Stedet var dejligt med udsigt over vandet , lejligheden var der ikke meget hygge , dårligt belysning , men det var rent. Det værste var maden fredag aften vi fik tunmousse som smagte forfærdeligt . D... Se mer
Det här tycker kunderna
Vi var 3 hold gode gamle venner 2 overnatninger Fik en rigtig dejlig lejlighed hvor vi havde det hele for os selv . 2 badeværelser køkken opholdsrum, Dejlig morgenmad lune hj.bagte boller hj. V... Se mer
Udefra ser det fantastisk ud - flot beliggenhed. Vi fik et lille dårligt indrettet, gammelt værelse med gammelt gulvtæppe. 140 cm gammel seng, som værten mente var 160 og ny. Forespurgte om andet vær... Se mer
Vi var to ældre ægtepar, der havde købet to døgns ophold på Skavenhus. Fik tildelt en stor ferielejlighed. Udmærkede værelser og senge. Fine opholdsrum. Rigtig god forplejning. Rigelig mad, der var... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Dejlig og skøn sted
Så er vi på vej hjem efter weekend ophold på Skavenhus.
Vi havde to deal-beviser på 2 overnatninger med mad begge dage.
Vi fik vildtroulade fredag og vildt filet lørdag.
Spændende at smage noget, vi ikke får hjemme. Det var ikke lige mig, det vi fik fredag. Men de andre synes godt om det, så måske det bare var mig.
Vi havde en fantastisk udsigt over Ringkøbing Fjord fra vores lejlighed.
Lejligheden havde 2 badeværelser og skøn opholdsrum, hvor vi kunne hygge, grine og spille div spil.
Sødt og hjælpsom personale.
De var søde at hjælpe os med isterninger til vores medbragte drikkevarer.
Det er ikke sidste gang, vi kommer på besøg.
Hilsen
Karen og Kim
Vi kan kun give Skavenhus fem stjerner.
Meget søde og imødekommende personaler.
Behjælpelige med diverse blandt andet isterninger til drinks i den store lejlighed.
Dejlig udsigt til fjorden.
Maden var en god oplevelse, da vi fik serveret vildt roulade den ene aften og vildt filet af krondyr lørdag aften, som er noget vi ikke rigtig selv får hjemme.
Så alt i alt en super god oplevelse.
De bedste hilsner
Lone og Peder
Vi er meget tilfreds
Hej.
Vi har lige afsluttet et to dags ophold på Skavenhus. En gave fra vores børn. Vi har nydt de to dage i det lille hus Lærkereden. Dejlig mad, god betjening og dejligt personale. Hyggeligt hus og vi vil gerne anbefale stedet til andre.
Vh Belinda og Keld
Fik opholdet i gave af børn og…
Fik opholdet i gave af børn og børnebørn .
God mad, god service, fin beliggenhed og ok værelser.
Kun 4 stjerner grundet en kedelig morgenbuffet.
Skavenhus, Vi fik at ophold foræret af vores børn
Vi fik at ophold foræret af vores børn, og var noget nervøse efter at have læst de mange negative anmeldelser på Trustpilot.
Men, vi havde et fint ophold, glimrende mad og rart personale, fint rent værelse med flot udsigt. Varmt vand i bruseren o.s.v
Kan kun anbefales 😁
BLIV VÆK fra SKAVENHUS. Det er et frygteligt sted og ejer evner ikke at rette op på stedets mangler og dårlige stemning.
Min mand og jeg havde telefonisk bestilt 2 dage fra søndag den 27.10-29.10.24. Det var en forfærdentlig oplevelse. Søndag aften fik vi en såkaldt ubestemmelig tunmousse, som intet smagte af. Hovedretten skulle være Mørbradbøffer. Her blev der serveret direkte på tallerken noget mærkelig klumpet brunt sovs med afskrabning fra en gryde med to stykker trevlet kød af ubestemmelig oprindelse ( kogt okse eller kogt svinekød) men i hvert fald ikke mørbrad. Det havde altsammen en mærkelig smag og konsistens. Altså betegner stedet hovedretten for mørbrad men sælger noget andet ubestemmeligt.
