Skavenhus Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Stedet var dejligt med udsigt over vandet , lejligheden var der ikke meget hygge , dårligt belysning , men det var rent. Det værste var maden fredag aften vi fik tunmousse som smagte forfærdeligt . D... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi var 3 hold gode gamle venner 2 overnatninger Fik en rigtig dejlig lejlighed hvor vi havde det hele for os selv . 2 badeværelser køkken opholdsrum, Dejlig morgenmad lune hj.bagte boller hj. V... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Udefra ser det fantastisk ud - flot beliggenhed. Vi fik et lille dårligt indrettet, gammelt værelse med gammelt gulvtæppe. 140 cm gammel seng, som værten mente var 160 og ny. Forespurgte om andet vær... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi var to ældre ægtepar, der havde købet to døgns ophold på Skavenhus. Fik tildelt en stor ferielejlighed. Udmærkede værelser og senge. Fine opholdsrum. Rigtig god forplejning. Rigelig mad, der var... Se mer

Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

20 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Rigtig meget for pengene

Vi havde købt en spotdeal og læst dårlige anmeldelser, men blev på alle måder positivt overraskede. Vi blev indkvarteret i anneks med udsigt over fjorden og fik begge dage velsmagende og veltillavet mad og venlig betjening hele vejen igennem. Det er vores oplevelse, at vi fik rigtig meget for pengene på Skavenhus

12 augusti 2024

Sommer ved Ringkøbing Fjord

Vi boede 4 dage på Skavenhus. Vi var spændte på opholdet, da vi havde læst dårlige anmeldelser. De blev gjort til skamme. Vi følte os rigtig godt tilpas. Personalet var venligt og hjælpsomt. Vi havde et stort værelse med gode senge. Der var pænt rent, og om natten var der fuldkommen ro. Maden var velsmagende kromad. Morgenmaden var rigelig, og kaffen var god. Det ville have været dejligt med lidt frugt, men prisen taget i betragtning fik vi fuld valuta for pengene.

18 augusti 2024

Hold jer væk

Hold jer væk!
Min mand og jeg har lige været på et weekendophold i skavenhus. Dette var intet mindre end en forfærdelig oplevelse. Vi havde købt en deal til rimelig penge men kom alligevel af med næsten fuld pris fordi der kommer mange ting oveni prisen.
Værelset var så forfærdeligt dårligt, enormt gammeldags, det lugtede indelukket og gammelt, der var skimmel i samtlige fuger i bruseren, sengen knirkede så meget og så højt at vi vågnede ved det om natten, natbordene var 2 alm. Spisebordsstole.
Maden var dårlig og servicen var under al kritik!

Vi kommer der aldrig mere og vil absolut ikke anbefale det til nogen! Hold jer væk fra dette hotel!

3 augusti 2024

Hundeæde og kattetis

Så var det min tur til at opleve Skavenhus og det bliver så også min sidste gang.
Jeg vil slet ikke begynde på maden, for der har ikke været nogen udvikling siden den første anmeldelse – det er lige ringe og nærmest uspiseligt, så meget der kan komme fra dåser og bøtter er åbenbart det foretrukne i det, de kalder madlavning og friske grøntsager er tilsyneladende en by i Rusland på ”Fjordens perle”.
Værelset lugtede fælt af kattetis, men som krofatter formulerede det, da han skulle inspicere værelset, så måtte der vist være tale om en meget fintfølende næse (læs, du er da helt væk kvindemenneske..), for der lugtede bestemt ikke. Og ellers foreslog han at jeg kunne drikke det væk (alt hjælper åbenbart med en promille), og lidt senere da jeg stod på terrassen med åben dør så der kunne blive luftet ud i værelset, stak han hovedet ud ad vinduet i privaten og spurgte om det gik eller om han skulle komme over med en snorkel…. Om han mente gasmaske, skal jeg lade være usagt, men forstod ikke rigtigt hvordan det skulle hjælpe på lugten at sove med en snorkel….men jeg kender jo heller ikke krofatters præferencer….
Krofatter brude måske udover et madlavningskursus også en tur på kursus i kundekommunikation og kundepleje og drosle lidt ned på sin arrogance og ananas i egen juice.
Men beliggenheden kan de dog ikke ødelægge, selvom de virkelig går all-in, og for det får de 1 stjerne.

26 juli 2024

Ærgerlig mad

Restauranten står til at åbne kl 12. Klokken 12:40 tager vi i håndtaget og der er låst, underligt. Hurtig kommer der en sød kvinde og åbner op, og vi får bestilt mad. Vi sidder udenfor, hvor udsigten er skøn! Vi får vores 3 stjerneskud, tja. Franskbrødet er uden overdrivelse 4 cm tykt, rejerne smager ikke af noget og rødløget der var på var udentvivl fra dagen før. Når ja og så var der en lille snegl i de revne gulerødder, da det bliver nævnt får vi undskyld, med det er også det. Dog var fisken rigtig lækker og dressingen var god. Kvinden der betjente os var også sød.
Så to stjerner for beliggenhed og sød tjener.

