We zijn super tevreden met de Shoefresh. Geen stinkende schoenen meer! Toen hjj helaas stuk ging voor het einde van de garantie heb ik contact opgenomen. Er is super snel gehandeld. Ik kon hem gratis... Se mer
Det här tycker kunderna
Wij hebben de shoefresh en de deo combi deal besteld. Deze combi werkt super voor natte sportschoenen en werkschoenen. De schoen deo haalt echt de penetrante geur eruit. Wij zijn tevreden en vinden he... Se mer
Företaget har svarat
We zijn heel blij met de shoefresh, de zweetschoenen lucht is flink afgenomen en het comfort van frisse droge schoenen is erg fijn. Na anderhalf jaar ging de motor van ons apparaat stuk. Na een meldi... Se mer
Företaget har svarat
Het is een fantastisch, mi betrouwbaar bedrijf met een top klantenservice en garantie beleid! Een hele grote aanrader om bij hen een bestelling te doen!!
Företagsinformation
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Snelle levering en zeer hoge korting
Snelle levering en zeer hoge korting. Zeer solide schoenenrek.
Grootste oplichters die er zijn
Grootste oplichters die er zijn. Product 5x gebruikt. Code E2. Moet ik betalen om het laten op te halen en laten na te kijken. Ik bestel eentje op Amazon die 1/3de kost en volgens mijn loopvrienden wel naar behoren werkt; Dit toestel is zijn geld absoluut niet waard. Veel te duur voor wat het is !!!

Problemen bij retour
Problemen bij retour
Ik had eerst een probleem met het ontvangen van het product. Dat is snel opgelost door de klantenservice.
Uiteindelijk wilde ik de shoefresh toch retourneren. Dit heb ik 1-12-2023 gedaan. Nu waren er weer problemen met de vervoerder. Na 3 weken was het product eindelijk ontvangen, maar nu wordt de terugbetaling (via Klarna gelukkig) niet geregeld.
Ik ga niet nog eens iets bestellen bij dit bedrijf.

Echt een uitkomst!
De dubbele shoefresh is voor ons echt een uitkomst met 2 kinderen die naar school gaan. Dit jaar was bijzonder nat en daarom hebben we de shoefresh gekocht. Na het uitpakken heb ik wel de tijden wat verruimt zodat we zeker zijn dat de schoenen helemaal droog zijn voor de volgende dag.
Product nog steeds niet ontvangen
Product nog steeds niet ontvangen ! ! !
WAAROM. NIET. ? ? ?

Super Schoefresh
Tot nu toe bevalt hij me … schoenen (Padel) voelen al super fijn aan na 30min
Ik hoop dat het mij blijft verbazen
Ontzettend handig apparaat
Ontzettend handig apparaat. Droogt de schoenen goed en snel. Ook qua formaat overal makkelijk te plaatsen. Eenvoudig in gebruik. Heel blij mee.
Geen krantenpapier meer om…
Geen krantenpapier meer om voetbalschoenen te drogen !!
gemakkelijke bestelling en snelle…
gemakkelijke bestelling en snelle levering
Duidelijke informatie over de…
Duidelijke informatie over de bestelling en het apparaat doet wat het belooft.
Top product werkt goed.
Heel blij mee
Heel blij mee. Duurt even een paar weekjes voordat de nare luchtjes eruit zijn bij al bestaande stinkende schoenen. Maar je kan het voorkomen door nieuwe direct erop te zetten na elke x dragen.
Echt fantastisch
altijd droge en/of warme schoenen om aan te trekken
Heerlijk de jongens plaatsen de schoenen uit school gelijk op het apparaat, de shoefresh start vanzelf als schoenen erop doet, ze zijn weer droog voor gebruik of warm als het nogmaals inschakelt, als je lekker in warme schoenen wilt stappen.
Tevreden klant
Vlotte levering! Goed verpakt en tevreden van de werking (1week uitgetest).
Snelle levering, solide apparaat, 2 werken in gebruik, de voetbalschoenen zijn na behandeling droog, hopelijk zal de geur ik snel verminderen, maar dat moet een maand de tijd hebben, dus we hebben geduld
Top product
Ik wilde dit heel graag proberen voor mijn bokshandschoenen. En wauw wat is dit fijn. Als ik thuis kom 30 minuten op de leather functie en weer schoon en fris de tas in. Had hem super snel in huis.
TOP!
Dag na bestelling geleverd.
Doet wat het beloofd!
Voetbal schoenen waarvan geur niet te harden was, waren na 2weken terug bijna geurvrij!
BLIJ!!!
Prima product
Prima product!
Werkt perfect, je moet wel je schoenen een paar keer erop zetten voor het effect heeft. Maar ik ben tevreden!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.