Stedet var dejligt med udsigt over vandet , lejligheden var der ikke meget hygge , dårligt belysning , men det var rent. Det værste var maden fredag aften vi fik tunmousse som smagte forfærdeligt . D... Se mer
Det här tycker kunderna
Vi var 3 hold gode gamle venner 2 overnatninger Fik en rigtig dejlig lejlighed hvor vi havde det hele for os selv . 2 badeværelser køkken opholdsrum, Dejlig morgenmad lune hj.bagte boller hj. V... Se mer
Udefra ser det fantastisk ud - flot beliggenhed. Vi fik et lille dårligt indrettet, gammelt værelse med gammelt gulvtæppe. 140 cm gammel seng, som værten mente var 160 og ny. Forespurgte om andet vær... Se mer
Virkelig dejligt sted. Rent og pænt. Venligt personale. Fantastisk mad vi blev mætte. Kommer gerne igen. Ulla og Kurt, fra Fyn
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Kørte til Skavenhus og regnede med at…
Kørte til Skavenhus og regnede med at skulle have noget godt at spise.
Bestilte bord i forvejen, men de virkede noget rundtosset da vi ankom og viste ikke rigtig hvor hvem skulle sidde.
Vi bestilte stjerneskud, synes det lød lækkert når man læste menuen, samt en flaske hvidvin og en kande isvand.
De vente tilbage og fortalte at de det svære ikke havde den bestille hvidvin på køl, æv æv. Den serveret isvand var lunket vand og uden isterninger.
Så kom stjerneskudene, sikke en skuffelse.
Fiskefileterne var nogle bitte små stykker paneret fisk, som var lavet i frituren, de var frygtelig tørre. Den dampet fisk var der slet ikke. Jeg henvendte mig og spurgte til den, men det var ærgerligt, de havde ikke mere dampet fisk, så derfor var der ikke noget på.
Skalddyrsdressing havde de så heller ikke mere af, så den havde lige fået en sjat alm. dressing.
Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse.
Havde været bedre tjent med 2 fiskefilet og pommes i grillbaren.
Kan ikke anbefale at spise der.
God restaurant
Familien spiste middag på restauranten. Vi forventede ikke noget specielt men fik lokal service med glimt i øjet, “den siger ikke muh” gode store portioner og dejlig pebersovs. Alle 7 var tilfredse og mætte. Kan klart anbefales
Et dejligt roligt hotel
Et dejligt roligt hotel, med gode værelser og senge, fantastisk udsigt og utrolig lækker mad såvel morgen som aften. Dejlig gemytlig personale som har tid til os turister trods travlhed.
En overraskende oplevelse på Skavenhus
Har netop overstået et ophold på Skavenhus (3 nætter) og vi var særdeles overraskede over stedet. Pænt og rent, lækre værelser med altan med udsigt over Ringkøbing fjord. God dobbeltseng. Vi blev ved ankomsten mødt af Frank (indehaveren) som under hele opholdet var et stort smil, venlig og imødekommende. En stor tak til Susanne (kokken i køkenet) som virkelig gjorde alt for at forkæle os med god mad. Første aften fik vi først tunmousse med tilbehør, dernæst Skavenhusbøf = lækkert. Stor var vores overraskelse da der efter maden blev sat fade ind med kager og chokolade, samt kaffe ad libitum. 2. aften fik vi hj.lavet hønsesalat først og dernæst dyreryg med diverse tilbehør (yummy), kaffe med fage/chokolade igen. 3. aften frabad vi os forret og fik Wienersnitzel af kalvekød på størrelse med et "lokumsbrædt" med pom sautè, Wienerdreng, ærter og sauce, Kaffe med kage/chokolade.
Morgenmaden bestod af lune rundstykker, hj.bagt rugbrød, 2 slags lune brød, lun leverpostej, blødkogte æg, friskskåret hamburgerryg, friskskåret rullepølse, tomater, Italiensk salat, appelsinjuice og masser af god kaffe/the.
Alt i alt et godt og hyggeligt ophold, som vi gerne gør igen.
