Skan Rejser Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk tur. Vi fik en dejlig tur mættet med flotte indtryk. Skan rejser personale på kontoret var utrolig kundevenlige overfor dårligt gående gæster. Vi fik pladser på 1. Række og der var plads... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fantastisk og hyggeligt tur og sjov chauffør. Hotel rigtig fint, hyggeligt og pænt rent. Morgenmad helt vildt fantastisk. Men aftensmaden til festen, var kødet lidt sejt. Underholdning sjov. Freda... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lige været på 🌷tulipantur til Holland🤩som var min 6 rejse med Skan rejser. Turen var fantastisk, perfekt turprogram, skønne oplevelser og lækkert hotel med dejligt mad, så som altid 👌en tryg og... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lige hjemkommet fra en dejlig 12 dages forårstur til Toscana. Var på samme tur i juli 2025. Denne her tur var på 12 dage hvilket giver at det ikke er så presset. Godt hotel fantastisk combinere... Se mer

Företagsinformation

1. Resebyrå
  2. också i
  3. Researrangör

Informationen kommer från olika externa källor

Dansk familie virksomhed med hovedsæde i Køge.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 75 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

60 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Tulipantur

Tulipantur!
God tur til Holland! Michael er en sød og hjælpsom chauffør, som er god til at fortælle om udflugtsstederne og Holland.

27 april 2025

Kære Annette,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os!

Det glæder os virkelig meget at høre, at du har haft en god tur til Holland, og at Michael har bidraget til en god stemning og givet dig fine fortællinger undervejs. Vi ved, hvor meget det betyder at føle sig godt taget imod og tryg undervejs – og det lyder til, at Michael endnu engang har gjort et fremragende stykke arbejde.

Vi håber, du har taget masser af skønne minder med hjem – og måske lidt tulipan-inspiration? 🌷

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen på en ny rejse med Skan Rejser.

Skan Rejser 🌷🚌

Holland en glædelig overraskelse

Lige kommet hjem efter en meget fantastisk tur til Holland. Den bedste chauffør Michael kørte fantastisk og fortalte samtidig om alle de steder vi passerede og de steder vi besøgte. Han var virkelig fantastisk.
Selve turen var også et glædelig overraskelse. alle kanalerne og fuglelivet omkring dem og ikke at forglemme alle de smukke tulipaner. Det er ikke sidste gang vi besøger Holland, som vi opdagede var et spændende land. Tak for en skøn oplevelse.

2 maj 2025

Kære Bente,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – hvor er det dejligt at læse, at du har haft en skøn tur til Holland med os!

Vi sætter utrolig stor pris på, at du deler dine oplevelser – og hvor er det dejligt at høre, at både Michael som chauffør og rejseleder, naturen, tulipanerne og ikke mindst stemningen har gjort indtryk. Michael vil uden tvivl blive meget glad for dine rosende ord – han brænder virkelig for at give vores gæster en god og mindeværdig oplevelse, og det har han tydeligvis gjort her.

Holland har så meget at byde på, og vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen – næste gang med nye eventyr og måske endnu flere farverige tulipanmarker.

Tak fordi du rejste med os – og på gensyn!

Skan Rejser 🌷🚌

Danmarks bedste rejsebureau.

1 maj 2025

Kære Anders

Jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige ?? WAUW og TUSIND TAK
Vi er MEGET beæret og yderst taknemmelige for dette opslag.

Du ønskes en helt fantastisk sommer.

Mange hilsner Team Skan Rejser

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi er lige kommet hjem fra Holland en…holland

Vi er lige kommet hjem fra Holland en dejlig tur sjufør Michal en en god sjufør han kan fortelle om de steder vi besøgte vi var også med sidste år der var tulipanerne afblomsterne men i år fik vi dem at se i fuld flor vi var også ude og se de lavede træsgo og ost jeg købte et par træsgo som jeg tog på til aften spisning jeg blev det store midtpunkt da jeg kom med dem på

25 april 2025

Kære Jørn,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at I har haft en god tur til Holland med Skan Rejser!

