Geslaagd. Dank voor jouw methode. Het gaf haar rust en duidelijkheid. Haar neurologisch probleem maakte dat ze sowieso 4x zoveel moest investeren maar jouw methode gaf haar houvast en zelfstandighei... Se mer
Det här tycker kunderna
Ik kan Succesvol leren als ouder zeker aanbevelen. Voor onze dochter was het echt een redmiddel in het tweede jaar. En daarna is ze dit blijven toepassen en heeft het haar enorm geholpen bij het plann... Se mer
Onze dochter is na haar eerste toetsweek gestart met Succesvol Leren. De overgang van de basisschool naar de middelbare school was natuurlijk groot, en alles was nieuw. Ze moest echt leren hóé ze... Se mer
Het is een fijn leerprogramma voor kinderen die moeite hebben met de lesstof Veel soorten spelletjes, waardoor we veel afwisseling is en ze zich niet gaan vervelen.
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Binnen Succesvol Leren begeleidt leerexpert Larissa Kapnissakis scholieren in effectief leren. Zij leren tools, leertechnieken, strategieën en trucjes zodat zij exact weten HOE ze slim kunnen leren. Vaak hebben leerlingen geen idee hoe ze het leren aanpakken waardoor ze onnodig onvoldoendes halen en regelmatig gefrustreerd, gedemotiveerd en teleurgesteld raken. Eerst wordt de persoonlijke situatie geanalyseerd en op basis daarvan wordt door middel van een plan op maat het leerproces geoptimaliseerd zodat de leerling groeit in cijfers én in vrijheid.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- www.succesvolleren.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Succesvol jaar!
Hi Larissa, even een berichtje zo aan het einde van het schooljaar om je te laten weten dat mede door jouw methode onze zoon Rafael met prachtige cijfers over is naar 2 mavo! Het heeft hem zoveel zelfvertrouwen gegeven, dank daarvoor 🙏!

Svar från Succesvol Leren
Goed programma dat handelingsperspectief biedt voor kind (en ouder)
Onze dochter begon in havo 2 met het programma toen we merkten dat het lastig bleek om te plannen en de resultaten terugliepen. Toen ze begon vonden we het lastig om haar te zien worstelen. Ze deed haar best met huiswerk, stopte er veel tijd in, maar het betaalde zich vaak niet uit. Wat te doen als harder werken niet de oplossing is?
Het programma bood daarvoor hele concrete handvatten en antwoorden. Technieken en planningsmethoden gaven houvast. Zo kon onze dochter zelf aan het werk, en werd het voor ons als ouders ook makkelijker om haar te steunen. De methode biedt handelingsperspectief voor kind en ouders.
Inmiddels is ze door naar havo 5 en gaat ze op eigen kracht verder.
Top methode, raad het iedereen aan!

Svar från Succesvol Leren
Echt grip krijgen op de tekst en het resultaat
Wij hebben de begrijpend lezen online cursus gedaan met onze dochter die in groep 6 zit. Het was intensief, maar een hele heldere, afwisselende en duidelijke cursus. Het is verhelderend dat ze leert hoe ze een tekst aanvliegt. Tips en trucs waardoor ze echt grip krijgt op de tekst. Ze weet nu precies wat ze moet doen en dat geeft veel zelfvertrouwen (het belangrijkste) en een hoger resultaat op school (dat was voor ons niet het belangrijkste, maar zeker iets voor onze dochter om trots op te zijn.)

Svar från Succesvol Leren
Larissa is bezig met mijn reacties te verwijderen op insta en TikTok in plaats van dan ze echt mensen helpen
Ik heb tijdje geleden de video’s gezien en ik wil graag een nieuwe methode proberen, toen heb ik de cursus gekocht het was een week voor de toetsweek. Ik heb een mail gekregen van Larissa adviseerde me om na de toets te beginnen . Daarna moest ik op de persoonlijke map wachten. En dan moest ik de cijfers invullen en naar haar sturen en wachten tot dat ik een persoonlijk plan kreeg van haar. Het werk een dagje goed en daarna was de web dicht en ik had Larissa bereikt en ze gaf me gelijk de inloggegevens.en dan heb ik de video’s gezien in paar dagen en ook de persoonlijke planning die ik van Larissa had gekregen op de map geschreven;Dat duurt ook tijd. Ik heb Larissa 2 mails gestuurd dat ik wil stoppen en de cursus past niet bij me en dat ik me geld wil terug krijgen maar ze zegt dat ik te laat en ik moet binnen 8 dagen annuleren anders mag ik mijn geld niet terug krijgen. Let op ⛔️ want 8 dagen zijn sowieso heel kort. Ook van haar moest ik later beginnen als een advies zeg maar!!
Ze zegt tegen mij dat “De tevredenheidsgarantie staat zowel op de website als in het webinar en in de algemene voorwaarden duidelijk vermeld”
Larissa geeft geen antwoord op mijn berichten op whatsAap en negeert mijn mails en ze is bezig met mij reacties op insta en TikTok te verwijderen!!
Ik kan haar nergens bereiken en tuurlijk ik had mijn geld niet terug kunnen krijgen!!!