Vores værelse havde en udmærket udsigt men dobbeltsengen var en meget smal 1 1/2 mands seng (Max. 140 cm) og samtlige bundbrædder var af forskellige tykkelser og med forskellige mellemrum og lå løse så hver gang man vendte sig larmede det helt vildt og begge vågnede derved.
Morgenmaden er også et kapitel for sig. Der var noget røræg uden bacon som bare stod på bordet uden opvarmning. Endvidere var der ingen mælkeprodukter overhovedet. Der var krus til rådighed af forskellig størrelser og farver, lignede det man køber på loppetorv. Ikke noget man ser på et hotel.
Vi kontaktede ejeren mandag morgen den 28.10.24 om de anførte mangler vedrørende seng mv. Han forklarede at det anførte ikke passede og han nægtede at refundere lejen for det sidste døgn.
Vi afleverede nøglen efter morgenmaden og vores anbefaling til fremtidige gæster er: BLIV VÆK, fordi ejeren ikke evner at udbedre manglerne.
ikke for handicappede
Stedet er absolut ikke for handicappede.
Vi var to par, der bestilte direkte til Skavenhus
Blev lovet to lejligheder med bad. Det skulle være ved jorden og nem at komme rundt og ind på badeværelset med rollator. Vi fik ved jorden ja, men fik en dobbelt garage, som var lavet om til to værelser med fælles badeværelse. værelserne var meget små, og i det ene værelse var sengene skubbet helt op mod væggen, i det andet stod de forskudt for hinanden. Der var ca 10 - 15 cm. kant fra gangen og op til badeværelset. Bruser kunne ikke bruges, da man ikke kan komme ind med rollator og en hjælper. Koldt på værelserne. Maden var bestemt heller ikke noget at skrive hjem om.
Dejlig ophold
Vi havde nogen rigtig hyggelige dage i efterårsferien, dejlig natur område det ligger i.
Maden var fin men kunne godt ha brugt lidt grøntsager til også.
Manglende professionalisme
Det eneste gode at sige er, at hotellet ligger fantastisk med flot udsigt. Det bliver drevet amatøragtigt, maden er ringe og værelset i en ringe forfatning.
2 dages dealophold
Jeg havde inviteret min søster på et 2 dages deal ophold.
Værelset på 1. sal havde en 3/4 seng, langhåret slidt , beskidt og gammelt gulvtæppe. På badeværelset hang der en hårtørrer, men var der ingen stikkontakt og den vægholdte wc børsteholder var fyldt op til kanten af vand fra børsten og ganske ulækkert.
Vi måtte bede om et lagen, så en af os kunne ligge på en sofa og vi brugte et stik på værelset til hårtørring, men uden et spejl. TV skal ikke stå på gulvet i ankelhøjde. Vi måtte sætte det på en kuffert, for at kunne se.
Værelset bør gennemgås og væk med det ulækre gulvtæppe.
På den første aften fik vi en fiskeret med flute og en hovedret af oksesteg med sovs, kartofler, tyttebær og waldorfsalat. Det smagte dejligt og var pænt anrettet.
På andendagen fik vi fortalt at vi skulle have tunmousse, mørbradbøf og bananasplit. Det lød dejligt og forretten var også nogenlunde, men hovedretten var bestemt ikke mørbrad. Det var en lille klat ‘grumset’ sovs med løg, champignon og i den lå kødet. Det var ikke mørbrad, men rester af kødet fra førstedagen. Det var en kæmpe skuffelse.
I stedet for at ‘maskere’ og lyve om maden, burde de have lavet biksemad af resterne.
Jeg vil kun give 2 stjerner og det er for den skønneste udsigt.
Min søster får 5 stjerner for hendes gode humør og sjove humor, som reddede vores weekend.
Det var det dyreste dealophold jeg har været på, men absolut det værste og kan ikke anbefales.
Bookede et 2 dages ophold
Bookede et 2 dages ophold, søndag til tirsdag, maden var forfærdelig begge dage, kulminerede med desserten sidste dag, en isdessert hvor isen var grynet og uspiselig. Der var tydeligvis ingen kok i køkkenet, og serveringen anede ikke hvad der blev serveret. En hel igennem surrealistisk oplevelse..
