Fantastisk tur. Vi fik en dejlig tur mættet med flotte indtryk. Skan rejser personale på kontoret var utrolig kundevenlige overfor dårligt gående gæster. Vi fik pladser på 1. Række og der var plads... Se mer
Företaget har svarat
Fantastisk og hyggeligt tur og sjov chauffør. Hotel rigtig fint, hyggeligt og pænt rent. Morgenmad helt vildt fantastisk. Men aftensmaden til festen, var kødet lidt sejt. Underholdning sjov. Freda... Se mer
Lige været på 🌷tulipantur til Holland🤩som var min 6 rejse med Skan rejser. Turen var fantastisk, perfekt turprogram, skønne oplevelser og lækkert hotel med dejligt mad, så som altid 👌en tryg og... Se mer
Företaget har svarat
Lige hjemkommet fra en dejlig 12 dages forårstur til Toscana. Var på samme tur i juli 2025. Denne her tur var på 12 dage hvilket giver at det ikke er så presset. Godt hotel fantastisk combinere... Se mer
Företaget har svarat
Dansk familie virksomhed med hovedsæde i Køge.
Brogade 3, 3 sal, 4600, Køge, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 75 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Det primære ved rejsen var Rhinen og Mosel,på et dejligt skib Monet.Alt ombord var rigtig godt.Maden var 1klasses. At det tager en hel rejsedag ud,og tilsvarende hjem er meget,meget anstrengende,selv om der var de små hvile/frokost stop undervejs.Guiden var professionel og meget behagelig.Lotte

Svar från Skan Rejser
Vi er netop kommet hjem fra Skanrejser flodkrydstogt på Rhinen og Mosel. Vi havde en dejlig tur, med nogle meget godt forberedte og vidende guide/chauffører. Bussen var behagelig, med god benplads.
Vi oplever skibet noget brugt, der kom vand op igennem vores gulv og det betød at der lugtede grimt i vores kahyt. Besætningen gjorde deres bedste for at ordne det, men et halvvådt gulvtæppe var ikke så lækkert. Det var ikke vores oplevelse at det var andre end vores kahyt det var galt med.
Maden ombord var glimrende.

Svar från Skan Rejser
Helt og holden en meget fin tur,der manglede intet,hverken på katytten eller på maden,den var helt i top.

Svar från Skan Rejser
Har lige været på koncerttur til Berlin (Santiano). Der var styr på alt. Chaufføren Jan skal også roses, han gjorde turen til 6 stjerner.
Det er 2 gang vi rejser på bustur med Skan rejser. Berlin sidste år. Stettin i år. Og igen var alt bare super godt. Jeg kontaktede Skan rejser, og bad om at vi kunne få værelser tæt på/ved siden af hinanden, da vi rejste to familier. Og jeg havde booket plads på bussen “forrest oven på” men bad om nogle specifikke pladser, som vores to teenage tøser var vilde med, på første tur. Og begge de ting jeg bad om, blev indfriet. Fantastisk !! Tak for det.

Svar från Skan Rejser
Fantastisk rejse til maastricht … super dygtigt personale og rejse som har været en super oplevelse
Med den bedste chauffør ..
Skønt hotel Leonardo i Munchengladbach
Men den bedste service ❤️🇩🇰❤️🇩🇰❤️🇩🇰

Svar från Skan Rejser
Helt igennem godt planlagt og udført rejse. Chaufføren fra Herning Turistbusser kørte eminent godt. At der ikke var åbent i hotellets bar under opholdet, er ikke Skan Rejsers skyld. Andrë Rieu var i klasse for sig selv.

Svar från Skan Rejser
Vi har lige været på en skøn tur til en fantastisk
Andre Rieu koncert i Maastricht,
med Skan Rejser/Herning Turist.
Dejlig og komfortabel bus, med alletiders chauffør, som kørte os sikker frem til div. destinationer.
Carsten/Bassemand/“Claus” (kært barn har mange navne)😂 var meget behjælpelig og ydede en flot service under hele turen, med kaffe, øl, sodavand og vand, og da hotellet åbenbart ikke var interesseret i at tjene penge, åbnede Carsten “baren” i bussen. Tak for en god tur.

