Skan Rejser Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk tur. Vi fik en dejlig tur mættet med flotte indtryk. Skan rejser personale på kontoret var utrolig kundevenlige overfor dårligt gående gæster. Vi fik pladser på 1. Række og der var plads... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fantastisk og hyggeligt tur og sjov chauffør. Hotel rigtig fint, hyggeligt og pænt rent. Morgenmad helt vildt fantastisk. Men aftensmaden til festen, var kødet lidt sejt. Underholdning sjov. Freda... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lige været på 🌷tulipantur til Holland🤩som var min 6 rejse med Skan rejser. Turen var fantastisk, perfekt turprogram, skønne oplevelser og lækkert hotel med dejligt mad, så som altid 👌en tryg og... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lige hjemkommet fra en dejlig 12 dages forårstur til Toscana. Var på samme tur i juli 2025. Denne her tur var på 12 dage hvilket giver at det ikke er så presset. Godt hotel fantastisk combinere... Se mer

Företagsinformation

1. Resebyrå
  2. också i
  3. Researrangör

Informationen kommer från olika externa källor

Dansk familie virksomhed med hovedsæde i Køge.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 75 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

60 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det var på alle måder en god og…

Det var på alle måder en god og veltilrettelagt tur. Super rejseleder, godt hotel med god mad.

30 april 2026

Kære Anni Lis

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det glæder os meget at høre.

Det er skønt at vide, at du har haft en god og veltilrettelagt tur, og at både rejselederen, hotellet og maden har levet op til dine forventninger. Det er netop den samlede oplevelse, vi bestræber os på at skabe for vores gæster.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os. Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen på en af vores rejser.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hele rejsen var top iorden dejligt…

Hele rejsen var top iorden dejligt hotel og dejlige ture,kan godt anbefale Holland ture 👍

19 april 2026

Kære Steen

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det glæder os meget at høre, at hele rejsen levede op til dine forventninger.

Det er dejligt, at du både har haft gode oplevelser på turene og et godt ophold på hotellet – det er netop den helhed, vi gerne vil levere.

Tak også for din anbefaling af vores Holland-ture, det sætter vi stor pris på.

Ærø 1. maj til 3. maj 2026

Fantastisk hotel med et super smilende personale.
Lækker middag både fredag og lørdag aften.
Pandekagerne og kaffen burde serveres klokken 15:30, når vi ankom efter en bustur på 3-5 timer i stedet for klokken 20:00 efter aftensmaden.
Super chauffør, han gav alle 5 omgange gratis på hjemrejsen.

2 maj 2026

Kære Flemming

Tusind tak for din opdaterede anmeldelse – det sætter vi stor pris på.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med hotellet, den gode mad og ikke mindst det smilende personale. Det er en vigtig del af den samlede rejseoplevelse.

Tak også for din ros af chaufføren – det lyder som en både hyggelig og generøs afslutning på turen 😊

Samtidig vil jeg gerne takke for dit konkrete input omkring servering af pandekager og kaffe. Det er en rigtig god pointe, og noget vi helt sikkert vil tage med i dialogen med hotellet, så vi kan optimere oplevelsen endnu mere fremadrettet.

Tak fordi du tog dig tid til at dele både det positive og dine forslag – det er meget værdifuldt for os.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen på en af vores rejser.

Chaufføren

En fantastisk dygtig chauffør, som vi alle følte os meget trygge ved at køre med. Michael fortalte levende og detailleret om området, vi kørte i og det, vi skulle besøge. Vi fik virkelig noget ud af det. Hotellet var super og der kunne ikke sættes en finger på maden. Jeg skal med til Toscana 23.-31. maj, også med Michael som chauffør. Det glæder jeg mig meget til. Og så er Holland et dejligt land. Kun positivt at sige her fra mig.

12 april 2026

Kære Bent

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse – det er en stor fornøjelse at læse.

Det glæder os rigtig meget, at du har følt dig tryg under hele rejsen, og at Michael har været med til at løfte oplevelsen med sin viden og formidling. Det er netop den type oplevelse, vi ønsker at give vores gæster.

Dejligt også at høre, at både hotellet og maden har levet helt op til dine forventninger – det er en vigtig del af helhedsoplevelsen.

