Na uur en kwartier nog niets mogen ontvangen. Gebeld en kreeg te horen dat de bezorger al onderweg was. Ik woon op een paar honderd meter afstand. 20 minuten later nog niets. Telefonisch daarna niet m... Se mer
Det här tycker kunderna
Na twee uur kwam de bestelling, terwijl het na 45 minuten bezorgd zou worden. Spareribs lauw/ koud en taai i.p.v. mals vlees. I.p.v. zoet, smaken de spareribs heel scherp. Een bijgerecht werd niet gel... Se mer
Voor 1 pers spareribs die waren lekker. Ik zelf hou niet van spare ribs dus ging voor de ribs loaded potato van 9,50. Op de foto was die goed gevuld en zag er uit als een maaltijd samen met de maïsk... Se mer
Uurtje moeten wachten want we bestelde precies 18u dus we waren voorbereid, ook nog slecht weer… maar eten was heerlijk! Lieve bezorger, echt volle bakken met heerlijke ribs en overloaded patatoes!!... Se mer
Företaget har svarat
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 37 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Spareribs express alkmaar
Ik had gister de ribs medium menu en het smaakte goed! En het vlees was lekker mals zal hier zeker nog een keer bestellen

Svar från Spare Rib Express NL
Spare rib express alphen ad rijn asociaal
Net een bestelling van 100 euro gedaan en heel lullig maar de aardappelgratin ontbraken dus wij bellen en werden zacht gezegd maar uitgemaakt voor leugenaars en dat wij geen bon kunnen lezen terwijl wij dus een bon van papier en de bon op thuisbezorgd als bewijs hebben en dan tog beweren dat wij niet goed bij ons hoofd zijn!! Echt schandalig dit bedrijf en nu we verder lezen naar andere reviews kon ik het zeker niet laten om dit asociale filiaal van spare rib express maar een ff flink te kakken te zetten precies wat ze verdienen is iig onze laatste 100 euro hier besteed!

Vorige week voor ruim 100 euro besteld
Vorige week voor ruim 100 euro besteld. In de bevestiging stond, levering binnen 1 uur. Dat was geen probleem. De bestelling kwam na ruim 2 uur. Vijf uur besteld, 19.30 uur eten geleverd. Merendeel van het gezin was inmiddels vertrokken en heeft niet kunnen eten. 2x gebeld. 1e keer moest de bestelling er binnen 15 minuten zijn, tweede keer namen ze maar helemaal niet meer op. Daarna klacht gestuurd. In de bevestiging stond dat er binnen 48 uur gereageert zou worden. Helaas nu 1,5 week verder nog geen reactie. Twee dagen geleden een mail naar het info-mailadres, wat denk je? Nee nog steeds geen reactie. Ik vind dit enorm slecht! Ik zal de sparerib express niemand aanraden. Dus bestel nooit spareribsexpress, tenzij je uren de tijd hebt.
Geen bestelling ontvangen
Geen bestelling ontvangen, en ook geen restitutie. Aan de lijn waren ze enorm onvriendelijk. Mocht je een leuke avond willen hebben, bespaar jezelf de narigheid en bestel zeker niet bij spare rib express. 50 euro naar de .....

Svar från Spare Rib Express NL
De bestelling was niet compleet, jammer
De bestelling was niet compleet en omdat wij niet in de buurt wonen hebben we er niets mee gedaan (was filiaal Zwolle)
De spareribs waren zoals vanouds geweldig, eigenlijk wil ik 2,5 sterren geven maar dat kan niet.
Als de bestelling compleet was geweest had ik zeker 5 sterren gegeven maar een incomplete bestelling is gewoon slecht.........

genuinely phenomenal
genuinely phenomenal, wait time was average to a little longer but so so worth it. the chicken in my burger was kept in tin foil which helped keep it warmer. would recommend to anyone looking for filling and banging food.

highly recommend
best food i ate in amsterdam during my time here wait was a little long but definitely worth it and portions are massive could not finish them they were that big

1x en nooit meer
1x en nooit meer. Kipsaté menu besteld (omgeving Eindhoven) wat krijg je? 2 kleine stokjes saté. Lepel satésaus en als sidedish een bakje koolsla. Betaal je wel €16,45 voor. Pfffff moeten zich schamen!
Dit is geen menu maar een grote grap.

1e kerstdag zouden we uiteten gaan
1e kerstdag zouden we uiteten gaan, maar dat liep anders. Helemaal verheugd op sparibs. Niemand gezien en telefoon namen ze niet op. Na 3 uur wachten snel ergens anders besteld. Helaas geen tijd meer om samen te eten. Tot vandaag nog steeds niks gehoord. Ook niet na klacht en feedback. Wel een mailtje of het eten heeft gesmaakt. Besteld Rotterdam zuid. Normaal ben ik erg te vreden over het eten, maar dan bestel ik in vlaardingen. Echt heel jammer!!! Afz Patricia van der Heiden

Site is heel onduidelijk
Site is heel onduidelijk, bestellen maar via thuisbezorgd.nl. daar kan je tenminste het menu normaal lezen. Daarnaast absurd duur en dan nog bezorgkosten rekenen

Svar från Spare Rib Express NL
Zoete spareribs smaakten na de drop
De zoete spareribs smaken na drop
Alsof er een zoete brei overheen gegoten was
Helaas na tijden weer spareribs kunnen bestellen
Maar ook gelijk de laatste keer
Voor een bedrag van 60 euro haal ik het liever ergens anders
Waar geen zoete troep wordt gebruikt
Spareribs Express Deventer Schaam je!!!!

Ze rijden als idioten
Nooit hier gegeten en ook niet van plan. Wat een idioten op de weg. Rij 10 minuten geleden terug uit Dronten richting Lelystad, knalt een busje er nog even voor op de 50-weg richting de Vanessabulten en ging toen 40 rijden voor mijn neus. Wil ik inhalen, komt er een auto van Spare Rib Express over het verdrijvingsvlak vliegen met 70 (op een 50-weg!) en toen reden ze allebei weg met 70. Nummerplaten helaas niet gezien maar het waren een busje en een auto die rond 18:50 op de Gelderse Dreef reden.

Kan hotter
Het was voortreffelijk. Echter het valt mij op dat het minder scherp is. Dat valt mij al een tijdje op aangezien ik regelmatig bestel. Beetje jammer.

Svar från Spare Rib Express NL
Unable to pay on the app or the…
Unable to pay on the app or the website, I'll just have to order something else. You'll miss many orders if the apps aren't properly tested
Nog niet eens 1 ster eigenlijk
Nog niet eens 1 ster eigenlijk, wat een vieze troep zeg! Een droge aardappel zonder een saus in een aluminium papiertje een droog pistoletje zonder iets een hamburger die je zelf nog moet beleggen en spare ribs zonder een saus. Heb nog nooit zo slecht gegeten en nog dik voor betaald ook. Nooit meer!
2 items niet geleverd
2 items niet geleverd, na 2 keer bellen kregen we de overige items niet meer.
rauw en haar in het eten
Nadat ik een kippenpoot heb besteld die wat rauw was en en een lange haar in de spareribs zat heb ik netjes een mail gestuurd inclusief fotos. Na drie dagen geen reactie, en heb ik dus zelf gebeld. Ik werd totaal niet gehoord en meneer aan de telefoon (manager vestiging Oss) geloofde het verhaal niet en had volledig ongeloof in mijn verhaal. Alsof ik aan het liegen ben. Geen oplossing gekregen en ben echt kwaad over deze omgang!
De spareribs en de side dishes waren…
De spareribs en de side dishes waren weer erg lekker. Ook de bezorging was snel
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.