SOVA - Korsgatan Omdömen 138

TrustScore 4.5 av 5

4,4

Korsgatan 14, 411 16 Göteborg, Inom Vallgraven, SE

Vi är supernöjda med sängen som personalen rekommenderade baserat på våra behov, de var extremt kunniga och lyhörda till vad vi efterfrågade! Leveransen var också väldigt smidig och enkel, det är... Se mer

Vi fick väldigt bra bemötande och personaler är så professionella och kunniga. Vi är nöjda med vårt köp efter några timmars besök där. Bra utbud samt fin lokal mitt i city. Rekommenderas starkt att be... Se mer

Mysig butik som ger ett lugn när man kommer in, testar sängar och kuddar. Fantastiskt trevlig personal som är mycket kompetent, men som också ger dig tid för att komma ner i varv när man vill testa.... Se mer

1. Nr. 9 av de 10 bästa företagen i Sängbutik
  2. Nr. 10 av de 10 bästa företagen i Sänglinnesaffär
  3. Nr. 13 av de 18 bästa företagen i Sovrumsmöbler
  4. Nr. 6 av de 6 bästa företagen i Madrassaffär

Om SOVA - Korsgatan

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

Sängvaruhuset SOVA

• Korsgatan 14, 411 16, Göteborg, Inom Vallgraven, Sverige

• 031-447015

4,4

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Vi är supernöjda med sängen som…

Leveransen var också väldigt smidig och enkel, det är väldigt tacksamt att man inte behöver vänta hemma en hel dag!

26 april 2026

Hej Ivar,
Stort tack för din recension.
Vad roligt att höra att ni är nöjda både med sängen och hjälpen ni fick i butik. Härligt också att leveransen fungerade smidigt för er! Varmt välkomna tillbaka och sov gott.
Vänligen SOVA

De ville först inte låta mig hämta min…

De ville först inte låta mig hämta min bäddmadrass (1500:-) i butiken för att andra inte behagat hämtat sina stora sängar så det var trångt på lagret. Jag skulle då få betala 700:- för hemleverans.. helt galet. Som tur är kunde jag övertala dem till slut, annars hade jag handlat nån annanstans. Jag förstår att det är ett problem men då får de väl låta de andra som inte hämtar sina skrymmande sängar betala om de inte hämtar ut i tid! För övrigt är jag nöjd med butiken och servicen!

26 februari 2026

Hej Titti,

vi beklagar hur situationen kring upphämtningen blev och det besvär det orsakade. Vi har full förståelse för att detta påverkade din upplevelse, och vi tar självklart med oss dina synpunkter kring lagersituationen.
Vi är glada att det löste sig till slut och att du i övrigt är nöjd med både butik och service. Tack för att du tog dig tiden att dela med dig av din feedback.

Vänligen SOVA

Vår säljare va otroligt duktig och…

Vår säljare va otroligt duktig och påläst. Och hjälpte oss hitta den perfekta sängen. Vi är super nöjda med vårt köp. Stort tack till Chanell för hennes hjälp. Vi kommer definitivt göra fler köp hos er.

26 mars 2026

Svar från SOVA - Korsgatan

Stort tack för er fina recension Asal!
Vi blir glada över att höra att ni är nöjda med ert köp och att Chanell kunde hjälpa er att hitta rätt säng. Detta ska vi hälsa vidare till henne. Varmt välkomna tillbaka igen!

Fick bra kundkontakt

Fick bra kundkontakt. Köpte en skiva att ha i sängen som gjorde att min alltför mjuka säng blev bättre attt ligga i

27 januari 2026

Hej Håkan,
Vi är glada att du är nöjd med besöket i butik och att skivan förbättrade din säng! Vi önskar dig många goda nätters sömn.
Vänligen SOVA

Bra service och bra produkter

Trevlig personal som gav goda råd och innehar bra produkt kompetens. Mycket nöjd med nya säng. smidig och punktlig leverans av service inriktad personal.

21 februari 2026

Hej Fredrik,
Tack för din fina recension! Så härligt att höra att vi kunde hjälpa dig att hitta rätt säng. Vi är också glada att leveransen fungerade smidigt. Vi önskar dig många riktigt sköna nätter framöver. Sov gott!

Bra kundsupport

Bra kundsupport

8 februari 2026

Hej Eva-Britta,
Tack för din recension, vad kul vi kunde hjälpa till. Önskar dig en fin dag!
Vänligen SOVA

Bra service i butik och vid leverans

Bra service i butik och vid leverans. Dock drar leveranstiden ner betyget betydligt då det tog längre än 12 veckor från beställning till leverans. Utlovad tid var först 4 veckor men efter ett uppdateringa i leveranstid slutade det på 13 veckor! Alldeles för lång tid och för många framflyttningar av leveranstiden. Hade vi fått att det skulle ta 13 veckor redan i butik hade vi förmodligen valt någon annan butik.

