Sepa Green Energy Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij werden geholpen door Sima. Zeer vriendelijk en ze weet waar ze het over heeft. Ik kan Sepa green aanbevelen. En zeer snel kontakt gekregen. Nog bedankt Sima. Hartelijke groeten, Ruud Hoorn

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

de dame aan de telefoon was vriendelijk en mee denkend naar de mogelijkheden. Wat uiteindelijk resulteert in het feit dat ik niet ging kijken naar een andere ( goedkopere) energieleverancier. maar... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Oplichting!!! Kijk uit voor deze rattenclub. Hebben afgelopen jaar duizenden klanten financiële afgrond in getrokken door failliet te gaan en opnieuw een doorstart te maken. Het heeft mij in grote ell... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zo fijn dat ik gewoon kan bellen of mailen. Bij dit bedrijf hoef je niet om te gaan met achterlijke chatbots of tenenkrommende portals. Het e-mailadres en telefoonnummer staan gewoon op de website. Mi... Se mer

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 85 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

Dank voor alles

23 juni 2025

Beste Dorpshuis De Herxer Marke,

Hartelijk dank voor het positieve bericht en de 5 sterren!

Wat fijn om te horen dat u het contact met onze klantenservice als positief heeft ervaren.
Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij het graag.

Demet
Team Sepa Green Energie

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prima bedrijf,klantenservice is erg…

Prima bedrijf,klantenservice is erg vriendelijk en behulpzaam .

5 juni 2025

Beste San,

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Wij zijn erg blij om te vernemen dat u tevreden bent over onze dienstverlenging. Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Duidelijke uitleg

3 juni 2025

Beste Sjaak Welboren,

Goed geholpen

Goed geholpen, vriendelijk en snel

3 juni 2025

Beste Derk,

Hartelijk dank voor het positieve bericht en de 5 sterren!

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij het graag.

perfect OK.

1 april 2025

Beste Th. Arnts,

Hartelijk dank voor uw positieve review!

Wij zijn erg blij dat u uw mening met ons deelt en dat u een positieve ervaring heeft.
Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Slechte afhandeling

Slechte afhandeling
Geen fijn telefonisch gesprek met dame
Ze start zelf discussie op en ze luistert niet naar mijn ongenoegen
Of het nu klopt of niet zou het fijn zijn dat ze even luistert ipv reactie
Met vriendelijke groet Winant

29 januari 2025

Goede club!

Betrouwbaar bedrijf, snel antwoord op vragen

12 december 2024

Beste Dirk van Veen,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wij zijn ook blij met u als klant.

Marieke
Team Sepa Green

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Tijd lang geen inzicht in mij verbruik

Tijd lang geen inzicht in mij verbruik. Ze zeggen ze dat je hiervoor toestemming moet geven, maar dit werkte niet. Herhaaldelijk gebeld maar werd maar niet opgelost. Nota van dit jaar is 800 euro bij te betalen. Ben er niet blij mee!

2 december 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Weg wanneer het kan...

Bij het sluiten van een nieuw contract zou ik er als klant niet veel op achteruit gaan
Betaalde bij engie <100euro p mnd en kreeg ook nog geld terug
Bij sepa ging ik 115euro betalen, wat 127euro werd...en moest na n jaar nog even 375euro Bijbetalen...
Bijzonder...terwijl ik niet veel thuis ben...
Dus wanneer ik weg kan ben ik weg

12 december 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dit zijn een stelletje gore oplichters

Dit zijn een stelletje gore oplichters, eerst sturen ze een offerte waar je niks mee kan.
Daarna wordt je weer gebeld met hun verhaal en mooie praatjes.
Als ze merken dat je ze door hebt veranderen ze van toon en verbreken ze de verbinding.
Ga hier nooit mee in zee

15 augusti 2024

Heb een 3 jarig contract

Heb een 3 jarig contract. Bewust een jaar gewacht met een recensie plaatsen want je weet pas of iets goed of slecht is bij een eindnota, betaal 350 per maand en dik 800 terug gekregen, nog 2 jaar te gaan!

8 april 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Geen contact met ze te krijgen ivm termijnbedrag

Krijgen geld terug bij de eindafrekening maar SepaGreen besluit dan meteen maar om de nieuwe termijnnota met ruim €80 te verhogen??? Terugzetten (via de site) naar het oude bedrag lukt uiteraard niet vanwege de limiet die ze hebben ingesteld.
Klantenservice onbereikbaar na herhaaldelijke mails te hebben gestuurd (en dit zal ik wekelijks blijven doen tot ze het maandbedrag hebben teruggezet naar het oude bedrag)

Tevens via tussenpersoon die na het faillissement de “oude” klanten adviseert en met gunstige en goede verlengingsvoorstellen komt op een verlengingsvoorstel ingegaan. Maar tot op heden geen wijziging in het maand bedrag (zou naar beneden moet zijn gegaan) gezien, slecht!

We hebben eigenlijk nooit geen klachten gehad maar vind ze nu wel erg teleurstellend, jammer!

UPDATE 22 Feb:
Op 5 feb 2 facturen ontvangen van SepaGreen, 1x credit van de verkeerde maandfactuur en 1x de gecorrigeerde maandfactuur. Opgelost zou je denken… maar niet heus, SepaGreen besluit gewoon om de nieuwe correcte factuur in no time af te boeken maar de andere factuur waarbij ze het onjuiste maandbedrag terug moeten boeken naar mij is NOG STEEDS niet uitgevoerd, oftewel, dubbele kosten lopen vangen + rente. Dat een klant evt ook nog andere rekeningen moet betalen boeit ze niets. Inmiddels 4 reminders gestuurd met het dringende verzoek het geld per omgaande terug te boeken maar zoals verwacht geen reactie, geld nog niet terug, niets. Erg teleurstellend weer! Het is dat je niet lager dan 1 ster kunt geven want anders…..

2 februari 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.