Vi var to par på skavenhus,det var god…
Vi var to par på skavenhus,det var god betjening,god mad,tak til sussanne for mad,de var meget søde alle sammen,Frank var en herlig fyr,ja nye gulvtæpper ville pynte lidt,men vi var meget på den dejlige terrasse flot udsigt,vi kommer igen.god sommer til jer.Ulla og Flemming.
Mad og betjening var god :) - Vi havde et godt ophold.
Frank og Skavenhus fortjener nogle gode og bedre anmeldelser. Konceptet er ok og rigtig godt, ikke luksus. Men det havde vi heller ikke købt.
Vi havde købt en deal og var på forlænget weekend i maj 2021. Vi havde en stor lejlighed med fantastisk udsigt. Vi blev taget godt i mod ved ankomsten.
Stor og god morgenbuffet. Varieret mad de forskellige dage med god forret, hovedret og dessert. Sidste aften fik vi krondyrfilet, som virkelig var mørt og som smagte fantastisk. Noget kød, som Frank i øvrigt selv havde skudt. Maden var som sagt god og varm :)
Frank var god til at spørge ind til gæsterne og til os, og om alt var ok. Han gjorde det altid med et smil på læben.
Værelset vi boede på trænger til lidt fobedring/modernisering. Men set i lyset af Corona, og for mange erhvervsdrivende en stram og anstrengt økonomi, som måske vanskeliggør den helt store modernisering, kan man sagtens nyde et ophold på Skavenhus. Vi nød vores ophold :)
Tak til Frank og team :)
Man kan desværre ikke give minus stjerne
Min kone og jeg har fået et ophold på Savenhus til en værdi af 2800 kr.
Vi skrev en mail til stedet midt i sidste uge vedr. Om de tog hensyn til glutenalergi hvilket jeg ikke modtog nogen respons på. Jeg kontaktede dem pr.tlf og fik et meget utydeligt svar som afsluttede med, at hvis det var et problem, så måtte vi selv tage brød med... jeg fortæller, at det er ok, at vi selv skal have brød med, men hvad i forhold til maden som der var med i dealen. Svaret var at dette ville de forsøge at tage hensyn til.
Da vi ankommer fredag d.18.6.21 kan vi konstatere, at værelset er slidt sofaen, den er sat igennem og rengøringen er mangelfuld der er spindelvæv i stortset alle kroge og hjørne, der er ikke støvsuget, badeværelse er beskidt, da vi henvender os i receptionen, bliver vi tilbudt et andet værelse, men det er ligeledes beskidt. Dette gentager sig 4 gange. 4. gang bliver vi tilbudt et lille hus, det er rimelig rent, men der ingen lys i boligen. Vi får tilbudt et andet lille hus, dette hus er fugtigt og beskidt. Da vi taler med personalet og fortæller, at vi ikke er tilfredse, da alle værelser er beskidte. Vi får at vide, at vi skal tale med bestyreren Frank, og han kommer først senere. Vi bliver budt til bords, da der er med med i opholdet. Første ret var tun mousse med forskellige tilbehør, der var noget rød spidskål, som var brun på alle de flader som normalt er hvidt. Selve moussen var varm, hvilken jeg er en overbevisning om skal være kold. Grundet fordærvelse. Hovedretten er en helt anden historie bøffen var stegt som vildt og bearnaise sovsen var købe, det kan jeg leve med, men bøffen var så tør at den var uspiselig.. Da Frank kommer, spørger jeg, om vi lige kan tale sammen. Jeg forklarer ham situationen og fortæller ham, at jeg ikke er tilfreds med servicen, han kommer med flere flabede kommentarer om, hvad vi forventede, og hvis vi ikke ønskede at blive så kunne vi jo bare rejse, men han ville opkræve for vinen 350kr, hvilket er fair. Men han vil have et gebyr på 400kr fordi vi ikke ønskede at blive, jeg fortæller ham, at det er uhumsk, og der er ikke nogle af de værelser, som vi har set, hvor vi ønsker at sove pga. Den dårlige rengøring
Han siger, at vi skal pakke vores ting og komme med nøglen. Vi når ikke at pakke færdig, før der står en ved døren og beder om nøglen.