28 juli 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Overnatning med både plus og minus

Stedet og omgivelserne er super skønne , dejlig lys restaurant , Det værelse jeg havde lejet , var efter aftale lille , med en dejlig udsigt . Dog var det ikke al lyset der virkede , brusenichen var ikke tæt . Værelset virkede som en hovsa løsning , da den var lavet i den private del og virkede ikke færdig gjort . Aftensmad var ok morgenmad kedelig . personalet var meget svingende i deres måde at svare på og yde service på . nogle var meget service minde og andre ikke .Da jeg skulle betale , ville jeg snakke med stedet omkring oplevelserne men blev ikke helt mødt , jeg kunne ringe ham jeg havde lejet værelset af , men jeg havde ikke min mobil med . Jeg valgte at aflevere en seddel hvor jeg havde skrevet mine tanke. Svaret fra hende der tog seddel var jeg kunne have sagt det om aften før . Jeg ville bare gøre opmærksom på nogle ting der måske kunne ændres , men følte at de gik i forsvars position og derfor valgte jeg at skrive denne anmeldelse .

22 juli 2024

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse - Fantastisk placering og udsigt.
Vi havde købt deal til 2 personer i dobbeltværelse m/eget bad - Da vi var 3 personer, havde vi købt deals svarende til 4 personer. Det vi fik, selvom vi havde betalt for én ekstra person, var 2 værelser med én indgang og fælles bad i gangen.
Lyset i gangen tændte hver gang du bevægede dig i sengen.
Meget små værelser og ingen sted at gøre af tøj eller våde håndklæder. Kun loftslys på værelset.
Maden var uinspirerende, vi valgte 1. aften at købe 1 karaffel hvidvin og så gemme 1/2 delen til 2. aften. Da vi kom 2. aften vil værten give os en forkert karaffel, han havde simpelthen ikke styr på det og hørte ikke efter, da vi sagde at det var en forkert vin. Heldigvis kom den anden tjener og gav os den rigtige, efter vi havde forsøgt i over 10 min at overbevise værten.

28 mars 2024

Over betalt kedelig mad!

Vi bestilte mad til at tage med hjem. En vegetarsalat til 128 kr bestod af iceberg, feta, agurk, tomater, peanuts og ingen dressing. Det hjemmebagte brød var en lille bolle som i øvrigt var tør. Stjerneskud var kedelig, friturestegt fisk og brødet var trist.

13 juli 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Jeg har lige besøgt Skavenhus (uge 27)…

Jeg har lige besøgt Skavenhus (uge 27) i to nætter. Stedet ligger fabelagtigt helt ned til vandet. Hvor er det ærgerligt at maden så til gengæld ikke kan stå distancen. Det var ganske enkelt ikke godt nok. Det er sjældent jeg kritiserer maden de steder jeg kommer, men et er at det faktisk ikke smagte særlig godt, noget andet at serveringspersonalet især første aften ikke præsenterede maden. Dødærgerligt når man tænker på den gode beliggenhed.
Hvis jeg skal på Skavenhus nogensinde mere, kræver det at restauranten stepper op.

2 juli 2024

Vi kom 4 personer 10.juni

Vi kom 4 personer 10.juni, fik lejlighed med 2 badeværelser, køkken og opholdsstue.
Fine værelser, dog smalle senge.
Maden var god gammeldags Kromad med mørt kød, med salat, bestemt ikke noget klage over.
Derudover var der en frisk og slagfærdig betjening med masser af humor.
Desuden en formidabel udsigt.

10 juni 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Et kedeligt og dårligt ophold

Hvis bare vi havde tjekket Trust pilot. Vi købte en deal til Skaven hus, som må siges, var et totalt fejlkøb. Maden er i sig selv en katastrofe, kartofler fra glas i højsæson for nye danske, bearnaise sovs fra en bøtte og endda to dage i træk (hvad med lidt opfindsomhed) og pyntet med lidt revet gulerod. Det bliver ikke ringere. Morgenbrød fra bake off. lidt for baked, toppet op med en sur servering. Vi bestilte en Dunkel øl fra Rækker Mølle Bryghus. Den havde en direkte sur smag, og den ovenstående sure servitrice konstaterede blot at den var dunkel og de havde solgt mange tidligere på dagen. Det er er jo den helt rigtige måde at besvare spørgmål på, samt imødekomme kunder. Vi havde et værelse med dobbeltseng, dvs. en seng på
140 cm. Der var så vakkelvoren at vi frygtede om den holdt. Vi giver Skaven hus 1 * og det er for udsigten, alt andet ved opholdet er intet mindre end forfærdeligt. Til alle der måtte overveje, læs Trust pilot.

2 juni 2024

Dejligt ophold på Skavenhus

Vi har haft 2 dejlige overnatninger. Vi var så heldige at bo i en lille hytte, havde dejligt vejr og der var sådan en dejlig ro og en fantastisk solnedgang.
Maden var lækker og velsmagende og en fin og venlig betjening. Stedet kan bestemt anbefales.

