Företaget har svarat
Zeer vriendelijk verder geholpen door Sarah VC. Zij wist van aanpakken, heeft mijn geval nader bekeken en voorzichtig aangepast. We bekijken het volgend jaar opnieuw voor een eventuele wijziging. Bed... Se mer
Företaget har svarat
Transparantie staat niet in hun woordenboek. 20/3/25 klant geworden. Inmiddels, meer dan een jaar later, kunnen ze me nog steeds niet zeggen a) wanneer ik mijn afrekening mag verwachten b) wat mij... Se mer
Företaget har svarat
At Mega, we believe that essential services like energy and telecom should be simple, transparent, and fairly priced. Since our creation in 2013 by two independent entrepreneurs in Liège, our mission has remained the same: make electricity, natural gas, and telecom services more accessible for everyone. Today, more than 500,000 customers across Belgium trust us to provide solutions that are reliable, affordable, and hassle‑free. Our customers choose us because we combine competitive pricing, local support, and services designed to make everyday life easier. Whether you’re looking for green electricity, straightforward gas contracts, or telecom services under one roof, Mega offers a simple and efficient way to manage it all. We are committed to transparency, sustainability, and continuous improvement. Every piece of feedback helps us refine our services and stay true to our promise: just cheaper, without the headaches. With Mega, you benefit from a local team that listens
Liège, Belgien
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Eerlijke en vriendelijke bediening.
Een aanrader!
Een vrij ingewikkelde verhuis in mijn ons voordeel opgelost met het vast tarief.
CHAPEAU !!! et encore MERCI 🙏 Rien n a changé: gentillesse et profésionalisme. Suis client MEGA éléctricité et téléphonie et suis super content!!!
Alles super snel verlopen en zonder problemen!
navraag gevraagd en bijna direct antwoord op mijn vraag
We bekijken het volgend jaar opnieuw voor een eventuele wijziging. Bedankt
Ne mérite même pas une!!!!!!
Nouveau client problème de relevé de compteurs et facture après 3 mois de 1011,27 €

Svar från Mega BE
Mijn vraag werd snel begrepen en de oplossing werd onmiddellijk gegeven.
Heel behulpzaam geholpen door Kelly, ben een tevreden klant.

Svar från Mega BE
Ik had eind maart via de chat aangegeven dat ik van tarief wilde wijzigen, want het was na de kantooruren. Dat is meteen opgepikt en doorgevoerd. Ook vandaag een de telefoon super geholpen door Sarah: behulpzaam, transparant en professioneel. Blije klant!

Svar från Mega BE
De overgang van een andere leverancier verliep zeer vlot.
Goede communicatie.
Als het leveren, de facturatie en de voorschotten even vlot verlopen dan is het prima. Dus afwachte

Svar från Mega BE
Werdt geweigerd als professionele klant terwijl ik al drie jaar klant ben. Maar wou mijn contract overplaatsing van privé naar professionele contract. Wel jammer dat er geen communicatie over is. Wijzen steeds naar hun begeleid. Jammer filifresh

Svar från Mega BE
Snelle reactie op mijn vraag/probleem. Zeer goede opvolging van het probleem.

Svar från Mega BE
De dienst is snel bereikbaar en geeft me de informatie die ik nodig heb.

Svar från Mega BE
Je n'ai pas reçu de réponse à une partie de la question posée
Cette partie était la plus importante pour moi.

Kelly en Sarah hebben mij heel goed geholpen , thanks

Svar från Mega BE
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.