Endnu et fantastisk spa ophold arrangeret af Spa Tours. Ophold på Das James i Flensborg. Jeg har oplevet mange luksus hoteller, men aldrig en service som denne. Hjertelig og varm - dejligt.
Företaget har svarat
Har lige været i Bagno de Romagna på wellness ophold på hotel Roseo Euroterme i Toscana i Italien, med Spa Tours. Et dejligt afstressende ophold, god service, men næste gang vil jeg lære lidt Italie... Se mer
vi havde et 14 dages ophold på Hotel Richmond med alle behandlinger.vi fik virkelig noget for pengene . Fantastisk behandlinger og meget god mad og fine værelser. Er også hotel for Rotary. For dem der... Se mer
Rejsebureau med speciale i Kurophold og Wellness
Hasselager Centervej 17, 8260, Viby J, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Har rejst med spa-tours 20 gange minimum og har kun oplevet en lidt dårlig tur, som efter turen blev kompenseret for. Mine bedste anbefalinger.

Svar från Spa Tours
Fantastisk oplevelse hele vejen igennem. Har været på flere ophold med Spa Tours og service er helt i top! Kan kun give min bedste anbefaling. Skal du på spa-ophold, så gør dig selv den tjeneste at vælge det via Spa Tours!

Svar från Spa Tours
Jarl var meget hjælpsom og vi fik gnidningsfrit booket et spa ophold.
Uheldigvis blev det ødelagt af sygdom, men vi har fremover fundet en foretrukket platform at booke fra.

Svar från Spa Tours
Hej Jarl og Frue. I skal lige have et par ord med på vejen. I august mdr. var vi på en fantastisk 14 dages tur til Toscana. Skulle have været afsted allerede august 2020 men vi fik I samarbejde med jer lavet aftalen om, så vi rejste i år i stedet for, så af hjertet, tak for det. Fantastisk sted, skøn Italiensk mad og vin, 37 grader varmt vand i poolen, fine behandlinger og dejligt hotel beliggende 2 min gang fra super charmerende gammel Toscansk bjergby. Blev hentet af privatchauffør i lufthavnen, 1.5 times kørsel til hotellet og senere samme tur med modsat fortegn. Vi siger tak herfra og kan bestemt anbefale dette lille niche rejseselskab til andre.
Med venlig hilsen.
Bruno og Lene Andersen

Svar från Spa Tours
Super service: fik konstateret Corona på dagen for opholdet i Tyskland, og Spa Tours var hurtig til at få flyttet vores ophold til en anden dato.... TAK

Svar från Spa Tours
Fantastisk hjælpsomme og yderste kompetente mennesker, som arranger kvalitet og skønne oplevelser.
Vi havde den skønneste spa tur til Das James i Flensborg. Jeg ville aldrig tøve med ar bestille igennem Spatours.

Svar från Spa Tours
Rigtig god kundeservice. Min kæreste og jeg havde booket et spaophold via Spa Tours, som vi desværre måtte aflyse kort før opholdet. Til trods for det sene afbud hjalp Jarl fra Spa Tours med at få vores ophold flyttet til et senere tidspunkt. Generelt god kommunikation samt hurtigt respons på forespørgsler.

Svar från Spa Tours
Super fin service, hurtige og hjælpsomme svar og så var alt som forventet ift. booket.
Vi tog for øvrigt et ophold i Travemünde, hvilket også kun på det varmeste kan anbefales.
Ikke sidste gang vi har bestilt via Spa Tours eller tager til Travemünde!

Super god service
Qua de Tyske grænser lige er lukket, blev vi med kort varsel nød til at aflyse vores Spa Tur til Flensborg.
En fantastisk imødekommenhed og hjælpsomhed fra Spa Tours. Nu er vi ombooket til et nyt ophold i 2021.
Vi kan varmt anbefale Jarl og team’et hos Spa Tours

Svar från Spa Tours
Super god service, svare med det samme og der er styr på bookingen.
Kan vi til en hver tid anbefale.

