Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Gentagne gange kørt forgæves efter ja tak tilbud der er udsolgt og gjort butikken opmærksom på dette, nu er betjening til at afhente ja tak tilbud også forsvundet. I dag har jeg kørt forgæves for sids... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg handler i spar på rørvigvej i nykøbing sjælland og har aldrig før oplevet et personale så venlige og imødekomne. De hilser altid uanset tidspunkt på døgnet. Man bliver kun glad når man kommer i b... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Spar på Carls Jacobsensvej i Valby. Der er en uforskammet “leder”, hun har travlt med at irettesætte sit personale foran kunderne, og kolleger, Det er voldsomt ubehageligt, både for de ansatte og os s... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

I har klaget over min forrige anmeldelse ikke høre til jeres virksomhed men en anden Hvilken virksomhed skulle det ellers være Det er jer der har skrabe lod konkuransen som der kan give op til 25% r... Se mer

Företagsinformation

1 stjärna

Har besvarat 89 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

(SPAR Åstrupvej Aalborg)

(SPAR Åstrupvej Aalborg)

Her SKAL der laves om til LIDL !!!

Spar er simpelthen for LILLE og for FATTIG til alle de mennesker der bor her - ligeledes deres personale og leder er for uprofessionelle, umodne, agressive og uvenlige mod deres kunder!!!!

Både medarbejder og leder har flere gange været grove og haft uacceptabel opførsel mod deres kunder!!! 👎

24 augusti 2024

Hej Mikkel

Vi er kede af at høre om din oplevelse med SPAR Årestrupsvej.

En anmeldelse som denne er selvfølgelig noget, som vi gerne vil tage hånd om på en ordentlig måde.

Vi har sendt din henvendelse videre til købmanden for butikken, så han kan være opmærksom på dette.

Du er også meget velkommen til at sende os en mail på
kundeservice@spar.dk med en kopi af din anmeldelse.

Dårlig stil med deres App

Installerede i går deres App for at få de 20% i velkomstbonus.
Men da jeg så har betalt, finder jeg ud af, at det gælder ikke fungerer UDEN fysisk betalingskort, og det har jeg ikke. Jeg bruger altid kontaktløs betaling.
I butikken fik jeg så at vide, at sådan har deres App fungeret helt fra start 🤔
Hvorfor er Spar ikke kommet videre i teknologien. ?
Sørgeligt og dårlig stil, når andre butikker kan få deres App til at modtage kontaktløs betaling
Så nu afinstallere jeg bare Appen igen. Og måtte bare betale fulde beløb på 👎

22 augusti 2024

Hej Nanna

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.

Jeg er ked af at høre, at du har haft en skuffende oplevelse.

Det er desværre korrekt, at vi ikke understøtter kontaktløs betaling, når man ønsker at benytte sig af et fordelstilbud i appen. Dette skyldes, at teknologien bag dette endnu ikke er fuldt udviklet. For at sikre, at man modtager alle de rabatter, man er berettiget til, henviser vi til at bruge det fysiske betalingskort i vores butikker.

Vi arbejder løbende på at forbedre vores app, og din feedback er meget værdifuld for os i den proces. Vi håber, at du vil overveje at give os en chance mere i fremtiden. Hvis du har andre spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Vi ønsker dig en dejlig dag.

Susan

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Det er sgu da tyveri på højlyst dag

Det er sgu da tyveri på højlyst dag.
60 kr. for en lille pose med 21 tabs til opvaskemaskine 🤦‍♂️
Mine køb ved Spar bliver holdt på et absolut minimum 🤦‍♂️
Utroligt den butikkæde kan overleve.
Kan godt forstå der kun var 4 andre kunder da jeg var der

19 augusti 2024

Hej Jan

Da vores butikker drives af selvstændige købmænd, er det individuelt, hvordan de enkelte butikker prissætter sine varer.

Ligesom resten af branchen, oplever vi generelle prisstigninger grundet flere omstændigheder, som vi desværre ikke har indflydelse på. F.eks. øgede omkostninger af råvarer, el, emballage og transport, som i sidste ende gør produkterne dyrere.

