Fantastisk tur. Vi fik en dejlig tur mættet med flotte indtryk. Skan rejser personale på kontoret var utrolig kundevenlige overfor dårligt gående gæster. Vi fik pladser på 1. Række og der var plads... Se mer
Företaget har svarat
Fantastisk og hyggeligt tur og sjov chauffør. Hotel rigtig fint, hyggeligt og pænt rent. Morgenmad helt vildt fantastisk. Men aftensmaden til festen, var kødet lidt sejt. Underholdning sjov. Freda... Se mer
Lige været på 🌷tulipantur til Holland🤩som var min 6 rejse med Skan rejser. Turen var fantastisk, perfekt turprogram, skønne oplevelser og lækkert hotel med dejligt mad, så som altid 👌en tryg og... Se mer
Företaget har svarat
Lige hjemkommet fra en dejlig 12 dages forårstur til Toscana. Var på samme tur i juli 2025. Denne her tur var på 12 dage hvilket giver at det ikke er så presset. Godt hotel fantastisk combinere... Se mer
Företaget har svarat
Dansk familie virksomhed med hovedsæde i Køge.
Brogade 3, 3 sal, 4600, Køge, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 75 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Det nye 4-stjernet hotel Mariott Cotyard i Stettin er virkelig et skønt hotel. Gode værelser med dejlige senge og fantastisk morgenmad samt fine omgivelser i lobbyen. Så alt i alt er vi on top over det nye hotel. Mange tak for nogle dejlige dage. Vi vil klart sende vores anbefalinger videre til alle vi møder der skal til Stettin.

Svar från Skan Rejser
Kan man glæde sig til et besøg hos tandlægen. Ja det kan man hos DentalArt Stettin
Her bliver man mødt med et venligt smilende personale I en lækker klinik
SkanRejser formidler kontakten til tandlægen, og sørger for transport, og ophold i Stettin. De formidler også tidspunkt til forundersøgelse i DK, hvor man får en behandlingsoversigt, og et prisoverslag
Behandlingen i klinikken foregik super professionelt og venligt

Svar från Skan Rejser
Jeg blev mødt i klinikken af et dejligt forberedt personale. Alt gik efter planen. Billeder og undersøgelse og lagt plan. En del behandling om formiddagen og et par implantater om eftermiddagen. Alt sterile og næsten smertefrit. Super dygtigt. Glæder mig nu til de 4 mdr er gået og nye flotte tænder klæder mig.

Svar från Skan Rejser
Vi havde købt en nytårstur til Berlin i 5 dage, hvor der var morgenmadsbuffet samt en gallafest inkluderet nytårsaften.
Jeg ved godt det ikke var en guidet tur. Men både derned og især på turen hjem var chaufførerne utroligt introverte og meget lidt meddelsomme. Vi fik at vide vi skulle være klar til hjemkørsel kl 13. Men være der et kvarter før. Det var vi alle før tid. Men da bussen stadig holdt stille med motoren kørende kl 13.30 gik jeg ud og fandt ham i færd med at hjælpe med at pakke en anden bus.
Ved spørgsmålet om, at vi var en hel bus som venterde på ham fik man bare beskeden at det var blevet sagt.
Men ingen i bussen vidste noget. Virkeligt et dårligt informations niveau fra deres side. Det er en ommer !
I forhold til selve nytårsaften. Ja så var det jo ligesom det der var lagt op til ift turen.
Restauranten pænt pyntet op til fest. Og fine borde. Tjenere som i starten var meget vågne ift drikkevarer.
Men festligt blev det nu aldrig da den såkaldte live musik bestod af en mand med guitar som blev sendt tidligt hjem da ingen gad at danse til hans musik.
I stedet prøvede hotellet at sætte lidt dæmpet musik på. Men hele indtrykket var, at det her arrangement bare skulle overstået !
Så inden klokken var tolv var mange gået videre i byen eller op på deres værelser.
Selv vores langbord som egentlig var gearet godt op til fest blev forladt af skuffede gæster til lyden ad dæmpet tysk schlagermusik.
Jeg har været til gravøl som var mere festligt !
Så kan IKKE anbefale at tage denne tur for nytårs aftens skyld…hvis den skal være bare lidt festlig !
Og fremadrettet kører vi selv.

Svar från Skan Rejser
I betragtning af, at man i fem dage på 4-stjernet hotel i Stettin med lækker morgenmadsbuffet og dagens ret inkluderet, bustransport til/fra Stettin, kan nøjes med at betale 1898 dkk per person/2 personer. Er det nærmest uforståeligt, at det kan gøres så billigt også kvaliteten og faciliteterne på hotellet taget i betragtning. Udover det, er bussen behaglig at opholde sig i, toilettet tip-top rent og chaufføren der startede ud af København d. 15. december kl. 0605, var yderst behagelig. At serviceniveauet i Polen også er fremragende, kvaliteten høj til lave priser, ja så kan man kun give helhedsindtrykket 5-stjerner. God jul og tak for en god tur.

Svar från Skan Rejser
Var med bussen fra Kbh til Berlin i dag d 12/12. Chaufføren var fin nok, det samme med bussen, var selvfølgelig glad for der var toilet i bussen - men føj da, det stank ligesom et pissoir, næsten intet toiletpapir, ingen håndsæbe. Dårlig stil - chaufføren kommer lige fra garagen, hvor de ting burde ha været i orden, derfor er det kun 2 stjerner.
Mange af passagerne beklagede sig også over toilettet, håber da de også går videre med det.

