Det här tycker kunderna
Företaget har svarat
Droomvakantie is uitgekomen! 🇯🇵🤩 Van begin tot eind heeft Travel Legends onze droomvakantie werkelijkheid gemaakt. Tijdens elk moment van de reis stonden ze voor ons klaar en kregen we veel persoo... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Ontdek een wereld aan mogelijkheden. Rondreis, huwelijksreis of een andere wens? Wij verzorgen de complete organisatie van uw vakantie. Altijd 100% maatwerk op basis van uw wensen!
Kontaktuppgifter
Onderwijsboulevard 52, 5223 DH, 's-Hertogenbosch, Nederländerna
- +31 (0) 73 22 00 550
- aanvraag@travellegends.nl
- travellegends.nl

Maak uw reis legendarisch!
Har besvarat 66 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Lokale agent was waardeloos
Lokale agent was waardeloos, wij hadden een slecht hotel in Tashkent en een vreselijke chauffeur en ze weigerden om deze te veranderen. Mijn man is ziek geworden, heef tin het ziekenhuis gelegen en zij hebben geen contact met ons opgenomen- ook niet om te vragne heo het met hem ging- tijdens de gehele reis.
De reis naar Japan was onvergetelijk
De reis in Japan was onvergetelijk, Travel Legends heeft hier zeker aan bijgedragen. Alle hotels, door Travel Legends gekozen, waren allemaal top! De medewerkers van Travel Legends zijn goed bereikbaar en erg klantvriendelijk. Denken ook goed met je mee. We kregen zelfs een welkomstcadeautje bij aankomst in het eerste hotel.
Er wordt goed meegedacht en geadviseerd…
Er wordt goed meegedacht en geadviseerd m.b.t. het plannen van de reis. Heel erg handig en waardevol is de gids die je opwacht op het vliegveld en je als het ware bij de hand meeneemt om je wegwijs te maken met het omwisselen van je openbaar vervoer passen, aanschaffen en opwaarderen van je metro pas en een beetje wegwijs te maken in het zeer uitgebreide openbaar vervoerssysteem van Japan. De door Travel Legends ontwikkelde reisaap is superhandig qua houvast en tips voor je reisprogramma en tevens staan hier (per dag) alle benodigde tickets in: alles bij de hand dus. Ook tijdens je reis kun je Travel Legends makkelijk bereiken en eventuele vragen stellen.

Goed georganiseerd en hulpvaardig
Wij zijn erg tevreden over de gegeven informatie over de reisbestemming, de organisatie van de reis en excursies en de service/ ondersteuning voorafgaand, tijdens en na afloop van de reis vanuit het team van Travel Legends.

Droomvakantie is uitgekomen! 🇯🇵🤩
Droomvakantie is uitgekomen! 🇯🇵🤩
Van begin tot eind heeft Travel Legends onze droomvakantie werkelijkheid gemaakt. Tijdens elk moment van de reis stonden ze voor ons klaar en kregen we veel persoonlijke aandacht. Dankzij de informatieve meeting vooraf en de handige applicatie die ze hadden voorbereid, verliep onze vakantie heel soepel en zonder stress. Alles was perfect georganiseerd, waardoor wij alleen maar hoefden te genieten. Absoluut een aanrader voor iedereen die zorgeloos wil reizen!

Svar från Travel Legends
Onze reis naar Japan was perfect…
Onze reis naar Japan was perfect georganiseerd, de hotels waren echt meer dan prima en de locaties klopten gewoon. De app is echt heel handig met goede uitleg en alle details per dag uitgewerkt. De gidsen die waren geregeld voegden echt wat toe aan de reis.

Rondreis Japan
Prachtige reis voor ons samengesteld naar Japan aangepast aan onze wensen. Toen tijdens de reis een reservering niet klopte is deze meteen veranderd naar een andere datum.