Desværre kan man først skrive
Desværre kan man først skrive, når man har valgt antal stjerner, og desværre kan man ikke give “minus-stjerner”!
I august bestilte jeg telefonisk 2 værelser på Skavenhus (Deal). Opholdet skulle afvikles 7-9 oktober.
Da vi ankom, blev vi “forvist” til et parcelhus, der ligger overfor hovedbygningen, men væk fra fjorden og uden den lovede fjordudsigt.
I huset var der 3 værelser med dobbeltsenge + 1 værelse med køjesenge. Desuden var der en stor opholdsstue, et køkken og 2 badeværelser. De anviste værelser havde direkte udgang til køkkenet.
Intet var altså i overensstemmelse med beskrivelsen i dealen.
Vi kontaktede derfor værten (Frank), men han kunne overhovedet ikke forstå vores utilfredshed. Han nægtede at refundere vores udlæg men foreslog, at vi kunne få værelser som lovet på et senere tidspunkt. Det kunne vi ikke acceptere, da vi så endnu en gang skulle køre 600km frem og tilbage fra vores bopæl.
Vi valgte derfor at forlade stedet, og vi kan kun opfordre evt andre kunder at sikre sig, at de får, hvad de er blevet lovet!!!
Kjeld Christensen.
Vi fandt Blinkende Lygter's menu på Skavenhus, men ikke sjælen
Et ophold med to overnatninger var den deal, vi havde købt. Havde vi checked Trustpilot inden køb, var det ikke blevet til noget.
Vi blev installeret i en lille hytte, som lod meget tilbage med hensyn til rengøring. Fedtede overflader, urent porcelæn og en mikroovn, som var beklædt med gammelt fedt.
Nu skulle vi ikke selv lave med, men nyde hotellets menuer.
1. menu:
Forret bestående af en fiskemouse på salatbund med brød. Brød ok. Fisk lidt kønsløs.
Hovedret var en opvarmet rest nakkefilet stegt som vildt. Skorpen brændt og ikke spiselig. Hertil hasselbackkartofler som var købt som halvfabrikata; men man havde ikke lavet dem færdige, blot lunet dem. En syrlig klat bearnaisesovs fuldendte indtrykket af manglende kogekunst. Serveret på fedtet voksdug.
2. menu:
Forretten var en hønsesalat, som bar præg af for meget mayonnaise, som hønsene ikke skulle nyde noget af at ligge i.
Hasselbackkartoflerne var gengangere, heller ikke færdiglavet. Kødet skulle være langtidsstegt svinemørbrad. Hvis det var tilfældet, må kødet have stået i ovnen de sidste par dage og efterfølgende være skåret på langs af fibrene. Genopvarmet. En kønsløs brun sovs med nogle champignoner var sjasket henover. Lidt revet gulerod.
Desserten valgte vi at springe over.
Skavenhus er beliggende på et meget naturskønt sted. Når det kan lade sig gøre at drive det på denne måde, må det skyldes, at der så mange "tosser" som os, der går efter et billigt tilbud, som bare er for billigt.
Så maden skal forbedres. Rengøring af stedet ville kunne bidrage til en oplevelse af friskhed, som der findes rigeligt af, udenfor.
Dejligt værelse
Dejligt værelse, smuk udsigt.
Forretterne rigtig gode, 2.dags hovedret håber vi aldrig at få igen (kalkun), is til dessert uspiselig.
Effektiv betjening, men det var nok bare et arbejde.
Så en blandet oplevelse.
Gulvtæpper på værelser er ulækkert.
Gulvtæpper på værelser er ulækkert.
Restaurant borde dækket med voksduge og dækkeservietter, føltes ikke særlig hygiejnisk, hvide duge, vil give et helt andet indtryk. Maden ikke lækker, de burde ansætte en kok, for simpel, smager ikke af noget, isdessert var uspiselig. Morgenmad var godt.
Tag lidt mere for vinen, så vand fra hanen bliver gratis.
Beklager, vil ikke anbefale til andre.
