Skan Rejser Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk tur. Vi fik en dejlig tur mættet med flotte indtryk. Skan rejser personale på kontoret var utrolig kundevenlige overfor dårligt gående gæster. Vi fik pladser på 1. Række og der var plads... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fantastisk og hyggeligt tur og sjov chauffør. Hotel rigtig fint, hyggeligt og pænt rent. Morgenmad helt vildt fantastisk. Men aftensmaden til festen, var kødet lidt sejt. Underholdning sjov. Freda... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lige været på 🌷tulipantur til Holland🤩som var min 6 rejse med Skan rejser. Turen var fantastisk, perfekt turprogram, skønne oplevelser og lækkert hotel med dejligt mad, så som altid 👌en tryg og... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lige hjemkommet fra en dejlig 12 dages forårstur til Toscana. Var på samme tur i juli 2025. Denne her tur var på 12 dage hvilket giver at det ikke er så presset. Godt hotel fantastisk combinere... Se mer

Företagsinformation

1. Resebyrå
  2. också i
  3. Researrangör

Informationen kommer från olika externa källor

Dansk familie virksomhed med hovedsæde i Køge.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 75 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

60 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Bustur til Stettin, Polen

Min mand og jeg bestilte en Bus tur med Skanrejser til Stettin i Polen, 4 dage i vinterferien.
Vi mødte op som aftalt kl. 7.45. Skønt at blive hentet på præcis aftalte tid og næsten ved hoveddøren, da Skanrejser har flere opsamlingssteder, så man ikke kun starter i København.
Vi havde en god bustur derned med behagelige og venlige chauffører. Specielt chaufføren Frank, som var meget informativ omkring rejsen, hvilket var brugbart for alle.
7 timer efter stod vi nede ved et fint og velfungerende Hotel Radisson Blu.
I rejsen var der inkluderet morgenmad samt aftensmad. Morgenmaden bestod af en stor buffet, hvor der også var taget hensyn til laktose intolerante personer samt veganer. Aftensmaden var Dagens Ret. Åbningstiderne var fleksible og det var muligt at have en hel dag i Stettin og komme tilbage på hotellet og spise sent aftensmad. Serveringen lukkede kl. 21.00.
Alt i alt havde vi en god og behagelig rejse og også hjemrejsen forløb godt. Det er bestemt ikke sidste gang at vi rejser med Skanrejser og kan kun anbefale dette selskab til andre.
Mvh. Helene

15 februari 2024

Kære Helene

At læse dine rosende ord fylder os med stor glæde og stolthed. Vi lægger stor vægt på feedback fra vores kunder, og din positive oplevelse er en påmindelse om, hvorfor vi er dedikerede til at levere den højeste kvalitet og service til vores kunder.

Det er vores mål at skabe meningsfulde og positive oplevelser for alle vores kunder, og din anerkendelse betyder meget for os. Vi sætter pris på din tillid til os og ser frem til at fortsætte med at tjene dig og møde dine forventninger på bedste vis.

Endnu en gang, tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse. Hvis du nogensinde har brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål, er vi altid her for at hjælpe.

Med venlig hilsen,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

JEG VENTER STADIG SVAR FRA…

JEG VENTER STADIG SVAR FRA SKANREJSER !!!!!!!!!!!!!!!!

Jeg skriver denne klage da vi rejste til Berlin med jer under stormen Pia. Vi skulle køre fra DGI byen kl. 6.05 men kørte kl. 5.50 så det var godt at man var i god tid selv under en storm!
Under selve busturen hvor vi sad på 1. Sal lugtede der af cigetatter hele vejen (jeg opdagede senere at der lå to cigetat skodder mellem mit sæde og vinduet). Bussen var iskold og alle der sad på 1. Sal frøs, sad med hue og vanter. Da vi grundet stormen skulle sejle via Rødby var turen selvfølgelig forlænget men man havde ikke tænkt over at Broen kunne være lukket så vi holdt stille i fire timer. Da vi 13-14 timer senere ankom til Berlin blev dem som skulle til Park inn hotel sat af og nye passager kom ind mens vi stadig var i bussen. Folk skulle sidde på vores pladser så vi måtte stå.
Vi ankom på vores hotelværelse. Ca. kl. 21, trætte og sultne. Den dag fik vi intet ud af andet end at sove- vi kunne ligeså godt have sovet hjemme i egen seng og turen kunne have været udskudt med en dag som vi alligevel mistede. Men ved påbegyndt rejse får man selvfølgelig intet refunderet - meget snedigt!!! Så hellere få folk til at sidde i en iskold bus i timevis.
Meget ringe oplevelse!

