SOVA - E-Commerce Omdömen

1 048
TrustScore 4 av 5

Hyllie Boulevard, 21532 Malmö, Väster, SE

Det som kallas kuvert lakan är alldeles för stort och måste bäddas om varje morgon för att vara slätt. Stor skillnad gentemot Kungsängens kuvertlakan.

Stort utbud av varor i många olika prisklasser. Blev lite besviken då påslakansettet jag köpte var betydligt mörkare i färgen än vad bilderna gjorde gällande. Jag är medveten om att färgen kan ski... Se mer

Beställde Movesgood bambu-påslakan via SOVA till ett bra pris och allt fungerade precis som man hoppas. Enkel beställning, snabb leverans och en produkt som verkligen lever upp till beskrivningen. Lak... Se mer

Produkten bra och enligt förväntan men lång leveranstid som jag hade velat ha information om i samband med beställningen. De gav intryck på hemsidan av att det skulle gå snabbt att få hem grejerna när... Se mer

1. Nr. 7 av de 9 bästa företagen i Sängbutik
  2. Nr. 9 av de 10 bästa företagen i Sänglinnesaffär
  3. Nr. 11 av de 17 bästa företagen i Sovrumsmöbler
  4. Nr. 5 av de 5 bästa företagen i Madrassaffär

Om SOVA - E-Commerce

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

Sängvaruhuset SOVA

• Hyllie Boulevard, 21532, Malmö, Väster, Sverige

Bra

TrustScore 4 av 5

1 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

(1 048)

1 298 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Jätteskön och prisvärd

Jätteskön och prisvärd. Det ryms 2 pers gott och väl

4 november 2025

Hej Anna,
Vad kul att höra att du tycker sängen är både skön och prisvärd. Vi är också glada att den erbjuder gott om plats. Hoppas ni får många riktigt goda nätter i den!
Vänligen SOVA

2 av 3 produkter som jag brställde var…

2 av 3 produkter som jag brställde var felaktiga. Fick fel produkter. Hela leveransen var dessutom flrsenad. Väntade flera veckor för att få fel saker. Tog 3 dagar att få rätt saker från annan leverantör.

7 oktober 2025

Hej Solveig,
Vi beklagar verkligen förseningen av din beställning och det besvär det har orsakat. Ibland uppstår tyvärr förseningar som ligger utanför vår kontroll, men vi förstår att det påverkar upplevelsen. Vi tar till oss din feedback – vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra leveranstider.
Sov gott!
Vänligen SOVA

Påslakan matchar ej varandra när det kommer till färg

Köpte påslakan stripes natur/svart lovely linen, 2 stycken enkel. Samt örngott. Problemet var att alla hade olika färg på linnetyget. När man packar varorna bör man kontrollera att färgerna matchar, även om det ”ska” vara samma färg. Andra företag har samma problem med produkten

29 oktober 2025

Svar från SOVA - E-Commerce

Hej Helen, Så tråkigt att höra om din upplevelse. Låter mycket olyckligt och vi hoppas att det löst sig nu. Annars ber vi dig kontakta kundservice. Önskar dig en fin dag.

26 september 2025

Tack för din recension. Önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Snabb leverans och en jättebra…

Snabb leverans och en jättebra kundservice. Ett av mina paket hade kommit på avvägar, fick dålig hjälp av fraktbolaget men fick hjälp av Sova istället med snabb återkoppling och lösning på problemet. Kan verkligen rekommendera företaget

24 oktober 2025

Hej Gitte,
Stort tack för din fina recension. Vi är glada att höra att allt löste sig snabbt och att du fick bra hjälp av vår kundservice. Vi uppskattar din rekommendation! Sov gott!

Ingen leverans.

Produkten (ett örngott) är utmärkt då vi har köpt fler innan men vi har inte fått varan än och det har gått en månad sedan beställningen.

21 oktober 2025

Hej Bengt,

vi är glada att höra att du tycker om våra örngott. Vi beklagar verkligen att du ännu inte har fått din beställning. Det är förstås inte den upplevelse vi vill att du ska ha. Ibland uppstår tyvärr förseningar som ligger utanför vår kontroll, men vi förstår att det påverkar din upplevelse. Vi tar till oss din feedback och arbetar kontinuerligt med att förbättra våra leveranser. Önskar dig en fin dag!
Vänligen SOVA

Vi är väldigt nöjd med vår Sova…

Vi är väldigt nöjd med vår Sova duntäcke, som är mjukt och lagom varmt!

