Armbandet var jättefint och motsvarade helt mina förväntningar, snabb leverans, bra service. Jag rekommenderar Silver Mama de är pålitliga.
Sammanfattning av omdömen
Baserat på omdömen, skapat med AI
Ämnen som oftast nämns
Baserat på följande omdömen
Silvermama har fina namnsmycken, halsband med gravyr och namnhalsband i guld och silver. Du hittar även personliga armband med gravyr till herr och dam. Till gravida kan vi erbjuda ett stort urval av Bola Gravidsmycken. Vi har även bokstavssmycken, bokstavshalsband och halsband med en bokstav. Vi har många vackra gravyrsmycken till Barn, Dam och Herr.
Box 46, 23121, Trelleborg, Sverige
- service@silvermama.se
- www.silvermama.se
Har inte besvarat negativa omdömen
Snabbt och smidigt
Snabbt och smidigt. Fick enkelt kontakt och hjälp via mail när jag råkade beställa fel.
Snabbt och fina hängen
Snabbt och fina hängen. Lite trist att jag inte kan ta bort hängena från kedjan bara. Annars bara bra!
Jättesnabb leverans och jättefina smycken
Jättesnabb leverans och jättefina smycken. Man kan personalisera smycket och priserna är rimliga. Man fick även med en gratis gåva som var ett par örhängen vilket var över förväntan. Rekommenderar att köpa därifrån.
Fin produkt och snabb leverans.
Mycket nöjd!
Tydlig hemsida som gör det enkelt att designa ett eget personligt smycke.
Många valbara alternativ. Mycket nöjd med mitt smycke!
Köpte ett fint läderarmband till min…
Köpte ett fint läderarmband till min pojkvän i julklapp med en personlig silverbricka till. Han var jättenöjd med armbandet och det passade bra men han vågar tyvärr inte använda det dagligen, eller utanför hemmet för den delen, då stängningen på armbandet har öppnat sig av sig själv och trillat av hans handled. Tråkigt att armbandet inte går att använda så som jag tänkte när jag köpte det till honom.. just nu ligger det bara i sin ask
Snyggt och enkelt
Snyggt och enkelt! Bra med stål som inte missfärgas.
Ok smycken, dålig service.
Smyckena var fina, men storleks guiden stämmer inte överens med produkterna. Mätte våra ringstorlekar flera gånger för att vara säker på att få rätt. Ena ringen är helt enkelt inte de mått som jag beställde, den andra är helt enkelt bara för stor. Vid kontakt så säger dem bara att de inte kan göra något eftersom de är graverade, även om de är de som skickat fel storlek på ringen.
Otrevlig kundtjänst och fel storlek
Kortfattat, fick fel storlek. Förklarar hela situationen men får absolut ingen hjälp. Köpte 2 förlovningsringar med gravyr, i stål. Dem går inte att göra om och dem kan inte skickas tillbaka pga gravyren men dem skickade fel storlek. Fick bara ett blankt "nej, inte vårt problem". Ingen försök till en kompromiss eller någon form av hjälp.
Vet inte vem som lagt taggtråd i deras gröt men det var 1000kr rakt ner i soporna.
Leveransen var snabb
Leveransen var snabb, men tyvärr var det en "rispa" på armbandet!
Allt perfekt!
Snabb leverans och riktigt fint armband! 🥰 kommer absolut beställa mer när det behövs 😍
Varan jag köpte kom som lovat och är…
Varan jag köpte kom som lovat och är jättefin. Blir en fin julklapp
Personligt halsband barnbarn
Köpte en namnhalsband på mina barnbarn
Så nöjd. Blev jättefint
Fått många komplimanger ang halsbandet ❤️
Sedan va det en snabb leverans
Dålig kvalité
Dålig kvalité, gick sönder efter 2 dagar, ser inte ut som på bilderna, för dyrt
Väldigt fint armband med fin gravyr.
Väldigt fint armband med fin gravyr.
Snabb leverans och mysigt att få en gåva med på köpet.
Kommer absolut handla här igen.