22 december 2023

Kære Can Akgün

Jeg vil gerne beklage de meget uheldige omstændigheder i forbindelse med udrejsen til Berlin d.22.12023, det var bestemt ikke den bedste start på ferie.

Vi er meget bevidst omkring vort ansvar og vil naturligvis gerne opretholde den tillid, som I har vist Skan Rejser. I den forbindelse vil jeg gerne tillade mig at komme med min uforbeholdne undskyldning på vegne af Skan Rejser, og ikke mindst på egne vegne.

Jeg vil gerne komme med en forklaring for at sætte tingene lidt i perspektiv og dermed også i de rette proportioner:

Vi havde forsøgt at forberede os, så godt vi kunne på forhånd og gjort alt hvad vi kunne for at redde vores gæsters planlagte jul.
Da vi allerede var blevet varslet at afgange fra Gedser var aflyst, havde vi sat dobbeltbemanding på busserne og havde fordelt opsamlingsstederne mellem alle vores busser, således at vi kunne ramme færgen i Rødby i god tid.
Afgangen via Rødby betød også forlænget køretid ift. hvis vi var kommet ud via Gedser-Rostock.
Allerede i Rødby går det desværre galt, da der dannes trafikprop, som betyder vi ikke kan komme frem til havnen og dermed komme med den færge, vi havde reservation til.

Efterfølgende rammes vi yderligere at et uforudset stop ved Femern på tyske side som grundet trafikuheld. Vi rammer Femern kl. 10:49 og kommer herefter først videre kl. 16:05.
Dette betyder at vi allerede her har en forsinkelse på ca. 6 timer, som anses som force majeure.
Vi kunne på ingen måde have forudset disse forsinkelser.

Mht. de 2 cigaret skodder, så kan jeg ikke svare dig på, hvor de stammer fra, men kan forsikre dig om at vores busser altid bliver rengjort inden hver afgang og mht. temperaturen i bussen på 1. sal så undre jeg mig også over at I ikke påtaler dette overfor chaufføren, som burde kunne justere temperaturen.

Jeg beklager de gener som opstår mellem Hotel Parkinn og Hotel B&B, men på dette tidspunkt, er vores bus yderst presset ift. køre-/hviletidsbestemmelserne og var vi nødsaget til at foretage denne nødplan, således at vi kunne nå op til færgen i Rostock indenfor gældende køre-/hviletidsbestemmelser.

Jeg anerkender at det blev en meget lang og hård tur, som alle parter naturligvis helst havde været foruden. Det blev et eksempel på hvor hård naturen (stormen Pia) kan være og hvilke konsekvenser den kan have.

Jeg håber at I vil tage imod ovenstående undskyldning, således at vi får muligheden for at byde jer velkommen til en mere positiv oplevelse en anden gang.

Tur til Lübeck

Min familie og jeg har lige været på 1 dagstur til Lübeck på julemarked. Super behagelig chauffør Brian. Perfekt med tid i Lübeck og fint med tid til et smut i Boarder Shoppen. Super tilfredse med Skan Rejser !

18 december 2023

Kære Camilla

Det glæder mig at I har haft en dejlig tur til Lübeck i selskab med Skan Rejser. Det betyder enormt for for os.

Jeg skal nok viderebringe den flotte ros til vores chauffør, Brian.

Jeg håber vi får muligheden for at byde dig samt dine medrejsende velkommen til endnu en positiv oplevelse med os en anden gang.

Du samt din familie ønskes et rigtig godt nytår.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God service og gennemført tur

Var afsted på julemarked i Lübeck på en 1-dags bustur. Det var en virkelig god og gennemført tur, hvor alt var godt planlagt og der var ingen problemer. Vi fik god information inden afrejse omkring hvor/hvornår bussen kørte. Super buschauffør der hele tiden gav den rette info. Der var ingen problemer med forsinkelser.

En rigtig god tur, og ser frem til at skulle afsted igen med Skan Rejser en anden gang.

18 december 2023

Kære Amanda

Jeg vil gerne takke dig, for at du har givet dig tid til at skrive denne flotte og positive anmeldelse af vores juletur til Lübeck.

Jeg håber vi får muligheden for at byde dig samt dine eventuelle medrejsende velkommen til endnu en positiv oplevelse med os en anden gang.

Rigtig godt nytår.

Berlin

Vi har lige været på vores årlige juletur til Berlin 10/12-14/12 2023. Arnt var chauffør. Vi har jer med ham før.
Altid gode chauffører på ture. Bjørn især. Vi har benyttet Skanrejser gennem mange år og har altid været tilfreds. Har også været i Berlin på andre årstider med Skanrejser.

