Vi er ikke verdensmestre i bowling. Men vi hyggger med det. Desværre var alt udsolgt hos Fjordbowling i Frederikssund. Vi er dog noget rystede over kvaliteten i Hillerød ift Frederikssund.... Se mer
Det här tycker kunderna
I søndags var vi 20 personer til en fantastik julebowlingdyst. Alt spillede, både bowling og julebuffeten:) God julestemning med julepynt og hyggelig julemusik. Utrolig venligt personale der sk... Se mer
Vi havde en helt igennem fantastisk aften med både billard, bowling, snacks og middag. Buffeten var utroligt lækker og services fantastisk. Helt klart en 5/5 aften i pæne omgivelser!
Företaget har svarat
Fin kundeservice hos SlotsBowl! Vi havde booket bowling og brunch hos SlotsBowl, men desværre blev kokken syg, så brunchen måtte aflyses. De håndterede situationen utroligt professionelt – vi blev a... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Slots Bowl & Restaurant Møntporten ligger i Hillerød og kombinerer bowling med hyggelige madoplevelser. Vi tilbyder moderne bowlingbaner, sjove spilaktiviteter som LaserSHOT og Multiball, samt en restaurant med både á la carte, buffet og brunch. Vores lokaler egner sig til alt fra familieture og fødselsdage til større selskaber og firmaarrangementer. Vi lægger vægt på at skabe rammerne for en god oplevelse, hvor både underholdning og god mad er i centrum.
Kontaktuppgifter
Københavnsvej 23, 3400, Hillerød, Danmark
- Info@slots-bowl.dk
- www.slots-bowl.dk
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
1 stjerne er endda for meget at give…
1 stjerne er endda for meget at give for sådan et forfærdeligt sted, ved knap nok hvor jeg skal starte..
Lad mig starte med atmosfæren: det føles som at gå tilbage i tiden til 80'erne, og ikke på en god måde. Musikken er forfærdelig, og interiøret ser ud som om det aldrig har set en rengøringsklud. Det føles mere som at bowle i en bunker end i en bowlinghal.
Når det kommer til faciliteterne, er de også under al kritik. Banerne er så gamle og ujævne, at det føles som om man bowler på en forvokset potteplante. Skoene, oh gud, skoene! Jeg har aldrig set så gamle og stinkende sko i mit liv. Jeg er sikker på, at de er ældre end min bedstemor, og det siger ikke så lidt.
Men det værste af det hele er personalet. De virker fuldstændig ligeglade med, om du har en god oplevelse eller ej. De er uhøflige og uopmærksomme, og det virker som om de hader deres job lige så meget som jeg hadede min oplevelse på slotsbowling.
Alt i alt, hvis du vil have en sjov aften med vennerne, så undgå slotsbowling for enhver pris. Det er spild af tid, penge og energi. Der er masser af andre bowlingsteder derude, der er langt bedre end dette elendige sted.
Hvis jeg kunne give den 0 stjerner…
Hvis jeg kunne give den 0 stjerner havde jeg gjort det… totalt spild af tid, når først den ene bane ikke sætter nogle kegler ned igen, og den anden bane vi derefter blev flyttet til bliver stoppet så vi ikke kan spille videre… kan absolut ikke anbefales, hvis i faktisk tager ud for at bowle, eller drikke drinks for den sags skyld. Har aldrig smagt så meget sukker i drinks før - fy for den. De ansatte var dog super søde, og undskyldte mange gange!
Gammelt bras!
Gammelt bras!
Det hele er noget gammelt skidt man kan ikke engang færdiggøre et eneste spil uden problemer og genstart. Trods mange mennesker er de tydeligtvis ligeglade med vedligeholdelse af stedet. Ville give -5 stjerner hvis jeg kunne.
Kuglerne var så dårlige at de lige så…
Kuglerne var så dårlige at de lige så godt kunne ha været 4 kantet
Banerne gik i stykker hele tiden.
Ingen olie på banerne og kuglerne er…
Ingen olie på banerne og kuglerne er ekstremt hakket.
Slidt & beskidt
Vi har været forbi lørdag aften fra kl 20 - 21. Slidte baner, beskidte glas og en time der ikke fungerede mht. Væltede kegler størstedelen af tiden....
Virkelig virkelig trist oplevelse, på trods af nye hævede priser i 2024....
Deres baner fungerede ikke ordentlig.
Vi ventede nok 30min i alt på banerne…
Vi ventede nok 30min i alt på banerne virkede
Dårlig mad, slidt sted
Meget slidt. Jeg kom der i 90'erne. Intet er ændret eller renoveret siden. Hvilket betyder at sofaerne er hullede og slidte. Gulvet er slidt, kuglerne er slidte, og der er konstant nedbrud i bowlingbanernes elektronik og mekanik.
Maden er ikke særligt god. Vi var inviterede på brunch. Alt var halvfabrikata, de lune retter var kolde, brunch pølserne smagte ikke særligt godt.
Ventetid, dårlig kvalitet og manglende service
Vi var er selskab på 9 til fødselsdag 07-nov-2023. Vi havde booket spis og Bowl online. Bestil a la carte og to timers bowling.
