Fantastisk tur. Vi fik en dejlig tur mættet med flotte indtryk. Skan rejser personale på kontoret var utrolig kundevenlige overfor dårligt gående gæster. Vi fik pladser på 1. Række og der var plads... Se mer
Företaget har svarat
Fantastisk og hyggeligt tur og sjov chauffør. Hotel rigtig fint, hyggeligt og pænt rent. Morgenmad helt vildt fantastisk. Men aftensmaden til festen, var kødet lidt sejt. Underholdning sjov. Freda... Se mer
Lige været på 🌷tulipantur til Holland🤩som var min 6 rejse med Skan rejser. Turen var fantastisk, perfekt turprogram, skønne oplevelser og lækkert hotel med dejligt mad, så som altid 👌en tryg og... Se mer
Företaget har svarat
Lige hjemkommet fra en dejlig 12 dages forårstur til Toscana. Var på samme tur i juli 2025. Denne her tur var på 12 dage hvilket giver at det ikke er så presset. Godt hotel fantastisk combinere... Se mer
Företaget har svarat
Dansk familie virksomhed med hovedsæde i Køge.
Brogade 3, 3 sal, 4600, Køge, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 75 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Det var på alle måder en god og veltilrettelagt tur. Super rejseleder, godt hotel med god mad.

Svar från Skan Rejser
Hele rejsen var top iorden dejligt hotel og dejlige ture,kan godt anbefale Holland ture 👍

Svar från Skan Rejser
Fantastisk hotel med et super smilende personale.
Lækker middag både fredag og lørdag aften.
Pandekagerne og kaffen burde serveres klokken 15:30, når vi ankom efter en bustur på 3-5 timer i stedet for klokken 20:00 efter aftensmaden.
Super chauffør, han gav alle 5 omgange gratis på hjemrejsen.

Svar från Skan Rejser
En fantastisk dygtig chauffør, som vi alle følte os meget trygge ved at køre med. Michael fortalte levende og detailleret om området, vi kørte i og det, vi skulle besøge. Vi fik virkelig noget ud af det. Hotellet var super og der kunne ikke sættes en finger på maden. Jeg skal med til Toscana 23.-31. maj, også med Michael som chauffør. Det glæder jeg mig meget til. Og så er Holland et dejligt land. Kun positivt at sige her fra mig.

Svar från Skan Rejser
Det er et fantastisk koncept og jeg havde en skøn forlænget weekend med Skan Rejser til Ærø.
Vores chauffør var tilsvarende den bedste chauffør man kan ønske sig. Han er en super billist og fik rejseselskabet til at hygge sig og finde sammen.
Hotel, tur, guide, underholdning og forplejning var ligeledes fantastisk og jeg blev inspireret at andre gæster som har rejst mange gange med Skan Rejser til at det skal jeg også prøve igen. Både til samme destination men også på udenlandsrejser. Tak for turen ;-)

Svar från Skan Rejser
Det var en fantastisk tur
Jeg var så mættet af oplevelser og vores chauffør - Michael, var fantastisk. Turen kan varmt anbefales 🇱🇺🫶

Svar från Skan Rejser
Absolut en rigtig god tur og oplevelse, hvilket ikke mindst skyldtes vores chauffør/rejseleder, Michael, der var vidende om stort set alt omkring Holland. Godt 4-stjernet hotel med god service og ikke mindst god forplejning. En tur "Holland i Blomster" med SKAN Rejser - skal opleves inden det er for sent.

Svar från Skan Rejser
turen med oplevelser levede fuldt op til forventningerne og chafføren ja anden gang vi var på tur med Michael og han bliver bedre og bedre fantastisk fortæller

Svar från Skan Rejser
Jeg var på en tulipantur i Holland fra den 12. til den 16. april.
Jeg var især begejstret for chaufføren, som ikke kun kørte bussen smukt, men frem for alt fortalte de bedste oplysninger om alle attraktionerne. Jeg syntes, at hr. Mikkael var en fremragende guide, ledsager og chauffør.
Alt var spændende og godt planlagt.
For mig det bedste var Keukenhof, kanaltur rundt i Giethorn og Clara Maria ostefarm.
Vi sov i et meget godt hotel i Zaanse (jeg havde et enkeltværelse) med fremragende morgenmad og aftensmad.
Alt var i topklasse. Det var oplevelse for livet. Tak.

