Super fin udlevering! Ved returnering fik jeg skæld ud over at komme for sent. Jeg kom sent, men jeg trykkede på “hjælp” knappen 3 minutter før lukketid og ventede så til de åbnede døren efter lukke... Se mer
Bredhøjvej 34, 8600 Silkeborg, DK
Företaget har svarat
Var for nyligt på jagt efter nye gulve til vores hus. I Silvan's afdeling fandt jeg ikke kun det jeg ledte efter, men også virkelig god rådgivning i både valg af gulv, undergulv og lister. Der v... Se mer
Företaget har svarat
Kunne ikke finde finde varen på hylden. Kunne heller ikke finde medarbejdere at spørge. Iflg hjemmesiden skulle forretningen have 1 af den pågældende vare. Så jeg bestilte click og collect. 20... Se mer
Företaget har svarat
Fik en virkelig god service. Da vi ingensteder kunne finde nogle reservedele til en trampolin vi købte for længe siden, ville de selv sørge for at få dem hjem fra leverandøren uden det skulle koste n... Se mer
Bredhøjvej 34, 8600, Silkeborg, Danmark
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Julie Ravn, super dygtig. Hun er sgu en hyggelig medarbejder :))

Svar från SILVAN - Silkeborg
Købte en stige til + 1.000.- og den lignede slet ikke en ny stige. Den var fyldt med pletter/skaller som om den havde stået udenfor i flere år.

Svar från SILVAN - Silkeborg
Lejede en defekt tæpperenser, men en ombytning var ikke muligt kun "ny leje" og så få lejen retur på den den defekte, hvilket også var ok bort set fra at man ikke får hele beløbet, der er 50 kr til en "forsikring" da de pr default antaget at du har ødelagt den.
Desuden er det noget gammelt og letter defekt udstyr som udlejes. Min konklusion er klar, jeg lejer aldrig noget hos Silvan igen.

Svar från SILVAN - Silkeborg
Medarbejderne havde ikke styr på noget som helst. Dårlig service.
Jeg skulle hente en maskine, jeg beder om noget viden omkring, hvordan den fungerer, det kunne jeg ikke få svar på - derimod får jeg en maskine som ikke fungerer optimalt.
Man får ikke en god hjælp.
Derudover var medarbejderne meget unge og uvidende, og virkede som om de ikke ville være der.

Svar från SILVAN - Silkeborg
Ikke de billigste, men klik-og-hent fungerer bare super. Fem minutter efter jeg havde bestilt varen, var den klar til afhentning. Super godt!

Svar från SILVAN - Silkeborg
Leje af gulvsliber, kunne ikke afhente aften inden, selvom at maskinen var klar til afhentning. Kørte derfor forgæves. Personale vil ikke udlevere, pga at der skulle være mulighed for andre at leje maskinen natten over.

Svar från SILVAN - Silkeborg
Fin service - havde bestilt en bordplade på 1,2 meter skulle være 2 meter ingen problemer

Svar från SILVAN - Silkeborg
Man køber et godt og dyrt produkt men får udleveret et produkt fra anden farbekant og andensotering det er ikke første gang og jeg måtte bed om og få skiftet flere plader begge gange

Svar från SILVAN - Silkeborg
Jeg bestilte alle dele til at kunne opsætte et thermotag over min terrasse. Kundeservice klarede det perfekt. Jeg modtog ordren på min bopæl præcis som lovet. Tak for det.

Svar från SILVAN - Silkeborg
Havde lejet en fræser… da jeg skulle hentede den var der ikke rigtig nogle det vidste hvordan man startede den og hvordan den virkede… efter langtid fik vi gang i den… det røde hånd som skal holdes ned for at maskinen kan køre var så stram at jeg måtte skifte hånd flere gange og have flere pauser for overhovedet og kunne få lavt mit hjemme projekt færdig… så en meget blandet/ irriteret oplevelse

Svar från SILVAN - Silkeborg
Havde lejet en rodfræser, som ikke var tjekket ved modtagelse og som viste sig at have knækket 2 ud af 8 tænder og 4 andre var meget slidte. Ikke fedt at have gjort klar og sat tid af, for så at måtte aflyse det hele pga. maskinen ikke var klar.

Svar från SILVAN - Silkeborg
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.