Ett stort tack till Arielle som tog väl hand om oss när vi skulle köpa säng. Att kunna boka upp en tid då man får en bra genomgång av alternativen och samtidigt kunna provligga i lugn och ro var ett v... Se mer
Säljaren satte sig verkligen in i köparens situation, erbjöd bästa möjliga lösning med tanke på pris, kvalité och leveranstid som krävdes av köparen 8/1 2024 Idag fick vi tyvärr veta att leveransen v... Se mer
Certifierade sängexperterVåra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.
GarantierPå SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.
ServicetjänsterVi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.
Välkommen!

Herrestavägen 30, 177 38, Järfälla, Barkarby, Sverige
Ber kunder att lämna omdömen
Trevlig kunnig personal som verkligen hjälpte mig att välja rätt säng. Leveransen fungerade också väldigt bra med trevliga transportörer som skötte leveransen utmärkt. Inbärning, uppackning, montering och bortforsling av packmaterial. Är väldigt nöjd med min nya säng.

Svar från SOVA - Barkarby
Allt fungerade bra . Bra info inför köpet och jag är mycket nöjd med produkten. Service och personal var mycket bra.

Svar från SOVA - Barkarby
Att köpa en ny madrass tog allt för lång tid. Den nya madrassen är halare mot underlaget och glider lätt i sängen. Inte bara
Önskar ni kan göra något så madrassen ligger still. Har den gammal i sängen bredvid. Som jag upplever ligger still.

Svar från SOVA - Barkarby
Jag fick min bäddmadrass som var bomull på ena sidan och ull på andra, i februari 2026. Det var bra gjort men det kändes inte så skönt när jag skulle använda den för första gången och inte heller kändes som att den var en ny madrass i jämfört med min gamla när den var ny. Tråkigt att en del av produkter förlorar sin kvalitet. Mvh Susanne

Svar från SOVA - Barkarby
Allt fram till installation gick smidigt. Installatörerna var lite lite slarviga.

Svar från SOVA - Barkarby
Jag valde er butik för att jag behövde en säng och den sängen blev jätte bra är mycket nöjd med mitt köp hos er ångrar ingenting

Svar från SOVA - Barkarby
Trevlig och kunnig säljare. Killarna som levererade sängen och tog vår gamla var trevliga och gjorde ett bra jobb. Dock var leveranstiden från köpet till leverans lite väl lång.

Svar från SOVA - Barkarby
Mycket bra hjälp vid köp av säng. Inget att anmärka på.

Svar från SOVA - Barkarby
Dåligt bemötande och fick inte den madrass jag beställde. Borde reklamera det kanske tillbovh med var billigare än den jag hade betalat för. ☹️

Svar från SOVA - Barkarby
Fantastiskt bra och engagerad service från butiken i Barkarby vid köp av fyra sängar från Ekens. Mina varmaste rekommendationer.

Svar från SOVA - Barkarby
Trevlig säljare, skön säng. Bedrövlig leverans av sängen. Ankom ej på överenskommen dag. Transportföretaget gjorde sig okontaktbara.