Svar från Skan Rejser
En dejlig bustur til Holland med en guide/chauffør der øste af sin viden. Fint hotel, dog lidt problemer med varmesystemet den første nat, blev fixet dagen efter.
God mad og behageligt selskab, god stemning blandt rejsedeltagerne.
Vi kommer gerne tilbage.

Svar från Skan Rejser
Pænt og rent Ærø Hotel, med velsmagende god mad. Personale var smilende og hjælpsomme, så tak for at gøre opholdet hyggeligt.
Vi savnede på rundturen Ærø små stop, af kortere varighed. Måske bruges der for meget tid på Uldbutikken. Men god fortælling om seværdigheder på Ærø

Svar från Skan Rejser
søde, behagelige medrejsende. Alletiders buschauffør.
Han havde styr på det hele og var social og morsom. Ham vil jeg gerne køre med en anden gang. Hans navn var Haralddur. Fantastisk planlagt tur . Hotellet var rigtig godt. Maden var rigtig god og det var super med underholdning og musik og dans. Alt i alt en rigtig dejlig oplevelse.

Svar från Skan Rejser
Det var en rigtig god chauffør og var meget hjælpsom det var en fornøjelse at køre med ham og rigtig fin hotel og og god morgen menu og aftenmenu og rigtig sødt personale

Svar från Skan Rejser
Det var en dejlig tur , det hele fungerede godt lige fra starten . En dejlig chauffør , Haralddur , som sørgede for en god stemning i bussen , hotel Ærø var en god oplevelse med godt personale , gode værelser og ikke mindst god mad . Lørdag middag efter ø-turen kom vi hjem til en dejlig frokost 🙏

Svar från Skan Rejser
Alt i alt en meget fin tur, fin service på bussen, hyggelig chauffør med masser af jokes 👍.
Hotellet - gode værelser og dejlig mad og perfekt service i restauranten.
Sightseeingtur også fin med masser af info.
🥰

Svar från Skan Rejser
Hotellet var godt, maden fantastisk og chaufføren var hyggeligt med masser af humor.
Så kan kun anbefale en singelrejse til Ærø

Svar från Skan Rejser
3 dages singletur til Ærø har været fantastisk lækker mad - service i top og god underholdning lørdag :-).....Jeg har været på jeres singlerejser 5 gange og det har været en dejlig oplevelse hver gang med dejligt samvær - grin - oplevelser..... Både Michael og Haraldur skal have stor ros herfra...
Vi er nogle der gerne vil høre om der bliver en singlerejse til Berlin til nytår...

Svar från Skan Rejser
Skanrejser er et supergodt firma der udbyder rejser med rigtig meget kvalitet for pengene.Jeg kan varmt at befale firmaet. En særlig tak til Nicki på kontoret der yder en fantastisk god kundeservice

Svar från Skan Rejser
En pragtfuld tur til Toscana- med den bedste guide/chauffør Michael.
Tak til Skan Rejser for 12 gode dage.
Brian og Ove 👍👬

Lige hjemkommet fra en dejlig 12
dages forårstur til Toscana. Var på samme tur i juli 2025. Denne her tur var på 12 dage hvilket giver at det ikke er så presset. Godt hotel fantastisk combineret chauffør og guide - Michael- et omrejsende leksikon/ unikum. Han lavede 1 times rundvisning i byerne, godt initiativ.
Alt klappede, bussen, hotellerne, chaufføren, godt hold.
Maden på båden, overnatningshotellerne. Turen kan stærkt anbefales.
( p.s. godt med en fyldig information om hotel, mad, m.v inden afgang)
Tonny A

Svar från Skan Rejser
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.