Svar från Skan Rejser
Tusind tak for en helt perfekt tur til Berlin. Vi tog afsted 06.07og kom hjem lidt over midnat 10.07 - første men ikke sidste gang 🤩
Trafik må selvfølgelig forventes i en by af den størrelse, og derfor kom vi også 45 minutter senere afsted på vores hjemtur (var dog hjemme før planlagt 😊) - kunne i overveje muligheden for at man som kunde kunne få liveopdatering på hvor bussen er på jeres hjemmeside?.

Svar från Skan Rejser
Vi har lige været i Mastricht med Herning Turist/scan rejser. Helt fantastisk tur med "bassemand" alis Karsten super service- super kørsel alt var til 5 stjerner og vi vil helt klart anbefale jer til andre. Tak for turen bassemand. Vh Annette og Claus Berntsen 😀

Svar från Skan Rejser
Fin Bustur til Berlin med en god og dygtig chauffør Arndt. Fin bus og færgeture, men Hotellet B&B Alexanderplads, var ikke noget at råbe hurra for! Meget lille twin room nr. 810, dette selvom vi havde bestilt et double room. Togene kørte bogstaveligt gennem rummet døgnet rundt, hver andet minut. Snusket og ødelagt armatur i brusekabine, skrabet morgenmad, med blå hårdkogte æg!

Andre Rieu, Maastricht.
Hotellet var absolut ikke 4-stjernet! Det eneste positive der er at sige om det, er at det var gode senge, og rustik, men velsmagende mad.
Deres såkaldte terrasse bestod af 3 haveborde med hver 4 stole, til et hotel på 7 etager. Toiletterne var så lave at de hørte til i en børnehave - ikke smart når der er gæster med dårligt bentøj med på turen - badekaret var så til gengæld så højt at det gav problemer at komme sikkert frem og tilbage under bruserne. Baren var overhovedet ikke åben mens vi var på hotellet, og så snart morgenmaden var indtaget blev der lukket for kaffemaskinerne og selv koldt vand blev der lukket for! eneste mulighed for at købe noget var 2 automater, som skulle fyldes op af en der kom udefra, så der var ikke meget i.
Takket være en dejlig buschauffør Carsten "Bassemand", som gik above and beyond for at servicerer jeres gæster, havde vi dog mulighed for at få drikkevarer fra bussen, stort set døgnet rundt, og ud over det, så havde han bare styr på sin bus, og tropperne i den undervejs, så hold fast i ham og bussen og skift det skrækkelige hotel ud.
Fra Skan Rejser manglede vi bla. en plan for turen, for det vi kunne læse os til på hjemmesiden, stemte absolut ikke overens med den printede plan som Carsten havde, så måske en mail, med en rejseplan ville være på sin plads. Vi havde bestilt vores billetter af 2 omgange, det skal i have ros for at kunne håndterer, vi kom til at sidde sammen i bussen, boede dør om dør på hotellet og sad sammen til koncerten, så tak for det.

Svar från Skan Rejser
Har været på en dejlig tur til Maarstrich og koncert med Andre Rieu. Carsten var en fantastisk chauffør, man var fuldstændig tryg ved at køre med ham. Han var utrolig venlig og hjælpsom, så stor ros til ham.
Hotellet var fint. Rene værelser, gode senge og lækker mad. Men - ikke særlig “ældre” venlig. Et meget højt badekar, som var svært at komme op i, og endnu sværere at komme af igen. Baren var lukket under hele opholdet. Udenfor var der 3 borde og 12 stole til måske 100 gæster. Under al kritik, at man ikke kunne sidde ude og nyde det skønne vejr. Så en god ide at finde et andet hotel.
Rejser dog gerne igen med Skan rejser.

