Armbandet var jättefint och motsvarade helt mina förväntningar, snabb leverans, bra service. Jag rekommenderar Silver Mama de är pålitliga.
Sammanfattning av omdömen
Baserat på omdömen, skapat med AI
Ämnen som oftast nämns
Baserat på följande omdömen
Silvermama har fina namnsmycken, halsband med gravyr och namnhalsband i guld och silver. Du hittar även personliga armband med gravyr till herr och dam. Till gravida kan vi erbjuda ett stort urval av Bola Gravidsmycken. Vi har även bokstavssmycken, bokstavshalsband och halsband med en bokstav. Vi har många vackra gravyrsmycken till Barn, Dam och Herr.
Box 46, 23121, Trelleborg, Sverige
- service@silvermama.se
- www.silvermama.se
Har inte besvarat negativa omdömen
Jättedålig kvalité och uruselt…
Jättedålig kvalité och uruselt utförande. Har varit tvungen att köpa hos annat företag!
Vi är så nöjda.
Vi är så nöjda.
Dottern köpte ett armband till sin pojkvän där länken var för kort.
Vi returnerade armbandet och det blev snabbt bytt och skickat till oss igen och det skedde på några få dagar utan extra kostnader förutom kostnaden för returportot. Vilken service!
Jag betalade 39kr extra för att få hem…
Jag betalade 39kr extra för att få hem halsbandet på 3 dagar, vilket jag inte fått så hoppas jag får tillbaka dom pengarna.
Super fina smycken
Super fina smycken, snabb leverans och grym service!!
ID-brickor till barnbarnen
Beställde 2 st ID-brickor till mina barnbarn, snabb leverans och jättefina graverade brickor.
Halsbandet lite smalt med det kunde man säkert läsa sig till…
Mycket nöjd
Thomas Nyman, Västerås
Snabb leverans och trevligt bemötande.
Sämre kvalitet än förväntat
Den graverade brickan blev snabbt repig, berlocken var liten och tunn, likaså kedjan. Dock smidig och snabb leverans.
Fick inte den hjälp jag frågade om.
Toppen
Jättefint smycke, bra pris och snabb leverans. Supernöjd med allt!
Halsbandet jag köpte var så fint
Halsbandet jag köpte var så fint! Positivt med snabb leverans, vilket var ett stort plus!
Snabb leverans och lätt att beställa
Snabb leverans och lätt att beställa.
Gravyren blev plottrigare än den som visas på bilden, ingen tomrad mellan namnet och landet som tydligt syns på bilden, så det var inte riktigt lika fint. Men men, det står ju rätt i alla fall.
Toppenbra!
Superfint smycke och snabb leverans! Fantastisk service vid retur samt byte.
Lätt att beställa
Lätt att beställa, snabb leverans och fantastisk produkt.
Bra och snabb service
Bra och snabb service! Jättefint armband och lätt att beställa. Behövde förlänga armbandet och allt löstes via mail. Var inga konstigheter. Rekommenderar verkligen Silvermama!
Supersnabb leverans och jättefint…
Supersnabb leverans och jättefint smycke.
Jättefint smycke och supersnabb…
Jättefint smycke och supersnabb leverans!
Jag trodde att själva hänget var…
Jag trodde att själva hänget var större. Den var väldigt liten o kedjan för kort.