Stedet var dejligt med udsigt over vandet , lejligheden var der ikke meget hygge , dårligt belysning , men det var rent. Det værste var maden fredag aften vi fik tunmousse som smagte forfærdeligt . D... Se mer
Det här tycker kunderna
Vi var 3 hold gode gamle venner 2 overnatninger Fik en rigtig dejlig lejlighed hvor vi havde det hele for os selv . 2 badeværelser køkken opholdsrum, Dejlig morgenmad lune hj.bagte boller hj. V... Se mer
Udefra ser det fantastisk ud - flot beliggenhed. Vi fik et lille dårligt indrettet, gammelt værelse med gammelt gulvtæppe. 140 cm gammel seng, som værten mente var 160 og ny. Forespurgte om andet vær... Se mer
Vi var to ældre ægtepar, der havde købet to døgns ophold på Skavenhus. Fik tildelt en stor ferielejlighed. Udmærkede værelser og senge. Fine opholdsrum. Rigtig god forplejning. Rigelig mad, der var... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Forstår virkelig ikke de negative…
Forstår virkelig ikke de negative anmeldelser.
Vi er netop kommet hjem efter 2 overnatninger sammen med 8 dejlige mennesker. Vi fik noget dejligt mad begge dage, og havde et helt hus for os selv. Frank er en fin vært, som også er meget menneskelig. Hvad kan man forlange til den pris. Hvis pris og forventninger skulle bestemme skulle de have 6 stjerner
Er lige hjemvendt fra et 2 dages…
Er lige hjemvendt fra et 2 dages ophold, som kun blev til 1 dag! Skuffende i den grad! Et par ting som fungerede - varmt vand i brusebadet, fantastisk udsigt også er vi der vist også.. Nævner her et par skuffende ting ( som desværre kun er et lille udpluk) Maden var en KÆMPE skuffelse. Uhumsk værelse. Personale som udviste fuldstændig ligegyldighed, ingen var serviceminded på nogen måder. Så dårligt, at det faktisk var helt komisk..
Efter at have læst nogle af…
Efter at have læst nogle af anmeldelserne var det med nogen sommerfugle i maven vi ankom fredag eftermiddag - men det blev hurtigt gjort til skamme. Værelset var pænt og rent og der var hvad vi havde brug for ( nærmest en hel lille lejlighed) - for slet ikke at tale om udsigten...... - den fås vist ikke bedre.. Der er en fabelagtig natur tæt på, som kan nydes på gåben.
Maden var perfekt - både fredag og lørdag, pænt anrettet og der var rigelig af den. Hjemmebagte småkager til kaffen - what's not to like.
Frisk, hjælpsom og hyggelig vært - af bedste jyske race :).
Vi kan kun anbefale stedet !!!!!
Stig og Susanne
Fantastisk beliggenhed🌊+ allergi hensyn☺️ ✨
Vidunderlig natur; smuk+rolig beliggenhed.
Dejlig restaurant udsigt🌊✨
Gjorde indsats for føde vare allergi hensyn & tilpasning☺️
Gammeldags slagter mad m fokus på kød.. Dejlig mini put sommerhuse m fantastisk beliggenhed; fjord udsigt overalt endda også fra toilet & bad😆🙂🌊✨✨✨
Købeloven gælder også her
Har man Købt en Deal.DK eller lignende hos en anden udbyder er det hos det firma man har købt man skal klage til, selv om firmaet du/i køber hos med småt skriver "at de kun er formidler" det er sælger af varen som har ansvaret ikke den som lever varen, det er princippet i købeloven.
Dejligt ophold
Skavenhus gav os et par dejlige dage i hyggelige omgivelser. I forhold til prisen er det fint, og vi var fuldt ud tilfredse med vores værelse, som havde en fantastisk udsigt. Maden var også tilfredsstillende og appetitligt.
Jeg giver kun 4 stjerner, men læner mig op af 5. Vi fik mere end vi kunne forvente til prisen, men det var heller ikke en gourmet-oplevelse på et luksushotel vi forventede. Vi kan sagtens finde på at besøge Skavenhus igen
Helt igennem en forfærdelig oplevelse…
Helt igennem en forfærdelig oplevelse fra start til slut.ikke pengene værd.
Kan kun advare andre.
Burde blive fjernet fra deal.dk, kan ikke forestille mig at de vil lægge navn til det.
Glemte vores mad bestilling…
Glemte vores mad bestilling…
Hvor er det bare amatøragtigt. Sådan noget må bare ikke ske…
Dårlig service.
Vi havde booket et ophold her i weekenden. Fredag, lørdag og søndag. Torsdag formiddag ringer Frank at han har dobbelt booket, så vi kan ikke komme. Vi havde brug for ophold nu og ikke senere. Ville derfor havde vores penge retur 1600 kr. Det er ham der har lavet en fejl ikke os. Han vil ikke give pengen tilbage. Han er meget flabet i sit sprog. Vi tror både med ombudsmand og politi, men han er lige glad. Til sidst vil han betale 800 tilbage. Og de kommer først efter mange opringer. Book aldrig der.
