SILVAN - Næstved Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Østre Ringvej 65, 4700 Næstved, DK

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg købte nogle varer via Klik og Hent i min lokale Silvan på nettet. Jeg betalte og så gik der vel under en halv time, så fik jeg en sms, hvor der stod at jeg kunne hente mine varer i butikken. Je... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg skulle finde forskellige småting. Spurgte en af de ansatte som straks viste mig disse. Samtidigt skulle jeg have skåret nogle melaminplade på mål og spurgte om det var hende jeg skulle henvende mi... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Generelt skide søde medarbejdere, der altid er glade og hjælpsomme. Dog skiller denne oplevelse sig særligt ud - Helt usædvanlig god service og virkelig søde medarbejdere, der trods Black friday og... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg lejede gulvafsliber og kantsliber, der begge var i så dårlig stand, at jeg efterfølgende blev nødt til at hyre et gulvfirma til at reparere skaderne. Gulvsliberen var indstillet forkert, og efter... Se mer

Företagsinformation

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

8 124 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

En sjælden god service.

Jeg har til dags dato oplevet den mest fantastiske service, hos Silvan i Næstved. Af hjertet tak ❤️ i reddede min dag 🙏❤️

6 maj 2025

Svar från SILVAN - Næstved

Vi er glade for at høre, at du havde sådan en god oplevelse i vores butik. Tak for din søde anmeldelse.

Venlige og hjælpsomme.

Ved bestilling på click og hent er varerne altid klar efter forskriften.

23 april 2025

Svar från SILVAN - Næstved

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at varerne altid er klar ved Click & Hent.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Godt sted at handle og til billige…

Godt sted at handle og til billige priser og hurtig levering tak for hjælpen Brian

23 april 2025

Svar från SILVAN - Næstved

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med hurtig levering og gode priser. Tak for hjælpen værdsættes.

Virkelig dårlig kunde service

Virkelig dårlig kunde service
Vi finder selv vores vare går til kassen for at betale varen går ind til forkert pris.. har du lige stregkoden ej det har jeg ikke.. du kan lige hente den kommenter at nu er det kundernes problem at gå rundt og tjekke priser for butikken
Den unge ekspidient sige han jo ikke kan gå fra kassen og de er ikke så mange vi er her i kontakt med den 3 ansat vi har mødt i butikken og samtidig siger medarbejderen at jeg ikke skal tag sådan på vej de er jo ikke så mange

25 april 2025

Svar från SILVAN - Næstved

Vi beklager meget den dårlige oplevelse. Vi forstår din frustration over prisforvirringen og den manglende assistance. Vi tager din feedback alvorligt og vil gå videre med denne til butikken.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Havde lejet en girafsliber for 1 dag

Havde lejet en girafsliber for 1 dag, men afleverede tilbage efter 2 timer. Kunne godt have tænkt mig at får refunderet differencen mellem 4 timers leje og 1 dags leje

24 april 2025

Tak for din feedback.

Silvan skriver følgende på vores hjemmeside vedr. udlejning:

"Eventuelt resterende betalt leje kan ikke refunderes såfremt lejer vælger at returnere det lejede materiel før aftalt tid."

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Går et lille ekstra skridt for kunden :)

Super venligt og meget hjælpsomt personale i telefonen ang. havestole der var udgået af sortiment i min nærmeste Silvan. De løste opgaven ved at gå det der lille ekstra skridt for kunden, som man ikke regner med, og hjalp mig til jeg nu har 6 flotte nye havestole :) Indbegrebet af kundeservice!

11 april 2025

Svar från SILVAN - Næstved

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse ved din handel hos os.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Som altid godt sted at handle

Som altid godt sted at handle. Gode varer til fornuftige priser.

16 april 2025

Svar från SILVAN - Næstved

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores varer og priser.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Lettere forvirring.

Personalet var venlige og smilende. Men virkede noget forvirret. Trods forvirring, vil jeg med glæde handle hos Silvan igen.

19 april 2025

Svar från SILVAN - Næstved

Vi er glade for at høre, at du oplevede venlighed. Vi beklager forvirringen, men er taknemmelige for din forståelse og ser frem til at byde dig velkommen igen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Personalet ved absolut intet om de ting…

Personalet ved absolut intet om de ting de sælger.
De har ingen ide om hvad kundeservice er og ligner rent faktisk nogen som ikke gider at være der.
Vi skulle bruge 2sæt karme til indendørs døre . Det fremgik klart at butikken (Næstved) skulle have 3 sæt på lager der var 1 sæt og der vi spurgte fik vi bare at vide at man ikke kunne regne med det der stod på nettet.
Jeg må indrømme at det er sidste gang jeg kommer hos jer.
Det må i kunne gøre bedere.

16 april 2025

Svar från SILVAN - Næstved

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af butikkens ledelse for yderligere afklaring.

Skide god service

Skide god service, venligt personale!

15 april 2025

Svar från SILVAN - Næstved

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med servicen.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Sløj information ved afhentning

Sløj information ved afhentning - Få medarbejdere i butikken

10 april 2025

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Dag jeg kom sporte jeg en dame der…

Dag jeg kom sporte jeg en dame der arbejder for jeg uden for hun stod og ordnet planter om hvor jeg skulle hente når jeg hade bestilt og hun virker sur og fik nærmest en til og gå i gen og til sidst siger vi skal gå ind til kassen

11 april 2025

Service as expected

Service as expected. Informative and courteous.

29 mars 2025

Svar från SILVAN - Næstved

Thank you for your positive feedback😊

Kind regards
Caroline

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Jeg ville leje en havefræser

Jeg ville leje en havefræser, medarbejderen kunne eller ville ikke vise mig hvordan den startede. Jeg tog den med og fik den startet men den ku desværre ikke klare så meget den maskine. Så frem og tilbage til næstved 3 gange og i alt ca 100km kørsel i alt var min dag og kræfter brugt op og arbejdet slet ikk startet op.

20 mars 2025

Svar från SILVAN - Næstved

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.