Ligeledes lever billederne slet ikke op til forventningerne.
Vi har en forventning om at blive kompenceret for det fulde beløb pga. Manglende rengøring, maden og måden de tiltaler gæster på.
Vi snakkede med nogle af de andre gæster, som er vidner til denne samtale. De er ligeledes ret utilfredse, de vil ligeledes sende klager til jer.
Man kan desværre ikke give minus stjerner
Min mand og jeg har lige været på deal…
Min mand og jeg har lige været på deal ophold på Skavenhus .
Dejlig ophold med venligt og hyggeligt personale.
Fint værelse, og fantastisk udsigt.
God jævn mad .
Så vi kan kun anbefale stedet, og vil bestemt komme igen 😊
Min kæreste og jeg havde bestilt et…
Min kæreste og jeg havde bestilt et deal ophold. Jeg undrer mig VIRKELIG over alle de trælse anmeldelser, for skavenhus var et fantastisk sted!
De er så rare alle sammen. Vi havde et myre problem, som blev løst MED DET SAMME.
Maden var rigtig god!
Vi kommer med sikkerhed til at booke endnu et ophold på skavenhus igen engang.
Hvis jeg kunne give det 10 stjerner ud af 10, ville jeg sten sikkert gøre det.
Aldrig aldrig mere…
Vi må sige at vi har oplevet mange sjove ting, men dette var langtfra en af dem. Service findes ikke, og maden var en omgang opvarmet mikro mad. Morgenmaden var frostrundstykker fra dagen før og så måtte man vente 2 timer på sin mad da de glemte en, eller bare ikke havde styr på mikroovnen hvem ved. Værelset var meget slidt og beskidt og det lugtede langt væk af kloak 😳 nej vi må bare sige det vil vi ikke anbefale og faktisk helt fraråde nogen at udsætte sig for
Har lige været på skarvenhus hotel.
Har lige været på skarvenhus hotel.
Det bliver så også sidste gang, da maden (stjerneskud) uden sammenligning er det dårligste mad jeg har smagt længe.
Det er så hvad det er, alle kan have en dårlig dag i køkkenet, men da vi påpeger det under betalingen tager det en skæv retning.
Stjerneskudet var næsten ren panering og brødet helt gemmevædet og slet ikke som beskrevet i tilbuddet, svaret var at sådan lavede de stjerneskud og at de jo ikke kunne gøre alle mennesker glade, meget utiltalende.
Vi var to ældre ægtepar
Vi var to ældre ægtepar, der havde købet to døgns ophold på Skavenhus. Fik tildelt en stor ferielejlighed. Udmærkede værelser og senge. Fine opholdsrum.
Rigtig god forplejning. Rigelig mad, der var veltillavet. Godt vi kunde lide vildtkød.
Flot udsigt fra værelser og restaurant.
God betjening. Frank altid klar med fin kommentar. Kommer gerne igen
Veninden og jeg var på Skavenhus fr…
Veninden og jeg var på Skavenhus fr 14.5-16.5.21
Perfekt beliggenhed.
Men ... vi var blevet lovet er værelse med dobbelt seng OG sovesofa, hvilket vi ikke fik, da “sådanne værelser har vi ikke”. Men hvorfor så sige det i telefonen?
Værelset var dejligt stort - men ... badeværelset UDEN dør, møblerne var VIRKELIG gamle og udtjente.
Maden ... på første dagen en bøf med noget yderst ulækkert indeni. I det hele taget var maden slet ikke god. Ansæt én der KAN lave simpel, billig og GOD mad.
Både veninden og jeg fik dårlig mave efter den “bøf” på 1. dagen. (Også selvom vi ikke spiste ret meget af den) Og her var det så at EN DØR til badeværelset havde været på sin plads!