Svar från Travel Legends
We hebben een fantastische vakantie…
We hebben een fantastische vakantie gehad in Japan. Drie weken in locaties zoals: Tokyo, Osaka, Kyoto, Mount Fuji en Koyasan. Waarbij we overal in fijne en goedverzorgde hotels zaten dicht bij het openbaar vervoer waardoor we snel onderweg waren. Travel Legends heeft ons goed ondersteund door middel van adviezen en tips met als handleiding de travel app. Zeer waardenvol.

Svar från Travel Legends
Een geweldige reiservaring rijker!
Vanaf een eerste oriënterende start om een reis te boeken naar Japan was ik aangenaam verrast door Travel Legends. Het gesprek verliep prettig zonder aan te dringen, maar vooral door veel informatie te geven. Ook prijstechnisch….
Hierop hebben we besloten om verder te gaan met TL. In alle rust een prachtig programma voor 14 dagen met Fleur gemaakt op basis van onze belangstelling. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een goed aanbod. Een aantal dagen voor vertrek hebben nog een huisbezoek gehad van Fleur (en collega) om alles door te spreken en om onze vragen te beantwoorden. Wij vonden dit prettig. De reis was geweldig! We zaten in uitstekende accommodaties, leuke gidsen in Tokio (Virginie, die ons ophaalde van de luchthaven en Joris, die met ons op een dag op stap ging) en hetzelfde in Kyoto (Zef) Natuurlijk zijn er nu wat puntjes die we moeten anders zoden doen, maar dat is achteraf. Een voorbeeld hiervan is dat we misschien toch wel een dag langer in Tokio hadden willen verblijven. Maar ja, keuzes maken… We hadden maar 14 dagen. Een kleine opmerking: check goed de officiële namen volgens paspoort bij officiële aanvragen voor vouchers.
Al met al was alles uitstekend geregeld en we vinden de medewerkers van het reisbureau verrassend attent.
Dank jullie wel, dank Fleur! Dit smaakt naar meer!😀

Svar från Travel Legends
De reis was perfect georganiseerd
De reis was perfect georganiseerd. Voor de reis hadden we een app ontvangen met ons persoonlijke programma. Die hebben we ook tijdens de reis nog veel gebruikt. Een paar weken voor vertrek was er ook nog een teams meeting om het programma helemaal te overlopen. Erg goede opvolging tijdens de reis. Zelfs al was dat door de perfecte organisatie niet nodig, gaf het toch een goed gevoel.
Beste reisagentschap dat we tot op vandaag hebben gehad.

Svar från Travel Legends
Alles was tot in de puntjes geregeld.
Alles was tot in de puntjes geregeld.
een goede duidelijke app met google maps kaarten.

Svar från Travel Legends
Vier weken Japan: steden, natuur, cultuur en heerlijk eten
Travel Legends heeft voor mij en mijn vrouw een fantastische reis voorbereid naar Japan. Vier weken afwisseling tussen steden en platteland met goede hotels als uitvalsbasis en een actuele app die onze reisplannen goed heeft ondersteund. Ook tijdens onze reis is meegedacht over veranderingen in reisschema. En niet te vergeten het welkomstdrankje in het eerste hotel.

Rondreis Japan
Ik heb via Travel Legends een rondreis geboekt voor Japan. De communicatie is zeer prettig en zij besteden veel aandacht aan je persoonlijke wensen. Het reisplan wat ik kreeg was dan ook precies wat ik zocht. De verdere afhandeling van het boeken, opvolging van mijn vragen was perfect. Ook de app met nuttige informatie, reisdocumenten en duidelijke uitleg was zeer behulpzaam. Mede door de persoonlijke aandacht en oog voor alle details was dit een unieke en onvergetelijke reis. Heel erg bedankt voor jullie fantastisch werk en goede zorg, Ik heb genoten !