Du er derfor velkommen til at kontakte din lokale SPAR butik, hvis du ønsker yderligere begrundelse for deres prissætning af varer. Kontaktoplysningerne til alle vores butikker finder du her: https://spar.dk/find-butik

Du ønskes en dejlig dag. 😊

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Nok den bedste Spar

Spar Tved i Svendborg.

Ja...
Jeg hører ikke med til det negative råbekor..
Min Spar er hyggelig - og hørmedyr, som alle andre Spar - og sådan er det..

Det eneste jeg tuder over er....
Pigerne er møg dårlige til at smile.
Min jubel går til drengene, som i dén grad er kundevenlige.

Oooog HURRA for billigere kager..😜

14 augusti 2024

Hej Kim

Mange tak for din flotte anmeldelse af SPAR Tved.

Vi er utrolig glade for de rosende ord, hvilket jeg er sikker på, at både købmanden og medarbejderne i butikken også vil blive.

Derfor vil jeg sørge for at sende din anmeldelse videre til butikken, så de også kan få glæde af den.

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag.😊️

Muggen hver gang

Vil du have friske råvare, rene hylder og hurtig service? Så skal du IKKE handle her. Der er mug på deres frugt og grønt dagen efter. Hver gang. Uden undtagelse.

13 augusti 2024

Hej Rebekka

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg er ked af at høre om din oplevelse i en SPAR butik. Det vil jeg naturligvis meget gerne gå videre med til rette vedkommende, så det kan blive undersøgt.

For at vi kan undersøge det, har vi dog brug for at vide, hvilken butik det drejer sig om. Du er derfor meget velkommen til at sende os en mail på kundeservice@spar.dk med en kopi af din anmeldelse.

Du ønskes en rigtig god dag!

Emil, SPAR

SPAR, EN GOD KØBMAND

SPAR; Sylows Alle 17, Frederiksberg. Ligger tæt på Biografen, Frederiksberg Biblioteket, CBS, bag om Frederiksberg Center. En virkelig god købmand, rent og pænt, har det hele og mere til, virkelig godt smørrebrød og sandwiches. Anbefales

13 augusti 2024

Hej Michael

Mange tak for din flotte anmeldelse af SPAR Sylows Allé.

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Mest elendige app og kundeservice.

Mest elendige app og kundeservice.

Ingen velkomstrabat, ubrugelig app og dårlig kundeservice.
SPAR reklamerer med 20% rabat på sit første køb, hvis man downloadede Spar's app.
Jeg downloadede app'en, tilmeldte mit Dankort, aktiverede velkomstrabatten - og læste at rabatten automatisk ville blive trukket, når man brugte det tilmeldte betalingskort.
Man kan så bare ikke kan bruge Dankortet/Visakortet på mobilen. Jeg betalter altid via mobilen - der har samme Dankort tilknyttet. Det glemmer SPAR blot at oplyse om.
Jeg fik så ingen rabat - jeg skal kundeservice hvis det ikke virker, skriver de selv.
Optimistisk kontakter jeg Spar via mail - de svarer 1 døgn senere - efter at jeg har sendt både kvittering og betalingsbevis fra mobilen.
MEN - deres elendige app virker ikke med mobilbetalinger - OG de kan/vil ikke give mig rabatten, men jeg kan jo bare handle igen og betale med mit fysiske kort og få rabatten.
Jeg tror bare Spar glemme kunden i denne proces - og er overbevist om at deres system er godt nok.
Det er det IKKE! Jeg kommer ikke til at handle i Spar igen - hverken med eller uden app. Der findes langt, langt bedre butikker og app-løsninger derude.

29 juli 2024

Hej Thomas

Det er virkelig ærgerligt at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores fordelsapp. Vi forstår godt, at det kan være frustrerende, når fordelsrabatten ikke bliver registreret ved køb med Google Pay.

Det er noget som vi arbejder hårdt på, skal kunne lade sig gøre, da vi har meget stor interesse i at dette skal fungere med vores app.