Det glæder mig virkelig, at tulipanerne i år stod i fuldt flor – det er jo netop dét, mange håber på at opleve. Og hvor er det skønt, at du også fik dig et par fine træsko med hjem – og så ovenikøbet gjorde dem til en del af middagen! Jeg kan levende forestille mig smilet rundt om bordet.

Vi sætter stor pris på, at du nævner Michael – han er en dygtig og engageret chauffør, og det betyder meget at høre, at hans fortællinger undervejs har gjort turen endnu mere levende.

Tak fordi du rejser med os – og tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber at få fornøjelsen af at byde dig velkommen ombord igen en anden gang.

Skan Rejser A/S

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tulipanturen til Holland var en oplevelse for livet

Kanalturen i Amsterdam, de gamle vindmøller, sådan laves Gouda osten, lille Venedig og meget mere.
Alt sammen styret og ledet af en meget dygtig chauffør, inspirerende guide med en kæmpe baggrundsviden Michael.
Kan kun anbefales

14 april 2025

Kære Jørgen,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse – det glæder mig virkelig meget at læse, at du har haft en god oplevelse med os på turen til Holland.

Det lyder til, at du har fået det hele med – fra kanalerne i Amsterdam og vindmøllerne til den ægte Gouda og "Lille Venedig" (og naturligvis højdepunktet, Keukenhof blomster-/tulipanpark)! Og hvor er det dejligt at høre, at Michael har bidraget med både viden og nærvær – han gør virkelig en stor indsats for, at vores gæster får en uforglemmelig tur.

Tak fordi du rejste med Skan Rejser – og ikke mindst fordi du tog dig tid til at dele dine oplevelser. Vi håber at få fornøjelsen af at byde dig velkommen igen på en ny rejse.

Skan Rejser 🚌🌷

Rejse til Holland.

Fremragende tur til Holland, chaufføren Michael var en god fortæller og underholdende.

Kære Sanne,

Tusind tak for din fine anmeldelse – det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en fremragende tur til Holland! 🌷

Vi er glade for, at du har nydt både oplevelserne og selskabet med vores chauffør Michael – han har virkelig en evne til at gøre turene levende med sine fortællinger og gode humør.

Tak fordi du rejste med Skan Rejser – vi håber at byde dig velkommen igen på en ny tur!

🚌 www.skanrejser.dk

Min første

Min første, men ikke sidste.

Er lige kommet hjem efter en fantastisk 5 dags tur til Holland.
Vores chauffør Michael informerede om alle de fantastiske smukke ting vi kørte forbi, alt fra floder, byer og ikke mindst hvor og hvornår vi kørte forbi storke/redder (i så god tid, at man kunne sidde parat med kameraet, og meget meget andet.
FANTASTISK oplevelse, jeg varmt kan anbefale 👍🏻
Helle

Kære Helle,

Tusind tak for din skønne anmeldelse – hvor er det dejligt at læse, at du havde en fantastisk førstegangstur med os til Holland! 🌸

Vi er rigtig glade for, at du havde en god oplevelse med både programmet og vores chauffør Michael, som virkelig brænder for at give vores gæster spændende og nærværende fortællinger undervejs – også når storkene dukker op i horisonten! 🐦📷

Det betyder meget for os at høre, at du har fået så meget ud af turen, og ikke mindst at du allerede nu ser frem til flere oplevelser med os. Det glæder vi os til!

Endnu en gang tak fordi du rejste med Skan Rejser – og på gensyn.

