Super professionel hjælp og hurtig levering. Det var en fornøjelse at handle med Mark der sikrede jeg fik det rigtige spa bad til mit badeværelser. Alt var som aftalt og det er mit klare indtryk... Se mer
Det här tycker kunderna
Bent and his team were excellent. Great level of information and support during the decision of which spa to buy, how to set it up, how to use it properly and how to control the water. Always av... Se mer
Vi skulle have hele dynen i form af badekar, inde Spa, Sauna og Ude spa. Super vejledning omkring muligheder og begrænsninger. Hurtig levering, og alle aftaler både mundtlige og skriftlige blev overho... Se mer
5 store stjerner herfra. For 6 uger siden fik vi vores udespa (Hotspring Flair med saltsystem) leveret. Inden bestillingen besøgte vi deres flotte udstilling ved Kolding et par gange for a... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Hos SPAcenteret finder du nok Danmarks største udvalg af spabade, badekar, Hotspring udespa, boblebade, infrarøde saunaer, traditionelle saunaer og udekøkkener. Besøg vores webshop www.spacenteret.dk, eller vores showroom i Kolding. På gensyn hos SPAcenteret
Kontaktuppgifter
Skovhavevej 18, 6091, Bjert, Danmark
- mark@spacenteret.dk
- www.spacenteret.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Dejlig spa og god service
Dejlig spa og god service.
To dage efter den var bestilt stod den i haven og var klar til brug .
Fantastisk personlig service og …
Fantastisk personlig service og vejledning. Fantastisk spa der lever 100% op til det lovede. Jeg vil klart anbefale Spacentret til alle der skal have det bedste af det bedste.
God rådgivning og levering som aftalt …
God rådgivning og levering som aftalt til tiden. Har nu haft udespa i en måned og bruger dén mere end vi regnede med...og Spacantret har fulgt op på at vandbalance er justert fra start og let at vedligeholde.
Super service jeg fik af Bent
Super service jeg fik af Bent! Meget tilfredsstillende, lækkert produkt!
Jeg kan helt klart anbefale Spacenteret … 100 % tilfredshed
Jeg kan helt klart anbefale Spacenteret i Kolding. Vi elsker at komme i butikken får altid en god velkomst og behandling.
Vores køb sidste år hos Bent i september 2016 var helt igennem top professionelt og alt det Bent forklarede os og fortalte os om brug og økonomi omkring vores Spa har holdt helt igennem. Passer på hver en krone og vores tidsforbrug omkring pleje og vedligehold af vores spa er ganske lidt.
Vi elsker vores spa og bruger den mindst 2-3 gange om ugen og vi har aldrig fortrudt vores køb hos spacenteret i Kolding.
Vores næste køb bliver helt sikkert samme sted, og vi giver hermed andre vores varmeste anbefalinger ved at købe noget hos spacenteret i Kolding.
De varmeste hilsner Stephanie & Daniel
Super Oplevelse kan varmt anbefales.
Super Oplevelse kan varmt anbefales.
Har i sidste uge fået leveret vores nye spa til tiden og uden nogen problemer eller mangler.
Må sige at servicen og dialogen sammen med spacenteret har være trygt og super. Inden jeg foretog min beslutning havde jeg undersøgt et utal af leverandør og følte mig ikke helt tryg, men efter min snak med Bent fra Spa centeret, var jeg i trygge hænder. Selv efter leveringen, er De med til at hjælpe en igennem processen med hensyn til kontrol af ens vand kvalitet, super service.