Svar från Spa Tours
der findes heldigvis andre firmaer der levere spa ophold
jeg har aldrig følt mig mere snydt end nu efter jeg har booket et ophold gennem spa tours
jeg bestiller et ophold til afholdelse i påsken.
kort tid efter vælger regeringen vælger at lukke grænserne.
jeg kontakter spa tours. og høre hvordan og hvorledes
vi bliver enige om at jeg flytter rejsen til juli
da der er 62 dage til afrejse og grænserne stadig ikke er åbne kontakter jeg spa tours for at aflyse min rejse jvf deres salgsbetingelser som skriver at man kan afbestille op til 60 dag før og få fuld refusion.
dette vil medarbejderen som jeg afbestiller hos ikke gå med til.
og siger der er nye salgsbetingelser som jeg så ser på og finder ud af at de har rettet 36 min efter jeg har afbestilt min rejse.
spa tours begrundelse for de ikke vil efterleve deres egne salgsbetingelser er
at så mister de jo de penge jeg har indbetalt og det vil jo ikke være godt for dem.
så nu stå jeg og har mistet mine penge uden rejse eller de behandlinger jeg havde bestilt.
men har så muligvis betalt direktøren for spa tours nye bil.
så lad vær med at bestille her hvis du ikke er klar til at miste dine penge for deres salgsbetingelser efterlever de ikke engang selv.

Super god betjening
Vi har 2 gange booket SPA ophold hos Spa Tours, og jeg kn kun anbefale dem. Jeg har begge gange fået en rigtig god service og ifm. coronavirus, kunne vi uden problemer, få lov til at rykke vores ophold. Det er meget flot. SPA Tours får mine varmeste anbefalinger - og det er ikke sidste gang vi booker ophold via dem

Svar från Spa Tours
Rigtig god service og meget venlig betjening - vi kunne uden problem rykke vores opholds datoer dagen før afgang pga. fare for corona virus smitte. Det blev klaret hurtigt og rigtigt fint!

Svar från Spa Tours
Modtaget fin og meget flexible service - klar anbefaling herfra

Svar från Spa Tours
Spa-tours arrangerede et lækkert ophold på Värberg Kysthotel og alt fungerede upåklageligt. Det er ret svært at få bookning på hotellet til aftensspisning, men det hele var ordnet og utrolig lækkert. Så nu har vi bedst Spa-tours om at booke os endnu en tur til samme sted.
Vi var nødsaget til relativ kort tid inden afrejse at ændre i bookingen. I den forbindelse oplevede vi en effektiv og meget positiv kundeservice - vi er meget tilfredse.

Spaophold Travemünde.
Vi har i dag afsluttet vores ophold på A-rosa Travemünde. Det har været et super lækkert ophold. Alt har været helt perfekt og planlægningen af turen har været i de bedste hænder hos Spa-Tours.dk. Derfor kan jeg kun gi' dem mine allerbedste anbefalinger. Det er bestemt ikke sidste gang vi tager på tur gennem dem.
Med venlig hilsen
Connie Toft Ekelund

Svar från Spa Tours
Havde et fantastisk ophold i Budapest på Hotel Helia. Alt var perfekt fra jeg googlede spa-tours til jeg kom hjem igen. Super kompetent vejledning i forhold til valg af rejse. Super dejligt sted, hvor ALT var i orden. Værelset, sengene, betjeningen, maden, kurbadene, behandlingerne og især alle tilbuddene om fysisk aktivitet fra Yoga, stretching, rygtræning til vandgymnastik. Så SKØNT et sted :-) Kan varmt anbefales
Har rejst med Spatours 4-5 gange. Var på Alter Meierhof med Spatour sidste år. Dejligt sted. Fik ikke de samme behandlinger vi havde bestilt og der var rod med de restaurant tider vi var booket til. Det var en dårlig start på opholdet og jeg havde en fornemmelse af at få hvad der var til rådighed af behandlinger fremfor mulighed for at vælge. Blev tilbudt at få en unavngiven bedre behandling ved næste ophold men det tør jeg ikke belade mig på. Hvorfor skulle de kunne levere det, hvis de ikke kunne levere det aftalte denne gang. Ved at være mere agtpågivende næste gang?. Hvorfor fik jeg ikke agtpågivenhed denne gang?.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.