Geweldige reis Oezbekistan 2026
Mijn man en ik hebben een geweldige vakantie in Oezbekistan gehad. Oezbekistan zelf is een ongekende parel voor de meeste mensen in Nederland en Belgie, maar als je houdt van kunst, cultuur en geschiedenis één van de mooiste reizen die we gemaakt hebben. De mensen van Travel Legends hebben het ons heel gemakkelijk gemaakt, de reis was van begin tot einde perfect georganiseerd. We hebben een paar verschillende gidsen gehad in de verschillende steden (Tashkent, Samarkand, Bukhara en Khiva) en waren allemaal aangename mensen die goed Engels spraken met een grote kennis over hun cultuur en geschiedenis. De hotels waren ook prima en hebben voor een groot deel onze verwachtingen overtroffen. We bedanken specifiek Dennis voor het aangenaam contact, en we kenden hem al van een vorige reis in Georgie en Armenie die ook heel goed verlopen is. Wij komen terug :)

Svar från Travel Legends
Ons avontuur begon met een haperende…
Ons avontuur begon met een haperende aansluiting in London voor de vlucht naar Tokyo, dat was gelijk een goede stress-test😅. Je zou zeggen, een flinke deuk in onze ervaring maar niets is minder waar. Het was een geweldige ervaring. Prima hotels, goede adviezen en nog betere gidsen. Travel legends was ook tijdens de reis goed bereikbaar.
Conclusie: we willen graag nog een keer naar Japan maar dan slaan we de extreem drukke hotspots over.

Svar från Travel Legends
Top vakantie in Zuid Afrika!
Omdat onze vakantie naar Dubai/ Oman niet kon doorgaan vanwege de oorlog heeft Travel Legends er alles aan gedaan om op korte termijn een alternatieve reis te regelen. We wilden graag omboeken naar Zuid- Afrika en dankzij de inspanningen van zowel Eelke als Natasja was dit toch snel geregeld en hoewel het voor ons wel even omschakelen was, hebben wij een fantastische reis gehad. Hoewel Zuid Afrika misschien niet boven aan ons lijstje stond, zijn we nu wel echt fan, het was echt geweldig en wie weet voor herhaling vatbaar.

Svar från Travel Legends
Travel Legends heeft ons geholpen een onvergetelijke reis door Japan te maken
Travel Legends heeft ons geholpen een onvergetelijke reis naar Japan te maken. Wij hebben gedurende de planning met een aantal prive uitdagingen te maken gehad en Kas Leermakers heeft ons hierbij geweldig ondersteund en zelfs na de boeking nog zaken voor ons aangepast. Het advies is op maat en het contact efficient en persoonlijk. Kas was zelf in Japan geweest en dit gaf vertrouwen in het advies. De app is super compleet en helpt je gedurende de reis te genieten van het land en niet te stressen om de volgende stap in je reis.

Reis naar Japan
Travel legends heeft ons een fantastische reis naar Japan bezorgd. Alles was tot in de puntje geregeld, en de problematiek van de vluchten via het Midden Oosten hebben ze perfect opgevangen. Hartelijk dank aan Kas en iedereen bij Travel Legends voor deze onvergetelijke ervaring. Wij komen zeker terug bij jullie voor een volgend avontuur!

Svar från Travel Legends
Een fantastische reis naar Japan…
Een fantastische reis naar Japan beleefd. Alles stond voor ons klaar in de app, tips, vouchers, restauranttips etc. Heel erg fijn. De gidsen gaven inhoudelijke informatie, en we vonden het vooral erg leuk een andere blik op Japan te krijgen van hen. Fantastische hotelkamers, met uitgebreide ontbijtbuffetten. Wel waren de kamers van het derde en vierde hotel klein, en vonden we deze hotels minder, in vergelijking met de andere hotels. Maar verder was alles fantastisch! Het reizen met de treinen, de afwisseling tussen steden en natuur. We hebben genoten!

Goed georganiseerd
De reis zat goed in elkaar en de gidsen ter plaatse waren allemaal van een heel hoog niveau.
De hotel waren ook allemaal goed hoewel we in sommige wel heel kleine kamers hadden.
1 minpuntje, er was ons gezegd dat we het info-mail adres moesten contacteren voor vragen die geen noodgeval waren. We hebben dat 2 keer gedaan en nooit antwoord gekregen.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.