God oplevelse
Ikke nok med at vi er rigtige glade for og nyder vores ude SPA, men vi er også super godt tilpas med at have købt SPA’en ved Spa-centeret i Kolding. Vi havde en frisk dialog med Bent og en god oplevelse omkring købet af vores SPA. God koordination omkring levering både af Bent og Mark. Levering afpasset til vores behov og udført til tiden, samt veludført at fragtfirmaet, med chaufføren ”Calle”, den blev sat i baghaven, lige der hvor vi ønskede det. Ved besøg af elektrikeren for installation, blev det samtidig godt guidet af Mark og Bent. Hele vejen bliver det fulgt op og tjek på om vi gør det rigtige, så det kan blive en god oplevelse. På intet tidspunkt føler, at vi er overladt til os selv og ej heller kommer til det. Ringer vi med et spørgsmål får vi altid hjælp, såfremt de er optaget, vender de hurtig tilbage. Vi ringede en dag til SPA-centeret, da der en lille del, der ikke virkede helt som det skulle, de sagde bare OK, vi sender det. Vi havde pakken næste formiddag WAW! Servicen er altså helt i top og vi kan på det varmeste klart anbefale SPA-centeret i Kolding. Karen og Niels Peter
Meget tilfreds
Så er det på tide at komme med en andmeldelse i forindelse med vores køb af udespa.
Vi har hele processen igennem fået god vejlending og rådgivning, både før og efter købet.
Spaen blev leveret som aftalt og vi fik hjælp ved udpakning og placering af chaufføren .
Alle spørgsmål vi har haft efterfølgende har vi fået hurtigt og kvalificeret svar på.
Vi kan kun anbefale Spacenteret og vil med garanti bruge dem fremover.
Professionel vejledning
Vi har fået en meget professionel vejledning, både før og efer købet.
Vi handlede ved Spacentret på anbefaling fra venner, og den anbefaling vil vi også give videre til andre.
Anders
Esbjerg
God oplevelse
Vi har haft en rigtig god oplevelse med køb af udespa ved Spacenteret i Kolding. Vi har før, under og efter købet fået en super god oplevelse og rådgivning i forbindelse med købet. Her 3-4 måneder efter oplever vi stadig den samme gode service hvis vi ringer vedr. div. ved Spaen , klor tilsætning m.v. . Spaen leveret til tiden og i en kvalitet som vi stadig er super glade for
Flot udvalg og god betjening.
Her er en forretning med et godt udvalg badekar og spabade. Jeg blev betjent af Bent som gik op i den med liv og sjæl. Her bør man handle hvis man ønsker kar eller spa!
Ubeskriveligt ! Prøv det selv
Yderst professionel, kvaliteten er i top, og service ud over det sædvanlige. Er der det mindste med dit produkt er mark og Bent klar til at hjælpe dig, hele vejen til problemet er løst! Jeg kommer jævnligt og handler mine produkter hos dem. Og har jævnlig dialog omkring vand kvalitet og lign. Jeg vil anb
efale dem uden at tøve! // Tommy
Kvalificeret betjening
Bent giver en meget udførlig og kvalificeret betjening. Følte ikke på noget tidspunkt et forsøg på oversalg. Alle aftaler overholdt og en perfekt opfølgning og opstart af vores nye hot tub. Anbefaler klart butikken og vender helt sikkert tilbage ved behov.
Fantastisk spa og sauna, og sublim betjening
Vi har fået en uovertruffen betjening og service hos Bent. Han har utrætteligt besvaret vores og vores håndværkeres spørgsmål i forbindelse med bygning af en sauna i haven, og han har hjulpet os til at vælge den helt rigtige spa til vores behov. Jeg kan ikke mindes at jeg tidligere har fået en service af denne kaliber. Bent er en ildsjæl der brænder for det han laver. Det er tydeligt at det handler om at finde de rette produkter til kunden og ikke bare og at sælge mest muligt. Vi er ihvertfald kunder for livet hos Spacentret
Kan kun på det varmeste anbefale at handle her
Du får altid den bedste vejledning af høflig betjening.
ALLE aftaler overholdt til punkt og prikke!!
Så skal du købe spa så er det her det sker..
De BEDSTE anbefalinger herfra
Helle og Klaus
Gode oplevelser før, under og efter.....
God og hurtig betjening. Flotte og velfungerende produkter. Mange gode oplevelser i haven.