I vores vilkår for medlemskab, specifikt punkt 1.3, oplyser vi, at teknologien med Google Pay og Apple Pay endnu ikke er færdigudviklet. Derfor anbefaler vi, at man bruger det fysiske betalingskort for at være sikker på at få sin fordelsrabat. Disse vilkår accepterer man, når man tilmelder sig i appen.

Når man er logget ind i appen og går ind under ”Betalingsmidler” står der ”Betaling i butik” i bunden af siden. Hvis man trykker på denne, står der også der, at vi anbefaler at bruge det fysiske betalingskort, da teknologien med Google Pay og Apple Pay endnu ikke er færdigudviklet. Dette kan også ses i vores "Spørgsmål og svar", som er tilgængelige via appen eller vores hjemmeside. Jeg beklager, hvis dette ikke fremgår tydeligt nok.

Jeg kan godt se, at vi har haft korrespondance med dig via mail. Vi stræber efter at besvare alle vores mails inden for 24 timer i vores åbningstid, som er hverdage fra kl. 09:00 til 17:00. Vi svarede på din mail allerede mandag formiddag efter, at du kontaktede os søndag eftermiddag. Selvom vi ville ønske at vi kunne svare på mails så snart de kommer til os, er vi kun mennesker. Vi håber og tror derfor på, at dette er en rimelig svartid.

Vi er altid interesserede i feedback og har allerede videregivet dine oplevelser til vores udviklere, da det allerede er noget de arbejder på.

Vi beklager ulejligheden og ønsker dig en god dag.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ingen velkomstrabat, ubrugelig app og dårlig kundeserv ice.

Jeg så at man kunne få 20% rabat på sit første køb, hvis man downloadede Spar's app.
Det gjorde jeg, tilmeldte mit Dankort, aktiverede velkomstrabatten - og læste grundigt hvilke produkter tilbuddet ikke gjaldt og at rabetten automatisk ville blive trukket, når man brugte det tilmeldte betalingskort.
Det SPAR glemmer at fortælle er, at man ikke kan bruge Dankortet på mobilen. Jeg betalter altid via mobilen - der har samme Dankort tilknyttet.
Jeg fik så ingen rabat - igen læser jeg - kontakt kundeservice hvis det ikke virker.
Stadig optimistisk kontakter jeg Spar via mail - de svarer 1 døgn senere - efter at jeg har sendt både kvittering og betalingsbevis fra mobilen.

28 juli 2024

Hej Thomas

Vi beklager ulejligheden og ønsker dig en god dag.

Spændende udvalg

Spændende udvalg! Stoppede i Spar på vej hjem fra Skagen og det var en velplejet og spændende butik :)

21 juli 2024

Hej John

Mange tak for din flotte anmeldelse af en af vores butikker.

Derfor vil jeg gerne sørge for at sende din anmeldelse videre til butikken, hvorfor vi håber, du vil kontakte os direkte på mail kundeservice@spar.dk med en kopi af din anmeldelse, samt hvilken SPAR butik det drejer sig om.

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag.

SPAR DORAVEJ

VÆRSTE KØBMAND NOGENSINDE, vi kommer i spar doravej for at hente et moppesæt (havde fået ordre nummer) når vi så ankommer til butikken leder de efter sættet i 10 min og kommer tilbage og fortæller de ikke har det?

18 juli 2024

Hej Emma

Tak for at du har taget dig tid til at lave en anmeldelse.

Jeg er ked af at høre om din oplevelse i SPAR Doravej om det manglende moppesæt, selvom du havde bestilt det på forhånd. Der kan altid ske fejl, om det er menneskeligt eller teknisk, hvilket er rigtig beklageligt.

Vi har sendt din anmeldelse til købmanden hos SPAR Doravej, så lignende situationer kan udbedres i fremtiden.

Du ønskes en skøn sommer.

Emil, SPAR

Spar Blåvand

Spar Blåvand
Roder og virker slidt.
Og igen i dag tom!!
Derudover højt prisniveau i forhold til
Øvrige butikker i byen.

