Silverjet Vakanties Omdömen 4

3. Semesterboende
  4. Lyxhotell
  5. Hälsohotell

Skrivet av företaget

Bij Silverjet weten we hoe belangrijk vakantie voor u is. Dus regelen we alles, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten. Wij bieden flexibele reisdata, gebruik Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf en Brussel, uitstekende luxe hotels, privétransfe...

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Waar is de service gebleven.

Silverjet, waar zijn jullie mee bezig. Wat een belabberde service tegenwoordig, niet van jullie gewend.
Alles om maar een paar centen extra binnen te halen. En daar gaat het niet eens om maar wel om het principe. Nee, voor ons helaas niet meer.

24 april 2026

Beste Silverjet,

Beste Silverjet,

Jullie krijgen van ons 1ster. Daar jullie zijn overgenomen door Experience Travel vinden wij dat jullie niet meer de service verlenen die wij zo van jullie waren gewend. Zoals persoonlijke aandacht, alles regelen en checken. Helaas door niet deze service te verlenen is onze vakantie anders verlopen dan dat we gewend waren. Jullie missen de juiste mensen op de juiste plek.
Wij hebben daarom besloten om geen verdere reizen meer te laten verzorgen door Silverjet.
We wensen jullie veel succes!

13 april 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Tour opérateur pas du tout tourné clients.

J’avais réservé un voyage à l’Île Maurice avec Silverjet et j'ai souhaité changer de destination plus de deux mois avant le départ. À ma grande surprise, le TO m’a imposé les frais d’annulation maximum (plus de 10 000 €), au motif que les vols business étaient déjà confirmés. Et pourtant je voulais changer pour un séjour vendu par Silverjet, qui correspondait à plus ou moins le même prix!
Une telle rigidité et absence de souplesse commerciale me semblent incompréhensibles pour un tour opérateur haut de gamme. À ce niveau de service, on s’attend à un minimum d’écoute et de recherche de solution. Et cela malgré, l'intervention de mon agence de voyage, qui me connaissant bien, a fait le maximum pour expliquer les motifs de ma demande de modification afin d'obtenir un arrangement (ils savent très bien, que si je demande un changement, ce n'est pas dans mes habitudes et que c'est justifié!)
Une expérience décevante que je partage pour inviter les futurs clients à bien vérifier les conditions avant de réserver.
Pour ma part...Silverjet ...plus jamais!

20 mars 2026
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Halkidiki & Kreta

Voor ons 25 jarig jubileum hebben we in 2024 na een analyse van mogelijkheden en reisbureaus gekozen voor Silverjet. We zijn op dat moment zeer geholpen in de keuze. Misschien komt het door de lange tijd tussen boeken en reizen of misschien komt het door de overname, maar toen de reis dichterbij kwam, was de persoonlijke benadering verdwenen. Er werd niet meegedacht, geen persoonlijk contact meer.

De reis was verder goed geregeld, transfers ter plekke goed uitgevoerd, 1e van 2 hotels overtrof onze verwachtingen, terwijl het 2e hotel deels teleurstelde. Geen idee of het vooraf bekend had moeten zijn. De begeleiding ter plekke was afstandelijk, via QR codes, maar was uiteindelijk ook niet relevant want hebben bij 1e hotel de voortreffelijke diensten van het resort gebruikt, en in het 2e hotel zelf een auto gehuurd.

De poging om ons met bloemen te verwelkomen bij thuiskomst was zeer goed bedoeld, alleen kwamen ze niet na, maar halverwege de vakantie aan de deur.

Vijf sterren voor de hulp bij het boeken, 2-3 sterren voor het vervolg.

25 augusti 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.