Zeer waardevol!
De overgang van basisschool naar middelbare school is groot. Zo ook voor onze dochter. Hoe leer je nu ineens 5 hoofdstukken? Leren leren word je niet geleerd en al helemaal niet hoe je dit effectief kan indelen. Door het programma van Larissa, is onze dochter zelfverzekerder geworden, deelt ze haar tijd goed in en leert ze op een effectieve manier. Daarnaast heeft ze al haar vakken met minimaal een punt opgehaald en is haar gemiddelde verder gestegen. Dank voor je hulp!
Bedankt!
Ik bedank Larissa kapnissakis! Alleen al met haar gratis webinars laat ze al zien dat ze heel graag wilt helpen. De leerlingen maar ook wij als ouders☺️
1e keer dat we aan mee deden heeft mijn dochtertje (toen 11j groep 8) veel baat bij gehad met een heel klein tipje al wat ze gaf😍 daarom dacht ik nogmaals aan deel te nemen. Afgelopen donderdag avond deed de webinar het niet en na een half uurtje stuurde ik haar een dm en gaf ze aan dat er meer waren die er last van hadden. Ze heeft het gelijk goed gemaakt en stuurde ze een replay via de mail zodat we het alsnog kunnen bekijken! Hoe mooi is dit!
geen correcte ervaring
Ik ben ingeschreven in webinar, waarvan ik daarna 5 keer een herinnering krijg. Ik ga tijdig in de webinar maar daar wordt de webinar niet gestart. Getracht op verschillende manieren contact op te nemen, maar reageert niet. Is niet correct. Veel reclame maken om zo geïnteresseerden te lokken.

Voor tieners met discipline
In de webinar ligt de focus heel erg op het aanreiken van de juiste strategie en tools, maar als je het programma eenmaal koopt, ontdek je dat het begint met 6 dagen per week 2 uur per dag huiswerk. Larissa benadrukt steeds dat het niet gaat om motivatie en dat is misschien wel waar, maar het gaat wél om discipline. En 12 uur huiswerk per week is voor sommige tieners meer gevraagd dan wat ze kunnen en/of willen opbrengen (zonder dagelijkse gevechten). We gaan zien wat het oplevert. Het was wel fijn geweest als dit niet onbelangrijke element ook in de webinar was benoemd zodat je een eerlijker beeld hebt van waar je aan begint.
[Edit] Ja, het klopt inderdaad dat wordt gezegd dat inzet belangrijk is en 15 minuten per dag niet genoeg is, maar in mijn ogen is er wel een groot grijs gebied tussen 15 minuten per dag of 6 dagen gemiddeld 2 uur per dag.

Svar från Succesvol Leren
Fijner en overzichtelijker leren met oprecht succesvolle resultaten!
Eerlijk? In de eerste instantie was ik wel terughoudend, stiekem toch bang om een kat in de zak te gaan kopen. Heb het ook eerlijk gemaild naar Larissa. (Zij reageert overigens persoonlijk en heel adequaat, super fijn!) Uiteindelijk hebben we toch de stap genomen en wat ben ik daar blij mee!
De resultaten van mijn zoon zijn na een slechte start echt zo verbeterd en nu doorloopt hij VWO 4 met meer vertrouwen.
Dit is een citaat uit de mail van zijn mentor:
“Gisteren heb ik de leerlingen uit a4a besproken met meneer -xxxxxxxx-, de leerjaarcoördinator van vwo bovenbouw. We hebben het gehad over de huidige resultaten en de feedback die is ingevoerd door de lesgevende docenten in Catwise (leerlingbespreking). Met de huidige resultaten van -xxxxxxx- gaat hij over naar vwo 5. Het is heel knap hoe -xxxxxx- zo veel beter heeft gepresteerd de afgelopen maanden. Wat fijn dat dat beter lukt!”
Hij heeft er zelf voor gewerkt, maar ik weet niet hoe hij het had kunnen redden zonder de tools van succesvol leren. Ik begrijp niet dat dit niet standaard op scholen wordt toegepast. Het zou veel kinderen (en ouders) een hoop leed en ergernis besparen.
Het is niet zo dat als je het programma koopt het gelijk geregeld is. Je kind moet natuurlijk wel zelf (ermee) werken en moeite doen. Maar het is echt zoooooveel makkelijker fijner en het werkt zo gemotiveerd. Ik kan eigenlijk niet genoeg benadrukken dat het geen mooi verkoop verhaaltje is (zoals ik daar in het begin wel bang voor was), maar het is oprecht een super basis voor een succesvolle schoolperiode en ook wel voor de toekomstige banen die in het verschiet liggen.
Dikke dikke aanrader!!