10 december 2023

Kære Marianne

Tusind tak for den meget fine ros, den betyder enormt meget for os.

Jeg skal nok sørge for at Arnt får den velfortjente ros.

Jeg vil se frem til at kunne byde jer velkommen igen en anden gang.

I ønskes en glædelig jul samt et godt nytår.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har været på tur til Stettin

Har været på tur til Stettin. Frank kørte os fremragende frem og tilbage. Og det spillede max. Vi fik virkelig noget for pengene, fin tur, godt hotel . Stettin er ikke så prangende men Skanrejser skal vi køre med igen.

16 november 2023

Kære Susan

Det glæder mig at høre, I har haft en god og positiv oplevelse på turen til Stettin. Det betyder enormt meget for os - TUSIND tak.

Jeg skal naturligvis nok sørge for, at Frank for den velfortjente ros.

Du samt din familie ønskes en glædelig jul samt et godt nytår.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

For sent og chafføren fatter intet.

først kom vi forsent til færgen så vi ikke kom med den rigtige færge.
Da vi så skal hjem igen forlader chaufføren bussen og er nu efter et kvarter efter bussen skulle være kørt er han ikke kommet tilbage endnu. om vi når borderen eller om vi overhoved når færgen who knows, men det er sidste gang vi bruger skod rejs.

2 december 2023

Kære gæst

Jeg vil gerne beklage de meget uheldige omstændigheder i forbindelse med jeres 1-dagsrejse til Lübeck.

Vi sørgede naturligvis for, at I ikke skulle miste tid i Lübeck pga forsinkelsen og udsatte derfor hjemrejsen.

Vi har efterfølgende været i kontakt med den pågældende chauffør samt hans vognmand.

Jeg kan forsikre dig for, at dette ikke er normal kutyme og at vi tager det meget seriøst. Der vil blive strammet op.

//André Sivertsen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dejlig og spændende tur til Sprogø med…

Dejlig og spændende tur til Sprogø med masser af information. Kan varmt anbefales.

27 oktober 2023

Kære Hanne

Tusind tak for din flotte og positive anmeldelse af vores tur til Sprogø.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Dejlig tur, men pladsmangel

En dejlig tur, godt planlagt og en rigtig god guide. maden var også god, men vi sad alt for tæt, så vi følte os noget indeklemt, og tjenerne havde svært ved at komme til at servere.
Tænk hvis der var udbrudt brand, vi ville aldrig nå ud

Kære Konrad

Tak for du har givet dig tid til at skrive denne anmeldelse, det sætter jeg enormt stor pris på.

Jeg er en smule i tvivl omkring de angivet stjerner samt bedømmelse.
ALT HAR VÆRET RIGTIGT GODT (?), bortset fra, du følte I sad for tæt på hinanden i restauranten ?

Jeg kan forsikre dig at alle gældende regler bliver overholdt - der er tale om et af Europas største og bedste rederier og som naturligvis ikke går på kompromis med sikkerheden. Der foretages løbende evakueringsøvelser på skibet, hvilke er en fast kutyme hos rederiet.

Jeg beklager og anerkender naturligvis din følelse samt oplevelse.

Jeg håber vi får muligheden for at byde dig samt dine eventuelle medrejsende velkommen en anden gang.

Ms Monet.

13 september 2023

Kære Frank

5 flotte stjerner - wow - 1000tak.

Det glæder mig at vores flodkrydstogt har været en god og positiv oplevelse.

Flodkrydstogt

En fantastisk og vel tilrettelagt rejse, fantastisk chauffør og rejseleder,

Kære Anette

Vedr. vores flodkrydstogt på Mosel og Rhinen mellem Strasbourg - Cochem

Jeg sætter enormt stor pris på din flotte anmeldelse og er glad for, at din oplevelse giver os 5 stjerner.

1000 tak.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Bus og Guide var meget angageret og…

Bus og Guide var meget angageret og præcis. Alt virkede ordentligt.

Kære Carsten

Du skal have mange tak, for du har givet dig tid, til at skrive denne flotte anmeldelse af vores flodkrydstogt fra Strasbourg - Cochem.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

RINEN/MOSEL anbefales en virkelig god…

RINEN/MOSEL turen var en virkelig god oplevelse. Alt spillede. Der var mange stop med guidede byture, med en fantastisk guide. Skibet havde også en høj og stabil kvalitet.
Anbefaler gerne denne tur

Kære Bo

Det glæder du samt dine eventuelle medrejsende, har haft en dejlig og positiv oplevelse i selskab med Skan Rejser.

