Ik woon al 24 jaar in de flat Wyber 3 nog nooit is er in deze jaren aan de binnenkant van de flat iets gedaan behalve een nieuwe lift. In de centrale hal beneden ziet het er niet uit alles scheur... Se mer
Företaget har svarat
Zeer klantonvriendelijk bedrijf dat maar eens onder de loep moet worden genomen door controlerende instanties! Bij een kleine schuld weigeren ze een simpele betalingsregeling en dwingen ze je schuldhu... Se mer
Företaget har svarat
Al meer dan 2 jaar schimmel door mijn helen huis stadsgenoot doet niks .mijn kind van 14 jaar .heb nu astma. En nog doen ze niks. schande. Soms sturen ze mensen maar doen niks het zijn asociale mensen... Se mer
Företaget har svarat
Waardeloos. Dagelijks ernstig geluidsoverlast waardoor meerdere bewoners niet meer normaal kunnen leven (verstoord slaapritme, stress, etc.). Meerdere malen een melding gemaakt, maar deze lappen zij b... Se mer
Företaget har svarat
Stadgenoot is een Amsterdamse woningcorporatie.
Sarphatistraat 410, 1018 GW, Amsterdam, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Kan iemand Milos van Stadgenoot in Amsterdam Noord ontslaan. Hij kan niet goed werken en is een racist.

Svar från Stadgenoot
De afdeling incasso heeft het niet voor elkaar veel fouten heel veel fouten, de huurder is de dupe en schuldige.
Hun treft geen blaam, service is slecht en de manier hoe je te woord word gestaan is asociaal.
Grof vertaalt, JE HEB JE BEK MAAR TE HOUDEN ANDERS NAAIEN ZE JE DE MAAND ERNA.
schaamteloos hoe ze omgaan met huurders.

Svar från Stadgenoot
Waardeloos bedrijf en service. Bij een heftige lekkage wordt verwacht dat de huurder rustig vier dagen afwacht zodat het ‘volgens de normale wegen’ opgelost kan worden. Ondertussen stroomt het water met bakken uit het plafond. Natuurlijk kan ik dat niet laten gebeuren, maar alle kosten mag ik nu zelf dragen omdat Heijmans ‘niet de kans heeft gehad om het op te lossen’. Onacceptabel en absoluut geen begrip voor de situatie van de huurder.

Svar från Stadgenoot
Stagenoot SLECHTSTE woningbouwvereniging ever !!!

Svar från Stadgenoot
In de centrale hal beneden ziet het er niet uit alles scheurt en word armoedig de verf op de deuren en muren ziet er niet uit. Wat betreft de vloeren van de centrale hal is gewoon van straat stenen niet schoon te krijgen
Op elke verdieping idem dito hetzelfde.
verhaal. Buiten onder de overkapping de deuren en ramen zien er niet uit, nodig aan een schilder beurt toe. Waarop ik vind dat Stadgenoot graag huren verhoogd en alles wel int. Maar voor de bewoners het woongenot achteruit gaat. De bewoners van flat Wyber 3 houden alles netjes door nieuwe matten en kunstplanten aan te schaffen om er flat een warm thuiskomst te bieden.
Wanneer gaat Stadgenoot nu eindelijk eens wat doen aan de binnenkant van de centrale ruimtes.Als je als woningbouw een bewoner vertelt scheuren in de muren en verf is voor de kosten vd bewoner. Maar daar in tegen geld hetzelfde voor de woningbouw om de centrale ruimte ook te onderhouden. Niet alleen maar huren verhogen en geld binnen hengelen ook investeren in woongenot Stadsgenoot.

Svar från Stadgenoot
Ik ben zeer teleurgesteld in de service van Stadgenoot. Al meerdere keren heb ik een melding gemaakt van een lekkage aan het dak, en telkens wordt er gezegd dat het probleem is verholpen. Helaas blijft het dak na elke "reparatie" gewoon lekken. Het lijkt alsof er alleen maar halve maatregelen worden genomen, zonder dat het probleem daadwerkelijk wordt opgelost.
Daarnaast is het doorgeven van een melding een ware martelgang. De wachttijden aan de telefoon zijn ronduit belachelijk. De laatste twee keren dat ik contact probeerde op te nemen, heb ik maar liefst 50 minuten moeten wachten voordat ik eindelijk iemand aan de lijn kreeg. Dit is onacceptabel, zeker wanneer het om urgente problemen zoals lekkages gaat.

Svar från Stadgenoot
Voor een simpele gootsteen verstopping moet een afspraak gemaakt worden met AORC. Daar kan de monteur komen tussen 8 en 12.30. Moet ik een halve vrije dag opnemen?

Svar från Stadgenoot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.