Never got my order after it was supposed to be ready for click & collect. Had to order it for delivery a week after as nobody bothered to get in touch despite me calling the specific shop. Still haven... Se mer
Vesterbrogade 10, 1620 København V, DK
Företaget har svarat
De unge mennesker der arbejder i silvan på vesterbrogade er så ordentlige og altid i godt humør og samtidigt tager de deres job yderst seriøst. Vi sender trygt pakker til vores kunder herfra selvom... Se mer
Företaget har svarat
Den mest fantastiske ekspedient, jeg nogensinde har mødt. En ung fyr (tror han hed Oskar), mødte mig, var hjælpsom, stillede de rigtige spørgsmål, og var hele tiden på forkant. Han var utrolig venlig... Se mer
Vesterbrogade 10, 1620, København V, Danmark
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Flink ung dreng ved navn Charmarke, som hjalp med med hvilke skruer som ville passe til mit drivhusprojekt

Svar från SILVAN - Vesterbrogade
Kundeservicen var venlig og hjælpsom, og selv om der var lidt kø, gik det hurtigt. Kontant betalingen blev håndteret nemt og professionelt. Alt i alt en super god oplevelse!

Svar från SILVAN - Vesterbrogade
Charmarke gav top service. Han var høflig, ordentlig og fik det hele til at køre glat. Rigtig god oplevelse

Svar från SILVAN - Vesterbrogade
Bedste medarbejder service Ever, jeg var i silvan tæt på hovedbanegården her forleden, hvor jeg støtte ind på en ung energisk smilende dreng, som tog imod mig med åbne arme. Jeg fortalte ham mit problem som jeg har støvet på i noget tid, hvor jeg så manglet udstyr til de helt mindste detaljer. Denne unge fyr chamark tror jeg han sagde han hed gjorde et kæmpe styk arbejde for mig og et prikket til mit puslespil.
Kommer helt klart igen hvis han er på arbejde kan jeg godt love :)

Svar från SILVAN - Vesterbrogade
Siham i Silvan leverede virkelig god service med et smil og stor imødekommenhed. Hun var både hjælpsom og professionel.

Svar från SILVAN - Vesterbrogade
Jeg havde en god og behagelig oplevelse med personalet i silvan .
De var meget søde og hjælpsomme og gav sig god tid til at svare på spørgsmål.

Svar från SILVAN - Vesterbrogade
Havde en super god oplevelse i Silvan. Personalet var virkelig hjælpsomme og guidede mig hurtigt til det, jeg manglede. Venlige, dygtige og effektive. Helt klart 5 stjerner herfra!

Svar från SILVAN - Vesterbrogade
Venlige og hjælpsomme medarbejdere. Man får hurtig og kompetent vejledning.

Svar från SILVAN - Vesterbrogade
God service, smilende medarbejdere. Alt i alt fed oplevelse! :)

Svar från SILVAN - Vesterbrogade
Gode medarbejdere, mega flinke og hjalp mig med at forstå de ting og tog med mig op på 1 sal for at vise mig hvor tingene lå.

Svar från SILVAN - Vesterbrogade
Fantastisk kundeservice, glade og friske medarbejdere. Fandt alle mine vare, og fik hjælp til at finde dem jeg ikke selv kunne finde!!
Min nye go to Silvan. Tak til jer.

Svar från SILVAN - Vesterbrogade
Jeg var forbi butikken for at købe nogle julekugler jeg havde set på jeres hjemmeside, og her blev jeg mødt af to fantastiske piger der var i fuld gang med at fylde julevare op. De var så hjælpsomme. Tak til jer.

Svar från SILVAN - Vesterbrogade
Virkelig fed kundeservice ved kassen. Mødte en sød og engagerende ungarbejder ved navn Charmarke. Han var fyldt med energi og super godt humør.
Alt i alt 10/10 oplevelse😊

Svar från SILVAN - Vesterbrogade
Hurtig betjening, og virkelig sød personale, som tog godt imod mig, daglig oplevelse.

Svar från SILVAN - Vesterbrogade
Mega flotte juleudstillinger og så flot en butik! Her kommer jeg igen

Svar från SILVAN - Vesterbrogade
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.