Flodsejlads med M/S Monet på Rhinen og Mosel

Vi har været på Flodsejlads på Rhinen og Mosel med Skan rejser. Vi sejlede med M/S Monet efter en velfungerende bustur til Strasbourg. Alt på skibet er fuldstændig som beskrevet på Skan rejse hjemmeside. Maden er nærmest Gourmet mad, og tjenerne var virkelig professionelle og venlige. Man skal dog være indstillet på at personalet ikke er ret gode til at tale Engelsk, Fransk er deres fortrukne sprog. Guiden fra Skan rejser (Mikael) var uovertruffen !. Han fulgte os hele vejen fra København, på sejladsen og hjem igen. Han er meget informativ, og tilbyder små gåture i alle byerne vi besøgte.
Hermed mine varmeste anbefalinger til denne tur, samt rejse selskabet.

Kære Ulrik

Jeg sætter meget stor pris på denne fantastiske flotte anmeldelse - det betyder helt enormt meget for mig -1000 tak.

Cruise på Rhinen/Mosel med M/S Monet

Dygtige chauffører og en meget vidende rejseleder, meget hjælpsom og god humoristisk sans.
Velfungerende skib, fantastisk madoplevelse, også for mig som gluten-og laktoseallergiker.
Det eneste minus var busturen hjem, som var alt for lang. Forslag fra os: Overnatning på hjemturen eller med fly f.eks. tur/retur. Det vil gøre rejsen dyrere, men er at foretrække.

Kære Kisten

Tusind tak for den enormt flotte anmeldelse af vores flodkrydstogt på Mosel og Rhinen med start fra Strasbourg.

Jeg skal nok sørge for at chauffør samt guide får den velfortjente ros.

Berlintur

Skanrejsers koncept med bestilling af rejse, hotel og diverse tilkøb fungerede perfekt, der var ikke en eneste gang, hvor der var svigt i f m den rejse vi havde bestilt til Berlin med afrejse den 27. August, perfekt Park Inn hotel med super morgenbord og rengøring. Som ekstra plus fik vi både ud og hjem chauffør Arnt, som med sit gode humør, information og historik om området vi kørte gennem var så professionelt at hele den lange køretur virkede meget kort, fantastisk. Judi/Flemming

27 augusti 2023

Kære Judi

Det glæder mig i den grad, at I har haft en dejlig og positiv oplevelse i selskab med Skan Rejser.

Jeg har allerede videregivet den flotte ros til Arnt.

Jeg håber vi får muligheden for at byde jer velkommen en anden gang.

Fantastisk ferie.

God guide og chauffør, dejlig mad på skibet.

Kære Annette

Det glæder mig, du har haft en dejlig oplevelse i selskab med Skan Rejser på vores flodkrydstogt mellem Strasbourg - Cochem (Mosel/Rhinen).

Jeg håber du får muligheden for at byde dig samt dine eventuelle medrejsende velkommen en anden gang.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Et Flodkrydstogt som var en oplevelse for livet.

Ingen støj i skibet, Gode kamre, køjer og madrasser. Rigtig god restaurant med 5 stjernet forplejning. Gælder også drikkevare, kaffe og the
Meget fin bar med med bl.a. musik og underholdning.
Baren var leveringsdygtig i næsten alt drikkeligt.
Svimmelhed skyldes absolut ikke søsyge.
Der var mere end nok, at se på langs Rhinen og Mosel oppe fra liggestolene på soldækket.
Besætningen var yderst hjælpsom med alt.
Dette flodkrydstog var en oplevelse for livet.
Tak for muligheden,

17 augusti 2023

Kære Fritz

Jeg er dig yderst taknemmelig for din meget fine samt positive ros af vores flodkrydstogt mellem Strasbough - Cochem.

Det glæder mig at du har haft en oplevelse for livet.

Mvh André

godt tilrettelag

godt tilrettelagt

Kære Leif

Tak for de 5 flotte stjerner for turen mellem Strasbough og Cochem (Mosel-Rhinen)

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse. En pragtfuld sejltur på floderne Rhinen og Mosel. Gode og venlige chauffører på bussen. Må fremhæve Michael som guide. Han var alletiders hjælp på turen. Turen kan klart anbefales.
Stor hilsen fra Aida og Leif

Kære Aida & Leif

Det glæder mig, I har haft en dejlig samt positiv flodkrydstogt i selskab med Skan Rejser og ikke mindst Michael.
Jeg skal personligt nok sørge for at videregive den velfortjente ros til Michael.

Jeg håber vi får muligheden for at byde jer velkommen en anden gang.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.