Super butik
Har købt en infrarød sauna i butikken
Super produkt
Fik god vejledning og betjening samt hurtig levering
Kan klart anbefales at handle her
Finn Jensen
En kundeoplevelse i særklasse!
Mig og min mand har købt en Hotspring udespa hos Spacenteret.
Inden købet undersøgte vi hvad der ellers var af muligheder på markedet. Men da vi trådte ind af døren hos Spacenteret vidste vi bare at det var her vi ville handle!
Vi fik en dejlig varm velkomst, og indtrykket af at sælgeren virkelig ønskede at finde den bedste løsning til os, og ikke bare sælge os en udespa. Vi fik en meget grundig og professionel vejledning i alt fra det tekniske til energiforbrug, og sågar muligheden for at prøve en tur i spaen.
Vi er meget tilfredse med vores køb, og den vejledning vi efterfølgende har fået vedr. opstart og kemi.
Vi kan på det varmeste anbefale Spacenteret.
Firmaet kan varmt anbefales, vi er meget tilfredse.
Vi har købt Udespa og Infrarød sauna, ved Bent, Spacenteret i Kolding.
Et helt igennem sublimt forløb, fra første besøg i Kolding, til varerne var leveret.
- Ikke noget smart salgsgas.
- God tid til ordentlig vejledning og info, om de aktuelle Udespa.
- Ingen dårlig omtale af konkurrenters produkter.
- Hurtig og kvalificeret hjælp, vedr understøtning af den valgte Spa.
- Aftaler omkring levering af Spa med kranvogn, holdt hele vejen.
- Tålmodig og grundig hjælp vedr. ændring af Spa, fra 220v til 380v.
- Stadig god rådgivning omkring kemi, efter levering.
Lene & Leif Frederiksen
22/3-2017.
Ca. 1/10-2016 monterede vi et ACE SALT WATER system, i vores Envoy spabad.
Det må konstateres efter 5 måneders brug, at vi aldrig kommer til dagligt at bruge klor eller andre kemiske vandrenseprodukter igen. Saltvandsanlægget er dyrt i indkøb, men det løser alle " problemer " med spabadet, såsom lugten af syrebaseret klor, cyanursyre ophobning i vandet, brune aflejringer i vandkanten, skum på vandoverfladen, daglig kontrol/vedligeholdelse af klor niveau, vandskift hver 4 måned.
Vi bestemmer selv klorniveauet i vandet, og spaen er nu altid klar til brug, også selv om vi har været væk en uge eller to, og det er en helt anden fornøjelse at hoppe i vandet hjemme i haven.
Vi kan varmt anbefale saltvandsanlægget, uden det, snyder du dig selv for en bedre oplevelse.
Mvh. Lene & Leif Frederiksen
7/5-2018.
D. 14/3-2018 blev saltvandet i spaen skiftet efter ca. 17 måneder, ikke fordi det var nødvendigt, alle målinger var fine - vandet var klart og duftede af havvand, så det blev kun skiftet fordi Bent engang fortalte min kone, at han havde hørt nogle kørte med saltvandet helt op til 12 måneder, inden de skiftede vand, og når Bent siger..............!
Vi kan stadig varmt anbefale saltvandet.
Lidt info:
Totalt strømforbrug fra d. 21/3-2015 til d. 7/5-2018 er 7999 Kw/t ved vandtemperatur på 39,5 grader.
Klor generatoren står på max. trin 2.
Målt klorniveau mellem 1 og 2.
Mvh. Lene & Leif Frederiksen.
Super service og hurtig levering
Har købt lidt udstyr til min selvbygger sauna; dør, lamper, mv. Det jeg bestilte kom hurtigt og var i god kvalitet. Havde lidt problemer med nogen lamper som min elektriker ikke ville sætte op selvom, at de var sikkerhedsgodkendt, men Mark byttede dem hurtigt og uden problemer til nogen andre. Kan varmt anbefale dem!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.