Företaget som levererade och monterade gjorde märken på väggarna och lämnade skräp. Sängen är felkonstruerad då övre kassetten är ca 10 cm smalare än undre. Klädseln på sängen är sned och skrynkli... Se mer
Certifierade sängexperterVåra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.
GarantierPå SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.
ServicetjänsterVi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.
Välkommen!

Herrestavägen 30, 177 38, Järfälla, Barkarby, Sverige
Ber kunder att lämna omdömen
Från att jag kom in i butiken var service på toppnivå. Personalen hjälpte mig genom hela processen och jag lärde mig mycket om hur man ska tänka när man väljer en ny säng. Nu har jag en säng som jag är supernöjd med!
Jag är väldigt nöjd med mitt sängköp. Jag har länge letat efter en säng som ger bra stöd och behåller sin form utan att påverkas av kroppsvärmen. Sedan jag började sova i den har jag inte längre samma problem med ryggont. Jag rekommenderar den varmt.

Svar från SOVA - Barkarby
Woooow viken fantastisk service jag fick av Leo på Sova i Barkarby. Rekommenderar alla att köpa säg på Sova.

Svar från SOVA - Barkarby
Vår säng levererades flera veckor senare än vad som var lovat.

Svar från SOVA - Barkarby
Köpte en relativt dyr Carpe Diem säng. Efter att ha använt den 1 mån var det tydligt att det var något fel på bäddmadrassen. Vi skickade in bilder till SOVA som i sin tur skickade bilderna till Carpe Diem. Fick också höra att fler kunder hade haft samma problem. Sedan kom svaret. Carpe Diem nekar reklamationen och hävdar att det är fullt naturligt att bäddmadrassen korvar sig efter användning. Hade jag köpt en säng på IKEA för 2000 kr hade den haft bättre kvalitet än sängen för 100 000 kr...känner mig väldigt besviken och lurad. Även om man kan tycka att denna recension tillhör Carpe Diem (köp aldrig något av det märket!) så är det SOVA som är ytterst ansvarig då det är från dem jag köpt sängen ifrån.

Svar från SOVA - Barkarby
Kunnig och hjälpsam personal som inte är för på. När man väl har bestämt sig så var de hjälpsamma.

Svar från SOVA - Barkarby
Bra guidelines vid leverans om vad som är viktigt att tänka på.

Svar från SOVA - Barkarby
Sängen är felkonstruerad då övre kassetten är ca 10 cm smalare än undre. Klädseln på sängen är sned och skrynklig trots försök att rätta till och steama. Har varit i kontakt med reklamationsavdelningen flertalet gånger men ingen som följer upp.

Svar från SOVA - Barkarby
Trevlig kunnig personal som verkligen hjälpte mig att välja rätt säng. Leveransen fungerade också väldigt bra med trevliga transportörer som skötte leveransen utmärkt. Inbärning, uppackning, montering och bortforsling av packmaterial. Är väldigt nöjd med min nya säng.

Svar från SOVA - Barkarby
Allt fungerade bra . Bra info inför köpet och jag är mycket nöjd med produkten. Service och personal var mycket bra.

Svar från SOVA - Barkarby
Att köpa en ny madrass tog allt för lång tid. Den nya madrassen är halare mot underlaget och glider lätt i sängen. Inte bara
Önskar ni kan göra något så madrassen ligger still. Har den gammal i sängen bredvid. Som jag upplever ligger still.

Svar från SOVA - Barkarby
Jag fick min bäddmadrass som var bomull på ena sidan och ull på andra, i februari 2026. Det var bra gjort men det kändes inte så skönt när jag skulle använda den för första gången och inte heller kändes som att den var en ny madrass i jämfört med min gamla när den var ny. Tråkigt att en del av produkter förlorar sin kvalitet. Mvh Susanne

Svar från SOVA - Barkarby
Allt fram till installation gick smidigt. Installatörerna var lite lite slarviga.