Super professionel hjælp og hurtig levering. Det var en fornøjelse at handle med Mark der sikrede jeg fik det rigtige spa bad til mit badeværelser. Alt var som aftalt og det er mit klare indtryk... Se mer
Det här tycker kunderna
Bent and his team were excellent. Great level of information and support during the decision of which spa to buy, how to set it up, how to use it properly and how to control the water. Always av... Se mer
Vi skulle have hele dynen i form af badekar, inde Spa, Sauna og Ude spa. Super vejledning omkring muligheder og begrænsninger. Hurtig levering, og alle aftaler både mundtlige og skriftlige blev overho... Se mer
5 store stjerner herfra. For 6 uger siden fik vi vores udespa (Hotspring Flair med saltsystem) leveret. Inden bestillingen besøgte vi deres flotte udstilling ved Kolding et par gange for a... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Hos SPAcenteret finder du nok Danmarks største udvalg af spabade, badekar, Hotspring udespa, boblebade, infrarøde saunaer, traditionelle saunaer og udekøkkener. Besøg vores webshop www.spacenteret.dk, eller vores showroom i Kolding. På gensyn hos SPAcenteret
Kontaktuppgifter
Skovhavevej 18, 6091, Bjert, Danmark
- mark@spacenteret.dk
- www.spacenteret.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super Top og yderst venlig service samt…
Super Top og yderst venlig service samt rigtig gode produkter.
Vi kan varmt anbefale andre at handle her.
Det er eddermame god service
Jeg købte for 3-4 år siden en nu udgået spa model og manglede pludselig en dyse i bunden, som en eller anden i huset havde fjernet. Nedern da det er en udgået model. Ringede til Mark, som fandt den rigtige dyse i arkivet og lovede at sende den så jeg havde den dagen efter. Ankom som lovet og passede som lovet. Det er eddermame god service.
Super service.
Super service.
Svarer altid tilbage.
Garanti rep. uden at blinke på 4 år gammel pumpe.
Fantastisk service også efter købet
Vi har købt en fantastisk ude spa hos Bent Frederiksen SPAcenteret Kolding.
Specielt Bent`s store viden inden for området samt hans professionelle tilgang til at vejlede og guide os godt i gang med vores ude spa. Det har været alt ligefra kemikalie balance til den bedste opsætning, tilslutning samt vedligeholdelse af selve spaèn. Bent har stillet sin store viden til rådighed med en tålmodighed og professionalisme udover det forventlige. Vi vil til hver en tid anbefale SPAcenteret Kolding til alle, hvor kun det bedste er godt nok og hvor service er en selvfølge også efter købet.
Fantastisk service
Tak for fantastisk service i Slagelse! De varmeste anbefalinger her fra.
HOTSPRING SPACENTER I KOLDING:
HOTSPRING SPACENTER I KOLDING:
Bruger normalt ikke trustpilot, men måtte til tasterne denne gang!!
Jeg har været så heldig at få råd til at købe et udespa og det gjorde jeg hos Bent, jeg har fået den bedste rådgivning og ikke mindst top service lige fra fragt af spa mm. til København. Ringer man og spørg til hjælp med kemi mm. får man altid en god snak om det man skal bruge.
Hurtig lev. af kemi når man bestiller over telefonen.
Så ja er en meget tilfreds mand og ikke mindst mit valg af udespa som er et GRANDEE spadbad til 7 personer som jeg nyder og slappe af i efter job og ikke mindst når det er mørkt, så er det mega hyggeligt med de mange farver ( lyskilder i spa ) og så bare se op i himlen og se på stjerner!!!
Giver aldrig top karakter, for så er der ikke plads til mere service ;0)
Jeg vil klart anbefale Spacenteret!!!
Jeg vil klart anbefale Spacenteret, da jeg har fået en rigtig god hjælp hele vejen igennem købet af mit udendørs spabad.
Jeg er 100 procent tilfreds med alt service og alt er professionelt hele vejen igennem, med hjælp fra start til slut.
5/5 +++++ Stjerner herfra
Hilsen Laust fra Aarhus.
virkelig tiptop service .
virkelig tiptop service .
Bent fra Kolding , var meget professionelt og vi fik rigtig meget rådgivning ang vores spa .Vi tog til Kolding ind i butikken , super flot udstilling og der kan man stille alle de spørgsmål man vil .
vi følte os slet ikke presset til at købe , Bent var meget konkret og lige til .
det er sjælende man ser en sælger som ham .
spa ankommet som vi aftalt , 2 dage efter , og alle udstyr blev sendt en uge før , da de kommer med postnord :)
vi fortryder bestemt ikke vores købt .
tak for en super oplevelser
Super rådgivning
Fik super rådgivning af Bent fra Spacentret gennem hele salgsprocessen. Vi købte et SPA fra amerikanske Hot Spring og har ikke fortrudt det. Vi bruger det flere gange om ugen og det er absolut fornøjelse. Bent hjalp til med at sikre vi var godt klædt på ift. ibrugtagning og med SPA følger Spacentrets egen danske brugsanvisning der fortæller dig præcist havd du skal gøre for at komme i gang.
