Simplefashion Omdömen

1 530

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

KØB ALDRIG NOGET HER! Jeg fik aldrig hverken produkt penge tilbage eller svar, på mine flere hundrede mails. Købte et sæt derfra som min far skulle have haft til sin fødselsdag.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Handler man fysisk i butikken er der ingen problemer, men er det via hjemmesiden eller Facebook, halter det noget. Leveringstiden bliver ikke overholdt, og der kan gå laaang tid inden man får sine var... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har igennem flere år handlet masser af fantastiske sko og en del dejligt tøj. Jeg har altid fået det, jeg har bestilt 🤗 Nogle gange gik dér lidt længere tid end lovet, før jeg fik mine varer; m... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Skal jo give en stjerne, men Claus Thomsen SimpleFasion fortjener INGEN!! Jeg har stadig ikke fået mine penge retur, efter at have annulleret min ordre, hvilket Claus Thomsen bekræfter han har gjort.... Se mer

Dålig

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(1 530)

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg bestilte et par støvler første i…

Jeg bestilte et par støvler første i november og hørt ikke noget fra dem af før jeg ringede til dem også havde dem ikke i min størrelse men havde trukket penge men dem ville få retur og det var først i december måned de lovet det men har ikke fået dem i nu 😡😡😡
Har da aldrig handlet i sådan en useriøst butik
SÅ HOLD JER FRA AT KØBE NOGET HOS DEM

28 november 2023
Logotyp för Simplefashion

Svar från Simplefashion

Hej med dig
Hvis der er noget der ikke kunne leveres så kommer beløb automatisk retur , så du bedes ringe på kundeservice så det løses omgående ..
ring mellem 10-12 i hverdage på 31410100
Vh kundeservice

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har bestemt ikke noget og klage…

Jeg har bestemt ikke noget og klage over jeg havde bestilt et par lækker støvler men måtte sende dem tilbage da de var for små og kort tid efter fik jeg et par nye i den størrelse som jeg bruger det bliver ikke sidste gang jeg handler i butikken vh Maggie ❤ derfor giver jeg 5 stjerner

5 januari 2024

Lang ventetid

Jeg har bestilt et par støvler den 26 december, men de er stadig ikke modtaget - har srkevet en mail til dem to gange uden svar. Derefter ringer jeg til dem hvor de fortæller mig at de har haft lukket i mellem dagene, men at de er på vej. Så ringer jeg igen da jeg venter en uge mere, hvor han fortæller mig at de er på´vej og at gls lige har afhentet deres pakker. Pengene er trukket, og jeg har nu ventet i snart en måned..... Det er simpelthen dårlig service . Sidste gang jeg handler hos Simple Fashion

12 februari 2023

Godt tilfreds

Har handlet m Claus i mange år. Er godt tilfreds.. Super fin service og kvalitetsvarer.. Desværre lidt lang leveringstid men altid gode varer.

14 januari 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Desværre skal man give en stjerne til…

Desværre skal man give en stjerne til et svindelfirma. Jeg bestilte den 3. nov, en tunika som desværre blev væk ,og bla. bla. bla. Op til jul havde Claus Thomsen flere gange beklaget, så var der udsolgt, og så var der gået fejl, men inden jul ville jeg få mine penge retur. Idag den 13 januar har jeg stadig ikke fået mine penge retur, men han er nu meldt til politiet. Claus Thomsen har stjålet 349,- fra mig , og dem vil jeg gerne have tilbage . Jeg fatter ikke den mand kan sove godt om natten

13 januari 2024

Svindel

Bestilte en vare d. 4 dec. 2023, pengene blev trukket d. 7 dec, da varen ikke var kommet d. 22 dec, ringede jeg, jeg skulle have fået en mail, varen først kom i uge 4. havde ikke modtaget en mail, og heller ikke landet i spam. Annulleret handelen, fik den besked jeg vil få mine penge retur mellem jul og nytår, ikke sket. Har efterfølgende sendt mail, og mail på deres hjemmeside, sendt i Messenger, Ingen svar tilbage. Fup og fiduser. Overvejer at anmelde dem.

22 december 2023

Svindel

I Virkeligheden 0 ⭐️

Magen til svindel firma skal man lede længe efter.
Mange mails er sendt, uden svar.
Beskeder der efter flere uger bliver besvaret på Instagram, men pludselig stopper al kontakt også der.

Bliver d. 21/12 lovet mine penge retur. For min pakke, der ikke er dukket op.
Claus påstår at den er blevet væk hos GLS. Jeg har bare aldrig modtaget noget fra GLS om at min pakke skulle være registreret, afsendt eller andet.

Handel der kun hvis du ikke ønsker dine varer.

7 december 2023

kvalitets sko til fantastiske priser for os alle <3

Grunden til at jeg gir 5 stjerner er fordi det desværre ikke er muligt at gi flere . Efter min mening burde de ha langt flere .
Jeg har efterhånden snart handlet hos jer i omkring 6-7 år og jeg har aldrig noglesinde haft nogle problemer med modtage mine vare og har jeg ringet til jeres Butik så bliver jeg altid mødt af et utroligt fantastisk personale som er utrolig hjælpsom .
Jeg køber kun mine støvler / Sandaler og alle andre former for sko , samt en del virkelig flot og godt tøj os jer . Jeg kan på det varmeste anbefale alle til at tage et kig på deres hjemmeside det er en helt igennem fantasttisk oplevelse og jeg kan love at I bliver ikke skuffet .
Desuden er det også nogle virkelige fantastiske priser hvor alle kan være med .

8 januari 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestilte 26/12 og har intet hørt eller…

Bestilte 26/12 og har intet hørt eller modtaget siden! Pengene blev, på ulovlig vis, trukket ved bestilling og jeg har skrevet mail 2/1 som heller ikke er besvaret.
Ordre står som 'modtaget' og at jeg får besked når den er klar til afsendelse.
Det er med garanti billigt Kinagøjl som indehaver venter på skal hjem fra Kina og ikke selv har lyst til at lægge ud for.
Spændende om jeg får mine penge igen som jeg nu har bedt om.

10 januari 2024

Total fusker firma

Total fusker firma
Rykkede for min pakke som jeg bestilte d.13/12, modtog en mail at jeg skulle ringe. Fik at vide at den var undervejs og den er stadig ikke dukket op og har adskillige gange rykket for den.
Køb aldrig noget derfra

21 december 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.