7 juli 2024

Hej Thomas

Tak for din anmeldelse af SPAR Blåvand. Vi værdsætter, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi har delt din feedback med købmanden i den pågældende butik, og han er naturligvis ked af at høre om din oplevelse.

Vi vil gerne forsikre dig om, at der løbende bliver arbejdet hårdt på at forbedre både butik og kundeoplevelse. Butikken har for nyligt gennemgået en omfattende renovering, hvor der er investeret betydelige midler for at skabe et mere behageligt og indbydende miljø for vores kunder.

Med hensyn til prisniveauet i butikken informerer købmanden os om, at han ikke oplever, at priserne er højere end i de andre butikker i området. Vi bestræber os på at holde priserne konkurrencedygtige og sikre, at vores kunder får værdi for pengene.

Vi sætter som sagt pris på din feedback og ser det som en mulighed for at forbedre os yderligere.

Hvis du har flere detaljer eller yderligere bemærkninger, er du altid meget velkommen til at kontakte os på mail: kundesevice@spar.dk eller på telefon: 88206813.

Du ønskes en god mandag😊

Bedste sommerhilsner

SPAR HORNSYLD

SPAR HORNSYLD
ofte mangler der tilbudsvarer!
Uddeleren burde pakke kone og ejendele og ta tilbage til middelfart hvor han kommer fra og blive der!

Aldrig har jeg før oplevet en uddeler der er så arrogant,og nedladende overfor unge arbejderne! Han udnytter ungarbejdere,og dem omkring de 18, han aner ikke hvad kundeservice er,han trækker absolut ALT ned ved at være en del af den butik

27 juni 2024

Hej

Vi er rigtig kede af at høre, om din oplevelse i SPAR Hornsyld.

Derfor har vi sendt din anmeldelse videre til købmanden for butikken, som selvfølgelig også er ærgerlig over kritikken, men har svært ved at genkende de oplevelser, du beskriver her.

Vi vil altid gerne tage hånd om vores kunder på den bedst mulige måde, hvorfor vi altid gerne vil høre direkte fra vores kunder i sådanne situationer, så vi kan grave ned i flere detaljer omkring, hvad der ligger til grund for kritikken.

Derfor håber vi, at du vil kontakte os på mail kundeservice@spar.dk, hvis du ønsker at uddybe dine oplevelser mere.

Du ønskes en god dag.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

At man i Ryslinge

At man i Ryslinge, vægter optælling af (gamle Erna's) sparegris tungere, end at ekspedere forrige kunde færdig, kan undre...
I skylder en fransk hotdog..
Og det brød, som nu får en tvebak til at se saftig ud, bør nok kyles ud.

25 juni 2024

Hej Michael

Tak for din anmeldelse af SPAR Ryslinge.

Vi er kede af at høre om din oplevelse med butikken.

Derfor har vi haft din anmeldelse forbi købmanden.

Han er en smule i tvivl om, hvad du mener med denne anmeldelse.

Derfor er du meget velkommen til at uddybe denne og kontakte butikken. Det kan du gøre på enten mail: 0506196@spar.dk eller på telefon: 62 67 13 06.

Super kassemedarbejder hos SPAR i Skejbyen, RisskovLIV

Husk at informerer medarbejderen - han har vist været på 3 ugers ferie. Mødte ham i går og stadig en nonchelant fed fyr. "Mor jeg er på arbejder, så må ringe senere". Os gamle kender det
Snak lige med chefen og giv medarbejdren ros. Jeg må måske tage et billede af ham. Han er sku ikke genert
Og PS butikken virker stadig som en sommerferie butik i Nørre Snede - de gode er nok i Hornbæk

SPAR SKEJBYEN.
Jeg har flere gange handle hos den lokal Spar Skejbyen. Kamma Klitgårds Gade, Risskov
Jeg synes ikke selve butikken er god. Ligner en butik i sommerlandet med øl, sodavand og billig plastik udenfor. Hvad har de lokale behov for? En plastik skovl, elendige skrammel som forretninger tror at alle børn har behov for i sommerlandet
Vi er i et boligbyggeri tæt på Aarhus. Vist 700 lejligheder i nybyggeri med masser af unge mennesker. Sku da pinligt

Men, men - jeg har fundet min favorit kassemedarbejder.
En ung fyr, en service fyr, en udadvendt gut. Lun, morsom med stil
Spar. Jeres medarbejder går i skole. Han søger ikke job i Spar efter skolen.

