J'ai découvert cette application via proximus et j'en suis très contente et du coup j'ai refais d'autres commandes et toujours ravie. J'ai eu un petit soucis avec un calendrier, j'ai écris et rapideme... Se mer
Reeds jaren een tevreden klant Mooie kwalitatieve foto's Laatst een bestelling verloren gegaan Ze hebben zonder twijfelen direct een nieuw exemplaar zonder enige extra kost terug opgestuurd waarv... Se mer
I am really happy with my experience with Stampix. Ordering was quick and easy, delivery was on time, and the photos turned out beautifully sharp, vibrant, and with a really nice finish. Everything ar... Se mer
-Respect des couleurs, du format proposé. Le papier utilisé est de très bonne qualité et est plastifiée. Cela porte un nom je ne connais pas le terme.... -Délai de livraison convenable (même si... Se mer
We’re on a mission to turn your best
moments into priceless memories. ✌️
📱Install our App & get your first prints
100% free. (including shipment!) Let us
brighten up your life with your favourite photos.
📷 Your photos: Printed on quality paper.
😎 Fun formats: Pick your favourite one!
📬 Home delivery: Best shipping rates in the game.
Ready. Set. Print! ✌️🌍
Oktrooiplein 1, 9000, Gent, Belgien
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
-Respect des couleurs, du format proposé.
-Délai de livraison convenable (même si l'on est impatiente et pressée de découvrir la photo commandée ;) et très bien protégée pour l'envoi.
J'ai Beaucoup apprécié que l'on puisse communiquer avec une personne de Stampix.
C'est une belle expérience.

Svar från Stampix
La qualité d'impression est excellente.
J'adore le format rétro, j'en place un peu partout à la maison.
Il y a eu un souci au niveau de la livraison: les photos se sont perdues mais, après avoir contacté le service clientèle, elles ont été réimprimées et expédiées à nouveau.

Svar från Stampix
Daar mijn eerste zending niet is toegekomen (waarschijnlijk problemen met de post)heb ik mijn zending toch gekregen ,wel met vertraging maar ze is er toch. Met dank

Svar från Stampix
Het verkrijgen van foto's via stampix is heel eenvoudig! Uploaden en bestellen gaat heel vlot en de verzending is ook heel snel. De kwaliteit van de foto's (groot of klein) is altijd uitstekend! Wij kijken altijd uit naar onze foto's die gaan aankomen.

Svar från Stampix
Thanks a lot.I appreciate the company to do this type of service...we Always remember what you have done for us TUI holidays pictures.. thanks again

Svar från Stampix
I messed up my address and my photos got lost, but the Stampix support team was amazing — super quick and helpful! They sorted everything out and my photos arrived soon after. The quality is fantastic, I’m so happy with them! Totally recommend it!

Svar från Stampix
Foto’s zijn van goede kwaliteit. Alleen jammer dat het vrij lang duurt – bij mij duurde het bijna twee weken voordat ze binnen waren (en trouwens, geen track & trace ontvangen). Ik had contact opgenomen met de klantenservice en zij boden meteen aan om de foto’s opnieuw op te sturen (als ik ze niet had ontvangen). Dus al met al ben ik tevreden.

Svar från Stampix
Foto's waren foutief geleverd. Service Center gebeld en supervriendelijke attente persoon die dit direct heeft rechtgezet en een nieuwe zending in orde gemaakt.

Svar från Stampix
Used Qantas points with Stampix - great quality outcome.
Staff member Raymond was proficient and gave wonderful customer service.
Very efficient with communication.

Svar från Stampix
Société professionnelle, super compétente, avec un service après vente au top...vraiment à conseiller 👍
Service de photographie perfect 👍

Svar från Stampix
Très jolie photo reçue en parfait état! Merci

Onberispelijke kwaliteit.
Accurate levering.

Svar från Stampix
Hatte eine Nachfrage zu meiner Bestellung.
Es wurde mir von einem sehr freundlichen kompetenten Mitarbeiter geholfen.
Die "Retro-Prints-Fotos" sind ein Hingucker.
Sehr gute Auflösung und Farben!

Svar från Stampix
Entreprise sérieuse qui tient ses promesses et engagements tout au long du processus concernant 10 photos offerte par Total dans le cadre de mon anniversaire, j'en suis satisfait d'ou je recommande le site Stampix.

Svar från Stampix
Very good service from this company. The whole ordering process is very easy to use from start to finish. My order was dispatched promptly and arrived within the timeframe outlined. I will use their services again.

Svar från Stampix
A la suite d'une demande d'enquête, j'ai indiqué que je n'avais pas reçu les photos annoncées comme étant livrées. Très vite j'ai reçu un mail me proposant leur renvoi.
Je félicite le sérieux et le professionnalisme de Stampix.

Ik ben heel tevreden met Stampix 😀
De foto's zijn perfect en het personeel nog beter! Ik ga even mijn ervaring opschrijven in het kort.. Ik heb door de fout v/d post mijn bestelling niet gekregen en ze waren zo aardig om het opnieuw te printen en de foto's nog eens op te sturen- ALLEMAAL OP HUN KOSTEN 😊 BRAVO EN DANK U WEL STAMPIX!!!
Edina

Beste,
Via Proximus een verjaardagsactie gekregen voor een gratis foto. Ik heb de aanbieding aangenomen, en een XL foto besteld met mijn dierbare dochter erop. 14 Februari besteld, bestelling nooit ontvangen. Contact opgenomen met de klantendienst, zegt ze dat ze een nieuwe afprinten en opsturen… 2de poging tot opsturen, tot vandaag 14maart nog steeds niet ontvangen. Ze spelen je dierbare foto’s zomaar kwijt en worden ook bewaard, aangezien ze bij de 2de poging terug gingen printen, zonder er mij terug werd gevraagd naar een foto.
Slechte ervaring! En er is zelfs geen track&tracé code!