Vi ventede 45 minutter på maden selvom der kun var er andet selskab på 8-10 personer i “restauranten”. Fire havde bestilt burgere. Bollen havde ikke været lunet overhovedet. Fire bestilte ribeye med kartoffelbåde, men der kom pommes frites. I et mix af lige og bølgede. En af den var totalt gennemstegt. Den sidste i selskabet havde bestilt nachos. De kom ind fuldstændig brune of nogle sorte. De måtte retur. Totalt kritisabelt at en kok ville sende det ud og lige så slemt at en tjener ikke sagde noget. Er de overhovedet faglærte?
Da regningen kom var der så åbenbart en regel om at spis og Bowl kun inkluderer en menu til 119kr. Dette fik vi ikke at vide til trods for vi spurgte, hvad vi kunne bestille. Vi fik derfor en ekstraregning på 640kr.
Efter diskussion i halvanden time fik vi kompensation på 500kr. Meget uprofessionelt. Der står ingen steder på web siden at det kun inkluderer mad ril 119kr. Og kun nachos koster 119kr på a la carte kortet.
Banerne var slidte og kuglerne bulede.
Gør jer en tjeneste. Besøg aldrig det sted.
Total old fashion
Total old fashion. Nedslidt og baner og kugler var skæve og maskinen opsamlede ikke keglerne hver gang, efter de var væltet, så det ikke var muligt at få en strike.
Vi spiste på restaurant møntporten og det var en meget skuffende oplevelse. Vi ventede mere end 40 minutter på at få serveret maden. Der var ikke det tilbehør der var beskrevet i Meny kortet, det var dårligt tilberedt, sovsen var kold og havde mel klumper. Det der gjorde vores oplevelse positiv i restauranten og bowling centreret var det unge service minded personale , der var smilende og fantastiske.
Vi valgte at tage på mac Donalds bagefter.
Dårlig oplevelse
Bookingen var ikke registreret til trods for at vi havde modtaget en bekræftelses email.
Banerne er i meget dårlig kvalitet.
Til sidst oprører Q-park sig langt over grænsen og gav bøder på 875 kroner til største delen af gæsterne.
personale fest
Var til personale fest med 16 kollegaer til spisning og bowling. Deres mad var helt og igennem Elendigt. Og kokken gik og dampede på E cigaret ude i løkkenet. Kan på ingen måde anbefales at spise der. Bowlingbaner er nedslidte og har mange udfald. Der er kun en god ting at sige om stedet og det er at deres personal er smilende og meget hjælpsomt 👍
Vi har i dag afholdt en 18 års fødselsdag med brunch og bowling - og det var intet mindre end perfekt!
Maden var lækker og varieret. Personalet venligt og absolut serviceminded. Vi havde en kørestolsbruger med, og der blev lagt ramper ud så trin kunne forceres OG rampe til bowlingkuglen.
Bowlingen var derfor sjov for os alle.
En helt igennem super sjov oplevelse for både børn, unge og voksne.
Værste sted at bowle nogensinde!
Min familie og jeg var ude og bowle, vi reserverede en bane, hvor der var en nogle igang, for at gå ned igen og få ombooket igen hvor de laver fejlen igen Ig giver også den bane som nogle var på.
Fulde mennesker hele tiden
Personalet har ikke styr på det.
Oven i det lukkede vores bane ned 2 gange mens vi bowlede… skandaløst gå aldrig derned!!!
værste sted at bowle
banerne var bulede og kuglerne var helt ødelagt. generelt helt forfaldent sted. nok det værste sted at bowle .
Dårlige baner og gamle ødelagte kugler.
Maskinen gik ned midt i vores spil
Maskinen gik ned midt i vores spil. Vi tog tid på hvor lang tid, maskinen var nede 25 minutter det blev vores spilletid forlænget med 10 min. Teknikker mente vi kulle have 10 min ekstra. Banerne er efterfølgende ledige. Dårlig dårlig service. I kan takke jeres teknikker for den mest elendige måde at behandle kunderne på.
Tager dine penge
Første gang vi var der gik banen så meget i stykker at vi mistede en hel time. Det mente personalet selfølgelig ikke, så først da vi kom igennem til ejeren, fik vi ikke længere bare at vide vi måtte tage hjem. Anden gang idag, gik vores bane i stykker 3 gange, men det mente medarbejderne selfølgelig ikke, det havde taget maks 5 minutter, så vi ku få 10 minutters forlænget spilletid, som kompensation for de 40 minutter vi sad og ventede. Når man spørg ind til medarbejderne hvordan og hvorledes, får man bare at vide hvor døren er, hvis man ikke er tilfreds. Derudover når man så brokker sig fordi tingene ikke er i orden, siger de bare “lav en anmeldelse, vi går ikke op i dem alligevel”. Personalet er for det meste super flabet og er sådan lidt “argh jer igen” når man kommer op. Deres te klub ved et af bordene så også rigtig hyggeligt ud, især når man står og har brug for de kommer op til skranten. Alt i alt super dårlig oplevelse. Og ingen god dag igen, som jo er ren høflighed. Taktak
Dårligt sted
Det er nogle super snoppede arbejder, de ligeglade med hvad du synes om stedet, når baner går i stykker kan du vente, mellem 30 min til en time og så får du kun 10 min ekstra spilletid, selv om du har betalt for 2 timers spilletid, og selv efter en uretfærdig behandling ønskes der hverken god dag, eller undskyld for dårlig service.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.