26 maj 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Trist oplevelse med ubehagelig vært

Vi harbbestil 2dobb med 2dages deal ophold på Skavenhus. (Bestilt nov 2023, med ankomst 15. Maj 2024. Ved ankomst havde de ingen ledig værelse. Vi blev spurgt hvor langt vi kom fra ? Vi havde kørt i 3 timer for at nå stedet. Så vi havde rimelig langt. Vi blev bedt om at vente, og kunne få en kop kaffe imens de fandt en løsning. Vi fik anvist 2 dobb. værelser med fælles bad. Dealen lyder på eget bad og toilet pr. dobb. værelse. Samme dag taler vi med et par, som var blevet anvist vores værelse, havde pakket ud, men blev spurgt om de ville flytte, da der var nogle der gerne ville bo sammen. ( Det er direkte forkert). Middagen på de 2 dage, var rimelig/dårlig.Vi fik anbefalet husets Rose vin, som var udrikkelig. Rødvin, dårlig terrassevin. Vinen serveres i karaffel. Morgenmad: Skrabet. Vi spurgte om youghurt. Svaret var: “Det har vi ikke. Der er ingen der vil spise det. “ Der var ingen mælk. Gode boller, og brød. Kedelige rundstykker. 2 slags skåret ost. Rullepølse og hamburgryg. Ved vores afrejse spurgte vi om afslag i prisen, da vi jo ikke havde fået det vi havde betalt for. Vi mødte her en vært med et meget grimt sprog. ( Vi har været her 3 gange hvilket betyder: 1. eneste og sidste gang. Beliggenhed fantastisk. Rene værelser.

15 maj 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde 12 gæster med til min 80 års…

Jeg havde 12 gæster med til min 80 års fødselsdag. Vi blev indkvarteret i meget rummelige, toprengjorte værelser alle med balkon og udsigt. Personalet venligt og imødekommende. Maden rigelig og veltillavet.

10 maj 2024

Kedelig oplevelse

Vi skulle bestille maden dagen før, så det ville være klar når vi kom. Vi kom som aftalt kl 12.30 men måtte vente i 40 minutter på at vores mad kom.
Trist oplevelse med maden, vi var flere der fik stjerneskud, havde forventet frisk fiks, men fik friturestegte fiskefileter. Der var ligeledes en meget kedelig frokost platte.
Maden levede bestemt ikke op forventningen, dårlig og dyr.
Kan ikke anbefale stedet - kun beliggenheden

12 maj 2024

Deal på Skavenhus er alletiders

Deal på Skavenhus er alletiders. For 1898 kr fik vi et herligt weekendophold for 2 voksne, i en rummelig og moderne ferielejlighed. Med i prisen var 2 x velassorteret morgen buffet, og 1x 2 retters menu og 1 x 3 retters menu. God velsmagende mad, og der var rigeligt af den. Betjeningen var ganske i orden. Vi kommer helt sikkert tilbage.

19 april 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

hej Susanne useriøst når Skavenhus…

hej Susanne useriøst når Skavenhus hotel personale giver skavenhus 5 stjerner til sig selv , men trustpilot taler for sig selv 47% med 1og 2 stjerner.- Som tidligere skrevet, klagede stille og roligt til dig over støj på værelset, som du sagde ville være væk når middagen var slut og du var ikke med oppe på værelset og hørte derfor ikke hvor ubehøvlet din chef Frank var. Så du burde lade være med at kommentere hvad der foregik. Jeg mener du fik de roser du kunne tilkomme. Med hensyn til maden gider jeg ikke kommentere på den , se bare på de andre anmeldelser

7 april 2024

Ophold skavenhus

Besøg på Hotel Skavenhus 7 April hvor vi havde et fantastisk ophold. Vi fik et rigtig hyggeligt værelse med fjord udsigt og en oplevelse af god service og lækkert mad.
Men må lige kommentere Herren Gert Andersen som beskriver hans og konens korte oplevelse,
Vi oplevede en herre med meget truende adfærd overfor personalet samt en uhøflig måde at tale og opføre sig op. Efter de forlod hotellet blev der ro og hygge

7 april 2024

Fantastisk beliggenhed godt værelse

Det var med noget bange anelser at vi begav os afsted mod Skavenhus, vi havde jo læst anmeldelser af stedet, godt nok efter at vi havde bestildt.
Jeg må sige at vores frygt blev gjort til skamme!
Vi ankom og fik anvist et værelse / lille lejlighed i et anneks som ligger få meter fra Ringkøbing Fjord værelse og bad var rent og pænt.
Hvad maden angår var den udmærket dog ville vi gerne have haft lidt salat eller andre grøntsager til, det have højnet oplevelsen.
Morgenmaden var rigtig god.
Alt i alt en god oplevelse prisen taget i betragtning, vi kommer helt sikkert igen.

28 mars 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.