Vi havde bestilt et værelse i november
Vi havde bestilt et værelse i november, men grundet personlige årsager måtte vi rykke det. Det ville Frank så have 500kr ekstra for, efter land dialog blev det sådan. Vi havde så bestilt til denne weekend, fredag, lørdag og søndag. Torsdag morgen ringede Frank så og sagde at han desværre havde lavet en dobbelt bookning, så vi kunne ikke komme.
Jeg forlangte så vores penge retur, da vi ikke kunne finde ny tid. Det ville han ikke, han gik med til at slå en streg over de ekstra 500kr, som han forlangte sidst. Efter lang diskussion endte han så med at ville tilbage betale 800kr til os. Skal lige siges at vi havde betalt 1600kr. Jeg truede både med Forbrugerombudsmanden og politi, men han fortsatte i sin meget flabede og grove vendinger. Jeg måtte ligeledes rykke flere gange før han overførte pengene.
Ganske ubehøvlet, grov og flabet. Køb ALDRIG noget ved ham og han hotel.
Forvent ikke et luksus ophold her
Forvent ikke et luksus ophold her, medmindre udsigten er første prioritet.......
Gamle slidte værelser også selv om man betaler for opgradering , væg til væg gulvtæpper - gulve der skæve og knirker ... møbler og seng fra 80`erne ... uha , som sagt er de ydre omgivelser perfekte....
Ekstrem dårlig oplevelse...
Ekstrem dårlig oplevelse...
Vi havde glædet os til en par-weekend på et hyggeligt hotel. Vi blev så skuffede..
For at starte positivt, så er udsigten og beliggenheden super flot, men så hører det positive også op...
Vi får et ekstremt ulækkert værelse med mug på badeværelset (gammel skidt) og et gulvtæppe (i hele værelset) der er så ulækkert og beskidt, at jeg vælger at beholde sko på...(jeg har et billede heraf)
Vi spørger til et andet værelse, men det er ikke bedre... Der er kun et andet par her, og de vælger at placere os lige ved siden af hinanden (de andre værelser på gangen er tomme) selvom her er ekstremt lydt...
Maden er til at få ned, men så heller ikke mere..
Alt i alt en dårlig oplevelse, der ikke kan anbefales andet som beliggenheden...
Forstår simpelthen ikke dem, der roser stedet...
Havde købt en deal til Skavenhus
Havde købt en deal, som skulle være eksklusiv og billederne bære præ af, stilfuldt miljø, god mad og høj service. Billederne viser flot morgen bord, med masser af forskellige lækkerier, andre billeder viser en kok der kræser om lækkert mad.
Ud over den ydre skal, god beliggenhed/udsigt, så er alt, som i alt, hvad man ser på billederne, har intet med virkeligheden at gøre. Jeg var så målløs, over hvor dårlig maden var, hvor gamle og slidte værelserne var. Som jeg også kan læse andres opfattelse herinde på trustpilot, som jeg nok burde have læst inden jeg havde bestilt en deal. Havde jeg ikke betalt forud, havde jeg forladt det hele med det samme. Vi oplevede andre som forlod stedet med det samme, eller næste dags morgen, selv om de havde købt en weekend deal, lige som vi.... det er under alt kritik, når man tager billederne, prisen... ja det hele i betragtning.... Skavenhus er ikke et sted jeg på nogen måde vil råde andre til at tage hen. De må leve af, folk har betalt upfront på deals mm., for ellers tror jeg simpelthen ikke på folk ville betale.
Jeg forstår ikke dem der har givet gode stjerner herinde, jeg kan se på de andres anmeldelser, at de har haft helt samme oplevelse som vi, ja helt samme mad mm. hvordan kan nogen så være tilfredse? Jeg har prøvet meget, rejst meget, og købt mange deals. Jeg er normalt ikke en der skriver anmeldelser, men her bliver jeg nød til at fraråde jer, at bruge jeres penge og tid på Skavenhus. Desværre, for ydre rammen er helt idyllisk, men det indre er en katastrofe...
Fantastisk dejligt ophold !
Vi havde et dejligt ophold på Skavenhus 28-30 oktober sammen med 2 hold venner.
Vi fik et fint stort værelse med stor altan og udsigt over fjorden. Aftensmaden vi fik serveret var hel eminent ! Også morgenmaden var til UG ! Værten var rigtig hyggelig og sjov, personalet flinke, så vi kan varmt anbefale hotellet !
Dejligt weekendophold og meget for pengene
Vi er hjemkommet efter et dejligt weekendophold i de smukkeste omgivelser man kan ønske sig.
Fantastisk udsigt, rigtig god dansk mad hvor sovsen hænger på kartoflerne, venligt personale der gør hvad de kan for at du skal føle dig godt tilpas.
Vi var 2 par og fik en kæmpe ferielejlighed til 8 personer med masser af plads, ja bevares der mangler måske en elpære hist og her og møblementet er måske ikke det nyeste, men 3000 Kr.
for 2 overnatninger for 4 personer med 2 retters første aften og 3 retters anden aften samt dejlig morgenmad. What`s not to like?