🚌 www.skanrejser.dk

Spændende tulipan tur

Lige kommet hjem fra Tulipan tur, og virkelig imponeret over alt på turen. Chauffør Michael kørte virkelig godt, og var rigtig god til at fortælle om alt - hotellet rigtig fint, og god mad i lange baner - morgen buffet med alt og tre retters menu hver aften 😊
Udflugterne var spændende og nogle også sjove - Amsterdam var ikke så godt for mig, da vi gik rundt på egen hånd, og jeg kan fare vild i en telefonboks, men vi hyggede os alligevel 😊
Så alt i alt kan jeg virkelig anbefale denne tur 😊💐
Mette

Kære Mette,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse – hvor er det skønt at høre, at du har haft en dejlig oplevelse med os på tulipanturen til Holland! 🌷

Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele dine oplevelser – både ros til vores dygtige chauffør Michael, hotellet, maden og udflugterne. Det betyder virkelig meget for os og vores team, når vores gæster føler sig godt tilpas hele vejen igennem rejsen.

Vi er glade for, at du – trods lidt orienteringsudfordringer i Amsterdam 😉 – stadig havde en hyggelig dag. Og hvor er det dejligt at høre, at du kan anbefale turen videre.

Vi håber at byde dig velkommen igen på en ny rejse i fremtiden!

De varmeste hilsner
🚌✨ www.skanrejser.dk

Fantastisk tulipantur

Fantastisk oplevelsesferie hvor vores meget dygtige chauffør og guide Michael sørgede for nogle vidunderlige dage, med gode og sjove fortællinger. Michael sørgede hele tiden for at gøre opmærksom på bl.a. storke og andre seværdigheder under turene. Mercure hotel i Zwolle er et rigtig fint udgangspunkt til alle de flotte og hyggelige ture

Kære Martin,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – vi bliver virkelig glade helt ind i sjælen, når vores gæster tager sig tid til at dele deres oplevelser med os!

Det lyder til, at du virkelig har fået det bedste ud af turen – og ikke mindst i godt selskab med vores engagerede chauffør Michael, som virkelig elsker at dele sin viden og sikre, at ingen går glip af storke eller andre små og store oplevelser undervejs. 🐦✨

Vi er også glade for, at du synes godt om Mercure Hotel i Zwolle – det har vi nøje udvalgt som base netop pga. beliggenheden og serviceniveauet.

Vi håber, at vi snart får fornøjelsen af at byde dig velkommen på en ny oplevelsesrejse!

🌷 www.skanrejser.dk

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Vi var gæster på courtyard fra 6 til 10-4.

Vi var gæster på courtyard fra 6 til 10 april. vi savnede
radisson så meget. Beliggenhed er meget støjende.
Restaurant er i sammenhæng med loungen hvor der
opholdt sig meget højttalende mennesker-så det var
umuligt at veksle et ord med gæster ved bordet ved siden af. Maden og service var fra perfekt til det stik
modsatte.
Så vi vender desværre ikke tilbage.
m.v.h. Inge og Finn Kirkeby.

Kære Inge og Finn,

Tak for jeres tilbagemelding i forbindelse med jeres rejse til Stettin med Skan Rejser fra den 6. til 10. april. Vi sætter stor pris på, at I har taget jer tid til at dele jeres oplevelse med os – både ris og ros hjælper os i det fortsatte arbejde med at sikre gode rejseoplevelser for vores gæster.

Vi er kede af at høre, at Courtyard by Marriott-hotellet ikke levede op til jeres forventninger, og at I savnede Radisson. Vi er naturligvis meget opmærksomme på vores ansvar som arrangør, og vi tager jeres oplevelse til efterretning – særligt hvad angår støjniveauet i restauranten, som vi vil videreformidle til hotellet.

Når det er sagt, håber vi også på forståelse for, at forhold som støj fra andre gæster desværre kan opstå, og at det er uden for vores direkte kontrol. Vi har generelt modtaget positive tilbagemeldinger fra mange af vores øvrige rejsende, som har haft gode oplevelser på det nye hotel – men vi anerkender naturligvis, at oplevelser er individuelle, og at netop støj og atmosfære spiller en stor rolle i det samlede indtryk.