Og hvor er det skønt, at du allerede skal med os igen til Toscana – endda med Michael. Det kan du godt glæde dig til, det bliver uden tvivl endnu en dejlig tur 😊

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og på gensyn meget snart.

En fantastisk tur til Ærø

Det er et fantastisk koncept og jeg havde en skøn forlænget weekend med Skan Rejser til Ærø.
Vores chauffør var tilsvarende den bedste chauffør man kan ønske sig. Han er en super billist og fik rejseselskabet til at hygge sig og finde sammen.
Hotel, tur, guide, underholdning og forplejning var ligeledes fantastisk og jeg blev inspireret at andre gæster som har rejst mange gange med Skan Rejser til at det skal jeg også prøve igen. Både til samme destination men også på udenlandsrejser. Tak for turen ;-)

Kære Pia

Tusind tak for din fantastiske og meget inspirerende anmeldelse – det betyder virkelig meget for os.

Det glæder mig enormt at høre, at du har haft en skøn weekend på Ærø, og at hele oplevelsen – fra chauffør og fællesskab til hotel, forplejning og underholdning – har været i top. Netop det sociale samvær og den gode stemning er en vigtig del af vores rejser, så det er dejligt at høre, at det er lykkedes.

En særlig tak for dine flotte ord om chaufføren – det vil vi med stor glæde give videre. Det er netop den type oplevelse, vi gerne vil skabe for vores gæster.

Det er også fantastisk at høre, at du er blevet inspireret til at rejse med os igen – både til Ærø og måske på en af vores udenlandsrejser. Det vil vi glæde os meget til 😊

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og på gensyn!

Det var en fantastisk tur

Det var en fantastisk tur
Jeg var så mættet af oplevelser og vores chauffør - Michael, var fantastisk. Turen kan varmt anbefales 🇱🇺🫶

26 april 2026

Kære Joan

Tusind tak for din dejlige anmeldelse – det glæder os meget at høre.

Det er skønt, at du har haft en fantastisk tur og er kommet hjem med en masse gode oplevelser i bagagen. Det er præcis den følelse, vi gerne vil give vores gæster.

En særlig tak for dine flotte ord om Michael – det vil vi med glæde give videre til ham. Han gør en stor indsats for at skabe både tryghed og gode oplevelser undervejs.

Tak også for din anbefaling – det betyder rigtig meget for os.

Vi håber meget at kunne byde dig velkommen på en af vores rejser igen i fremtiden.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Absolut en rigtig god tur og oplevelse

Absolut en rigtig god tur og oplevelse, hvilket ikke mindst skyldtes vores chauffør/rejseleder, Michael, der var vidende om stort set alt omkring Holland. Godt 4-stjernet hotel med god service og ikke mindst god forplejning. En tur "Holland i Blomster" med SKAN Rejser - skal opleves inden det er for sent.

26 april 2026

Kære Finn

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det glæder os meget at høre, at du har haft en rigtig god tur til Holland.

Det er dejligt, at både oplevelserne, hotellet og forplejningen har levet op til dine forventninger. Og ikke mindst tak for de pæne ord om Michael – hans store viden og engagement gør virkelig en forskel på turene, og det vil vi med glæde give videre til ham.

“Holland i Blomster” er netop en helt særlig oplevelse, og du har helt ret – det er en tur, der skal opleves 🌷

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi håber at byde dig velkommen på en af vores rejser igen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

turen med oplevelser levede fuldt op…

turen med oplevelser levede fuldt op til forventningerne og chafføren ja anden gang vi var på tur med Michael og han bliver bedre og bedre fantastisk fortæller

23 april 2026

Kære Carsten

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det er rigtig dejligt at læse.

Det glæder os meget, at turen og oplevelserne levede op til dine forventninger, og at du endnu en gang har haft en god oplevelse med Michael. Det er altid ekstra hyggeligt, når gæster vender tilbage og genoplever en god stemning – og vi er helt enige, han er en fantastisk fortæller 😊

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber meget at kunne byde dig velkommen på endnu en rejse i fremtiden.