Vi syntes vi fik meget for pengene, så klar anbefaling fra os 4. Tak Frank og personale for god oplevelse.
FANTASTISK BELIGGENHED
Det første øjet fanger er et stort lyst værelse med et smukt udsigt over Ringkøbing Fjord, derefter et stort badeværelse med spa, og så sauna. (vil anbefale skyde- eller foldedør til badeværelset)
Der bydes på god mad, velanrettet og serveret af et venligt og imødekommende personale, der altid har tid til en snak.
Området byder på ting bl.a. en fantastisk natur med enge, klitter, skov og naturligvis fjorden og havet.
På trods af kraftig regn, hagl og storm - en rigtig god oplevelse, kommer gerne igen når solen skinner.
Spis ikke her - det er det ikke værd
Vi har lige besøgt stedet, 20 personer forudbestilt menu.
Maden virkeligt ringe, bare dårligt tilberedt, dårlige råvarer. Skrubber meget små og skamstegte, Stjerneskud, gammelt tør humpel af noget ubestemmeligt brød, tørre og kedelige i smagen fisk (ikke friske), Dressing - dårlig og købt, asparges lidt brunlige fra en dåse, der måske er over tid. Jeg ved det ikke, men valgte at lade det gå ud igen.
Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har fået så trist og ubehagelig en oplevelse.
Dårlig oplevelse på Skavenhus med 2…
Har lige været på ophold med 2 overnatninger og halvpension fra 8-10 sep 2021. Vi kan kun sige at det gør vi aldrig mere . Dårlig rengøring overalt på værelset, bad og bruse kabine sorte kanter over hele flise arealet . Maden var uspiselig og jeg har haft dårlig mave siden andendagen. Det eneste der var godt var udsigten. Fortalte Værten Frank hvordan maden var det kunne han ikke se( men han skulle læse anmeldelserne på siden så kunne han måske tage sig sammen. Der er alt for mange der har det som
Os. Kan ikke anbefale stedet til nogen og jeg syntes Deal.dk skulle lade være med at have deal fra det sted .
Der kan desværre ikke gives minus…
Der kan desværre ikke gives minus stjerne!
Vi er netop hjemkommet fra et ophold på dette tvivlsomme sted.
Vi havde købt fra 3/9 til 5/9 vi valgte at tage hjem 4/9.
Vi ankom 3/9 til en meget sur og tvær dame, det føltes som hun ikke havde lyst til gæster! På værelses gangen, var gulvet brækket op! Selve værelset var ikke specielt rent, vi gjorde selv det hele rent, gammel slidt fedtet stof sofa, gammel og meget brugt seng. Terassen med skøn udsigt var flere brædder rådne.
Aftensmaden!
Vi bestilte danskvand med citrus, vi fik 2 dåser fra Egekilde til 28 kr. pr stk.
Tjener kom kort efter med , her er en forret, noget grøn roulade agtigt, med meget tørre grønsager til pynt, det kom helt sikkert fra en pose, vi spurgte hvad vi skulle spise, svaret var, det er noget fisk af en slags!, efter 5 minutter kom hun tilbage og sagde det var kylling! Jeg spiste 2 bidder, det var optøet, og det var slattent butterdej og noget andet ( jeg brugte nogle timer på toilettet om natten ) inden hoved retten, hørte vi kokken forklare en ny ansat thai, at det var kartofler fra dagen før, eller frosne kartofler, det var man nødt til på sådan et sted hvor der ikke var mange gæster!
Hovedretten.
Ny tjener, her er der noget at spise til jer! Vi spurgte hvad skal vi spise? Hun sagde, det ved jeg ikke jeg fik det stukket i hånden i køkkenet, men jeg kan da lige spørge :/)
Det var så noget mørbrad, tynd sovs, kartofler fra dagen før, skamstegt tvivlsom kød.
Vi kørte i Rema og købte rugbrød bagefter.
Det er ærgeligt det er sådan! Stedet har de perfekte rammer! Men det virker som om de er fulstændig ligeglade!
Kørte til Skavenhus og regnede med at…
Kørte til Skavenhus og regnede med at skulle have noget godt at spise.
Bestilte bord i forvejen, men de virkede noget rundtosset da vi ankom og viste ikke rigtig hvor hvem skulle sidde.
Vi bestilte stjerneskud, synes det lød lækkert når man læste menuen, samt en flaske hvidvin og en kande isvand.
De vente tilbage og fortalte at de det svære ikke havde den bestille hvidvin på køl, æv æv. Den serveret isvand var lunket vand og uden isterninger.
Så kom stjerneskudene, sikke en skuffelse.
Fiskefileterne var nogle bitte små stykker paneret fisk, som var lavet i frituren, de var frygtelig tørre. Den dampet fisk var der slet ikke. Jeg henvendte mig og spurgte til den, men det var ærgerligt, de havde ikke mere dampet fisk, så derfor var der ikke noget på.
Skalddyrsdressing havde de så heller ikke mere af, så den havde lige fået en sjat alm. dressing.
Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse.
Havde været bedre tjent med 2 fiskefilet og pommes i grillbaren.
Kan ikke anbefale at spise der.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.