SOLFAKTOR Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

4,5

Jag blev uppringd innan resan och fick dessutom flera mejl med information, vilket jag verkligen uppskattade. Allt var välorganiserat från början till slut – flygbiljetter, transfer och hotellet var p... Se mer

Jag hade aldrig hört talas om Solfaktor (hade aldrig bokat själv tidigare heller) men det var superenkelt och de var jättetrevliga. De ringde och kollade om jag hade några frågor inför resan. Inga pro... Se mer

Bra och professionell service och prisvärd all-inklusive paketresor. Vi kunde ej checka in första natten på hotellet och kontaktade Solfaktor direkt som svarade både på mejl och telefon trots att d... Se mer

Lägenhetshotellets bilder på hemsidan Ioli Village Grekland överensstämde ej med verkligheten. Madrass knölig man kände fjädrar. Smutsigt i lägenheten, läckande kylskåp, läckande badrumsvask,... Se mer

1. Resebyrå

Vi söker efter billiga resor med flyg från Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn och kombinerar dem med vårt stora utbud av populära hotell på populära resmål under söderns sol. Välkommen!

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Alla omdömen

40 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Bra ordnad resa till förmånligt pris

Bra ordnad resa till förmånligt pris. Solfaktor var lättat ha att göra med. Snabb service. Bra kommunikation.
Hotellet var enkelt men med tanke på priset väldigt prisvärt. Vi är nöjda. Städning och bäddning varje dag. Gott om handdukar.
Det var kallt på rummet när vi kom, men löste sig med en fläkt direkt när vi sade till. Trevlig personal.
Centralt läge. Bra matställen närheten. Malta är en fin och trevlig ö/land. Hystrerisk trafik i städerna, men vänliga människor i bilarna, och även annars. Köp stora busskortet ( Tallinja card ), det är värt vartenda öre.

23 januari 2020

Ok budgetboende!

Flyg inga problem. Vi valde ett enkel boende, egentligen inga problem med undantag för att det var kallt i lägenheten (över nyår). Placeringen av värmepumpen/AC gjorde att knappt någon luft nådde sovrummet. Blir säkert det omvända problemet på sommaren då förmodligen knappast någon kyla når sovrummet.

12 januari 2020

Lugnt läge

Lugnt läge, där du kan koppla bort all stress. Trevlig personal. Bra frukost och mat.
Det som inte var bra var:
Slitna rum som inte städades så bra. Jag hade tex chips i min säng när vi anlände.
Inget barnhotell eller för dig som har svårt att röra dig. Vi hade 235 trappsteg till poolen.

12 januari 2020

Lugnt och skönt hotell!

Resan fungerade bra! Vi förbokade mat på planet men bokade inte transfer, eftersom på phuket flygplats är det väldigt enkelt att ta taxi och man betalar i förväg. Till Rawai kostar det ca 1000 baht med taxi, transfer från hotellet på avresedagen hjälpte hotellet till med. När vi kom fram fick vi inte checka in eftersom rummen inte var klara, klockan var endast 8 på morgonen och vi var väldigt trötta efter 10 timmars flygningen+jetlag. Vi bytte om på toaletten i lobbyn och la oss vid poolen så länge. Frukost fick vi inte denna dag om vi inte betalade extra. Hotellet var väldigt bra i övrigt, jätte fin frukost, städade pooler supertrevlig personal. Man får åka gratis till två olika stränder varje dag på fasta tider. Skriv upp dig minst 10 min i förväg i receptionen. Till Kata beach kan man åka på fredagar och tisdagar utan kostnad.
Det går INTE att bada på stranden vid detta hotell, det är stökigt och massa båtar- men det ligger många fina strandrestaurager här som är jättemysiga att sitta vid på kvällen. De två stränder man kan åka till med hotellets shuttle är fantastiska. Lite folk och underbart mysigt. Nai Harn stranden är bäst!! PÅ rummet finns strandhanddukar, vattenflaskor, toalettartiklar mm så man behöver inte ta med sånt. Till Phi Phi kan man köpa utflykter på kiosker runt om hotellet. Nära till bankomater, men tänk på att de tar en avgift för alla uttag så ha med dig kontanter, väldigt lite går att köpa med kort överhuvudtaget.

2 januari 2020

Rummet var stort och rymligt.Tyvärr…

Rummet var stort och rymligt.Tyvärr stank det rök på rummet. Det hjälpte inte att vi försökte vädra bort den unkna röklukten. Vet ej om det rådde rökförbud på hotellet. Men i så fall hjälpte det föga. Hela hotellet behövde uppfräschning. Läget var ok. Nära gamla stan. Många resturanger och shopping på gångavstånd.

30 december 2019

Perfekt

Ni är bästa och perfekta som man kan rekommendera till alla vänner

23 december 2019

Tyvärr kan inte lämna 5 poäng pga när…

Tyvärr kan inte lämna 5 poäng pga när vi kom på på våran hotell efter långt flyget, det var full bokade, och de flyta oss till andra hotellet för en dag. Och nästa dag mitten på dagen en till resa till våran hotell tillbaka. Då fick jag missa en dag på min dykning kurs :( som var bokad tidigare. :(

21 december 2019