Fantastisk tulipantur med Skan Rejser

Jeg var på en tulipantur i Holland fra den 12. til den 16. april.
Jeg var især begejstret for chaufføren, som ikke kun kørte bussen smukt, men frem for alt fortalte de bedste oplysninger om alle attraktionerne. Jeg syntes, at hr. Mikkael var en fremragende guide, ledsager og chauffør.
Alt var spændende og godt planlagt.
For mig det bedste var Keukenhof, kanaltur rundt i Giethorn og Clara Maria ostefarm.
Vi sov i et meget godt hotel i Zaanse (jeg havde et enkeltværelse) med fremragende morgenmad og aftensmad.
Alt var i topklasse. Det var oplevelse for livet. Tak.

12 april 2026

Kære Lena

Tusind tak for din meget flotte og detaljerede anmeldelse – det er en stor fornøjelse at læse.

Det glæder os rigtig meget, at du har haft en så god oplevelse på tulipanturen, og at både programmet, hotellet og oplevelserne har levet op til dine forventninger. Keukenhof, Giethoorn og Clara Maria er også nogle helt særlige højdepunkter, som mange gæster husker længe efter turen.

En særlig tak for dine meget pæne ord om Michael – det betyder rigtig meget for os. Han gør en stor indsats for både at skabe tryghed og formidle oplevelserne undervejs, og det er dejligt at høre, at det har gjort så positivt indtryk.

At du beskriver turen som en “oplevelse for livet”, er noget af det bedste, vi kan få at vide – det er præcis den slags minder, vi ønsker at skabe for vores gæster.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi håber meget at kunne byde dig velkommen på en ny rejse i fremtiden.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

En dejlig bustur til Holland med en…

En dejlig bustur til Holland med en guide/chauffør der øste af sin viden. Fint hotel, dog lidt problemer med varmesystemet den første nat, blev fixet dagen efter.
God mad og behageligt selskab, god stemning blandt rejsedeltagerne.
Vi kommer gerne tilbage.

19 april 2026

Kære Lis

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at dele din oplevelse fra turen til Holland.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en dejlig rejse med en engageret chauffør/guide, god stemning i gruppen og et behageligt ophold på hotellet. Netop fællesskabet og oplevelserne undervejs er en stor del af det, vi ønsker at skabe.

Vi beklager naturligvis udfordringen med varmesystemet den første nat, men det er godt at høre, at det blev løst hurtigt efterfølgende.

Det betyder meget for os, at du skriver, at I gerne kommer igen – det er den bedste anbefaling, vi kan få.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive, og vi håber at byde jer velkommen på en ny rejse snart.

Pænt og rent Ærø Hotel

Pænt og rent Ærø Hotel, med velsmagende god mad. Personale var smilende og hjælpsomme, så tak for at gøre opholdet hyggeligt.
Vi savnede på rundturen Ærø små stop, af kortere varighed. Måske bruges der for meget tid på Uldbutikken. Men god fortælling om seværdigheder på Ærø

Kære Lissi

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at dele dine oplevelser fra turen til Ærø.

Det glæder os meget, at du har haft et godt ophold på Ærø Hotel, og at både maden og personalet har været med til at gøre oplevelsen hyggelig og behagelig – det er noget, vi sætter stor pris på at høre.

Tak også for din ærlige og konstruktive feedback omkring rundturen. Det er værdifuldt for os at få sådanne input, og vi tager det med i vores videre planlægning, så vi løbende kan justere og optimere programmet – herunder balancen mellem stop og oplevelser undervejs.

Dejligt at høre, at fortællingerne om Ærøs seværdigheder var gode – det er en vigtig del af oplevelsen.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive – vi håber at kunne byde dig velkommen på en af vores rejser igen.

fantastisk weekend tur

søde, behagelige medrejsende. Alletiders buschauffør.
Han havde styr på det hele og var social og morsom. Ham vil jeg gerne køre med en anden gang. Hans navn var Haralddur. Fantastisk planlagt tur . Hotellet var rigtig godt. Maden var rigtig god og det var super med underholdning og musik og dans. Alt i alt en rigtig dejlig oplevelse.

Kære Annette

Tusind tak for din dejlige og udførlige anmeldelse – det er en stor fornøjelse at læse.

