Snusfabriken Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Ser man på 151 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Kunderna berömmer ofta den höga kvaliteten och det breda sortimentet av produkter, inklusive unika varor och utmärkta snussatser. Många framhåller den konsekvent snabba leveransen, med beställningar som ofta anländer kort efter att de lagts. Recensenterna uppskattar även de goda priserna och det värde som erbjuds, tillsammans med en smidig beställningsprocess och positiv service. Små presenter och välpackade varor i leveranserna nämns ofta. Dock upplevde vissa kunder problem med sina beställningar, som att få felaktiga eller utgångna produkter. En del noterade oväntade "småorderavgifter" trots annonserad fri frakt, eller fann prisinformationen oklar. Ett fåtal nämnde även att leveransplatser ändrades eller att leveranstiderna var längre än förväntat.

Ämnen som oftast nämns

Product

Konsumenter uttrycker stor tillfredsställelse med produkterna och beskriver dem som "toppkvalitet" och "fina... Se mer

Delivery service

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med leveransservicen, och många berömmer den snabba och... Se mer

Order

Kunder hade positiva upplevelser med order, och många uppskattar hur enkelt det är att beställa och hur... Se mer

Price

Recensenter belyser positiva aspekter av prissättningen, där många kunder uppskattar de bra och rimliga... Se mer

Service

Människor rapporterar positiv upplevelser med service, där många beskriver den som snabb och av hög kvalitet.... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Jaha! Hade fått fel arom. Ni skickade rätt direkt. Jösses. Fick den snabbt. När jag hämtade paketet så hörde jag att det måste ligga mer där i. Vad ser jag. Ni skickade med några dosor portion snus. M... Se mer

Vad säger man! Då ni hade pris stege så tänkte jag att jag beställer väl så då. Tänkte att tar nog lite längre tid. Men nej. Beställde på Måndag framme på Onsdag. Helt otroligt. Är man nöjd? Kan väl ä... Se mer

Bra upplägg på hemsidan. Tydlig information om produkterna och de flesta har styrkan (snus) angivet redan på bilden, så att man slipper klicka in och leta efter den. Mycket bra! 👍🏼 Enkelt att bestä... Se mer

Handlat av snusfabriken i flera år och alltid snabb leverans och lätt att navigera på deras sida. Det enda minus jag kan ge dom är att dom en gång glömde att skicka med en knådpåse. Men förutom det så... Se mer

1. Tobakshandel
  2. Cigarrbutik
  3. E-cigarettbutik
  4. Online-marknadsplats
  5. Tobaksleverantör
  6. E-cigarettaffär

Förmodligen Sveriges störta utbud av tobak och nikotinprodukter. Allt från snus, vape, cigarrer, cigaretter, produkter för att göra eget snus och mycket mer. Vi började vår resa med näthandel av snus redan år 2000. Hjärtligt välkommen in till oss på Snusfabriken.com

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Alla omdömen

157 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Snusfabriken.com

I vardagen och livet finns det människor som ser dagen som en anledning att bli arg. Även kallade robotar. Därav dålig recension av någon?

Problem jag haft har varit lösta innan jag ens hunnit tänka, vad gör vi nu?🤷

Världsklass och genuint! Ärligt och tillmötesgående. Varor av högsta nivå och om man vill spendera en extra krona på något annat än det man tänkte så är det värt det.

Outstanding och ledande i branschen.

20 februari 2026

Svar från Snusfabriken

Stort tack för dina fantastiska ord!

Vi är otroligt glada att höra att du upplever vår kundservice som snabb, ärlig och tillmötesgående. Det är precis så vi vill att en nätbutik för snus, snussatser och röktillbehör ska fungera. Att kunna lösa problem direkt och leverera produkter av högsta kvalitet är alltid vårt mål.

Tack för ditt förtroende och för att du ser oss som ledande i branschen. Varmt välkommen tillbaka!

Snabb leverans. Kommer handla igen.

19 februari 2026

Svar från Snusfabriken

Tack för din fina recension!