Opgestart!
Dag, ik geef een 3 omdat ik gisteren nog maar net betaald heb, blijft nog neutraal tot nader order! ;-) Mijn dochter is gemotiveerd na maandenlang zich niet goed te voelen op school. Haar resultaten waren navenhand. Nu hoopt ze dat haar cijfers gaan verbeteren waardoor haar zelfvertrouwen ook zal groeien . Ze had de richting wat onderschat maar doet dit wel graag. Ik hoop echt dat dit haar betere resultaten zal geven , maar ook een goed gevoel! :-)
Dank je wel
Dank je wel! Mijn zoon Liam sprong vrijdag een gat in de lucht, want hij had na het gebruiken van de mix&match methode een 6,7 voor zijn wiskunde proefwerk. Zijn eerste echte voldoende voor wiskunde dit jaar en staat nu gemiddeld een 5,1 ipv een 4,7.
Super goede instructies
Ik volg nu een paar weken deze cursus en ik stond eerst 5 5e en nu sta ik er nog maar 2 echt super fijne instructies dit is zeker een aanrader.
De webinar heeft ons perplex doen staan…
De webinar heeft ons perplex doen staan met de doeltreffende voorbeelden.
Het antwoord waar wij al járen naar op zoek zijn. Wie leert onze kinderen hóe je effectief kunt leren??? Nou, Larissa dus.
Benieuwd naar meer
Met enthousiasme en een paar leuke voorbeelden triggert Larissa in het webinar nieuwsgierigheid naar meer van haar technieken. Begrijpelijk dat dit ter promotie was van Succesvol Leren en niet even het hele programma blootlegt. Als onderwijsprofessional deel ik de wens om leertechnieken meer in het onderwijs te krijgen. Daarom extra benieuwd naar meer.
Aanrader voor iedere student!
Wat een mooie methode heeft Larissa neergezet. Op school leren kinderen wat ze moeten leren, maar met behulp van succesvolleren.nl leren ze ook hoe ze deze stof het beste kunnen leren! Mooie tips, tools en inzichten! Aanrader voor iedere student!
Een aanrader!
Ik ben Moriah, ik ben 14 jaar oud, In eerste instantie
wou ik de webinar niet doen en vond het stom. Nadat ik de webinar heb gekeken en de tips heb toegepast ging mijn geschiedenis cijfer van een 5.5 naar een 8.1. Ik raad het echt aan! Ook al vind je het stom en wil je het niet doen moet je gewoon even doorzetten en de tips toepassen en alle filmpjes bekijken het helpt echt.
Dank je wel Larissa
Ook wij zijn overtuigd!!
We zijn inmiddels een week actief met deze methode en onze zoon heeft zijn eerste 8 voor het leren van Frans! Dankzij de techniek weet hij de woordjes nog steeds na een week!!
Havo 3: Zonder tekorten de kerstvakantie in
Ha Larissa
Nog eens een succes berichtje 😀
Mijn zoon is de kerstvakantie van HAVO 3 ingegaan zonder tekorten!
5x een 8
5x een 7
5x een 6
Zijn beloning; niet hoeven leren in de kerstvakantie!
Wat een verschil met HAVO 2 het jaar daarvoor. Toen met 10 tekorten de kerstvakantie in.... We zijn toen aan de slag gegaan met jouw leertechnieken. En hebben alles toegepast, zodat hij toch over kon naar HAVO 3.
Hij zit lekkerder in zijn vel, thuis is het gezelliger. Hij gebruikt de methoden over het algemeen goed. Ik moet er wel nog achteraan zitten, maar hoef er niet elke avond een uur voor te gaan zitten. Hij werkt zelfstandig.
Zooooo blij dat ik toen jouw bericht op Facebook ben tegengekomen. Het was even een flinke financiële investering, maar iedere cent waard!
Dankdankdank!!!
Bianca
Succesvol leren doet wat het belooft
Onze zoon vond het moeilijk hoe hij moest leren. Hij haalde prima cijfers maar was zoveel tijd kwijt. En wij moesten hem steeds helpen de verbanden te laten zien. Het programma van succesvol leren doet wat het belooft; meer tijd en meer grip op de stof. Het kost best veel geld, maar voor ons was het het echt waard. Alle vakken eigen methodes, en het kind leert op een andere manier naar het leren kijken. Zo blijft hij gemotiveerd. We pakken eruit wat voor hem werkt. Zeker de aanpak zaakvakken heeft enorm geholpen. Minder tijd kwijt en direct naar toepassingsniveau. Voor geschiedenis haalde hij een 9,9 omdat hij de stof echt helemaal begreep. Blij kind, blije ouders:). Wat resteert is een puzzel in mijn hoofd waarom dit niet standaard op scholen wordt aangeleerd. Ik denk echt dat het zoveel kinderen zou kunnen helpen, maar vanwege de financiën is het nu niet voor iedereen toegankelijk en dat is eeuwig zonde.
Echt Fantastisch!!
Echt Fantastisch!!! Larissa haar cursus is zeer goedgebouwd, duidelijk uitleg, handig tips. Mijn dochter heeft nu veel minder stress na dat ze Larissa's methode implementeren in haar studie, en veel meer zelf vertouwen voor de toetsen. Na een maand van de cursus, mijn dochters cijfers zijn flink vooruit gegaan. Bijvoorbeeld haar aardrijkskunde was van onvoldoende naar 9.2 gegaan. Ze kon haar succes bijna niet geloven. Wij zijn zo trots op haar. Wij zijn lang nog niet klaar, maar zitten op een goede spoor. Dank je wel, Larissa!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.