Det glæder os rigtig meget, at du har haft en så positiv oplevelse hele vejen rundt – både med dine medrejsende, selve turens indhold og opholdet på hotellet. Netop det sociale fællesskab og den gode stemning er noget af det, vi sætter stor pris på at kunne skabe på vores rejser.

En særlig tak for dine flotte ord om Haraldur – det vil vi med stor glæde give videre til ham. Han er en vigtig del af oplevelsen på mange af vores ture, og det er skønt at høre, at hans indsats, humor og overblik har gjort indtryk.

Vi er også glade for, at både maden, underholdningen og den samlede planlægning har levet op til dine forventninger – det er præcis den helhedsoplevelse, vi bestræber os på at levere.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi håber meget at byde dig velkommen med på en ny rejse igen snart.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det var en rigtig god oplevelse fra start t og alle tidspunkter kom til at passeil s*** og en rigtig god chauffør som bare havde styr på det hele så det var en ren fornøjelse og rigtig godt hotel*

Det var en rigtig god chauffør og var meget hjælpsom det var en fornøjelse at køre med ham og rigtig fin hotel og og god morgen menu og aftenmenu og rigtig sødt personale

Kære Peter

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det glæder os meget at læse.

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen rundt, og at både vores chauffør, hotellet og personalet har levet op til dine forventninger. Særligt tak for de pæne ord om chaufføren – det vil vi med glæde give videre.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber meget at kunne byde dig velkommen på en af vores rejser igen.

Det var en dejlig tur

Det var en dejlig tur , det hele fungerede godt lige fra starten . En dejlig chauffør , Haralddur , som sørgede for en god stemning i bussen , hotel Ærø var en god oplevelse med godt personale , gode værelser og ikke mindst god mad . Lørdag middag efter ø-turen kom vi hjem til en dejlig frokost 🙏

2 maj 2026

Kære Tove

Tusind tak for din skønne anmeldelse – det er en stor fornøjelse at læse.

Det glæder os meget, at du har haft en dejlig tur, og at oplevelsen fungerede godt hele vejen fra start til slut. En særlig tak for de pæne ord om Haraldur – det vil vi med glæde give videre til ham. Han sætter stor ære i at skabe en god stemning på turene, så det er dejligt at høre, at det også blev oplevet sådan.

Vi er også rigtig glade for, at opholdet på Hotel Ærø levede op til forventningerne med både god service, værelser og ikke mindst maden – og ja, en god frokost efter en oplevelsesrig dag gør bestemt ikke noget 😊

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi håber meget at byde dig velkommen på en af vores rejser igen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alt i alt en meget fin tur

Alt i alt en meget fin tur, fin service på bussen, hyggelig chauffør med masser af jokes 👍.
Hotellet - gode værelser og dejlig mad og perfekt service i restauranten.
Sightseeingtur også fin med masser af info.
🥰

Kære Tove

Tusind tak for din dejlige anmeldelse – det glæder os rigtig meget at læse.

Det er skønt at høre, at du har haft en god helhedsoplevelse, og at både service på bussen, vores chauffør, hotellet og sightseeing har levet op til dine forventninger. En hyggelig stemning og god information undervejs er netop noget, vi lægger stor vægt på, så det er dejligt at høre, at det blev oplevet sådan 😊

Super singelrejse

Hotellet var godt, maden fantastisk og chaufføren var hyggeligt med masser af humor.
Så kan kun anbefale en singelrejse til Ærø

Kære Pia

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse på vores singlerejse til Ærø.

Det glæder os især, at både hotellet, maden og ikke mindst vores chauffør har levet op til forventningerne – lidt humor og god stemning på turen er jo en vigtig del af oplevelsen 😊

Tak fordi du tager dig tid til at anbefale os – det sætter vi stor pris på, og vi håber meget at kunne byde dig velkommen med på endnu en rejse i fremtiden.

3 dages singletur til Ærø

3 dages singletur til Ærø har været fantastisk lækker mad - service i top og god underholdning lørdag :-).....Jeg har været på jeres singlerejser 5 gange og det har været en dejlig oplevelse hver gang med dejligt samvær - grin - oplevelser..... Både Michael og Haraldur skal have stor ros herfra...
Vi er nogle der gerne vil høre om der bliver en singlerejse til Berlin til nytår...