18 september 2025

Svar från SOVA - E-Commerce

Tack för din recension John!
Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt duntäcke! Vi hoppas att det håller er varma och att ni får sova riktigt gott under de kalla månaderna!
Vänligen, SOVA

Sängen som ska vara hård är inte hård

Sängen som ska vara hård är inte hård. Mera som mellan.

10 juni 2025

Hej Ayfer,
Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att sängen inte motsvarar dina förväntningar på hårdhet. Även om våra madrasser är designade för att ge både komfort och stöd, kan upplevelsen av hårdhet variera mellan person till person.
Vi vill gärna hjälpa dig vidare i detta ärende. Vänligen kontakta vår kundservice via vårt kontaktformulär: https://www.sova.se/kundservice/kontakt.html
SOVA

Fina produkter

Fina produkter, bra pris och snabb leverans.

10 september 2025

Hej Andreas,
Vi är glada att du är nöjd med din upplevelse. Tack för din återkoppling och varmt välkommen tillbaka!

Fel vara

Fel vara, retur och jag måste betala mer än hälften av summan. Det skulle ta 3-5 dagar att få varan, det tog ca. 5 veckor. Kommer inte rekommendera SOVA!

7 oktober 2025

Hej Elisabeth,

Vi beklagar verkligen förseningen av din produkt och det besvär det kan ha orsakat. Ibland uppstår tyvärr förseningar som ligger utanför vår kontroll, men vi förstår att det påverkar upplevelsen och tar med oss dina synpunkter. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra leveranstider.

Vänligen SOVA

Allt funkade precis som det skulle!

Allt funkade precis som det skulle!

9 september 2025

Hej Anna,
Så roligt att höra att allt fungerade precis som det skulle – tack för din recension. Sov gott!
SOVA

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt. Bra kvalité

30 september 2025

Hej Mimmi,
Vi är glada att du är nöjd med kvaliteten och upplevelsen. Tack för din recension. Önskar dig en fin dag!

Ekens Essens Ramsäng

Det är de bästa sängar som jag och min fru upplevt hittills, vi sover båda mycket bättre.
Levererades enligt plan och utan problem.

27 augusti 2025

Svar från SOVA - E-Commerce

Tack för din recension! Vi är glada att höra att ni är så nöjda med era nya sängar och att leveransen gick smidigt.
Vi önskar er många goda nätter framöver!

Hej Eva,

Vi beklagar verkligen att hanteringen av din retur inte blev som förväntat. Vi förstår att situationen har varit frustrerande. Vår ambition är alltid att ge en smidig upplevelse, och vi tar med oss din synpunkt. Om du upplever att något fortfarande är oklart eller inte löst, når du vår kundservice via denna länk: https://www.sova.se/kundservice/kontakt.html.

Önskar dig en fin dag.
Vänligen, SOVA

Fantastiskt smidig leverans hela vägen till sovrummet

Jag beställde äntligen en ställbar säng som jag tänkt länge på att köpa, och när jag såg att SOVA hade rea passade jag på. Det var skönt att få veta vilken vecka min säng planerats att vara klar, och sen också bra kommunikation med leverantör-företaget, som faktiskt kom en timme tidigare och väntade på mig som inte hunnit hem ännu. Sen var det ju TOPPEN att de bar in den TUNGA sängen till sovrummet åt mig. Sen var det bara att skruva fast benen och ställa sängen på plats, och fjärrkontrollen fungerade direkt! Det enda problemet jag hade var att hunden tyckte att sängen var skön och ville ta över den direkt, och det är ju inte SOVAs fel.

20 september 2025

Hej Tarja,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vi är glada att höra att kommunikationen fungerade bra och att leveransen gick smidigt. Det låter toppen att allt kom på plats och fungerade direkt.
Vi önskar dig många bekväma nätter i din nya ställbara säng (och hoppas att hunden låter dig behålla den!).

Härligt täcke

Härligt täcke, snabb leverans.

27 augusti 2025

Hej Sofia!
Vi är glada att du är nöjd med täcket och leveransen. Tack för din återkoppling! Sov gott!

Bra service och bra produkter

Bra service och bra produkter

22 augusti 2025

Hej Patric,
Vi är glada att du är nöjd med våra produkter och vår service. Tack för din recension! Varmt välkommen åter. Vänligen SOVA