Vi er ærgerlige over at høre, at I på baggrund af denne oplevelse ikke ønsker at rejse til Stettin igen med os. Det beklager vi naturligvis meget – men skulle I få lyst til at prøve en anden destination med Skan Rejser, står vi klar til at byde jer varmt velkommen igen. Måske vi kan friste med et andet rejsemål, hvor både hotel og omgivelser matcher jeres ønsker lidt bedre?

Vi håber, I trods alt har haft nogle gode stunder med hinanden og medrejserne undervejs på turen, og vi ønsker jer alt det bedste fremover.

Dejlig tur til Holland

Dejlig tur til Holland. Har netop afsluttet turen, hvor Michael var chauffør og rejseleder. Alle tiders oplevelse. Michael havde helt styr på rejsen, kører godt, gav en rigtig god orientering om udflugter, hvad vi så osv. dejligt hotel med rigtig god mad, kan virkelig anbefales.
Tak for en rigtig dejlig oplevelse.

Kære Jørgen

Vi sætter meget stor pris på denne enormt flotte og ikke mindst positive anmeldelse af denne skønne tulipantur til Holland.

Det glæder mig meget, at alt forløb tilfredsstillende.

Jeg håber vi får muligheden for at kunne byde dig samt dine eventuelle medrejsende velkommen en anden gang.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kan varmt anbefale Holland/tulipantur.

Kan varmt anbefale Holland/tulipantur.
Vi oplevede en masse og så flotte tulipaner. Vi havde en rigtig god chauffør/guide, Michael, som var meget hensynsfuld og havde god humor.

Kære Bente

Jeg er meget taknemmelig for at du har givet dig tid, til at skrive denne meget flotte og positive anmeldelse af din blomstertur til Holland.
Jeg skal personligt nok videregive den flotte ros til vores dygtige chauffør, Michael.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Holland blomster rejse m.m.

Det var en dejlig ferie med den bedste chauffør (Michael), hvor vi blev fulgt godt på vej hele tiden, med masser af relevant information i forbindelse med vores ferie og hans gode humør smitter af på alle, godt hotel, god mad og betjening.
5 stjerner der er jo ikke flere men med 👍vi kan kun anbefale Skan rejser og det er ikke første gang vi rejser med dem og absolut IKKE sidste 🌞

Kære Inge,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fantastiske og positive ord.

Det glæder os at høre, at jeres tulipantur til Holland blev en god oplevelse.

Jeg sørger personligt for at give rosen videre til Michael (jeres chaufføren).

Jeg håber vi får muligheden for at byde dig samt dine eventuelle medrejsende velkommen en anden gang.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vores tur til Holland/Tulipan tur kan…

Vores tur til Holland/Tulipan tur kan anbefales på det kraftigste.
En smuk og hyggelig tur i godt selskab, og med en bragende god chauffør/guide (Michael).
Og så havde de sørget for tørt og solrigt vejr.
Jørn

Kære Jørn,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme ord – 5 flotte stjerner, TUSIND TAK!
Det glæder os at høre, at jeres tulipantur til Holland blev en god oplevelse, og at vejret var med jer hele vejen. Vi giver med stor fornøjelse rosen videre til Michael (chaufføren).

Dejlig Tulipantur til Holland

Dejlig Tulipantur til Holland. Vejret var i den grad med os med sol og ingen vind, og chaufføren var prikken over i'et. Kan varmt anbefales. Vi har allerede booket tur til Toscana til næste år.
Vh Dorte

Kære Dorte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme ord – det betyder virkelig meget for os!
Det glæder os at høre, at jeres tulipantur til Holland blev en god oplevelse, og at vejret var med jer hele vejen. Vi giver med stor fornøjelse rosen videre til vores chauffør – han vil helt sikkert blive glad!