Svar från Skan Rejser

Tak for din flotte anmeldelse, Elsebeth – det sætter jeg virkelig stor pris på 😊

Det glæder mig meget at høre, at du endnu en gang har haft en god oplevelse på vores singletur til Ærø. Det betyder meget for os, at både stemningen, fællesskabet og oplevelserne lever op til forventningerne – og at det er noget, du har lyst til at vende tilbage til igen og igen.

Jeg skal selvfølgelig også give din ros videre til både Michael og Haraldur – det vil de helt sikkert blive rigtig glade for.

I forhold til singlerejse til Berlin til nytår, så har vi ikke en decideret singlerejse planlagt. Når det er sagt, så har vi allerede rigtig mange singler med på vores almindelige nytårsture til Berlin, og det plejer at være en rigtig hyggelig og social oplevelse, hvor man hurtigt falder i snak med hinanden.

Det kunne derfor sagtens være et godt alternativ – og bestemt værd at overveje.

Endnu en gang tak for din tilbagemelding – og vi håber meget at se dig med på en af vores kommende ture.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Skanrejser er et supergodt firma

Skanrejser er et supergodt firma der udbyder rejser med rigtig meget kvalitet for pengene.Jeg kan varmt at befale firmaet. En særlig tak til Nicki på kontoret der yder en fantastisk god kundeservice

5 april 2026

Svar från Skan Rejser

Tak for din flotte anmeldelse, Kihn – det sætter vi stor pris på!

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med Skan Rejser, og at du oplever høj kvalitet for pengene – det er netop det, vi hver dag arbejder for at levere til vores gæster.

En særlig tak for dine pæne ord om Nicholas – det vil vi selvfølgelig give videre til ham. God service betyder meget for os, og det er dejligt at høre, at det bliver bemærket.

Vi håber at kunne byde dig velkommen på endnu en rejse i fremtiden.

André
Skan Rejser

En pragtfuld tur til Toscana

En pragtfuld tur til Toscana- med den bedste guide/chauffør Michael.
Tak til Skan Rejser for 12 gode dage.
Brian og Ove 👍👬

26 mars 2026

Kære Brian og Ove

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os, at I har taget jer tid til at dele jeres oplevelse.

Det glæder os utrolig meget at høre, at I har haft en pragtfuld tur til Toscana, og at Michael har været med til at gøre oplevelsen ekstra god. Vi er meget stolte af vores chauffører og guider, og det er skønt at høre, når det bliver bemærket.

Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen på en af vores rejser i fremtiden.

Skan Rejser

Dejlig 12 dages tur til Toscana

Lige hjemkommet fra en dejlig 12
dages forårstur til Toscana. Var på samme tur i juli 2025. Denne her tur var på 12 dage hvilket giver at det ikke er så presset. Godt hotel fantastisk combineret chauffør og guide - Michael- et omrejsende leksikon/ unikum. Han lavede 1 times rundvisning i byerne, godt initiativ.
Alt klappede, bussen, hotellerne, chaufføren, godt hold.
Maden på båden, overnatningshotellerne. Turen kan stærkt anbefales.
( p.s. godt med en fyldig information om hotel, mad, m.v inden afgang)

Tonny A

15 mars 2026

Kære Tonny

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – den betyder rigtig meget for os.

Det glæder os utrolig meget at høre, at du endnu en gang har haft en god oplevelse med os i Toscana, og at den længere 12-dages rejse har givet et mere roligt og behageligt tempo. Det er netop den oplevelse, vi ønsker at skabe.

En særlig tak for dine ord om Michael – det er meget værdifuldt for os, og jeg vil selvfølgelig sørge for, at han får din ros videre. Det er dejligt at høre, at hans rundvisninger og engagement har gjort en forskel.

Vi er også meget glade for, at du fremhæver både helheden i turen samt informationen inden afrejse – det er noget, vi arbejder målrettet på at gøre så klart og trygt som muligt for vores gæster.

Endnu en gang tak for din tillid og for at rejse med os igen – vi håber meget at byde dig velkommen på en ny rejse i fremtiden.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.