VARNING: Dagligt mailbombande

Har handlat ett par gånger från butiken. Har alltid varit väldigt lång leveranstid, aldrig några svar på mailen, och de spammar en dagligen med reklam utan något sätt att avregistrera sig (trasig länk) eller få kontakt med dom. Ytterst oseriöst företag som mailbombar sina kunder!

29 januari 2026

Svar från Snusfabriken

Beklagar att du inte är till belåtenhet.

Vi skickar alla beställningar dagligen, dock ej under helger. Vi använder oss av samma fraktbolag som övriga nätbutiker. Orter med längre leveranstid (ofta 2–3 dagar eller mer) är främst glesbygdsområden.

Ser även att vi har svarat på dina funderingar du skickat till supporten.

Besviken 😞

Hyfsade priser bra leverans men urkass kundtjänst vid reklamation tyvärr 👎🏻👎🏻

26 januari 2026

Svar från Snusfabriken

Beklagar att du inte är nöjd med kundtjänsten.

Har kikat genom konversationen och vi har svarat på alla frågor. Vi har bett om uppföljning i form av en bild på den defekta produkten för att underlätta reklamationen så att en retur inte ska vara nödvändig.

Du är välkommen att kontakta oss igen på hello@snusfabriken.com

Beställde Romeo Y Julieta Wide…

Beställde Romeo Y Julieta Wide Churchills och Cohiba Maduro 5 secretos från dom, Bilderna visar ett 25 pack, och köp antalet visar 25 men sedan står det stycke pris rakt under det utan någon annan text så det var det priset jag trodde det var MEN I en liten bit av texten står det att det säljer cigarrerna 1 och 1.

Jag hade inte haft något problem med det om det hade bara varit den förklaringen så hade jag bara sagt att det är vad det är men att sen få "Allt är korrekt, annars hade det varit mycket dyrare 😉" irriterade mig bara och får mig bara att tro att de aktivt försöker lura folk

2 januari 2026

Snabb återkoppling och vänligt kundbemötande.

Ibland blir det fel, men det är hur man tar sig an kundens "klagomål". Jag är verkligen nöjd med både snabb återkoppling, bemötande och hantering av ärendet. Har beställt många gånger och är alltid nöjd.

18 december 2025

Levererar inte till rätt ställe

Levererar inte till rätt ställe. Samma sak varjegång så byter dom leverans ställe till en plats som ligger långt ifrån där jag bor trots att jag valt ett ställe som det skall levereras till.

Sista gången jag beställer från detta företag.

29 oktober 2025

Svar från Snusfabriken

Beklagar att det blivit fel. Men ser inte bättre ut än att du inte valt valfritt utlämningsställe

Skulle fynda en stock Rapé Lingon med…

Skulle fynda en stock Rapé Lingon med kort datum som skulle gå ut om 2 dagar.
Tog för givet att priset var för en stock eftersom det gick ut samma dag jag fick varan. Hade kunnat köpa färskt billigare i lokala mataffären eller beställa från exempelvis snusbolaget för 39:-st
Varför skulle någon vilja ge 49:- dosan för gammalt snus?
Ett rent bluff företag!

21 augusti 2025

Står leverans 1-2 dagar

Står leverans 1-2 dagar, har inte fått varorna efter 3 dagar

1 juli 2025

Hej Rafaelnacho,

Förstår att du är ivrig på att få hem det du har beställt. Men frakttiderna anges alltid som cirkatider, alltså antalet dagar som det tar i genomssnitt för de olika fraktbolagen att leverera :-)

Har beställt 10 CAO Bella Robusto…

Har beställt 10 CAO Bella Robusto cigarrer hos Snusfabriken.com och ALLA 10 saknade gördel (ring).
Har kontaktat Snusfabriken.com flera gånger men de struntar i att svara. Snusfabriken.com har min mailadress.
Varför nonchalerar ni era kunder efter köpet ?
Vänligen kontakta mig via min mailadress.
Peter i Helsingborg

11 juni 2025

Hej Peter,

Kolla din inkorg då vi har svarat dig redan i tisdags :-)

Mycket bra

Hittar många kubanska cigarrer som andra butiker har inte. Dessutom de har rätt pris.Jag är mycket nöjd med Snusfabriken.

12 maj 2025