At I allerede har booket en rejse til Toscana næste år, er den bedste anbefaling, vi kan få – vi glæder os til at byde jer velkommen igen og skabe endnu flere gode minder sammen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super service hele vejen igennem

Super service hele vejen igennem. Vi er lige kommet hjem fra en skøn tur til Stettin. Turen derned var hyggelig med en god pause på færgen hvor man lige kunne strække benene. Derefter få timers kørsel hvor vi så var fremme ved Hotel Courtyard Marriott. Det var et virkelig nydeligt hotel med rummelige værelser og rengøringen var helt i top.
Personalet i receptionen var virkelig rare og gav service ud over det forventelige - f.eks hjalp de med at ringe til restaurant og bestille bord for os.
Vi var afsted 4 dage - vi kunne sagtens have brugt flere dage i Stettin. En tur der varmt kan anbefales

6 mars 2025

Kære Henrik

Tusind tak for at du har givet dig tid til at skrive denne flotte anmeldelse, den betyder enormt meget for os.

Det glæder mig at I har haft en dejlig tur til Stettin og at Hotel Courtyard By Marriott levede op til jeres forventninger.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har lige været i Szczecin med…

Har lige været i Szczecin med Skanrejser og boet på Marriot Courtyard. Super flinke og informative chauffører. Bussen kører som altid til tiden og man føler sig i sikre og trygge hænder. Marriot Courtyard er Skanrejsers nye destination i Szczecin og det er bare helt fantastisk. Et moderne og velfungerende hotel på et rigtig højt niveau. Efter at have boet på Radisson i mange år, og været glade for dette, må jeg sige at Marriot er en kæmpe opgradering. Store dejlige værelser, super moderne faciliteter, skøn frisk og indbydende morgenbuffet og rare lyse omgivelser. Både Skanrejser og Marriot Courtyard får velforfortjente 5 stjerner.,

20 februari 2025

Kære Jesper (og Tina),

Tusind tak for din flotte anmeldelse på Trustpilot! Det betyder rigtig meget for os at høre, at I har haft en skøn oplevelse med SKAN REJSER og vores nye hotel i Szczecin.

Vi er glade for, at I har følt jer trygge og godt tilpas på rejsen, og at Courtyard Marriott har levet op til jeres forventninger – endda som en opgradering fra det tidligere hotel. Det er netop sådan en oplevelse, vi altid stræber efter at give vores gæster.

Vi sætter stor pris på jeres loyalitet og ser frem til at byde jer velkommen på mange flere rejser i fremtiden!

De bedste hilsner,
André

Jeg kan 100% anbefale Dental Art i Szczecin

Jeg kan 100% anbefale Dental Art i Szczecin. Fuldstændig gennemført professionel behandling - på alle tænkelige måder og niveauer.
"Art" oversættes jo med "Kunst" og det er i sandhed lige præcis det som det er.
Tandlæger? Ja! Kunstnere? Ja!
Jeg modtog ca. 25 timers behandlinger over en 9 dage lang periode (09/02/25 - 17/02/25) og føler mig således godt rustet til at anbefale Dental Art. Til enhver tid!
Det fantastiske tandlægearbejde som blev udført var helt igennem uovertruffent, men derudover blev jeg mødt med en, sjældent oplevet, stor menneskelighed, følsomhed og varme.
Af hjertet tak!

17 februari 2025

Kære Flemming,

Tusind tak for din utrolig flotte anmeldelse og de varme ord! 🌟 Vi er meget glade for at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med Dental Art i Szczecin. Det betyder meget for os, at vores samarbejdspartnere lever op til den høje standard, vi ønsker at tilbyde vores gæster – og din beskrivelse af tandlægerne som både professionelle og kunstnere rammer virkelig plet.

Vi sørger naturligvis for, at din ros bliver videregivet til tandlægeteamet hos Dental Art – de vil med garanti sætte stor pris på dine ord. Det glæder os også at høre, at du ikke kun oplevede faglig dygtighed, men også menneskelighed og varme gennem hele forløbet.

Endnu engang tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det er netop anmeldelser som din, der motiverer os til fortsat at levere de bedste rejseoplevelser.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen hos Skan Rejser en anden gang!

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Hotel Courtyard Marriott Stettin.