Glæd jer over at I har denne medarbejder.
Jeg kender ikke kasse medarbejderens navn.
Jeg blev betjent kl 17 den 24.7
SPAR. Kontakt medarbejderen og giv ham ros og klap. Han et en gave til Spar og Aarhus.

Jeg håber I kan finde medarbejder og overbringe rosen. Han fortjener det

24 juni 2024

Hej Claus

Mange tak for din anmeldelse af SPAR Skejby.

Vi er utrolig glade for de rosende ord af personalet i butikken, hvilket vi har sørget for at give videre til købmanden for butikken. Han har givet rosen videre til medarbejderen, og de sætter begge pris på din ros.

Det er trist at høre, at du ikke synes om sortimentet i butikken. Købmanden har informeret os, at de prøver at ramme så mange kunder som muligt med deres sortiment, hvoraf mange er børn, som nyder godt af legetøjet.

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig sommer.

Emil

Martin, SPAR Wandalscenteret

Martin, en ansat der bør anerkendes !
08.00 ankom jeg til SPAR Wandalscenteret i Svendborg. Skulle af med en stor portion pant. Den unge Martin sad på hug og meget omhyggeligt, rengjorde deres pant tromle. Ret hurtigt reagerede han på mig og selvom jeg ytrede at jeg havde tid nok. Insisterede han på at lave et break. Så jeg kunne komme af med mit pant “og der kommer jo nok også andre” som han ganske givet har ret i.
“Ved du hvorfor” spurgte jeg ?
“JA, fordi maskinen altid fungere” svarede Martin.
“Ved du hvorfor” spurgte jeg så’en lidt spydigt ?
“JA, fordi vedligeholder den og passer på den” svarede Martin KONTANT og med stolt stemme.
Det var TYDELIGT at vi her har med en ansat at gøre, der er meget ærekær over sit job, nyder det og i den grad. Føler mentalt ejerskab over SPAR’s værdier. Han hjalp mig afslutningsvis med både at tage min klamme pose, trykke min talon ud og overlevere mig den 😳😳😳
Jeg kunne ikke nære mig overfor butikschefen, Lennart. Da jeg gik forbi ham i butikkens vindfang. Som han i øvrigt lige var igang med at shine op.
“Ham den unge mand du har ude i flaske indleveringen, ik ?” Sagde jeg. Hvorefter Lennart PROMPTE sagde, “ja, han er fantastisk, ik ?”
Så jeg er slet ikke i tvivl om, at butikschefen VED hvilken FANTASTISK medarb. han har i sin stab.
Håber SPAR Danmark også ser det. Så kan jeg kun håbe på, at de efterflg. anerkender Martin med en god flaske vin eller 3 romkugler fra verdens bedste bager, Jacob hos “Thurø bageren”
Bliver SÅ GLAD INDENI, når det hænder man render på en butiksansat som Martin. Dyb, dyb respekt herfra 👊🏼
De sommerligste hilsner
Jens R. Hansen

24 juni 2024

Hej Jens

Tak for din hjertevarme anmeldelse og for at dele din oplevelse hos SPAR Wandalscenteret i Svendborg.

Det glæder os at høre, at Martin viste en sådan dedikation og stolthed over sit arbejde, og at han tog sig tid til at sikre, at du kunne få afleveret dit pant hurtigt og nemt, selvom han var midt i sin vedligeholdelse af maskinen.

Vi er også meget glade for, at butikschefen Lennart anerkender og værdsætter Martins indsats

Vi vil sørge for at sende din anmeldelse videre til butikken, så de også kan få glæde af den.

