jeg havde besøg af en sød ung mand, der var meget effektiv. dog var hans valg måske ikke lige det, jeg prioriterede, men jeg sender bud igen til foråret og så skal jeg nok være mere tydelig
Det här tycker kunderna
FF Haveservice blev tilkaldt, og nærmest dagen efter var opgaven allerede udført. Da huset skulle sælges, og fotografen skulle tage gode billeder, var det nødvendigt hurtigt at få styr på haven... Se mer
Vores hæk var vokset os over hovedet - og havde set reklame for ffhaveservice på Facebook. Alt forløb smertefrit - trods lidt udsættelse af dato osv. Sådan kan det jo gå, når man rammer lige ned i de... Se mer
der vil jo altid være plads til forbedring, ingen er fuld kommen perfekt
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Gersdorffsgade 24b, 8700, Horsens , Danmark
- Tilbud@ffhaveservice.dk
- ffhaveservice.dk
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
FF Haveservice blev tilkaldt
Da huset skulle sælges, og fotografen skulle tage gode billeder, var det nødvendigt hurtigt at få styr på haven. Her trådte FF Haveservice virkelig til og leverede en effektiv og professionel indsats.
Kommunikationen var helt i top – klar, hurtig og pålidelig hele vejen igennem.
Alt i alt en 5/5 oplevelse, som jeg klart kan anbefale.
Store træer fældet
Klarede 8 - 9 store træer på sommerhusgrunden på 2 arbejdsdage, så var der ryddet op. God proces og kontakt fra firmaet.
Professionelle og dygtige folk
Professionelle og dygtige folk. Meget søde og imødekommende. Gode til at rådgive om det der skal laves. De er gode til at imødekomme de ønsker man har.
Et godt samarbejde.
Havearbejde til ug
Har fået lavet vores forhave og er super tilfredse 👍🏻
Høflige unge mennesker og flot arbejde😊
Perfekt udført arbejde.
Dygtige og effektive
Vinter klargøring af haven
super service og godt arbejde og et fint resultat og komme hjem til
ff følger op på om arbejdet er korrekt…
ff følger op på om arbejdet er korrekt udført
og om kunden er tilfreds
Flot arbejde med beskæring af stor hæk.
Flot arbejde med beskæring af stor hæk.
Professionelt arbejde!
jeg havde besøg af en sød ung mand
Jeg er meget tilfreds, og kan varmt anbefale dem
Mikkel og Hjalte var på opgave hos mig til at rydde nogle syrener, fælde et par træer, rodfræse og plante nye kirsebær laurbær.
Skønne gutter der arbejder effektivt, rydder op efter sig og jeg har haft en god dialog med dem fra start til slut.
Jeg er meget tilfreds, og kan varmt anbefale dem.
Flot arbejde
De gæve gutter havde travlt en hel dag. Ryddede pænt op efter sig. ( glemte dog lidt græskanter ;)) men et godt stykke arbejde
Beskæring af lærkehæk
FF haveservice har beskåret vores store lærkehæk - det var et stort stykke arbejde, og de udførte opgaven rigtig godt! Meget venlige og imødekommende - vi vil klart anbefale dem! Mvh. Claus og Anne
Jeg skulle have ryddet hele haven for…
Jeg skulle have ryddet hele haven for buske og træer 🌲 de har virkelig gjort en insats, de var 3 energi fyldt unge mennesker med en god humor.
De har udført opgaven til UG, så jeg har valgt og bruge dem igen, til og udfylde huller og ligge nyt jord.
Jeg kan godt anbefale dem, de er ikke bange for og blive beskidte eller våde, de klør bare på.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.