Hotel Courtyard Marriott Stettin.
Nu har vi prøvet det nye hotel og desværre må vi konstatere at det ikke var den gode oplevelse vi havde håbet. Værelserne var rigtig fine rengøringen ligeså.
Morgenmadsbuffet var også ganske god,måske fordi vi var få gæster med bussen var der plads til at få morgenmad uden at stå i kø dog frygter vi den næste tur hvis vi kommer en hel Bus 80 gæster på en gang så bliver der store køer da buffeten er meget lille.
Akustikken i restauranten/ lobby baren er virkelig dårlig og det indbyder ikke til at sidde og hygge med vennerne over en god Polsk øl.
Måske er det for moderne for hyggen og intimiteten er ikke tilstede. Servicen i baren er virkelig ringe. De mangler hele tiden byttepenge og er i øvrigt ofte ikke tilstede. De fjerner ikke tomt service.
Der bliver holdt en del firma arrangementer/fester som kan høres på værelserne på de nedre etager.
Hotellet ligger meget centralt men desværre lige ud til den mest trafikerede vej i Stettin så det er umuligt at føre en samtale når vi står uden for.
Vi har efterhånden været afsted mange gange og altid boet på Radisson, derfor svært ikke at sammenligne.
Vi gik på Radisson i går og sad et par timer i baren der, sikke en dejlig oplevelse, der var super betjening og stemningen, hyggen og akustikken var bare så dejlig. På Radisson er der om sommeren også borde ude på gårdspladsen og det giver en så dejlig social atmosfære og det vil vi komme til at mangle på det nye hotel da der ikke er plads til ude borde.
Vi kommer her med jævne mellemrum da vi både bruger det som ferie og for at gå til tandlægen som vi iøvrigt kun har positive oplevelser med. Vi vil blive ved med at komme herned for at gå til tandlægen men bestemt ikke for at holde ferie for det duer det nye hotel ikke til desværre.
Håber virkelig meget at Skan rejser vil overveje igen at få Radisson med som en valgmulighed og også gerne mod mer betaling da vi gerne betaler ekstra for at få et hyggeligt hotelophold.
Med venlig hilsen.
Peter Studsgård

20 februari 2025

Kære Peter,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi sætter stor pris på din feedback, da det hjælper os med at vurdere og forbedre vores tilbud.

Jeg er naturligvis ked af at høre, at hotellet ikke levede op til jeres forventninger. Det er vigtigt for os, at vores gæster har en god oplevelse, og jeg anerkender de punkter, du nævner, særligt omkring akustikken, servicen i baren og de begrænsede udeområder.

Samtidig vil jeg nævne, at vi generelt modtager meget positive tilbagemeldinger fra andre gæster, som har været begejstrede for hotellets standard og beliggenhed. Når vi vælger nye hoteller, gør vi det altid med fokus på kvalitet og komfort for vores rejsende, men vi ved også, at præferencer kan variere.

Jeg tager naturligvis din tilbagemelding med videre, og vi vil evaluere, hvordan vi bedst kan sikre, at vores gæster får den bedst mulige oplevelse i Stettin. Vi sætter pris på din loyalitet som gæst hos SKAN REJSER, og jeg håber, at vi fortsat kan byde dig velkommen på vores rejser fremover.

Endnu en gang tak for din ærlige feedback.

André

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Har lige boet på courtyard by marriott…

Har lige boet på courtyard by marriott stettin, super fint værelse, flot hotel, meget flink personale,
Morgenmad er lidt trist, men ok
Restauranten lidt kold atmosfære
Frank er stadigvæk den bedste " bus driver "
Jeg savner radisson blue, mere hygge.

6 februari 2025

Kære Jørgen

Jeg sætter meget stor pris på din meget fine anmeldelse samt din oplevelse af vores nye hotel i Stettin.

Vi forsøger naturligvis altid at forbedre vores produkter-/rejser og din anmeldelse er derfor meget værdifuld for os - tusind tak.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.