Endnu en gang tak for din skønne anmeldelse!

Du ønskes en rigtig dejlig dag.

Spar i Hobro

Spar i Hobro
Jeg ringede til SPAR i Hobro, for at høre om en GLS pakke der skulle tilsendes en kunde stadig lå i butikken hos SPAR i Hobro da kunden ikke havde afhentet den- En ualmindelig uforskammet dame (Der viste at være Spars indehaver ) sagde at hun ikke kunne tage sig af den slags da hun havde andet at tage sig til- Jeg har ALDRIG i som mange årig GLS kunde oplevet en sådan uforskammet opførsel der sluttede med at denne "Dame" smækkede røret på. Efterfølgende da jeg talte med vores kunde der skulle have pakken kunne jeg forstå at omtalte "Spar dame" er almindelig dårlig kendt i Hobo for sin uforskammede måde at opføre sig på- Det viste sig senere ( Da vores kunde tog til SPAR I HOBRO) at pakken stadig lå til afhentning, og kunden gik således ikke forgæves.

11 juni 2024

Hej Per

Tak for din anmeldelse af SPAR Hobro.

Vi er rigtig kede af at læse om din oplevelse.

Vi kan se, at vi allerede er i kontakt med dig på mail, hvorfor vi vil forsætte korrespondancen der.

Du ønskes en dejlig dag. 😊️

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Det var IKKE kassedamen skyld vil jeg…

Det var IKKE kassedamen skyld vil jeg starte med at sige. 2 gange gjorde hun kolleger klart at en person ventede
ved udlevering af pakker. 10 min stod jeg og ventede og ingen reagerede. Spar i Glostrup

Helle p

21 maj 2024

Hej Helle

Tak for at du har taget dig tid til at lave en anmeldelse.

Feedback er altid vigtigt for os. Det er den måde vi kan blive bedre på.

Jeg er ked af at høre at du oplevede lang ventetid i SPAR Glostrup.

Da vores butikker drives af selvstændige købmænd, har vi derfor også haft din oplevelse forbi ham.

Købmanden beklager mange gange for hændelse, det er ikke det de ønsker deres kunder skal opleve.

Derfor vil han også sørge for at der bliver strammet op, så man kan få hjælp hurtigere.

Du ønskes en rigtig dejlig dag.

Susan

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestilte salatbord til 22 mennesker..

Bestilte salatbord til 22 mennesker... 2 foliebakker😡 den ene med pasta og lidt snittet rødkål den anden en ganske alm grøn salat tilsat mosebølle bær og 2 italienske dressinger til 14 kr pr flaske og tre mikrobrød. 1100 kr???!!!!!! Svineri.luk den kæde .det er fuldstændig til grin.
Det drejer sig om spar i koldby Thy. 7752 snedsted. Har billed dokumentation men det kan åbenbart ikke lade sig gøre at gi syn for sagen👎👎

16 maj 2024

Hej Kristian

Jeg har sendt din anmeldelse til købmanden i Spar Koldby, så han kan tage det til efterretning.

Du ønskes en dejlig weekend.

Emil

Idioter

Spar I Brejning er et hjernedødt dårligt sted at handle og de beskylder folk for tyveri selv om man ikke har gjort noget så ganske enkelt ganske enkelt et hjernedødt dårligt sted der er et ondsvag personale der så et frygteligt sted med hjernedøde personale

28 april 2024

Hej Torben

Jeg er ked af at høre om din oplevelse af SPAR i Brejning.

High prices

High prices, arogant employees.. Spar Rødovre

20 april 2024

Hello Alexandra,

Thank you for your review of SPAR Rødovre.

We are sorry to read about your perception of the store.
Therefore, we have passed your review on to the store manager.

He is naturally disappointed to read your review. It's not something they hear from others, so he is regretful that you feel this way.

The store manager mentioned that they are always available if you wish to further elaborate.

Wishing you a lovely day. 😊

Best regards,

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.