Shoefresh Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We zijn super tevreden met de Shoefresh. Geen stinkende schoenen meer! Toen hjj helaas stuk ging voor het einde van de garantie heb ik contact opgenomen. Er is super snel gehandeld. Ik kon hem gratis... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij hebben de shoefresh en de deo combi deal besteld. Deze combi werkt super voor natte sportschoenen en werkschoenen. De schoen deo haalt echt de penetrante geur eruit. Wij zijn tevreden en vinden he... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We zijn heel blij met de shoefresh, de zweetschoenen lucht is flink afgenomen en het comfort van frisse droge schoenen is erg fijn. Na anderhalf jaar ging de motor van ons apparaat stuk. Na een meldi... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het is een fantastisch, mi betrouwbaar bedrijf met een top klantenservice en garantie beleid! Een hele grote aanrader om bij hen een bestelling te doen!!

Företagsinformation

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

35 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Top producten van hoge kwaliteit

Ik heb alle sokken weggegooid wat ik in huis had. Ik heb nu shoefresh sokken gekocht en ik merk het gelijk met lopen. Zachter aan de onderkant en minder pijn want mijn botten zijn versleten in mijn voeten. Het loopt veel beter dan de werksokken die ik daarvoor had van de Action. ik heb nu alleen maar shoefresh sokken in huis. en ik heb weer 7 paar extra sokken gekocht voor mijzelf en mijn collega.
Echt een aanrader voor die prijs is zekker geen miskoop loopt zacht minder pijnlijke voeten, het voelt aan of je op kussens loopt. Shoefresh sokken zijn van stevige hoge kwaliteit geen gaatjes. na het wassen geen pluizen. wat ik wel had van de action werksokken.
Ik heb ook al een tijdje de schoenverfrisser in huis van shoefresh.
En dat werkt ook geweldig tegen zweet bacteriën schimmels.

10 juli 2023

Het 8e wereldwonder

Voor mij en de meeste andere mensen zal wifi aanvoelen als het 8ste wereldwonder.

Ik heb al jaren last van zweetvoeten en heb alle oplossingen die online te vinden zijn al eens geprobeerd. Ik was dus bijzonder skeptisch dat dit relatief dure apparaat de oplossing zou zijn.

Na aankomst, direct aangezet, schoenen erop gezet en gewacht. 10 minuten later (het maximale reinigingsprogramma) mijn neus met gezonde tegenzin in het gebied dat ook wel Chernobyl genoemd wordt gestoken.

De geur, was WEG. Het heeft 10 minuten gekost om mij volledig te winnen. Dit is het product waar ik al jaren naar zocht.
De prijs ligt wat hoog, maar zo terugverdiend als ik kijk hoeveel minder vaak ik nieuwe schoenen hoef te gaan kopen.

Wifi is dus wellicht magisch, maar zeker niet het 8e wereldwonder. Die plek is namelijk bezet door dit product.

Hiernaast ook bamboe sokken gekocht. Helaas werken deze voor geen meter. Tot dusver zweet/ruik ik hier meer van dan met reguliere katoenen of wollen sokken. Maar goed met de schoenverfrisser zijn deze direct ook minder nodig.

10 juli 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

na 3 dagen gaten in klantendienst wou…

na 3 dagen gaten in klantendienst wou geen nieuwe op sturen zijn dus niet van hun woord

10 juni 2023
Logotyp för Shoefresh

Svar från Shoefresh

Hoi Jore,

Vervelend om te horen dat er een gat in de sokken is gekomen.
Onze excuses hiervoor.

Ik zie dat onze klantenservice hierover op 6 mei contact met je heeft gehad. Ze hebben het ordernummer echter niet van je ontvangen, hierdoor hebben we je geen vervangende sokken kunnen toesturen.

Misschien is dit mailtje in je spambox terechtgekomen? Zou je je ordernummer naar info@shoefresh.eu kunnen mailen? Of contact met ons op kunnen nemen per telefoon? We zijn tijdens werkuren bereikbaar via +31(0)13 762 04 60.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Groetjes,

Alex - Shoefresh klantenservice

Lang getwijfeld, geen spijt

Ik heb lang getwijfeld of ik hier een schoen verfrisser zou kopen, mede omdat de prijzen een stuk hoger zijn dan andere merken. Ik heb me laten overtuigen, eerst over de telefoon (ze zijn goed bereikbaar!) waar een medewerker kundig uitlegde welk produkt ik nodig had, de aanbieding die ze hadden en wat de verschillen zijn met andere merken. Een dag later stond de doos al voor de deur, inclusief een extra opzetstuk voor 4 schoenen en een zak voor de scheenbeschermers/open schoenen). We hebben hier droge schoenen zelfs in deze erg natte week. Enige tip is om niet je schoenen in de woonkamer te laten drogen (dat staat overigens ook netjes in de instructies, maar ik was eigenwijs) want de geur is niet te harden.

1 april 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Houten inlegzolen van Shoefresh besteld…

Houten inlegzolen van Shoefresh besteld maar kreeg er juist enorme zweetvoeten van. Dus maar weer terug naar mijn iets duurdere maar wel werkzame cederhouten schoenzolen van Zederna.

31 januari 2023
Logotyp för Shoefresh

Svar från Shoefresh

Hoi Mark,

Vervelend om te horen dat de zooltjes niet naar verwachting waren. Onze excuses hiervoor.

Ik zie dat je retourzending al wel is verwerkt en het aankoopbedrag naar je is teruggestort.

Nogmaals excuses voor het ongemak.

Groetjes,

Alex - Shoefresh

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.