6 februari 2026

Hej Jörgen,
Vad roligt att du är nöjd med upplevelsen i butik och leveransen. Vi beklagar verkligen förseningen och det besvär det har orsakat, vi förstår att det påverkar upplevelsen. Under perioder med hög belastning kan tyvärr förseningar uppstå som ligger utanför vår kontroll, men vi arbetar hårt för att komma ikapp och hjälpa varje kund så snabbt vi kan. Vi hoppas kunna rätta till detta och ge dig en bättre upplevelse framöver. Sov gott!

Kvaliteten oslagbar

Kvaliteten oslagbar! Äntligen sover jag gott! Även lakan kuddar är av bästa kvalitet!

5 februari 2026

Hej Nadia,
tack för din fina recension! Det gläder oss verkligen att du sover gott och att även våra lakan och kuddar lever upp till förväntningarna. Vi önskar dig många fler riktigt goda nätter!
Vänligen SOVA

Köpte en väldigt skön bäddmadrass…

Köpte en väldigt skön bäddmadrass tempflex från eken som jag är väldigt nöjd med.
Jättetrevlig personal.
Det var lite lång leveranstid bara.

7 december 2025

Hej Annica,
Vi beklagar verkligen förseningen och det besvär det kan ha orsakat. Tyvärr uppstår det ibland förseningar utanför vår kontroll, men vi förstår att det påverkar upplevelsen.
Vi är glada att du är nöjd med produkten och tar med oss din feedback. Vi arbetar löpande för att förbättra våra leveranstider. Sov gott!
Vänligen SOVA

Mycket vra bemötande vid köp av…

Mycket vra bemötande vid köp av personalen.
Bra leverans vid överenskommen tid
Underbar madrass!

4 december 2025

Hej Mona,
Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du fått ett bra bemötande i butiken och att leveransen gick smidigt. Och framför allt – så roligt att du trivs med din nya madrass! Sov gott!

Nöjd kund

Bra service!

30 december 2025

Hej David,
Så kul att vi kunde hjälpa till. Tack för din fina recension
Sov gott!
Vänligen SOVA

En duktig och trevlig försäljare

En duktig och trevlig försäljare. Fick sängen hemkörd och uppsatt.

11 november 2025

Hej Eva,
Stort tack för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att du är nöjd med allt och att uppsättningen fungerade bra. Vi hoppas att du ska få många sköna nätter i din nya säng!

Trevlig säljare

Trevlig säljare, bra service.

4 december 2025

Hej Carina,
Tack för ditt besök & tack för din recension - det ska vi hälsa vidare till butiken. Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Rekommenderas

Trevligt och kunnigt bemötande, bra sortiment, bra pris

27 november 2025

Hej Fredrik,
Vi är glada att du uppskattade våra sängexperter och sortiment! Tack för din återkoppling och varmt välkommen tillbaka. Sov gott!
Vänligen SOVA

Beställde en säng med hemleverans och…

Beställde en säng med hemleverans och montering. Efter leverans så låg madrassen snett vilket jag påpekade till Sova. Fick svaret att det kommer att rätta till sig efter några månader. Det har nu gått 5 månader och den ligger fortfarande snett. När jag fick hjälp att ställa sängen på högkant för att få madrassen att flytta sig till rätt läge, då upptäcktes flera fel. Dessa har uppstått vid leveransen. Ribbor som lossnat samt trasig i tyget. Sova vill inte ta ansvar. Jensen godkänner inte reklamation på den sneda madrassen och leverantören som gjorde leveransen har inget ansvar. Hänvisas till ARN. Dålig service hela vägen efter beställning och leverans. Handla inte här då service inte finns tillgänglig efter köp.

20 november 2025

Hej Maria,
Det är verkligen tråkigt att höra om din upplevelse, och vi förstår att det här har varit frustrerande för dig. Självklart tar vi med oss dina synpunkter. Du ska ha blivit kontaktad via en annan kanal angående detta ärende.

Allt var kanon

Allt var kanon
Johanna var en riktigt bra säljare som vi fick hjälp utav. Rek. Henne när ni handlar madrasser i Gbg Korsgatan

28 februari 2025

Svar från SOVA - Korsgatan

Stort tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att Johanna kunde hjälpa dig! Vi uppskattar verkligen din rekommendation. Detta ska vi hälsa vidare.
Vi önskar er många goda nätters sömn.

Dålig service rakt igenom

Dålig service rakt igenom. Jag kommer inte sätta min fot på SOVA på Korsgatan igen.

9 september 2025

Hej Sebastian,
Vi beklagar verkligen att servicen inte motsvarade dina förväntningar. Om du vill dela fler detaljer är du varmt välkommen att kontakta oss – vi lyssnar gärna.