Svar från Skan Rejser
Meget stressende start i Rødby på en ellers fin tur. Påstigning ved billetsalg ved biler er ikke i orden, når man er gående.Der burde være bedre info om det, eller påstigning andet sted.

Svar från Skan Rejser
Jeg her lige været på en tur til ullared lørdag d.7/12 med jer.
Havde den bedste tur ever med jeres chauffør.. og jeg har været kunde hos jer siden i starede. Rejser til Polen 2 gange årligt . Samt jævnligt til ullared. Samt jule ture til Tyskland. Stor ros for en dejlig hyggeligt skøn tur og skønne chauffør
Tina milword

Svar från Skan Rejser
Bustur til gekås Ullared.
Kompetent meget dygtig,overskuds agtig chauffør.
Rigtig god tur.
D.7/12
Mvh Delilah

Svar från Skan Rejser
Præcision, overblik, kendskab til varen og en god chauffør, der kunne hjælpe i en pinlig situation

Svar från Skan Rejser
Endnu en dejlig julemarkedstur til Goslar med Skan Rejser. Achtermann er et spændende hotel og ligger perfekt i forhold til centrum.
Stor ros til vores professionelle og dygtige chauffør og tak for en venlig og imødekommende service.
Vi glæder os til at se Magdeburg næste gang - naturligvis igen med Skan Rejser.

Svar från Skan Rejser
Jeg og min mor har i dag været på en endags tur til Lübeck.
Chaufføren skal have stor ros for at gøre en forskel.
En tryg kørsel, stor fleksibilitet og sørgede for vi flere gange fik et smil på læberne.
Tak for så god en driver

Svar från Skan Rejser
Var i uge 41 2024 med Skan Rejser på 3 dages bustur til Berlin.
På turens præmisser og til turens pris, var det en god tur. Behagelig og venlig ud- og hjemrejse. Velbeliggende og rent hotel.
Tror turen næste gang går til Hamborg :-)
Mvh Bernt

Svar från Skan Rejser
Fantastisk tur sort sol .. god chauffør og rejseleder dejligt hotel god mad og vidunderlig formidler og fortæller om stærene .. passende stop under vejs.. gør det gerne igen

Svar från Skan Rejser
Den meget dygtig , og venlig chauffør, Michael .
Hotellet må i godt finde en bedre.
Den var ikke noget at råbe hurra for.alt for mange fluer og myg på værelset. Ingen papir kurv på vade værelset. Håndklæder så tynde som sand papir, og heldigvis kun en overnatning.

Svar från Skan Rejser
Tak til alle medarbejdere og ledelsen af Skanrejser.
Forsæt med jeres købmandskab/service.
I er altid imødekommende og fleksibele.
I er hurtige på telefonen
Det sætter jeg stor pris på.
I må ikke ændre på dette.
Vh.Ann-Mari Jacobsen.

Vi var 2 personer med destination Park In Radisson i Berlin fra 21-25/7-2024
Under turen til Berlin blev vi løbende orienteret om historiske begivenheder i Berlin under og efter murens fald.
Desværre var der sket en ulykke på motorvejen, så vi var nødsaget til at tage landevejen for at undgå op imod 2 timers kø på motorvejen. Alligevel blev vi "lidt" forsinket i vores ankomst.
Opholdet på hotellet var positivt.
Vi var indlogeret på 19. sal i hjertet af Berlin på Alexander Platz.
Alexander Platz er et rigtig godt udgangspunkt for ture rundt i Berlin.
Bemærk: det kan godt svare sig at købe "welcome card Berlin" der giver fri adgang til at kunne benytte de offentlige transportmidler gratis samt at give lidt rabat i forhold til indgang til de mange museer mv der findes i Berlin. Det kan dog godt svare sig at booke billetter til disse online forud. Da der er rigtig mange turister.
Vær opmærksom på at der er mange hjemløse i - og omkring Alexander Platz, der tigger.
Pris niveauet er næsten som i Danmark, og måske en anelse dyrere.
Værelset var som det skulle være, hotel personalet er yderst hjælpsomme. Restauranten tilbyder alt hvad man kunne tænke sig, måske kunne man ønske sig en større variation af deres buffet.
Hjemturen gik gnidningsfrit, ligeledes med tid til Bordershop. Selv om at dette ikke var annonceret forud.
Vi ankom til opsamlings/ankomst sted med en mindre forsinkelse på 15 minutter.
En samlet oplevelse var positivt
En stor tak til Skan Rejser, for en uforglemmelig tur :)
Vi vil helt sikkert benytte Jer igen.

Svar från Skan Rejser
En dejlig tur både med bus og skib, guider og chauffør var gode, eneste ulempe snakkes for meget fransk, når vi var i Tyskland, en god flodkrydstogt, var meget tilfreds, venligst John Olin

Svar från Skan Rejser
Super dygtig guide og chauffør der begge fortalte om byer og ture vi skulle besøge eller kørte forbi. Vi følte os i trygge hænder på hele turen .
Vi kunne godt have brugt en ekstra overnatning på turen hjem . Overnatningshotellet 1. Dag får kun 1 stjerne .

Svar från Skan Rejser
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.