je als begeleider/ouder nog de belangrijkste rol in.

18 maj 2024

Beste Brenda,

Je mag mij altijd contacten bij vragen! In de Welkomstmodule (in week 1) vind je mijn contactgegevens. Daarnaast is er ook het besloten Succesvol Leren-Instagram-account waar je kunt chatten en je vraag kunt stellen. Naast de persoonlijke analyse, het plan om maat, de leertechnieken (waarbinnen ik je stap voor stap meenemen om de techniek eigen te maken) en de leermap, zit dus ook zeker mijn support erbij!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Deze cursussen helpen je zeker!

Deze cursussen helpen je zeker! Je krijgt handige manieren om te leren en maakt het soms ook nog leuker! Ik raad het zeker aan om te proberen!

9 april 2024

Hi Livia,

Zo te gek dat jij binnen 5 weken tijd met geschiedenis van een 5,7 naar een 9,6 bent gegaan! Ga zo door topper!

Liefs, Larissa

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Webinar gevolgd met mijn zoon

Webinar gevolgd met mijn zoon, zeer langdradig 1,5uur en maar 1 techniek gehoord die ze op school ook leren.. was dus zonde van de tijd had er meer van verwacht. Dit is ook de reden dat ik dus niet over ga tot aankoop.

31 mars 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik vind alle tips heel fijn

Ik vind alle tips heel fijn. En ik kan er meteen mee aan de slag!
Ook wil ik laten weten dat het succesvolleren echt heel fijn is en goed werkt. Ik heb nu alles netjes op orde in mijn planning enzo en hou hierdoor veel meer tijd over voor leuke dingen! Doordat ik nu een goede planning heb, aanvalsplan en helikopterview, kan ik ook gewoon op tijd beginnen met het leren voor mijn adv zoals Frans. Voor dit programma leerde ik daarvoor een week van tevoren, maar dan leerde ik bijna de hele dag. Ook echt heel erg bedankt dat je altijd zo snel reageert en nog extra uitleg geeft!
Er werd mij als tip gegeven een vast uur in te plannen voor succesvolleren in je week. Dus nog heel erg bedankt voor die tip. Want dit deed ik nog niet en ik dit zorgt wel voor meer structuur.

31 mars 2024

Top leerprogramma!

Onze zoon (12) is enorm geholpen met de leermethoden van Succesvol Leren. De filmpjes zijn zo gemaakt dat ze de aandacht van een puber vasthouden. Het is erg toegankelijk en direct toepasbaar in de praktijk. De cijfers van onze zoon gingen direct omhoog toen hij de leermethoden ging gebruiken. Het heeft ons gezin bovendien structuur en rust gebracht. Het is de investering dubbel en dwars waard.

1 mars 2024

Succesvolleren werkt !!

Mijn dochter zit in 2vwo. Eerste jaar door gekomen met weinig doen maar in de 2e werkte dit niet meer. De lage cijfers frustreerde haar maar ze wist niet hoe ze moest leren. Toen ik de webinar had gekeken heb ik geen moment getwijfeld en direct succesvolleren aangeschaft. We zijn gestart en het was zwaar. Het leek wel of ik ook weer op school zat. Maar uiteindelijk ging het programma voor haar werken. En na haar eerste toetsweek kreeg ze alleen maar hele mooie cijfers terug waardoor zij ook door had dat deze methode werkt. Ik moet haar nog steeds aansporen om te beginnen met haar huiswerk maar als ze eenmaal begonnen is weet ze precies hoe ze het aan moet pakken en maakt ze het ook af. Het is niet goedkoop maar voor mij is het iedere cent waard. Een blije dochter en een blije moeder :-)

20 mars 2024

2 broers volgen het programmma

Een tijdje geleden heb ik met mijn oudste zoon het webinar gevolgd . Berend was meteen geboeid. Hij snapte opeens waar leren eigenlijk om ging ipv alles domweg te stampen en op te dreunen. Zijn toetsweek was niet ideaal qua cijfers en dat was eigenlijk de reden om te starten met het programma van Larissa. Op een zeer gestructureerde en planmatige manier gaat onze zoon nu uit zich zelf huiswerk maken en leren.Door de zeer goede modules snapt hij wat hij aan het doen is en waarom hij iets doet ipv domweg te reproduceren zonder het te snappen. Ik hoef er bijna nooit meer achteraan. De eerst cijfers zijn nu binnen en van wiskunde van een 5,5 naar een 8,9, Frans van een 5,5 naar een 7,0 en 8,2
Hij krijgt hier zelfvertrouwen van en dus ook motivatie.
Onze Jongste Lodewijk is nu ook begonnen want die vond het reuze interessant wie zijn grote broer toesprak via de computer. Hij had een probleem met begrijpend lezen en door het toepassen en doen van de eerste 2 modules is hij van een 4 naar een 9 gegaan. De cijfers vind ik in die zin niet belangrijk . Veel meer belang hechten we er aan dat ze plezier krijgen in leren omdat ze het nu echt begrijpen.
We raden dit iedereen aan .Dank voor je hulp Larissa.

15 mars 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gisteren hebben we een hele fijne…

Gisteren hebben we een hele fijne webinar gevolgd van Larissa. Heel duidelijk en herkenbaar en we hebben ook al gelijk één van de leertechnieken meegekregen.
Zeker een aanrader voor alle ouders om eens gewoon te luisteren naar dit interessante webinar!
Ook na het webinar een paar vragen gesteld waar je direct antwoord op krijgt.

7 mars 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Larissa geeft tips die heel oppervlakkig zijn

Larissa geeft tips die je zelf al 10 keer op school hebt gehoord. Talloze promoties voor haar eigen curses die er zogenaamd "dieper er op in gaat". Na een uur helemaal niks geleerd vertelt allemaal hele oppervlakige dingen. Heeft van te voren al 5 mails gestuurd dat je erbij moet zijn. Aangeboden als tips om op nieuwe manieren te leren en andere manieren om te leren, ze heeft veel verteld wat je niet moet doen en daarna gaf ze de tip van de 5w1h techniek die je al 10000 keer op school hebt gehoord dus niet als aangeboden. Erg jammer dat ik hier een uur van mijn tijd heb aan verspilt. Zegt ook dat motivatie niet uit maakt, maar volgens mij ga je uberhaupt niet leren als je geen motivatie had. Had graag bruikbare tips gewild die echt anders waren dan op school.

7 mars 2024

Svar från Succesvol Leren

Beste Pepijn, jij bent geen Succesvol Leren-leerling/ouder, maar hebt het gratis webinar gevolgd.

Jammer om te horen dat het jou tegenviel.

Je leert tijdens het webinar hoe je de slag naar begrip en toepassing kunt maken, de 5W1H-techniek, wat taakwisselingen voor je doen, waar je op kunt letten bij samenvatten, de factoren die impact hebben op succes…

Onze technieken worden ontwikkeld door ons team vol neurowetenschappers, psychologen en examen-experts. Het is dus onmogelijk dat je deze technieken al op school hebt gehoord of gebruikt.

Het klopt dat het een lang webinar is. Ik probeer op ieder z’n knelpunt voor een deel in te haken. Dat is ook altijd lastig in een webinar, ik kan dan niet persoonlijk inzoomen op jouw of jullie persoonlijke situatie. Uiteraard kan ik volledig op jou inzoomen als ik jouw leerproces kan analyseren en zo een plan op maat kan maken.

Nogmaals dank voor de feedback. Ondanks dat we honderden positieve reacties hierop krijgen, luister ik ook altijd naar minder positieve reacties, zodat ik het mee kan nemen in eventuele aanpassingen.

Groet, Larissa

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.