Svar från Skan Rejser
Vi havde en super god tur til Hamborg. Vi havde dog alligevel en ubehagelig bustransport idet der blev drukket spiritus af medpassagerer helt tæt på os. Dette medførte en ubehagelig lugt af spiritus, som vi jo så var tvangsindlagt til at sidde i i mange timer. Ligeledes blev der på hele turen hostet af medpassager lige i retning af os på få cm. afstand. Dette var ligeledes grænseoverskridende. Man kan selvfølgelig ikke gøre for at man er syg og hoster, men kunne man evt. opfordre de rejsende til at bære mundbind i sådanne situationer?
Vi har så efterfølgende fundet ud af, at man ikke må drikke spiritus i bussen. Så kunne vi jo selv have påtalt det.
Vi har erfaret at ting kan blive ubehagelige, når man skal sidde tæt sammen i mange timer. Derfor har oplevelsen medført at vi nok fremover vil overveje om busrejser er noget for os.
Tak for en fantastisk tur til Koncert med Andre Rieu 6.-9. juli 2023. Vores bus og chauffør Carsten fra Herning Turistfart skal have de flotteste roser herfra. Sikke en service han ydede. Vi følte os fuldstændig tryg ved ham, og han har da et servicegen ud over alle grænser. Dem skal I holde fast i. Selve hotelopholdet var også godt, dog synes jeg der manglede noget. Vi kom til hotellet og ingen i receptionen bød velkommen. Ingen bar åben om aftenen. Vi kunne trække i en automat, og det er ikke det jeg tager på ferie for. Selve maden var der ikke noget at klage over og heller ikke serveringen. Værelset var også godt og rent. Dog ville jeg ønske man ikke skulle træde op i et badekar for at tage bad. Vi var jo mange ældre med forskellige skavanker, som havde svært ved at komme op i den, og det var farligt når man skulle af den igen.

Svar från Skan Rejser
Vi har haft en rigtig dejlig tur til koncerten med André Rieu. Herning Turist sørgede for en dejlig bus, og chaufføren Carsten "Bassemand" en behagelig tur til og fra vort hotel i Mönchengladback, og til koncerten i Maastricht. - Hotellet var dog under standard. Værelserne var fine, men servicen på hotellet var dårlig. Receptionen havde f.eks. ikke et bykort. Baren var lukket under hele opholdet, og i restauranten var der ikke porcelæn og bestik nok til alle gæster. Vi måtte hele tiden vente på at serveringen fik taget brugt porcelæn ud, så det kunne blive vasket op, og vi f.eks. kunne få en kop kaffe til morgenmaden. -- Vi rejser gerne med "Skan Rejser" og "Herning Turist" igen, men ikke til "Hotel Leonardo" i Mönchengladback. Mvh. Pensioneret Turistchauffør.

Svar från Skan Rejser
Turen til Maastricht og Andre Rieu koncert blev en god oplevelse særligt takket være vores kompetente chauffør. Carsten var for det første rigtig god til at køre sin bus på de mest udfordrende steder på en behagelig måde,hvor man hele tiden kunne føle sig tryg. Desuden havde han hele vejen igennem et lige så behageligt humør,var behjælpelig og skabte en god stemning.Selve koncerten var for vores vedkommende en stereotyp og skuffende affære.Men resten af arrangementet spillede ,og det var klart en anbefalelsesværdig tur.
Hilsen to glade bagsæde- passagerer.

Svar från Skan Rejser
Vi har haft en dejlig tur til Maastricht for at se André Rieu. Buschaufføren var alle tiders, og gjorde alt for at gøre vores tur god😊
Vi kunne godt ønske at vi fra skanrejser havde fået lidt mere at vide om hvad der var i bussen (oplader til mobil, kan man købe kaffe mm, pauser) Da jeg ringede fik jeg bare at vide, at det bestemte chaufføren. Og vi fik at vide at vi ikke selv måtte have mad og drikkevarer med. Så vi var lidt nervøse for turen, og det var der slet ingen grund til. Der blev holdt pauser og lavet kaffe osv. Alle tiders chauffør og tur

Svar från Skan Rejser
Dejlig tur til Mastricht, med Karsten som chauffør. Dygtig og tålmodig mand, tager gerne afsted igen

Svar från Skan Rejser
Fantastisk tur til Andre Reiu koncert i Maastricht. Kan varmt anbefale denne oplevelse og var en perfekt rejse med Herning Rejser hvor Carsten var en meget flink og dygtig chauffør - meget behjælpelig hele turen igennem. Tak for det, vil gerne rejse med dem igen.

Svar från Skan Rejser
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.