Deal ophold og bestilling
Kan se, at der er nogen med deal ophold, Kan desværre ikke finde ud af, hvornår jeg kan få den oplevelse. Hvornår bestilte I?
Ringede for at bestille opholdet. Det kan ikke lade sig gøre på de datoer, jeg ville bestille, så måtte spørge til hvornår - fik foreslået i november måned altså 2 måneder efter. Hverdage, skal jeg bestille ferie i. Da jeg så ringede for at sige, at jeg ville tage den ferie, som Frank havde ledige lokaler så bad han om at ringe tilbage. Okay, sagde jeg, og det skulle jeg så ikke have gjort. Sweat deal siger, at de ikke har noget at gøre med det mere. Det er betingelserne. Okay, jeg kan forstå inden for 14 dage. Men 2 måneder og det er åbenbart kun betingelserne fra Skavenhus der har magten. For så er de gode til at afvise folk. I sær, hvis de 14 dage er overstået. Så tillykke. 1600 kr. fordi I har magten.
Fantastisk beliggenhed
Lige kommet hjem fra Skavenhus - deal med 2 overnatninger og middag begge dage.
Fik anvist anneks næsten helt nede ved vandet.
Rent og pænt og vigtigst - rigtig gode senge.
Maden ok - rigtig god dansk kromad og rigelige portioner. Morgenmaden - ja, der var vel hvad der skal være.
Vi fik god service af et flinkt personale.
Vi blev indlogeret i Lærkereden
Vi blev indlogeret i det lille hus - Lærkereden - her var egentligt okay, men sengen var en 1 1/2 mands seng som man kun kunne bestige fra fodenden. Der var ingen muligheder for fralægningsplads.
Maden var overhovedet ikke noget at skrive hjem om, - første aften bestod af 2 retter, en ubestemmelig tunmousse som forret og marineret kalkun som hovedret.
dag 2 - var der 3 retter på menuen - først en gang hønsesalat og derefter mørbrad hvor der var en brun sovs som så noget ulækker ud med klumber af ubestemmelig art og 2 halve kartofler som var noget tørre i det - og det hele var koldt. Som dessert en halv banan og 2 kugler is.
Selve anretningen af maden kunne også gøres meget bedre og mere indbydende.
Morgenmaden var okay og kaffen god.
Der var mulighed for at have sit kæledyr med, men ingen mad eller vandskåle.
Så alt i alt en meget skuffende oplevelse - så derfor kun 2 stjerner.
Fantastiske dage på Skavenhus
Vi har haft et par fantastiske dage på Skavenhus. Et Deal ophold med aftensmad inkluderet. Havde på forhånd læst de dårlige anmeldelser, og kan slet ikke genkende det,der beskrives. Vi boede i en ferielejlighed/værelse på første sal med en fantastisk udsigt over Ringkøbing Fjord, og en stor fælles terrasse for 4 værelser. Værelset var fint, i orden og rent. Maden er ikke gourmet, men velsmagende lækkert mad. Personalet er flinke og hjælpsomme. Morgenmaden var også superfin. Lækre hjemmebagte boller, lækre oste og pålæg, røræg, lækker juice og god kaffe. Deal 1645 kr for alt dette og 2 overnatninger. Hvad kan man forlange mere.
Rigtig god oplevelse på Skavenhus
Rigtig god oplevelse på Skavenhus.
Maden var alletiders.
Sengene var gode også værelserne.
Alt spillede godt.
Kan anbefales 😀
Dejligt weekend ophold
Vi er tre par, der netop har haft en dejlig weekend på Skavenhus.
Vi boede i den store lejlighed, som de kalder det.
Der var 4 separate soveværelser, fint køkken med køleskab, kaffemaskine og opvaskemaskine. To badeværelser og et opholdsrum med spisebord og stole og tre sofaer.
Første aften blev der serveret tun mousse, mørbradbøf og kaffe med småkager.
Anden aften blev der serveret hønsesalat, marineret kalkun og kaffe med banana split.
Vi kan ikke genkende det, som nogen skriver om, i de dårlige anmeldelser.
Til gengæld kan vi absolut anbefale et ophold på Skavenhus, som ligger fuldstændig fantastisk helt ned til Ringkøbing fjord.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.