Frank ... var det sødeste og flinkeste menneske. Har intet at udsætte på ham som vært - MEN få ansat en kok der kan lave mad - og få renoveret værelserne!
Ellers ender det med at stedet med den fineste beliggenhed ingen gæster modtager på sigt, hvilket vil være så ærgerligt.
Vi kommer IKKE igen... pga maden og værelserne.
Rigtig "Badehoteloplevelse" med smuk fjordudsigt.
Opholdet var som alle de andre 10 gange en positiv oplevelse. Beliggenheden er fantastisk med den smukkeste udsigt til Fjorden både fra restauranten og værelset. Hyggelig atmosfære, Jysk lune, fin betjening, lækker mad (både vildt og fisk). Lækker morgenmad med lunt brød og masser af pålæg. Et af de få steder, hvor man kan koge æg. Vi kommer helt sikkert igen. Vi glæder os allerede til det næste ophold.
Et 3 dages ophold på Skavenhus oversteg…
Et 3 dages ophold på Skavenhus oversteg alle forventninger. Rigtig dejlige middage og fin morgenmad. Skavenhus er et godt udgangspunkt til naturoplevelser ved Ringkøbing fjord. Rar og hyggelig betjenning. De må dog godt have lidt mere fokus på rengøring.
Kan anbefales.
Vi havde købt en deal med 2…
Vi havde købt en deal med 2 overnatninger.
Skøn beliggenhed, gode værelser, med udsigt og rigtig lækkert mad der var lavet fra bunden.
Frank var god til at hygge om os som gæster.
Tak for et skønt ophold, vi kommer gerne igen.
Tak til Frank, "mor" og søster:)
Vi havde en forlænget weekend med vores…
Vi havde en forlænget weekend med vores børn d..2-5 aprili et af deres huse der lå ved siden af hovedbygningerne, med en fantastisk udsigt udover Ringkøbing Fjord, super godt hus rigtig hyggeligt, og fantastisk mad og service, især Frank som ejer det som gjorde opholdet ekstra behageligt. Vi vil helt klart komme tilbage og anbefale det til andre og glæder os til at komme tilbage igen. Bh Line og Jesper
Usympatisk, uhøflig og uvenlig service.
Vi bestilte et 2-dages ophold i foråret på Skavenhus og betalte på forhånd. Kort før vi skulle afsted blev min kones bror indlagt med alvorlig hjertesvigt og kunne dø nårsomhelst. Vi ville derfor udskyde opholdet til efteråret. Men fik at vide af Frank Jensen på Skavenhus at det var vores problem, så det var han egentlig ligeglad med. Så det kunne ikke lade sig gøre, så ville han miste penge på det. Vi spurgte om vi så ikke kunne betale en merpris fordi han mister lidt på et værelse, der står tomt. Han ville ringe tilbage, men det gjorde han aldrig. Vi kontaktede ham igen og han var hverken til at hugge eller stikke i. Så vi meddelte ham at vi kommer ikke og at han kunne stikke de 1300 kr. op der hvor solen aldrig skinner.
Vi betalte med Mobile Pay, hvilket man ALDRIG skal gøre, for så kan man ikke få pengene tilbage af hverken bank eller forretning. De er tabt. Men det vidste Frank Jensen udmærket, så han forsøger at få folk til at betale per Mobile Pay.
Vi vil på det kraftigste fraråde et ophold på Skavenhus. Det må være den mest usympatiske og dårligste behandling vi nogensinde har fået. Ingen menneskelig forståelse overhovedet.
3 dages ophold på Skavenhus
Har netop haft et tre dages ophold på Hotel Skavenshus og er yderst tilfredse. God og rigelig mad begge dage serveret på værelset pga corona.
God og venlig betjening. Vi kommer gerne igen.
Vi er 2 par som lige har været på…
Vi er 2 par som lige har været på ophold i 4 nætter.
Vi havde de 2 små huse ud til vandet. Virkelig lækkert ophold og fantastisk udsigt. Rigtig god betjening/service og lækkert mad.
Vi kommer helt sikkert igen
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.