Fik en god vejledning
Fik en god vejledning, der ledte mig fra et billigere kina spa over på et Hot Spot spa fra USA. Vi har ikke fortrudt og nyder det flere gange i ugen.
Aldrig mere for koldt badebassin for ungerne, selvom den danske sommer skulle svigte. En af grundene til, at valget faldt på Spacenteret er også, at de yder service besøg eller kan skaffe reservedele, hvis noget skulle gå i stykker.
Hos spacenteret får du en uovertruffen…
Hos spacenteret får du en uovertruffen service og vejledning, samt den mest troværdige og ærlige dialog.
Jeg bestilte min infrarøde sauna en mandag aften, og den ankom onsdag formiddag. Ikke nok med det, den var også latterlig let at samle, her kan selv ikke IKEA være med.
Jeg valgte Spacenteret fordi der var det bedste udvalgt og flest nyttige oplysninger, da infrarød sauna er ret nyt og man som køber har brug for disse oplysninger, for at kunne træffe det rigtige valg.
Stor personlig tak til dig Bent :)
Mvh Julie fra Aalborg
Fantastisk service langt over niveau.
Fantastisk service langt over niveau.
Købte i april/maj et Hotspring udespa fra afdelingen i Slagelse og Klaus gav fantastisk vejledning og service, helt fra begyndelsen hvor købet skulle overvejes, til selve købet og den efterfølgende levering og installering. Alt blev overholdt til punkt og prikke og jeg fik den bedst mulige vejledning.
Da spaen var blevet leveret og skulle installeres af elektriker (som vi selv stod for), var Mark klar med teknisk vejledning til elektrikeren. Virkelig god service.
Har haft spaen i brug i ca. 4 måneder og har ikke fortrudt købet. Det er livskvalitet og en spa i meget høj kvalitet.
Da jeg hér 4 måneder efter kommer forbi butikken i Slagelse for at købe lidt ting til vandbehandling og har et par ting der driller, bliver der reageret på det øjeblikkeligt og jeg får løst mine problemer. Igen en oplevelse udover det sædvanlige.
Tak til spacenteret for vejledning og service udover det sædvanlige.
Service i verdensklasse👍
Service i verdensklasse👍
Altid hjælpsomme og til at få fat i.
Super kompetent og fantastik service
Super kompetent og fantastik service
Kan varmt anbefales
Et sted som vi altid vil vælge :)
Er super glad for vores nye udespa
Er super glad for vores nye udespa - super service og yderst profesionel vejledning af Bent
Besøgte butikken og fik en god og…
Besøgte butikken og fik en god og behagelig rådgivning. Hele vejen igennem har jeg oplevet aftaler er blevet overholdt. Vores udespa fungerer perfekt og blev leveret til tiden. Kan varmt anbefale spacenteret.
Købt en IR sauna og en Spa
Købt en IR sauna og en Spa, begge to leveret der hjemme.
Der er hele tiden en super service, man ringer bare og så er der et svar eller en ting i posten.
Når man skal have kemi i spa'en ringer man og så er der hotline. Er man i tvivl tag et billed af test strip og send den til dem også er der et svar du kan bruge til noget inden for kort tid.
SUPER MEGA service, kan kun anbefales i høje toner.
Så har vi haft gang i vores "udespa" i…
Så har vi haft gang i vores "udespa" i 3 uger og det kører bare.
I starten var jeg lidt bekymret, om min elektriker havde fået fikset strømmen rigtig, men efter en kort snak med Bent var mit humør igen på 100% idet det kørte som det skulle.
Vi har allerede tilbragt en del timer i badet ...
Vel Done Bent og Mark, vi har ikke fortrudt vores køb ... mangler kun en iskøler i badet c;"
MVH
Bendt og Gitte
Vi har fået en fantastisk oplevelse ved… Spacenteret
Vi har fået en fantastisk oplevelse ved at handle med spacenteret.
Trygt at de anbefaler at man altid kan ringe ved spørgsmål, også fremover.
Køb her
Mvh
Rene Rønne
Fantastisk Service
Fantastisk Service
Vi har fået virkelig god rådgivning fra Bent både i forbindelse med køb af spa. Bent er også altid klar med vejledning i forbindelse med brug af spaen. Servicen hos Spacenteret er helt i top og vi kan 100 % anbefale Spacenteret.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.